![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marihuana-wasze opinie
Zioło w Czechach nie jest legalne...
Nie palę i jestem przeciwna. Znam masę osób które palą latami i widzę jak krzywi im to mózg. Znam też osoby które po latach postanowiły rzucić i widzę, jak bardzo im ciężko.
![]() |
#152 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
zuy mod
|
Wiecie, ja nie jestem fanką papierosów, namawiam swoich bliskich do rzucenia jeśli palą - ale litości, to nie musi iść w parze z chęcią zamykania w więzieniach palacych papierosy!
Spójrzcie na to z tej strony. Nie znam ani jednego sensownego powodu aby karac zwyklych użytkowników narkotyków.
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Jestem za legalizacją, a zasadzie za tym żeby każdy mógł używać co chce, jego ciało. Jednak nikt mi nie wmówi że jaranie trawki non-stop nie ma skutków ubocznych. Na kilometr poznam kogoś kto jara regularnie trawkę, nawet jak w danym momencie nie będzie zjarany. Specyficzny uśmiech (mimika), śmiech, zachowanie, zawsze bez problemu poznaje jaraczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
BAN stały
|
Ktoś chce palić - niech pali. Krzywdy tym nikomu nie robi, co najwyżej sobie, paląc dzień w dzień - moim zdaniem zaburza koncentrację i pamięć. Okazyjnie to fajna sprawa.
Zalegalizują czy nie - palić i tak będą. Tak naprawdę brak tej legalizacji na dzień dzisiejszy to wspieranie przestępczości. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.