![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: ...Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży...cz.II
hahahahah parsknęłam aż śmiechem na głos
![]() ja nadal myślę co tu zjeść i się zdecydować nie mogę a w brzuchu zaczyna lekko ssać ale poczekam już na męża, bo jak teraz zjem i on wróci to jeszcze z nim zjem jak będzie sobie robił jedzenie. kanapki bym zjadła ale na węgle to już trochę za późno. oooo wiem! pucha tuńczyka + pomidor + majonez (mąż mi kupił bezglutenowy yayyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Eewelinkaa 92 bardzo się cieszę ze możemy troszeczke porywalizowac
![]() Konwalia a naczynie smarujesz oliwa ? A ćwiczenia silowe poszukam cos w necie , bo u mnie to tylko aeroby 2 razy po godzinie w tygodniu . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatecznie dziś zjadłam jajecznice z 2 jajek z szynką, pomidorem i cebulą i do tego kubek zielonej herbaty i koniec na dzisiaj ![]() Cytat:
![]()
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-10-22 o 19:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Konwalia moja corcia Daria jest pięciolatka i chodzi do przedszkola ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A właśnie zapomniałam ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() Aga co to za oczyszczanie będziesz robić??
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
berbla czyli cel tez mamy ten sam
![]() Ela z P. wszystko w porzadku ;-) bez klótni :P w wakacje wyjazdy od tych dluzszych-Mazury, Okuninka, po te jednodniowe Zamosc, Kazimierz. Widzimy sie najczesciej dwa razy w tygodniu. Wczoraj nawet dostalam bukiet 9 rozyczek ![]() ![]() Loca sily i wiecej czasu dla siebie :-*
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-10-22 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
No dziewczynki szalejecie
![]() ![]() ![]() Loca ja jestem fanką Stefani Korżawskiej nie wiem czy słyszałaś o niej ![]() Dziewczyny z wieloletnich obserwacji mojej sąsiadki stwierdzam.......że słodycze nie tuczą !!!!!! Kobitka przez 30 lat pracowała w Wedlu żyła głównie na czekoladzie chuda jak patyk. Od roku pracuje w piekarni...brzuch jej się zrobił jak w 6 m-cu ciąży.
-16kg Do celu 10kg (...)nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że cały świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać". Edytowane przez aga533 Czas edycji: 2014-10-22 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja juz po owsiance, dziecko w przedszkolu a ja ruszam na silownie ![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry w ten pochmurny i deszczowy dzionek
![]() Ja tez po śniadaniu musli z jogurtem . Teraz delektuje się zielona z cytryna pycha..... Muszę się pilnować z przerwami ![]() A co do czekolady testować nie będę , ale cos w tym jest prawdy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Ja się wlaśnie wściekłam na maxa...
sprawdziłam dziennik żarcia (prowadze MyFitnessPal'a) i wyszło że prowadzę go od 13.09 tak sumiennie i w ciągu tych 38 dni średnia kalorii zjedzonych wyszła mi 1460 dziennie a waga raptem -0.8kg na dzien dzisiejszy, bo codziennie jest +/-0.5-0.7 Wczoraj wypiłam 1.5L pokrzywy popołudniu w nocy biegałam 4x do łazienki myślałam że mnie szlag trafi i po co?! żeby zobaczyć że po prawie 6 tyg nie ma żadnej zmiany ?! no cholera jasna no! ![]() Musze poszukać jakiegoś dietetyka bo inaczej tego nie widzę..... badania mam dobre, piję i sikam, więc wody nie trzymam no cholera jasna no! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Hej. Nie wiem czy cię to Jakwino pocieszy, ale jak zaczynałam drugi cykl diety czyli 1.10, wazyłam mniej niż teraz mimo, że ćwiczę więcej i prawie( nie licząc wpadek niedzielnych) waże o 300g więcej.A od wizyty u dietetyczki spadłam 700g (28.08). Koszmar jakiś. Wczoraj byłam z Mężem na zkupach kupiłam kozaki na niskim , takie pod kolano. Miałam problem bo noszę 40 i wychodzi na to ,że mam zbyt szczupłe łydki he, he ale udało się. Za to z kurtką nie było już tak wesoło oj nie,naszukałam się bardzo. Nie chciałam przesadzać z ceną bo jeśli mi się uda to w przyszłym roku powinnam mieć 2 rozmiary mniej... Mam duży biust(104cm, pod biustem 78) czyli 44 Jak mierzyłam xl to w biuście ok poza tym worek!! Ale względnie się udało mimo ,że to nie jest to co chciałam. Z płaszczem poczekam do wyprzedaży , albo do przyszłego roku zobaczę jak będzie z wagą.Idę szorować płytki i fugi w łazience nie ma moich panów więc mam spokój Pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Mi już w sumie nawet nie o wagę chodzi bo wiem że jest niemiarodajna, ale w wymiarach też stoję. ani centymetra nie ubyło :/ nie ćwiczę stricte siłowo (no tzn pole dance jest dośc siłowym sportem ale nie tak jak siłownia i trening obwodowy sam w sobie) więc na bank nie rozwinęłam mięśni bo a)widziałam bym po wymiarach b) widziałabym w lustrze i po ciuchach ....
a tu totalne zero... mam gabinet dietetyczny na osiedlu i chyba się w końcu zapiszę po wypłacie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Co to za pogoda
![]() ![]() ![]() ![]() jakwino moze faktycznie warto odwiedzić dietetyka. Jak efekty będą takie kiepskie jak teraz to zrezygnujesz ![]()
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Hej, a u mnie z wagą to samo, jednego dnia 0,5 kg mniej a na drugi tyle więcej :banghead: mimo dobrej diety i regularnych ćwiczeń...
Zaliczylam 1,5 godz. Na siłowni, z porządnym wyciskiem :-D. Na drugie śniadanie ciastka Belvita i kawka ![]() Zaraz odbieram Lenke i jedziemy do miasta po buty zimowe bo dziecko nie ma w czym chodzić w taką pogodę, ale aż mi żal brać ja na taką paskudna pogodę :-(
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
Heja Heja
![]() No wreszcie mam chwile czasu żeby cos napisać, najpierw musialam wszystko doczytac tez mi to troche czasu zajeło. Wczoraj wieczorem chcialam sie odezwac, poszlam usypiac moja Gochę , wzielam tel ze soba ale przysnelo mi sie z deka ![]() Ja to nie wiem czy schudne przez tydzien gdyz chyba za duzo jem, tzn nie jem slodyczy nic, po dzieciach tez nauczylam sie dojadac chociaz ciagle wyrzucam cos do jedzenia i serce mi sie sciska jak pomysle o dzieciach w Afryce. Codziennie jezdze na rowerku i orbitreku, razem ok 40min. Ubrania nadal przyciasne. Najgorzej wieczorami jak mnie ssie wiec robie sobie kefir z otrebami a nie powinnam jesc juz nic, moze w koncu sie zawezme. Ja dzis poszlam do fryzjera, wracajac zakupy i bigosik prawie skonczylam robić. Do łososia polecm dodac jeszcze czosnek jak ktos lubi. Mnie tez czesto korci zeby z m jesc jak on sobie wcina kanapeczki albo inne dobrocie na kolacje, juz nie wspomne o piwku z sokiem. Dzisiaj to juz przeszlość ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Ja o Stefani Korżawskiej juz pare lat temu sulyszalam, kupilam duzo jej ksiazek, przeczytalam, zaczelam stosowac ale pozniej jakos odpuscilam, ale lubie ja bardzo i uwazam ze ma duzo racji ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Miałam sie pytac czy stosujecie jakies balsamy ujedrniajace czy wyszczuplajace |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Ja balsamów "odchudzających" (ujędrniających, liftingujących, ujędrniających itp itd) nie kupuję one tworzą na skórze warstwę jak białko kurze i wszystko wygląda cacy a jak sie zmyje to jest ta sama dupa dosłownie i w przenośni. Jedyne czego uzywam to Zestaw LaRoche Posay serii Lipikar (Syndet-żel do ciała, Surgras-krem pod prysznic i AP+-balsam lipidowy) dla atopików i osób o bardzo suchej i wrażliwej skórze i do tego balsam Nivea pod prysznic ten niebieski odżywczy (mam teraz biały i jednak jest różnica spora)
mam w szafce jeszcze pare opakowań różnych specyfików typu czarna ziaja, serum Eveline na cycki na tyłek na brzuch i nie wiem na co jeszcze. do tego jakies odżywcze oliwki i inne shity ale nie używam (trzeba to w końcu wywalić) Ba! nawet kupiłam rollery do mezoterapii w domu! jezusie święty tak podrażniłam skórę że myślałam że umrę. To strasznie głupi pomysł był. ps. czy pracujecie zawodowo? bo tak sie zastanowiłam czy dużo jest tu kobitek pracujących czy raczej mamy na wychowawczym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Siedzę w domu z dzieckiem od 2,5 roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie...zimno też
![]() Cytat:
![]() ![]() Ela jak deszczowe zakupy? ![]() Cytat:
![]() Dzika wróżka pozwoliłam sobie zaobserwować Cie na insta ![]()
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-10-23 o 17:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
ja siedzę przed kalkulatorami artykułami itp itd i zmieniłam sobie makra wartości odżywczych, zobaczymy co z tego będzie. Ostatnią deską ratunku będzie dietetyk. JAk to nic nie da to zamierzam żreć ile wlezie i mieć to w nosie... a wgle to chyba zacznę operować w funtach! bo w funtach schudłam 1.8lb to prawie 2 funty, to już jakoś brzmi :P
Ps2 to nie jest mój dzień (foto) ps. zaczynam świrować razem z Bosacką :P ostatnio oglądałam o olejach/tłuszczach że jednak rzepak wygrywa ![]() Edytowane przez jakwino Czas edycji: 2014-10-23 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
8pln poszszszło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Bo granaty się kupuje w grudniu/styczniu, jak są małe, brzydkie i poniżej złotówki. Wtedy są najsmaczniejsze
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- To miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Strasznie :-S złaziłyśmy wszystkie obuwnicze i na końcu znalazłyśmy jedne buty które w końcu pasowały za 120 zł. ( buty dla dziecka :banghead
![]() Co do balsamów używam tylko tołpy ![]()
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
[/QUOTE]
ps. czy pracujecie zawodowo? bo tak sie zastanowiłam czy dużo jest tu kobitek pracujących czy raczej mamy na wychowawczym ![]() Ja siedzę w domu, ale od czerwca ruszam z działalnością foto ![]()
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
ja dzis chyba nie pocwicze gdyz ide dopiero dzieci kapac i pade po
![]() Co do zajęc to ja na razie prowadze wlasna firme , dopiero poczaytki wiec duzo pracy nie mam. Zaczelam tez studia podyplomowe ale na razie jeszcze zjazdu nie bylo, dopiero w listopadzie maja sie zaczac. Tesc ma pomoc jak mnie nie bedzie wiec jakos to bedzie. Mam 2 dzieci, Wojtek 7 lat, Gosia 3 ![]() A W co porabiacie? ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Ewelina a co ciekawego studiujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2014-10-23 o 18:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.