|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
Według mnie Etra Etro i Le Feu rożnią się dość znacznie .
Pierwszą różnicą jest trwałość - Etra wyparowuje po 3 godz. , LF wyczuwam prawie przez cały dzień . Etra jest pozbawiona początkowych ostrych nut LF .Na mnie była zbyt mdła i płaska . To wszystko sprawiło , że pozbyłam się Etry bez żalu. |
|
|
|
|
#152 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hmm... A nie wiecie, czy Quality wysyła próbki? To byłoby odkrycie, jakby Etra miała to co najbardziej lubiłam w Le Feu (taka kwaskowo - gorzkawa nuta połączona z ciepłem...).
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, możesz do nich napisać maila i poprosić o wybrane próbki, za które zapłacisz przy odbiorze (6 próbek=30zł.)
|
|
|
#154 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Dziękuję
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki! Poszukuję perfum Nuit D'Amour Guerlaina. Jest to zapach z limitowanej serii, z tego co wiem dostępny tylko we Francji. Jeśli ktoś wie gdzie bliżej można go dostać to proszę o info na priva....
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiem, że to nie perfumy, ale gdzie mogę nabyć, w dobrej cenie mleczko do ciała i żel do kąpieli Noa i Noa Fleur?.Kiedyś były dostępne w normalnych perfumeriach ale ostatnio widziałam jedynie dezodoranty
Nie wiem czemu zniknęła zupełnie linia kąpielowa
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję perfum: Anna Biondi Signorina
rok temu TŻ kupił mi w Niemczech śliczne perfumy, idealne na lato... Anna Biondi Signorina ... niestety już mi się dawno skończyły, a były cudowne i chciałabym je nabyć
może macie do sprzedania ??
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję perfum...
Na Forum nie sprzedajemy/kupujemy...
Zapachy można co najwyżej wymieniać.
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
aha..
![]() a może ktoś przypadkiem się orientuje gdzie mozna kupic te perfumki ???? ![]() ![]()
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
http://cgi.ebay.nl/Anna-Biondi-empor...QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?..._promot_widget Ten zapach mozna kupic tylko w Niemczech
|
|
|
#161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
Dot.: Poszukuję perfum: Anna Biondi Signorina
oj ja też chcę nabyć tą wodę w Niemczech jest bardzo tania a nie będę tam w najbliższym czasie bo zapach już od roku za mną chodzi a ja musze kiedyś je zdobyć
|
|
|
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
jakieś 8-9 lat temu taki zapach był dostępny na naszym rynku, obecnie- z tego co sie zdążyłam zorientować - nigdzie go nie można spotkać... niestety, bo wg mnie był naprawdę wyjątkową kompozycja zapachową może któraś z Wizażanek go kojarzy? czy dystrybutor nie zmienił nazwy/ opakowania? przyznam ze wtedy je dostałam w prezencie, z tego co wiem nie były zbyt drogie, a zapach utrzymywał sie dość długo kategoria zapachowa: kwiatowo-świeża (wg mojej opinii) pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie wskazówki )
|
|
|
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ktos pamieta ten zapach? "faster higher power" COTY
Ja pamiętam - nawet wygrzebałam go z czeluści łazienkowej szafy. "Faster Higher Power" Miss Sporty, moja mama dostała go od taty w prezencie i zalega, jak wiele innych tego typu upominków
Czy był wyjątkowy nie wiem - ale po tylu latach miał prawo zmienić swój zapach, jednakże ja też zaliczyłabym go do zapachów kwiatowych świeżych. Jest słodki, sportowy. I nietrwały! Nie mam pojęcia co mogło się z nim teraz stać...? PS. Chciałam dodać że mam też jego różowego bliżniaka "See Feel Kiss Me" - prawie połowa. Bardziej kwiatowy i duszący. Przypomina mi dezodoranty dla nastolatek.
Edytowane przez OliFka1 Czas edycji: 2007-08-02 o 21:14 |
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
był jeszcze trzeci,czerwony,nazwy nie pamiętam,ale zapach cuuudny,kupiłąbym za kazde pieniądze...taki pizmowo-piżmowy,podobny nieco do Night Musk Avonu,niesamowicie erotyczny
cholera a nigdzie ich nie ma |
|
|
|
|
#166 |
|
Przyczajenie
|
Były to wody ze średniej półki cenowej... szkoda ze ich obecnie nie ma w sprzedaży.
OliFka1: jakie inne perfumy przypomina Ci ten zapach? wg mnie troche Avon PUR BLANCA- jeśli chodzi o terażniejsze w sprzedaży. Póżniej ( jak te już mi się skończyły) przeglądałam katalog jednej z firm: Avon lub Oriflame i były jakies bardzo podobne..? kompletnie nie znam zapachów z tych firm bo nie zamawiam ich kosmetykow wcale.. Może podpowiesz mi co to mogło byc??? |
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś widział?
Pamietem,ze mialam kiedyś cudne perfumy ADIDAS moves for her i niestety od dawna nie widze ich w drogeriach
A moze wam kochane to sie gdzies rzucilo w patrzałki??? http://pasaz.wp.pl/rsklep.html?orgUR...Her_p22670.htm W sumie widze je w skepach internrtowych,ale jakos nie mam do nich zaufania wiec chodzi mi o znalezienie ich w perfumerii Douglas,Sephora itp.
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktoś widział?
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/search.php Zamiast zakładać wątek, mogłaś skorzystać z innego :Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1239&highlight Jeżeli poszukiwane przez Ciebie perfumy znajdują się w sklepach internetowych, nie widzę żadnego problemu, abys miała ich nie kupić W tym wątku możesz poczytać o godnych zaufania perfumeriach internetowych: Wiarygodne perfumerie internetowe - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7132&highlight Warto także zaglądać na allegro
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
wielkie dzieki
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#171 |
|
Przyczajenie
|
witam, moge odstapic , mam jeden flakonik
niestety juz używany ale niewiele w nim brakuje. madzior22@interia.pl
|
|
|
|
|
#172 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, może widzałyście gdzieś przypadkiem na półce choć jedna flaszeczkę Mexx Diversity?Przez bardzo długi czas byłam uzaleźniona od tego zapachu, az w końcu mi się znudził. Teraz dawna miłość odżyła i to ze zdwojona siłą
niestety nigdzie nie mogę znaleźć ani jednego flakonu . Jeżeli wiecie cokolwiek na temat tego, gdzie można nabyć choć jedne zapomnianye Diversity, proszę, dajcie znać, będę niezwykle wdzięczna.
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
możesz popytać tych sprzedawców czy jeszcze mają tę wersję
http://aukcja.onet.pl/search.php?clo...Mexx+Diversity znalazłam też http://www.nokaut.pl/szukaj/zdrowie-...Diversity.html
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
Są w tej chwili na allegro:
http://www.allegro.pl/item225375506_...5_ml_edp_.html |
|
|
|
|
#175 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję
na perfumy nie moge juz liczyć, ale zostaje mi jeszcze do kupienia ten dezodorant perfumowany...zawsze coś Ale gdyby któraś z Was przypadkiem trafiła na takowy, to proszę, dajcie znać
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę w tym wątku, może któraś z Was będzie w stanie mi pomóc:
Interesuje mnie zapach Armani, niestety nie mam pojęcia jak się nazywał, ani jak wyglądała butelka. To było dawno temu, ok. roku 98, 99, zapach był mocny, ciężki i waniliowo- otulający. Prawdopodobnie został już wycofany, bo w perfumeriach nic takiego nie znalazłam. A był chyba dość popularny, bo wiem, że robiono jego podróbki. Czy któraś z Was ma pojęcie o czym piszę? |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Myszko
A te zapachy są jeszcze dostępne? (zupełnie nie znam się na Armanim, nigdy nawet nie podchodzę do jego półki w sklepie więc nie wiem co jest aktualne, a co już nie).Znalazłam jakieś testery na allegro, jednak wolałabym powąchać, zanim kupię zapach, który podobał mi się tyle lat temu. Może się okazać, że całkowicie zmienił mi się gust
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie sięgam w perfumerii po zapachy Armaniego... Poszperałam w internecie i Gio to zapach z roku 1992, a Emporio She z 1998, więc pomyślałam, że może chodzi o któryś z nich, ale tego, czy są w dalszym ciągu dostępne w sklepach, niestety nie wiem, chociaż w perfumeriach internetowych je widziałam
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że będzie to Gio. Będę musiała poszukać w perfumerii, może jednak ciągle jest w sprzedaży.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

Dziękuję 
Nie wiem czemu zniknęła zupełnie linia kąpielowa

A te zapachy są jeszcze dostępne? (zupełnie nie znam się na Armanim, nigdy nawet nie podchodzę do jego półki w sklepie więc nie wiem co jest aktualne, a co już nie).
Nigdy nie sięgam w perfumerii po zapachy Armaniego...