![]() |
#151 | |
Japońska rzepa
|
Dot.: Panny Młode 2016 cz. 34
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#152 |
Konto usunięte
|
lolus super ze udal wam sie wypad i sobie uzyliscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Japońska rzepa
|
Dzięki dziewczyny, naprawdę jesteśmy mega zadowoleni, jeszcze sobie tak pogadalismy i pobyliśmy ze sobą, na co nie ma nigdy czasu w tygodniu,bo praca, obowiązki
![]()
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma chyba sensu gadać na ten temat, bo każdy woli co innego, ale szanujmy siebie i swoje wybory ![]() A Tobie życzę, żebyś trafiła na wesele z za☠☠☠istym zespołem, może wtedy trochę nabierzesz szacunku do muzyki na żywo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
zniemczona peema
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To jest super przeżycie, straszna adrenalina ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem Twojego wielkiego oburzenia. W maju mamy wesele z jakimś super fajnym zespołem rockowym, widziałam na YouTube jak śpiewają i podobało mi się, może na weselu się też sprawdza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Japońska rzepa
|
Madzialena, tż ze mnie polewał,jak na koniec zjeżdżałam na tej linie w kasku
![]() ![]() Wrzucam parę fotek,pięknie było ![]() ![]()
#161 |
Zakorzenienie
|
każdy zespół może grać co innego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cudowne widoki! Zazdroszczę wypoczynku! ![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
lolus super zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tu chociażby. Nie jestem oburzona, tylko nie lubię takiej generalizacji ![]() Lolusl ale widoki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Konto usunięte
|
ale piekne widoki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||
zniemczona peema
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to nie zjade z taką siłą, ale myliłam się ![]() U nas efektem kulminacyjnym gdzie każdy miał problem był przejazd we... wiadrze na drugą stronę ![]() ![]() Ale pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Słyszałam już beznadziejne zespoły i beznadziejnych Dj ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Japońska rzepa
|
Taką piękną Polskę mamy
![]() Madzialena, z tym wiadrem to musiał być niezły ubaw ![]()
#172 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() co do Dj czy orkiestry. To i to ma swoje plusy i minusy. Na mojej studniówce była świetna orkiestra co rok grali i w przerwach po prostu puszczali muzykę z laptopa ![]() Byłam też na weselu z orkiestrą która robiła przerwy po godzinę a grała pół ![]() ![]() Dj mamy ze względu na to że w pakiecie jest ich trzech - dwóch wodzirei ( jeden dla dorosłych drugi dla dzieci) a trzeci Dj. I znam chłopaków bo prowadzili duże masowe imprezy i była świetna zabawa. Na weselu z Dj jeszcze nie byłam ![]() Lolus super ze wypad się udał! My też ostatnio leniuchowaliśmy i dawno tyle nie rozmawialiśmy i w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam i na weselach z djem i na weselach z zespołami.
Częściej lepiej się bawiłam przy dju z prostego względu: wokaliści w zespołach często pozostawiają wiele do życzenia. Zdaję sobie sprawę, że to nie jest reguła, ale niestety mam takie doświadczenia, że w niektórych piosenkach brzmieli dobrze, a w innych słychać było nawet fałsze. Ja wolałam nie ryzykować i dlatego mamy dj'a
#174 | |
zniemczona peema
|
Cytat:
![]() ![]()
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa" Edytowane przez Madzialena7 Czas edycji: 2015-08-16 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
W ogóle wczorajsze wesele było świetne, impreza była do samego rana, każdy się super bawił. Młodzi wyluzowani, wszystko dopiete na ostatni guzik. Jedynie jedzenie średnie, ale jestem w stanie wybaczyć.
Dzisiaj były poprawiny, grill i piknik na działce na wsi, postawione namioty, grille, ogniska, super atmosfera. Zdecydowanie to jedno z lepszych wesel, na których byłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Loluś - zazdroszczę weekendu
![]() Krótka relacja z wczorajszego wesela: Młoda wyglądała pięknie w sukni szytej u krawcowej na wzór jednej Pronovias z dolem szerokim z mikado i gorsetem w serce. Był bardzo fajny, młody ksiądz, który pięknie mówił na kazaniu, o miłości i wsparciu. Na przysiędze Młodzi płakali ze wzruszenia ![]() Co mi się podobało na weselu: - wystrój piękny (nie mam zdjęć ![]() - atmosfera - mimo kameralnego wesela bardzo fajnie się bawiliśmy ze sobą ![]() - barszczyk o 1 w nocy musi być! Wypiłam 2 porcje ![]() - Podobały mi się oczepiny, było rzucanie welonem i muchą oczywiście i zbieranie do welonu. Mimo tego, że tej zabawy nie chcę to uważam, że fajnie wypadła ![]() - DJ całkiem całkiem dawał radę ![]() ![]() ![]() - Młodzi mieli piękny pierwszy taniec ![]() - Super wypadł taniec męski vs damski. Najpierw na parkiet wchodzili panowie i tańczyli, a potem panie. Na koniec razem tańczyliśmy. Super to wypadło, bo panowie głupoty odstawiali aż mnie brzuch ze śmiechu bolał ![]() Co mi się nie podobało i na co zwrócę uwagę przy organizacji swojego wesela: - niestety monety, którymi Młodzi zostali obrzuceni były zbierane do foliowej torebki ![]() - rzucanie kieliszkami było na sali. Jako, ze sala malutka Młodzi musieli rzucić na parkiet i szkło poleciało nam pod nogi. Co gorsza, Młodzi dostali zmiotkę i szufelkę i mieli to sami sprzątać. Przez całą imprezę znajdowałam kawałki szkła pod butem ![]() - obsługa była kiepska. Nie sprzątali na bieżąco ze stołów, a przynosząc nowe jedzenie upychali je na siłę. Ciasto stało obok mięsa itd. Ja na swoim weselu zrobię oddzielny stół na słodkie (na bank!) i chyba też szwedzki stół na przystawki ![]() - wódka była w temperaturze pokojowej. Niby włożona do kubła z lodem, ale to nic nie dawało, była ciepła ![]() - świadkowa była fa-tal-na. Nie dość, że nie brała udziału we wieczorze panieńskim to na weselu była dość mocno pijana, świetnie się bawiła i nie wiedziała, że ma jakiekolwiek obowiązki. Jak Młodej porwała się suknia to nic nie umiała poradzić. Mama PMki spinała jej wsuwkami suknię ![]() - Młodych prawie w ogóle nie było na parkiecie. Ciągle gdzieś chodzili, rozmawiali itd. Ok 2 wszyscy zaczęli się zbierać, bo głupio było się bawić jak tańczyła tylko wspomniana świadkowa, a Młodzi siedzieli. Miałam wrażenie, że chcą już kończyć wesele ![]() - Świadek zmył się o 2. Wtf? ![]() Te rzeczy, które mi się nie podobały to napisałam, żebyście po prostu pamiętały o takich głupotkach ![]() ![]() ![]() I tak w ogóle -nie mogę się doczekać swojego ślubu! ![]()
Patrzę przez różowe okulary! ![]() Edytowane przez tetrikk Czas edycji: 2015-08-16 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Zakorzenienie
|
witam się w nowym wątku!!
ja już po chrzcinach, impreza się udała, moja bratowa powinna być chyba perfekcyjną panią domu ![]() dzieciaki się wyszalały w ogrodzie a i dorośli już wieczorem byli na ostatnich nogach ![]() witam nową z mojej lubelszczyzny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I mimo iż dj jest na plus bo wolę oryginał piosenki i ma nieograniczoną liczbę utworów, to uważam że DOBRY zespół, jednak brzmi fajniej. Muzyka "na żywo" jakoś bardziej mnie przekonuje... loluśl, widoki mega, zazdroszczę tego weekendu i super że Wam się udał! ![]() Edytowane przez grejpfrutowa01 Czas edycji: 2015-08-16 o 20:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
A gdzie byłyście na weselach?
tetrikk też byłam na weselu na którym świadkowa myslała tylko o sobie i nie ogarniała nic.. mnie to irytowało bo ja jestem osobą, która zawsze na imprezach zauważa wszelkie braki, niedociągnięcia itd. i co gorsza większość obowiązków spadła na mnie bo TŻ był świadkiem więc mu pomagałam.
#179 |
Zakorzenienie
|
Na tym weselu, na którym byliśmy, świadkowa ani się nie ubrała jakoś elegancko, ani się nie uczesala i to mnie bardzo zdziwiło i nie podobało mi się. Poza tym też jakoś mało czasu spędzala z młodymi, mało ja było widać
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
❤ bee happy ❤
|
My chcemy Dj-a
![]() Nie wiem jak ja was będę nadrabiać po pracy, bo widzę, że pędzicie z postami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.