![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Halllllllllo
![]() my od rana ciężko z tz pracujemy w ogrodzie, mąż ma do środy urlop to korzystamy ![]() emdzik- powodzenia z Juleczką w autobusie. Aga- super roletka, a powiedz mi jak czyścisz te drewniane?? cholera mnie bierze przy myciu ich ![]()
![]() |
#152 |
Konto usunięte
|
hope niezły klocek
my po szczepieniu mały ma 66 cm i waży 7340 sinlac jadłam jak nosiłam aparat na zęby i nawet mi smakówal z ztym że jadłam na wodzie teraz jak wiem co ma w środku to bym nie zjadła Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Ee mi tam nie przeszkadza, posmakuję jak faktycznie to jest słodkie a i tak do mleka mam zamiar to dawać
![]() ![]() Ja tak myślałam, że Szymon będzie wcinał jak szalony, pamiętam w ciąży, że na słodkie nie reagował, za to jak zjadłam schabowego, brokuła z makaronem w sosie serowym, no, takie porządne jedzenie to było szaleństwo ![]() Ledwo mojego pućka uśpiłam a tu kurier dzwonił z moimi perfumami ![]() Tutti faktycznie Milenka to szczupła laska ![]()
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Mlebi ładnie waży i juz jaki duży
![]() Hope Twój juz klocuszek ![]() My na spacerze. Jest ciepło ale strasznie wieje. Agata zapomniałam wczoraj napisać. Ja mam teściów między Ketrzynem a Gizyckiem. O... Pisz, Ruciane Nida mmm tam to jest fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Powodzenia Aga i Madzia na spacerze!
meire, Mala i Inco, fajnie ze sie spotkalyscie. Ja na moim watku przed trzema laty mamusiiowym poznalam polke tu w Irlandii i sie do tej pory spotykamy, mialysmy dzieci peirwsze w odstepie dwoch tygodni, z drugimi mamy odstep 5 tygodni ![]() Wegielek twoja corcia sama slodycz, fotka jak z reklamy normalnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W tamtym roku lato dalo popalic, w tym sadze ze bedzie gorzej. Juz na sobote zapowiadaja 28/29 stopni i slonce z niewielka iloscia chmur. Wiec bedzie duszno i parno. Dobrze ze malej bodziaka dokupilam na krotki to bedzie tylko w nim paradowac, ewentualnie w samym pampersie. A wczoraj musze sie pochwalic robilismy malej odlewy raczek i nozek :-D wyszly super jak na pierwszy raz :-D Juz tesciowie dostali zrobione na podstawce, maz jeszcze wygrawerowal imie malej i date urodzenia. Jeszcze jedna taka pamiatka bedzie robiona dla moich rodzicow i dla nas. Chcialam nam dwie raczki i dwie nozki ale masy braklo do odlewow robienia i mamy dwie raczki i nozke. Ale i tak jest super :-D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
My po spacerze. Swiecilam po raz pierwszy cycem w parku
![]() zaraz idę na obiad dzisiaj pulpity. A wczoraj Aga to była zupa krem z serem plesniowym. Byłyśmy w Tesco, kupiłam pieluszki, rewelacja jak dla mnie. Dziewczyny udanego spotkania. I znowu nie mam co miałam pisać jeszcze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
I widzę, że dzisiaj dzień szczepień
![]() Oby dzieciaki zniosły to spokojnie, bez ekscesów w nocy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ilnoka ale Szymus juz duzy,mi sie sklad sinlacu tez nie podoba,moja starsza go miala zaleconego bo on jest czesto na przybieranie polecany,na nabranie masy w sumie nie dziwota jak tam sam cukier prawie A nie wolisz jakiejs zwyklej kaszki mu dosypac zeby zagescic mleczko? Jakie petfumy zamowilas,pochwal sie ![]() Tutti u was bylo szczepienie?dobrze ze mala zniosla w porzadku To ona kruszynka niczym moja Hope,mlebi wasi kawalerzy to juz spore dzieciaczki ![]() Madzia i Aga pewnie juz spaceruja ![]() U nas upal niestety Meire,aggo musze was odnalezc haha Magda go fajne takie pamiatki,wrzuc zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
A prosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
magda go widzisz,myslalam ze to w masie bedzie raczka odbita
![]() lui te tescowe pieluchy?i co polecasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Buu no, więcej masy to on akurat nie musi nabierać, więc teraz już zgłupiałam dlaczego kazała mi kupić tą kaszkę a nie inną
![]() Przecież jest wiele takich bez cukru. Nie dam mu w takim razie, a za tydzień na wizycie zapytam o inną. Tz zje, on lubi kaszki ![]() Zamówiłam 212 sexy Carolina Herrera ale kiedyś bardziej mi się podobały, teraz już prawie wcale ich nie czuję ;/
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Ola ja mam body i spodenki,ale tylko po jednej sztuce,te co mam sa ok,ale nie mam duzo ciuszkow z tamtad wiec sama nie wiem,a body jeszcze nie zakladalam bo z dlugim rekawem i wieksze sa,ale wydaja sie ok,po praniu nic sie z nimi nie zrobilo
spodenki ktore mam sa super ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Ilonka ja nie wiem,moze dlatego on jest polecany ze jest bezglutenowy? chyba ![]() ale ja i kilka moich kolezanek mialam wlasnie dawac sinlac zeby dzieciaczki lepiej przybieraly-potem wyszly odpowiedniki sinlacu innych form,np bobovita minima chyba tez ja ostatecznie tego nie dawalam,tylko zwykla kaszke chyba ryzowa czy kukurydziana,ale ja rozszerzalam diete dopiero po 6 miesiacu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Magda_go ja też sobie wyobrażałam, że to w macie będzie odcisk
![]() ![]()
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Widziałyście to? https://mamotoja.pl/kulturysci-pija-...,17556,r1.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
wlasnie ja sobie chyba cos zamowie
ale odlewke tu na wizazu czasem robia rozbiorki perfum moze sobie chanel mademoisell zamowie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Magda_go, co to za masa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Zia gratuluję super wynik i to tak krótko po ciąży!
Mlebi, Ilona i Hope no to macie też już co nosić ![]() Magda_go jak to zrobiliście, bo ja też dostałam tą masę, ale myślałam, że to tylko odcisk się robi;P ? Ola ja dostałam od siostry bodziaki na 68 i jakość ok, ale wyszły mi porównywalnie do 62 z innych firm. Edytowane przez 85jjaa Czas edycji: 2015-06-02 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
Witam na nowym wątku ![]() Weszłam wczoraj na forum i zadowolona,że tylko 3 stronx do nadrobienia a tu nowy wątek i już 4 strony. Kasiula,ale z Kamcia klocek! Szok! Widać to Twoje niespanie i ciągłe cyckowanie. Ale wam zazdroszczę tych spotkań. Ja na takim odludziu mieszkam...eh My z naszą kruszynką byliśmy wczoraj pierwszy raz na basenie i Aurorka byja w szoku, że taka duża wanma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Ilonka uważaj na Tż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
O, chanel mademoiselle też za mną chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Alunia hi hi pewnie jej się spodobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Buu tak. A ile ma twoja?
Magda fajna pamiątka będzie. My chcieliśmyzzrobić odcisk stopek ale nie pozwoliła tak machala na sspaniu tez próbowaliśmy i się od razu budziła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
LUI ja tez miałam paczke pieluch z Tesco. Ladniutkie te sówki
![]() MAGDA HOPE moi Dziadkowie maja na poddaszu klimatyzator i są zadowoleni. Są w stanie przeżyć bez szwanku upaly. Stoi w innym pokoju niż przesiaduje Dziadek bo mu ciągnie za mocno ![]() ILONA ja sklad chleba czytam ![]() U nas szczepienie w piatek. A potem jedziemy na grilla do rodzinki. A w sobotę wedle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A skład chleba też czytam lub dopytuję w sklepie. Raz mnie babka rozwaliła: pytam w PIEKARNI jaki jest skład tego a tego chleba, a sprzedawczyni oburzona: "A skąd ja mam wiedzieć!?" Raz podobnie mi powiedziała (też w piekarni), jak z M byłam, ale wtedy to poprosiła piekarza (bo piekł zaraz za drzwiami) i dopytałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.