|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Halllllllllo
![]() my od rana ciężko z tz pracujemy w ogrodzie, mąż ma do środy urlop to korzystamy emdzik- powodzenia z Juleczką w autobusie. Aga- super roletka, a powiedz mi jak czyścisz te drewniane?? cholera mnie bierze przy myciu ich
|
|
|
#152 |
|
Konto usunięte
|
hope niezły klocek
my po szczepieniu mały ma 66 cm i waży 7340 sinlac jadłam jak nosiłam aparat na zęby i nawet mi smakówal z ztym że jadłam na wodzie teraz jak wiem co ma w środku to bym nie zjadła Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Ee mi tam nie przeszkadza, posmakuję jak faktycznie to jest słodkie a i tak do mleka mam zamiar to dawać
Ja tak myślałam, że Szymon będzie wcinał jak szalony, pamiętam w ciąży, że na słodkie nie reagował, za to jak zjadłam schabowego, brokuła z makaronem w sosie serowym, no, takie porządne jedzenie to było szaleństwo ![]() Ledwo mojego pućka uśpiłam a tu kurier dzwonił z moimi perfumami ![]() Tutti faktycznie Milenka to szczupła laska
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi ładnie waży i juz jaki duży
Hope Twój juz klocuszek My na spacerze. Jest ciepło ale strasznie wieje. Agata zapomniałam wczoraj napisać. Ja mam teściów między Ketrzynem a Gizyckiem. O... Pisz, Ruciane Nida mmm tam to jest fajnie
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Powodzenia Aga i Madzia na spacerze!
meire, Mala i Inco, fajnie ze sie spotkalyscie. Ja na moim watku przed trzema laty mamusiiowym poznalam polke tu w Irlandii i sie do tej pory spotykamy, mialysmy dzieci peirwsze w odstepie dwoch tygodni, z drugimi mamy odstep 5 tygodni ![]() Wegielek twoja corcia sama slodycz, fotka jak z reklamy normalnie |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tamtym roku lato dalo popalic, w tym sadze ze bedzie gorzej. Juz na sobote zapowiadaja 28/29 stopni i slonce z niewielka iloscia chmur. Wiec bedzie duszno i parno. Dobrze ze malej bodziaka dokupilam na krotki to bedzie tylko w nim paradowac, ewentualnie w samym pampersie. A wczoraj musze sie pochwalic robilismy malej odlewy raczek i nozek :-D wyszly super jak na pierwszy raz :-D Juz tesciowie dostali zrobione na podstawce, maz jeszcze wygrawerowal imie malej i date urodzenia. Jeszcze jedna taka pamiatka bedzie robiona dla moich rodzicow i dla nas. Chcialam nam dwie raczki i dwie nozki ale masy braklo do odlewow robienia i mamy dwie raczki i nozke. Ale i tak jest super :-D |
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
My po spacerze. Swiecilam po raz pierwszy cycem w parku
![]() zaraz idę na obiad dzisiaj pulpity. A wczoraj Aga to była zupa krem z serem plesniowym. Byłyśmy w Tesco, kupiłam pieluszki, rewelacja jak dla mnie. Dziewczyny udanego spotkania. I znowu nie mam co miałam pisać jeszcze.
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
I widzę, że dzisiaj dzień szczepień
![]() Oby dzieciaki zniosły to spokojnie, bez ekscesów w nocy
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ilnoka ale Szymus juz duzy,mi sie sklad sinlacu tez nie podoba,moja starsza go miala zaleconego bo on jest czesto na przybieranie polecany,na nabranie masy w sumie nie dziwota jak tam sam cukier prawie A nie wolisz jakiejs zwyklej kaszki mu dosypac zeby zagescic mleczko? Jakie petfumy zamowilas,pochwal sie ![]() Tutti u was bylo szczepienie?dobrze ze mala zniosla w porzadku To ona kruszynka niczym moja Hope,mlebi wasi kawalerzy to juz spore dzieciaczki ![]() Madzia i Aga pewnie juz spaceruja ![]() U nas upal niestety Meire,aggo musze was odnalezc haha Magda go fajne takie pamiatki,wrzuc zdjecie
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
A prosze
nie wiem jak to widac bo przez tel wrzucam
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
magda go widzisz,myslalam ze to w masie bedzie raczka odbita
a to takie cos hehelui te tescowe pieluchy?i co polecasz? |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Buu no, więcej masy to on akurat nie musi nabierać, więc teraz już zgłupiałam dlaczego kazała mi kupić tą kaszkę a nie inną
![]() Przecież jest wiele takich bez cukru. Nie dam mu w takim razie, a za tydzień na wizycie zapytam o inną. Tz zje, on lubi kaszki ![]() Zamówiłam 212 sexy Carolina Herrera ale kiedyś bardziej mi się podobały, teraz już prawie wcale ich nie czuję ;/
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ja mam body i spodenki,ale tylko po jednej sztuce,te co mam sa ok,ale nie mam duzo ciuszkow z tamtad wiec sama nie wiem,a body jeszcze nie zakladalam bo z dlugim rekawem i wieksze sa,ale wydaja sie ok,po praniu nic sie z nimi nie zrobilo
spodenki ktore mam sa super ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Ilonka ja nie wiem,moze dlatego on jest polecany ze jest bezglutenowy? chyba ale ja i kilka moich kolezanek mialam wlasnie dawac sinlac zeby dzieciaczki lepiej przybieraly-potem wyszly odpowiedniki sinlacu innych form,np bobovita minima chyba tez ja ostatecznie tego nie dawalam,tylko zwykla kaszke chyba ryzowa czy kukurydziana,ale ja rozszerzalam diete dopiero po 6 miesiacu |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Magda_go ja też sobie wyobrażałam, że to w macie będzie odcisk
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Widziałyście to? https://mamotoja.pl/kulturysci-pija-...,17556,r1.html
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie ja sobie chyba cos zamowie
ale odlewke tu na wizazu czasem robia rozbiorki perfum moze sobie chanel mademoisell zamowie |
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupie tez
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Magda_go, co to za masa?
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Zia gratuluję super wynik i to tak krótko po ciąży!
Mlebi, Ilona i Hope no to macie też już co nosić ![]() Magda_go jak to zrobiliście, bo ja też dostałam tą masę, ale myślałam, że to tylko odcisk się robi;P ? Ola ja dostałam od siostry bodziaki na 68 i jakość ok, ale wyszły mi porównywalnie do 62 z innych firm. Edytowane przez 85jjaa Czas edycji: 2015-06-02 o 13:58 |
|
|
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Witam na nowym wątku ![]() Weszłam wczoraj na forum i zadowolona,że tylko 3 stronx do nadrobienia a tu nowy wątek i już 4 strony. Kasiula,ale z Kamcia klocek! Szok! Widać to Twoje niespanie i ciągłe cyckowanie. Ale wam zazdroszczę tych spotkań. Ja na takim odludziu mieszkam...eh My z naszą kruszynką byliśmy wczoraj pierwszy raz na basenie i Aurorka byja w szoku, że taka duża wanma |
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka uważaj na Tż
jak się psiukniesz to o krok od Ciebie nie odstąpi
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
O, chanel mademoiselle też za mną chodzi
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Alunia hi hi pewnie jej się spodobało
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Buu tak. A ile ma twoja?
Magda fajna pamiątka będzie. My chcieliśmyzzrobić odcisk stopek ale nie pozwoliła tak machala na sspaniu tez próbowaliśmy i się od razu budziła. |
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
LUI ja tez miałam paczke pieluch z Tesco. Ladniutkie te sówki
MAGDA HOPE moi Dziadkowie maja na poddaszu klimatyzator i są zadowoleni. Są w stanie przeżyć bez szwanku upaly. Stoi w innym pokoju niż przesiaduje Dziadek bo mu ciągnie za mocno wtedy jest zachwycony.ILONA ja sklad chleba czytam czasem zanim znajdę taki bez dziwnych składników to mijjaaaaa. P.s. Tesco na chleb ze slonecznikiem o kulturalnym składzie. Bez ulepszaczy konserwantów i barwników.U nas szczepienie w piatek. A potem jedziemy na grilla do rodzinki. A w sobotę wedle jak Aga i Tym przeżyli to i my damy rade. Nie ?
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A skład chleba też czytam lub dopytuję w sklepie. Raz mnie babka rozwaliła: pytam w PIEKARNI jaki jest skład tego a tego chleba, a sprzedawczyni oburzona: "A skąd ja mam wiedzieć!?" Raz podobnie mi powiedziała (też w piekarni), jak z M byłam, ale wtedy to poprosiła piekarza (bo piekł zaraz za drzwiami) i dopytałam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.