|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LISTOPAD smako³yki z USA miniatury Givenchy Marc Jacobs OPI Essie Bobbi Brown p
Mo¿e co¶ za gacie Wanga? XS
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD smako³yki z USA miniatury Givenchy Marc Jacobs OPI Essie Bobbi Brown p
To poszukaj - chêtnie oddam, najlepiej za co¶ z Wish-listy, do domu
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wypatrzy³am u Ciebie nastêpuj±ce rzeczy: - NARS baza pod cienie, miniatura ( ile ma ml?) - Miniatura CC Cream Smashbox - Miniatura BB Cream Bobbi Brown - Sephora maskara mini "Outrageous Curl" |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, odzywam sie tak jak pisa³a¶
to sumujemy jako¶ to wszystko i finiszujemy wymianê??
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wspomina³am wczesniej zestaw z TBS ma wymêczone opakowanie, wiêc je¶li szukasz go na prezent to siê nie nada... Kurcze szkoda, bo tyle osób sie te¿ o wszystko pyta³o, a ja to trzyma³am.
Aha, no rzeczy s± ró¿nie produkowane, ale wszystkie maj± jeszcze przynajmniej rok wa¿no¶ci i nie by³y otwierane, bo sama mam zapasy. Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2015-03-19 o 10:52 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli wstêpnie tak by to wygl±da³o?
![]() - NARS baza pod cienie, miniatura (2,8 ml) - Miniatura CC Cream Smashbox - jaki odcieñ? - Miniatura BB Cream Bobbi Brown - jaki odcieñ? - tusz mini Benefit - nowy? - krem Loreal dla mê¿czyzn - nowy? a ode mnie: - Sephora ¿el pod prysznic Vanille Brulee - Sephora ¿el pod prysznic Moni Tiare - YR ¿el-szampon Monoi de Tahiti - Bumble&Bumble spray zwiêkszaj±cy objêto¶æ w³osów |
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
No i jak, wróci³a¶ ju¿? Dogrywamy wymianê?
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
OK, bo ju¿ by³o mi przykro, ¿e chcia³a¶ rezygnowaæ z wymiany... Ju¿ pisze kody
Rzeczy z zestawiku maj± taki sam kod: XL732SA Grapefruitowy ¿el: XL301SA chocomania scrub oraz sól do stóp maj± ten sam kod: J16400 Z tym, ¿e te dwie rzeczy kupi³am trochê dawniej ni¿ poprzednie, ale na pewno s± jeszcze w dacie, w dodatku nie by³y macane w ¶rodku, nawet nie otwierane, a to te¿ ma wp³yw na d³u¿sz± wa¿no¶æ kosmetyku. kokos mleczko: tutaj mam k³opot bo kod produkcji jest na denku i do po³owy mi sie zmy³ i mogê rozszyfrowaæ tylko 4 ostatnie (19SA) ale kokosa kupi³am nawet pamiêtam kiedy; w maju 2013 bo kupowa³am dwa i jeden niedawno ju¿ zu¿y³am ( pieknie pachnie kokosem i z nim chyba bêdzie mi siê najtrudniej rozstaæ )Je¶li chcesz mleczka na prezenty to mam jeszcze mleczko(balsam) white musk smooth satin TBS 60 ml tylko w±chany ![]() Je¶li o mnie chodzi to ja pragnê obu miniaturek Chloe + chêtnie przygarnê³abym te 4 próbki je¶li da³oby radê(JAKI JEST ICH STAN?) : Chloe Love Story Miss Dior Eau Fresh La vie est belle Jimmy Choo Flash Od siebie moge oddaæ zestaw, grejfrut, scrub i sól albo w innej kombinacji je¶li zale¿y Ci na mleczku kokosie to mo¿emy wymy¶liæ inaczej. Jak Ty to widzisz? Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2015-03-19 o 18:25 |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja by³am zainteresowana:
Miniatura bazy pod oczy roz¶wietlaj±cej Smashbox - Miniatura CC Cream Smashbox - Miniatura BB Cream Bobbi Brown + ewentualnie jedn± z pianek EL do mycia twarzy z serii Nutrition - Sephora balsam do ust w jajku "Kiss me" kolor 05 Candy Apple - MUFE próbka pudru HD w kompakcie - Sephora mini pomadka Rouge Infusion The Neutrals 19 Peony - Roberto Cavalli Paradiso miniaturka we flakoniku 5ml A Ty chcia³a¶ tabletki Doppel na w³osy i paznokcie. Nie wiem, czy co¶ jeszcze zwróci Twoj± uwagê
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, wydaje mi sie, ¿e warto¶æ po obu stronach jest zblizona, bior±c pod uwagê cenê Bumble and Bumble
Ale BB Bobbi Brown mi w takim razie i tak nie odpowiada, bo za ciemny W takim razie by³oby: - NARS baza pod cienie, miniatura (2,8 ml) - Miniatura CC Cream Smashbox - light/medium - tusz mini Benefit - krem Loreal dla mê¿czyzn a ode mnie: - Sephora ¿el pod prysznic Vanille Brulee - Sephora ¿el pod prysznic Moni Tiare - YR ¿el-szampon Monoi de Tahiti - Bumble&Bumble spray zwiêkszaj±cy objêto¶æ w³osów |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dok³adki
A na jakiej stronie sprawdza³a¶? Bo to niemo¿liwe, mi siê wy¶wietla data produkcji z 07/2012, wiêc s± do lipca 2015(minimum), termin nie up³yn±³ jeszcze,ale fakt nie jest on zbyt d³ugi
. Nigdy w ¿yciu nie wystawia³abym kosmetyków po terminie, bo sama te¿ nie chcia³abym takich otrzymaæ ![]() Pozosta³e rzeczy maj± datê produkcji z po³owy 2014, wiêc te¿ s± OK. Ale rozumiem, ¿e mo¿esz mieæ obawy zw³aszcza ¿e raz dosta³a¶ co¶ po terminie. To nie wiem, ¿ele mam ale po 250 ml i sama ju¿ napoczê³am i u¿ywam. Wiêc mo¿e dogadamy siê chocia¿ za jedn± miniaturkê ju¿ bez próbek? ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Bo ju¿ te nasze negocjacje troche trwaj± i ¿eby¶ Ty nie mia³a jakich¶ dziwnych podejrzeñ i ¿eby¶ by³a zadowolona i dosta³a rzeczy które Ci siê przydadz±, wiêc mo¿e obgadajmy mniejsz± ale przydatniejsz± wymianê aby obie strony by³y w 100% zadowolone ?---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Ja proponujê mój zestaw tbs i ¿el za miniaturkê. Je¶li pasuje to zapraszam na priv Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2015-03-20 o 18:39 |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ¿e ¿adnej ju¿ nie ma, bo ostatnio wspomina³a¶ w³a¶nie o tych miniaturach Smashboxa
Najbardziej mi na nich zale¿a³o ![]() A Benefit stay fawless? W tej sytuacji proponujê - Miniatura BB Cream Bobbi Brown - MUFE próbka pudru HD w kompakcie - Roberto Cavalli Paradiso miniaturka we flakoniku 5ml - Pianka EL (bardziej zale¿a³o mi na balsamie Sephory ni¿ na pomadce) W zamian za: - 2 ¿ele Yves Rocher - 2 opakowanie tabletek Doppelherz Aktiv w³osy i paznokcie |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
OK
|
|
|
|
|
#171 |
|
Bang Bang Bang
|
Niestety nic nie znalaz³am
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Hej
jezeli ju¿ wrocilas to piszê moge oddaæ Potionizer do cienkich za jakie¶ miniatury tuszy do rzes mo¿e zaproponujesz jakie¶ bo nie jestem pewna ktore sa aktualne![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Chcia³bym MUFE i Sumptious Je¿eli siê zgodzisz jeszcze dzis zapakuje i z rana leci priorytetem
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#174 |
|
Konto usuniête
|
Ech, z Twojej wish mam niestety tylko "Kucharkê Litewsk±"
A nie masz jeszcze jakiej¶ wish ciuchowej? Bo mo¿e z tego bym co¶ znalaz³a.
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja jednak podziêkujê za filmy pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
No w³a¶nie, a to zmienia postaæ rzeczy. Kosmetyki mieszcz± siê w dacie. W ka¿dej wiadomo¶ci pisa³am co bym chcia³a(miniaturki chloe). Przyznam, ¿e nieco zmêczy³y mnie ju¿ te negocjacje, ja bardzo lubiê zdecydowane i sprawne wymianki i kosmetyki pu¶ci³am ju¿ w obieg do wiza¿anek.
Dziêkujê za po¶wiêcony czas Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2015-03-23 o 17:38 |
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma ju¿ ............................
Wiadomo¶ci: 9 516
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj - znajdziesz u mnie co¶ za miniatury : Chloe, Cavalli i Euphoria ?
razem lub osobno albo w dowolnej konfiguracji ....
|
|
#179 |
|
Konto usuniête
|
Podoba mi siê:
Chloe EDP (2* flakonik po 5ml = 10 ml) Kenzo L'Eau par Kenzo 5ml Avene Triacneal Znajdziesz co¶ w zamian? |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

( pieknie pachnie kokosem i z nim chyba bêdzie mi siê najtrudniej rozstaæ

A nie masz jeszcze jakiej¶ wish ciuchowej? Bo mo¿e z tego bym co¶ znalaz³a.