Moi rodzice nie lubią mojego chłopaka, bo jest po zawodówce! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-27, 13:30   #151
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Dot.: Moi rodzice nie lubią mojego chłopaka, bo jest po zawodówce!

Cytat:
Napisane przez Anchelina Pokaż wiadomość
Ojej, ojej, ojej i jeszcze raz OJEJ!

Jakie to straszne, że trzeba sie uczyc, zrobic cos sensownego i co gorsza - osiągnąć coś!!! Jejku! Matura! Fu! Jakie to straszne! Przeciez za "kopanie rowów" tyle płacą!

Ja "kopałam" przysłowiowe "rowy" i to jest cholernie ciężka praca. Wiem z własnego doswiadczenia, że w pewnym momencie zaczyna wkurzać człowieka, że ma cos w głowie, a musi dzień w dzień zapier*** bylegdzie. Jak człowiek ma troche ambicji, to niestety z wiekiem zaczyna doskwierac, że inni traktują cię jak buraka, smiecia, nieuka, tumana itp. Tak się dzieje przede wszystkim na rynku pracy, ale też wśród ludzi, którzy cie otaczają. Kazdy człowiek ma potrzebe robienia czegos fajnego, sensownego w zyciu, a łopata" okazuje sie dobra tylko na krotki czas.

Rodzice maja racje, że nie chca stracić córki. Nie po to dziewczyna studiuje, żeby potem pracowac na zmywaku w Anglii.

Życzę dziewczynie wszystkiego najlepszego i oby ten związek się udał, ale niech chłopak udowodni, że mu zalezy i zrobi wszystko tak, żeby mogli zyc w Polsce.

Rodzice i tak beda sie czepiać i na pewnym etapie trzeba to olać, ale tu maja troche racji, bo dziewczyna jest na poczatku zyciowej drogi.
Ja nie uważam by matura była osiągnięciem w życiu
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 20:36   #152
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anchelina Pokaż wiadomość
Skończysz studia, znajdziesz prace i za pare lat może się okazać, że nie macie z chłopakiem wspólnych tematów, bo ty bedziesz obracać się wśród ciekawych ludzi, a on bedzie kopał rowy i spędzał czas z burakami. Kto z kim przestaje (niestety często) takim się staje.
Wybierz odpowiednią ścianę, pochyl się trochę i weź rozbieg...
Krew mnie zalewa jak czytam takie dyrdymały. Robiłem w życiu sporo rzeczy by mieć kasę i nie zamieniłbym ludzi z którymi machałem łopatą na tych, z którymi piłem kawę w biurowcu.
A że ludzie oceniają takich jako nieuków, tumanów, buraków etc. - z ****owymi ludźmi się zadajesz albo liczysz się ze zdaniem takowych.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 02:17   #153
studentka_wrozsypce
Raczkowanie

Hej dawno mnie nie było, otóż na weekend zostałam w mieście gdzie studiuje bo bałam się pojechać do domu .
Kolezanka mnie namowila zebysmy w niedziele pojechaly zajrzec choc na chwile, wiec tak tez zrobilam. I dobrze sie stalo rodzice zmienili do niego nastawienie sami z siebie bo sobie przemysleli wszystko, uwazaja ze jesli da mi szczescie to nie maja nic przeciwko naszemu zwiazku !! I na wakacje do Szwecji tez moge jechac aż na 2 miesiace .
Dziekuje dziewczyny i chłopaki za rady i wsparcie!!

Nawet sobie nie wyobrazacie jak się cieszę, ze to wszystko sie tak rozwiazalo a nie inaczej.

Edytowane przez studentka_wrozsypce
Czas edycji: 2015-04-28 o 10:53
studentka_wrozsypce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości