![]() |
#151 |
koci świat
|
Dot.: WIELKI come back Cali October 2014
tak na szybko poszukałam w necie i najbardziej krojem zbliżony do tego
też wewnątrz krateczka - mój jest taki ciemno grafitowy nie zupełnie czarny ! zapinany na zamek i te kołki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Dot.: ♥ WIELKI come back Cali ♥ October 2014 ♥
najbardziej zależało mi na którymś z zestawów, niestety oliwka odpada... ;c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
zgadza się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
koci świat
|
no jak wcześniej pisałam
Niebieskie rurki firmy Bershka. Rozmiar S. Stan idealny. i jeszcze pędzel do korektora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Karmelowej nie oddam, była potwornie droga i mam nawet koleżankę która oferuje mi gotówką ponad połowę zapłaconej ceny, a i tak trudno mi się z nią rozstać bo upieram się że chcę za nią perfumy czy coś fajnego ![]() ![]() Wrzucam w ciuchowym fotkę chinosów wojskowych (takie same jak tamte tylko kolor mniej letni) Na tym samym zdjęciu są też butelkowe rurki z Promodu, tez takie lepsiejsze (280 PLN), w bardzo dobrym stanie. Tak jak pisałam dla wyrównania mogę dorzucić coś kosmetycznego. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Hej, Napisz może jaka jest Twoja propozycja, bo trochę obawiam się kosztów ywsyłki dwóch par spodni przy jednak niedużej wymianie i będę musiała to przemyśleć. Najbardziej zależy mi na zestawie truskawkowym i zestawie mniejszych maseł. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2014-10-31 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
:)
|
podoba mi się box 3 mini maselek TBS
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- podobają mi sie jeszcze pedzelki do podkladu i korektora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
:)
|
ok daj znac, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
A co podoba Ci sie u mnie?
U Ciebie moglabym jedynie przyjac box truskawkowy i 3 maselka do ciala ---- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=780190 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się beżowa parka. może coś dobierzesz u mnie?
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za
Kremowo-czarna koronkowa pensjonarka firmy Dorothy Perkins. Rozmiar S. Nowa! ? ![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
to znowu ja
![]() robiłam dokładki, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
Wydawało mi się że Ci odpisałam ![]() Ponieważ chcesz tylko część rzeczy chciałam żebyś zaproponowała co możesz mi oddać za te dwie rzeczy. Najbardziej zalezy mi na truskawkowym i tych trzech mini masłach. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- O kurczę! Teraz zobaczyłam że mi odpisywałaś wcześniej. Miałam urwanie głowy ostatnio i mogło mi umknąc, przepraszam. To proszę napisz co możesz zaproponwać w opcji: piżamiaki i miętowe plus np. zielona marynarka - ja bym za ten zestaw wzieła dwa boxy (w tym ten mały masełkowy) i pędzel - podoba Ci się taka opcja? Koleżanka się nie odzywa, więc na razie uznaję marynarkę za wolną. piżamiaki, miętowe i chino zielone -mogę oddać za dwa boxy (chino bardziej się złożą niż marynarka w przesyłce) Na pewno dojdziemy do jakiegoś porozumienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się pare kosmetyków - znajdziesz coś ?
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Hej,
No właśnie tego nie załapałam, le boyfriendy mają dla mnie zupełnie inną wartości niż chinosy (w chinosy się już nie mieszczę w boyfriendy tak i od bidy będę w nich łazic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Koszula mgiełka firmy Atmosphere. Granatowa z białym. Złote guziki. Rozmiar S. Nowa! , cos u mnie
![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
znajdę
![]() Do tego mam 1 księgę pamiętników wampirów ;p który tshirt Ci się podoba?
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
chetnie przygarne ktorys z boxow TBS, cielista kredke Essence oraz bronzer Honolulu
niestety bryczesow juz nie mam, ale pozostale rzeczy aktualne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
za nowy cien z Sephory jednak troche dalam, wiec taka wymiana nie bylaby dla mnie zbyt oplacalna .. podziekuje w takim razie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
znalazłam tylko to:
-------------------------------------------------------------------------------- Truskawkowy box THE BODY SHOP. Pełnowymiarowy. Nowy! W skład zestawu wchodzi 5 rzeczy: * żel pod prysznic 250 ml * masło do ciała 200 ml * peeling do ciała 200 ml * mydło 100 g * myjka do ciała Mandarynkowy box THE BODY SHOP. Pełnowymiarowy. Nowy! W skład zestawu wchodzi 5 rzeczy: * żel pod prysznic 250 ml * masło do ciała 200 ml * peeling do ciała 200 ml * mydło 100 g * myjka do ciała który możesz oddać?
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za Dzianinowy kruczoczarny bezrękawnik firmy H&M. Rozmiar XS. Stan idealny lub Dzianinowa czerwona bombka firmy Pull&Bear. Rozmiar S. Stan idealny! ?
Edytowane przez piniata Czas edycji: 2014-11-09 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.