Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 1 3,23%
Glowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! 12 38,71%
Nasze maluchy biegają i skaczą, a mamy się ciągle za głowę łapią 0 0%
Jemy już wszystko, mamy pełno siły, spokojne chwile już się skończyły! 3 9,68%
Nasze dzieci nie są już małe, to już roczniaki są wspaniałe 0 0%
Wszystkie dzieci roczek mają , teraz drugi zaczynają. 3 9,68%
Za nami pierwsze urodzinki, wszyscy mamy uśmiechnięte minki. 1 3,23%
Każdy "roczniak" rośnie zdrowo, zachowuje się wzorowo. 0 0%
Już po pierwszych urodzinach. Drugi roczek się zaczyna. 3 9,68%
Wszystkie chodzą i gadają , nasze dzieci roczek mają. 2 6,45%
Uśmiechnięte , rozkrzyczane to roczniaki ukochane. 4 12,90%
Pierwszy roczek minął kolorowo, drugi zaczyna się przebojowo. 2 6,45%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-16, 19:14   #151
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Ja A masz w USA kogoś znajomego, kto by Ci przesłał paczuszkę? Bo ja chętnieeee Choć powinnam zrezygnować z takich wydatków................. .........

A zamówienia to wizażowe, w dziale "zamówienia zbiorowe".

Rusałko, drzemki najlepiej w nosidle (echhhh, a tu zaraz zima i się skończy), choć czasem udaje się ją ululać inaczej. Kładzie się na brzuszku, głaszczę ją po główce i zdarza się, że zasypia. Na razie nie chcę się cieszyć, że skończyłyśmy kp w dzień, zobaczymy jak z jej przybieraniem na wadze, bo ostatnio przez miesiąc nie zyskała ani grama.

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2014-09-16 o 19:16
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:21   #152
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ja A masz w USA kogoś znajomego, kto by Ci przesłał paczuszkę? Bo ja chętnieeee Choć powinnam zrezygnować z takich wydatków................. .........

A zamówienia to wizażowe, w dziale "zamówienia zbiorowe".

Wiadomo ze mam mam tez często zniżki po 10 do 24% i darmowa wysyłke na terenie USA, ale to tak dostaje info na maila z dnia na dZien. Tez powinnam unikać wydatków...
Tyle ze teraz mój kolega wraca na święta do pl i zgodził sie mi przywieźć pare rzeczy (ja-ika widziałaś pw ode mnie?) wiec nie wiem czy na paczkę tez bym sie decydowała. Musze przemyśleć moje finanse

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Teacherka waga sie nie przejmuj. Tak sie moze teraz zdarzać szczególnie ze Zuzia taka ruchliwa. A jak wam dobrze idzie jedzonko to pewenie będzie coraz lepiej my w dzien tez juz nie kp a od tygodnia i na noc tz ja karmi butelka wiec zostaje tylko raz czasem dwa w nocy. A rano jak jej wciskam kp zeby trochę ululac i dała pospać to rzuca mi spojrzenie "zgłupiałas? Jakie mleko chodź sie bawić głupia matko"

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:30   #153
ja-ika
Zakorzenienie

ja widziałam i od razu sprawdzałam sklep, doładowałam do koszyka za około 800 zł a dziś Ci odpisałam

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

aaa no i oczywiście nie wezmę tylu rzeczy, więc pewnie sporo wywalę z koszyka
Stary 2014-09-16, 19:39   #154
teacherka
Zakorzenienie

Ja, to jak kiedyś byś chciała coś zamówić i np. rozłożyć koszty przesyłki, to daj znać, zapewne coś się wybierze
Eeee, to u nas takie trochę oszukiwanie Zuzki, ona to by najchętniej na każdy posiłek jadła mlesio. No cyckoholiczka jak nic. Co do wagi, to jasne, może sie zdarzyć, ale martwię się, bo jak na początku była na 75 centylu, tak teraz już na 25 ostatnio prawie. W czwartek idziemy wreszcie szczepić na pneumo to i ważenie zaliczymy. Ja jestem po prostu przewrażliwiona i wszystkim się przejmuję i wkręcam sobie problemy (np. Zuzka zaczeła często popuszczać siusiu w trakcie zmiany pieluchy - a urolog uprzedzał, że może mieć problemy z nietrzymaniem moczu, no to co innego może to być.......)
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:39   #155
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dziewczyny to zamowienie to chyba na wątku zamówieniowyn - Larysa cos kiedys pisała. Nie od nas raczej, choć ja tez proponowałam ale nikt sie nie odezwał oprócz ja-iki a na dwie to sie nie kali prZesylka ni huhu

Ja bym była chętna

Masakra. Kupowałam dziecku dzisiaj 3 h buty. Żadne mu nie wchodziły na nóżkę.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:49   #156
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
ja widziałam i od razu sprawdzałam sklep, doładowałam do koszyka za około 800 zł a dziś Ci odpisałam

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

aaa no i oczywiście nie wezmę tylu rzeczy, więc pewnie sporo wywalę z koszyka
oo, dopiero teraz zauwazylam wiadomosc od Ciebie.
800 zł? no tyle może sie do torby nie zmiescic wiec musisz coś wywalic (tez laduje do koszyka milion rzeczy a potem przebieram po sto razy a potem jeszcze TZta prosze zeby pomogl bo on mysli bardziej zdroworozsadkowo )

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Ja, to jak kiedyś byś chciała coś zamówić i np. rozłożyć koszty przesyłki, to daj znać, zapewne coś się wybierze
Eeee, to u nas takie trochę oszukiwanie Zuzki, ona to by najchętniej na każdy posiłek jadła mlesio. No cyckoholiczka jak nic. Co do wagi, to jasne, może sie zdarzyć, ale martwię się, bo jak na początku była na 75 centylu, tak teraz już na 25 ostatnio prawie. W czwartek idziemy wreszcie szczepić na pneumo to i ważenie zaliczymy. Ja jestem po prostu przewrażliwiona i wszystkim się przejmuję i wkręcam sobie problemy (np. Zuzka zaczeła często popuszczać siusiu w trakcie zmiany pieluchy - a urolog uprzedzał, że może mieć problemy z nietrzymaniem moczu, no to co innego może to być.......)
Normalne, mysle ze to syndrom pierwszego dziecka to zamartwianie Tez tak mam A Pola tez cyckoholiczka byla a nagle jej sie odwidzialo. Widac juz czas na nią Takze nie protestuje bo i wygodniej bedzie jak wroce do pracy, ale nie powiem, lubilam to i bedzie mi brakowalo tych przytulanek jak sie juz calkiem skoncza.

A co do przesylki to cos pomyslimy
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:15   #157
kahunia
Zadomowienie

Hej

Melduję, że mamy się dobrze Amela z Babcią dają radę, ja w pracy jakoś też, chociaż trochę się zmieniło i teraz dziewczyna którą rok temu uczyłam, uczy teraz mnie Czasu tylko mało, bo wracam przed 17, ale jutro jadę na 7, więc będę godzinkę wcześniej i chyba tak będę jeździć. Co prawda pobudka po 5 no ale więcej czasu dla małej.

I wiecie co, jak wracam z pracy to aż mi się chce za nią latać i taka stęskniona jestem także chyba dla nas obu dobrze, że wróciłam do pracy

No i coraz lepiej jej chodzenie idzie, już spore kawałki przemierza a czasami jeszcze z czymś w rączkach idzie, albo coś pokopie po drodze no cudnie to wygląda, taki mały pingwinek

Zdrówka dla chorowitków

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków i miesięczniaków

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 20:33   #158
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Umyłam okno balkonowe 5-metrowe no dobra, tylko od zewnątrz, bo Emilka się obudziła idziemy na spacer

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

takie http://archiwum.allegro.pl/oferta/kr...206234676.html Julek od Endżi też ma takie

ono nie jest sładane, ale rozkładane na krzesełko i stolik
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

ale tam nie ma małych elementów
dziekuje myslalam ze skladane nie wiem czy wogole takie robia
ale i tak to drewniane mcniejsze od plastiku

vea zdrowka dla Żuka

Diorisha jaka Ewunia cudna

bajka ale mi chodzilo o to ze te ikeowskie liche strasznie jak na mojego rozbójnika i chyba by je polamal, juz te mummylove ledwo stoi

co do termometrow to ja mam zwykly elektroniczy i mierze zawsze w pupie, albo rteciowym bardzo dokladni, za 30 zl w aptece ale nie podam teraz nazwy

ile przesylka z cartersa?

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:38   #159
MsLullaby
Zakorzenienie

To w końcu wycofali te rteciowe ze sprzedaży czy nie?

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:42   #160
gorgulek
Zakorzenienie

Lula, wycofali ale pewnie resztki gdzieś wyprzedaja.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 21:19   #161
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
oo, dopiero teraz zauwazylam wiadomosc od Ciebie.
800 zł? no tyle może sie do torby nie zmiescic wiec musisz coś wywalic (tez laduje do koszyka milion rzeczy a potem przebieram po sto razy a potem jeszcze TZta prosze zeby pomogl bo on mysli bardziej zdroworozsadkowo )

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Normalne, mysle ze to syndrom pierwszego dziecka to zamartwianie Tez tak mam A Pola tez cyckoholiczka byla a nagle jej sie odwidzialo. Widac juz czas na nią Takze nie protestuje bo i wygodniej bedzie jak wroce do pracy, ale nie powiem, lubilam to i bedzie mi brakowalo tych przytulanek jak sie juz calkiem skoncza.

A co do przesylki to cos pomyslimy

jejuuuu chciałąbym,żeby mojej też przeszło. też cycoholiczka

jak coś, to ja też chętna

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 21:20   #162
bajka1807
Zakorzenienie

Lola, czy ja wiem czy liche mysle ze dalo by rade
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 23:18   #163
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Antilop do karmienia wymiata, Larysko, można powyciągać nogi - wtedy masz 4 rurki i siedzisko z tacą.

Larysko, mam nadzieję, że wkrótce dostaniemy lipcowe zamówienie. Gdzies widziałam, że jakieś zamówienie z Carter'sa doszło, możliwe, że to już nasze Czekam na jakieś info na wątku od Can.

zastanawiam się nad tym antilopem ale przecież nie będę go skręcać i rozkręcać 2 czy 3 razy dziennie
Stary 2014-09-17, 06:30   #164
dodinha
Wtajemniczenie

Dzień dobry!!Czy Wam też wizaż nie działa wieczorem?

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-09-17, 06:39   #165
kaska87
Zakorzenienie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 06:57   #166
ja-ika
Zakorzenienie

Dziś 11 miesięcy kończy:

Mikołajek
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizanta

Stary 2014-09-17, 07:08   #167
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś 11 miesięcy kończy:

Mikołajek

Wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Jaika jak tam?Impreza dla Emilki już zaplanowana??To już niedługo nie?Ale zleciało!!

Stary 2014-09-17, 07:14   #168
MsLullaby
Zakorzenienie

Dzień dobry
Bartuś mi się rozchorował nos zawalony, kaszel, marudzi, na szczęście temperatury brak. Więc szczepienie trzeba przełożyć na szczęście jeszcze go nie rejestrowałam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 07:17   #169
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość

Jaika jak tam?Impreza dla Emilki już zaplanowana??To już niedługo nie?Ale zleciało!!

tak zaplanowana na 4 października ale w tą sobotę też mamy imprezkę naszą 15 rocznicę ślubu a potem w paździeniku to już co tydzień się coś szykuje, bo większość rodziny z tego miesiąca a u Was kiedy urodzinki?
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Bartuś mi się rozchorował nos zawalony, kaszel, marudzi, na szczęście temperatury brak. Więc szczepienie trzeba przełożyć na szczęście jeszcze go nie rejestrowałam
oj biedny Bartuś, zdróweczka dla Niego, oby szybko przeszło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 07:25   #170
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
tak zaplanowana na 4 października ale w tą sobotę też mamy imprezkę naszą 15 rocznicę ślubu a potem w paździeniku to już co tydzień się coś szykuje, bo większość rodziny z tego miesiąca a u Was kiedy urodzinki?

oj biedny Bartuś, zdróweczka dla Niego, oby szybko przeszło
My też w sobotę.Nie będzie dużej imprezy,bo niestety rodzina w Pl

Stary 2014-09-17, 07:31   #171
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
My też w sobotę.Nie będzie dużej imprezy,bo niestety rodzina w Pl

to będziecie w kameralnym gronie, może to i lepiej, bo ja chyba nie wyrobię na zakręcie i raczej nie wszyscy się zmieszczą przy stole przy którym mogę posadzić tylko 10 osób
U nas będą:
Moi rodzice, teściowie, babcia z dziadkiem, mój brat i bratowa z dziećmi, chrzestny z żoną i my
Stary 2014-09-17, 07:38   #172
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
to będziecie w kameralnym gronie, może to i lepiej, bo ja chyba nie wyrobię na zakręcie i raczej nie wszyscy się zmieszczą przy stole przy którym mogę posadzić tylko 10 osób
U nas będą:
Moi rodzice, teściowie, babcia z dziadkiem, mój brat i bratowa z dziećmi, chrzestny z żoną i my
U nas moja siostra,przyjaciółka z córką i znajomi z synkiem w wieku Helki i my.W sumie 6dorosłych(może siedmu,jak mąż przyjaciółki wróci z pracy) no i dwoje dzieci,nie licząc solenizantki

Edytowane przez dodinha
Czas edycji: 2014-09-17 o 07:41
dodinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 07:49   #173
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

zastanawiam się nad tym antilopem ale przecież nie będę go skręcać i rozkręcać 2 czy 3 razy dziennie
Tego krzesełka się nie rozkreca tylko nogi wyjmuje, zajmie Ci to minutke

Cytat:
Dziś 11 miesięcy kończy:

Mikołajek

Dolaczam do życzeń

Cytat:
Dzień dobry
Zdrowia

Miłosz poszedł dziś do żłobka. Wszystko ładnie, w szatni przebrał się, poszedln sam po schodach. Jestesmynpod drzwiami, otwieram a on odwraca się w druga stronę, zaczyna uciekać i krzyczy: ne ne ne no i zostawiłam go z płaczem
Stary 2014-09-17, 07:52   #174
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
U nas moja siostra,przyjaciółka z córką i znajomi z synkiem w wieku Helki i my.W sumie 6dorosłych(może siedmu,jak mąż przyjaciółki wróci z pracy) no i dwoje dzieci,nie licząc solenizantki

a torta sama robisz czy zamawiasz? Ja chyba sama zrobię

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Miłosz poszedł dziś do żłobka. Wszystko ładnie, w szatni przebrał się, poszedln sam po schodach. Jestesmynpod drzwiami, otwieram a on odwraca się w druga stronę, zaczyna uciekać i krzyczy: ne ne ne no i zostawiłam go z płaczem
cwaniaczek posiedział chwilę w domu i już mu się odwidziało ale szybko sobie przypomni jak było fajnie
Stary 2014-09-17, 07:56   #175
gorgulek
Zakorzenienie

Jajka, mam taka nadzieje bo czy niania czy żłobek to i tak muszę wrócić do pracy. Niestety kasa.
W sumie miał 4 dni przerwy bo jeszcze sobota i niedziela. Odbiorze go dziś po obiedzie wiec jeszcze 3h.

Lece myć okna
Stary 2014-09-17, 08:02   #176
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja bym była chętna

Masakra. Kupowałam dziecku dzisiaj 3 h buty. Żadne mu nie wchodziły na nóżkę.
u nas to samo...
babka powiedziała, że skoro Nina jeszcze nie chodzi to żeby jej kupić zimowe buty od razu. Żadne nie wchodziły, kupiłam więc takie gumowce z wełną w środku za okrutne pieniądze a ona mówi, że na zimę będą ok ale teraz jej zjeżdżają jak raczkuje. Więc zapylałam po kolejne buty. Jedyne półbuty, które nie będą przemakać a wchodziły na stopę i nie spadały przy raczkowaniu to były timberlandy i nike także młoda buja się teraz w białych najkach bo były tańsze. A jak znalazłam jakieś butki za grosze to oczywiście nie wejdą królewnie na syry
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Hej

Melduję, że mamy się dobrze Amela z Babcią dają radę, ja w pracy jakoś też, chociaż trochę się zmieniło i teraz dziewczyna którą rok temu uczyłam, uczy teraz mnie Czasu tylko mało, bo wracam przed 17, ale jutro jadę na 7, więc będę godzinkę wcześniej i chyba tak będę jeździć. Co prawda pobudka po 5 no ale więcej czasu dla małej.

I wiecie co, jak wracam z pracy to aż mi się chce za nią latać i taka stęskniona jestem także chyba dla nas obu dobrze, że wróciłam do pracy

No i coraz lepiej jej chodzenie idzie, już spore kawałki przemierza a czasami jeszcze z czymś w rączkach idzie, albo coś pokopie po drodze no cudnie to wygląda, taki mały pingwinek

Zdrówka dla chorowitków

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków i miesięczniaków
super!
ja mam to samo, jak młoda wraca po 5 godz z przedszkola to mam ochotę ją do wieczora nosić na rękach i się bawić i gonić i w ogóle wszystko
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Lola, czy ja wiem czy liche mysle ze dalo by rade
też myślę, że dałoby radę
Cytat:
Dziś 11 miesięcy kończy:

Mikołajek

najlepszego!
Cytat:
Dzień dobry
zdrówka

okropna noc za nami idą 2 jedynki na górze i dwójka na dole poszła do przedszkola, ale coś mi się wydaje, że katar w drodze tylko nie wiem, czy ode mnie by się zarazziła, czy od zębów. W każdym razie, chyba coś się kroi bo niewyraźnie trochę rano wyglądała...

podaję jej wit w kropelkach i nie chciała ich pić z łyżeczki. I wiecie jak ją nauczyłam? Daję jej kropelkę na paluszek a ona oblizuje.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 08:12   #177
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:

Lece myć okna
ja wczoraj dokończyłam od wewnątrz okno i powiesiłam 8 metrową firankę jeszcze tylko zasłony muszę wyprać i powiesić, a jutro okna u Emilki, w sypialni, kuchni i u Kamila...
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość

okropna noc za nami idą 2 jedynki na górze i dwójka na dole poszła do przedszkola, ale coś mi się wydaje, że katar w drodze tylko nie wiem, czy ode mnie by się zarazziła, czy od zębów. W każdym razie, chyba coś się kroi bo niewyraźnie trochę rano wyglądała...

podaję jej wit w kropelkach i nie chciała ich pić z łyżeczki. I wiecie jak ją nauczyłam? Daję jej kropelkę na paluszek a ona oblizuje.
współczuję nocki u nas dla odmiany pobudki: pierwsza nie wiem o której druga o 3:34 trzecia o 5:30 i pospała do 7:20
Fajny sposób na witaminki, ważne, że chce zlizywać
Stary 2014-09-17, 08:12   #178
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Tego krzesełka się nie rozkreca tylko nogi wyjmuje, zajmie Ci to minutke

Dolaczam do życzeń

Zdrowia

Aaaa chyba że tak no to super to teraz jeszcze bardziej się nad nim zastanowię

Miloszek pewnie się odzwyczail zobaczysz że jak pójdziesz po niego to będzie zadowolony i uśmiechnięty przecież tak dzielnie to znosił
Stary 2014-09-17, 08:13   #179
kaska87
Zakorzenienie

Gorgulek oby Miłosz dzisiaj już dzielnie zniósł żłobek

Mslullaby zdrówka dla syncia

Ja-ika super imprezka, u nas też byli rodzice, teścciowa, mój bro z dziewczyną i sis P. z chłopakiem

a my dzisiaj mamy 3 rocznicę ślubu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 08:15   #180
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
a torta sama robisz czy zamawiasz? Ja chyba sama zrobię

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

cwaniaczek posiedział chwilę w domu i już mu się odwidziało ale szybko sobie przypomni jak było fajnie
Przyjaciółka mi robi.Ja mam dwie lewe do pieczenia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości