|
|
#151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Hahaha
W każdym razie mam w planach w ten weekend założyć plik ze stroną tytułową i projekt. Przed każdymi świętami jak zawsze :/ Mój menelowaty brat leży i nic nie robi. Matka się denerwuje. A na moje uwagi, że po co go jeszcze w domu trzyma to mówi, że mam dać jej spokój. Wczoraj pojechał do jakiegoś klubu i z tej okazji oczywiście do szkoły nie poszedł. Zresztą jego szkoła jest i tak przesądzona. Ma niezaliczoną matmę z 3 klasy, teraz pewnie też nie zda. Mam nadzieję, że zrealizuje te swoje plany i pojedzie do tej belgii na tą budowę, chociaż na to się nie zapowiada. Aż żałuję, że przyjechałam wcześniej. Na mojej uczelni konkurencyjna firma organizuje warsztaty z aplikacji mobilnych. Zacznę sobie na nie chodzić, mam nadzieję, że dowiem się coś nowego, tylko oczywiście muszę w pracy sobie godziny dopasować. |
|
|
|
#152 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Cha się dzisiaj zawinę wcześniej z pracy - co prawda do domu jedziemy dopiero wieczorem, ale kto to musi wiedzieć Choruję na ciuchy do nowej pracy, chociaż jeszcze miesiąc |
|
|
|
|
#153 |
|
Kawaii strona mocy
|
Jaram się, jaram, wczoraj byłam w parku, karmiłam wiewiórki i inne stworzonka. Zdjęłam rękawiczkę i poczułam włochaty pyszczek wiewiórki, jedna przez nogę przeszła mi na ramię, a potem przeskoczyła na drugie. W pewnym momencie się wystraszyłam, bo nagle jakieś pazurki przyczepiły mi się do ręki, a się okazało, że to sikorka Fajne uczucie, szczególnie że moje domowe ptasiory nie chcą się tak bawić. Wczoraj okładali się nawzajem jabłkiem, nie rozumiem ![]() A mówiłam, że kocham japoński? ![]() Miłego dnia Jeżolki, żeby to był spokojny weekend dla tych, co będą w drodze ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Prawdziwa kobieta
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak, niby prowizja jest. Nie wiem czy w to się pakować. Czy może na tym zyskam czy stracę. Nie chcę jeździć od domu do domu i prosić się o kupno produktów.
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie siedze w busie i zaraz ruszamy
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;53285025]Hahaha
W każdym razie mam w planach w ten weekend założyć plik ze stroną tytułową i projekt. Przed każdymi świętami jak zawsze :/ Mój menelowaty brat leży i nic nie robi. Matka się denerwuje. A na moje uwagi, że po co go jeszcze w domu trzyma to mówi, że mam dać jej spokój. Wczoraj pojechał do jakiegoś klubu i z tej okazji oczywiście do szkoły nie poszedł. Zresztą jego szkoła jest i tak przesądzona. Ma niezaliczoną matmę z 3 klasy, teraz pewnie też nie zda. Mam nadzieję, że zrealizuje te swoje plany i pojedzie do tej belgii na tą budowę, chociaż na to się nie zapowiada. Aż żałuję, że przyjechałam wcześniej. Na mojej uczelni konkurencyjna firma organizuje warsztaty z aplikacji mobilnych. Zacznę sobie na nie chodzić, mam nadzieję, że dowiem się coś nowego, tylko oczywiście muszę w pracy sobie godziny dopasować.[/QUOTE] Masakra z tym twoim bratem ![]()
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja wlasnie w drodze do domu, jeszcze nie byłam w tym roku akademickim, więc strasznie się cieszę ^^ wzięłam podręczniki od mikry i matmy do poczytania w drodze, ale nie wiem, czy to odpowiednia literatura na dziś, albowiem mam kaca
|
|
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
I nici z mojego planu, bo wszyscy dzisiaj wychodzimy wcześniej
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nadrobię Was wieczorem choruje dalej, dziś dopiero wstałam z łóżka. Chodzę teraz kolo chorej babci, zaraziłam i ją i tatę do tego wszystkiego dostałam @ także jestem pełna energii
|
|
#161 |
|
Miss Pudernica
|
Z tej samej okazji postanowiłam sobie sprawić nowe perfumy
bo ostatnie miesiące w ramach oszczędzania ograniczan się bardzo kosmetycznie i tęsknie za jakąś pachnącą nagrodą
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę do pracy na 16.00 - 22.00 a po pracy jeszcze na urodziny. A jutro od rana praca niestety.
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2015-10-30 o 13:30 |
|
|
|
|
#164 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
i fajnie ćwierkają.W sumie to nie taki zły pomysł, wakacje first minute są tańsze :-D |
|
|
|
|
#165 |
|
Kawaii strona mocy
|
Pamiętacie, że od przyszłego tygodnia zaczynają się promocje w Rossmanie?
|
|
|
|
#166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Na razie nic mi się nie podoba, ale może w ferie zabiorę Młodego do Legolandu. Oczywiście, że bardziej sama się podjarałam, ale myślę, że byłby zadowolony
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#168 |
|
Konto usunięte
|
Dopra, już sobie znalazłam
interesuje mnie tylko 14.11, chociaż nie wiem czy do tego czasu nie zrobię zamówienia na minti.
|
|
|
|
#169 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu szminki, błyszczyki i lakiery, za 2 tygodnie tusze i cienie do powiek, a za 3 - podkłady. Zabierz mnie do Legolandu, schowam się w walizce i nikt mnie nawet nie zauważy ![]() Chciałam się zapisać do wątku oszczędnościowego, bo jest nowa część, więc akurat będzie pasowało, ale przeczytałam niektóre punkty pomocne w oszczędzaniu i chyba zmieniłam zdanie ) i kulkę do relaksującej kąpieli
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O ograniczeniu zużycia ręczników papierowych i zajadaniu ze smakiem zupy na kościach nie wspominam nawet. |
|
|
|
|
#171 |
|
Kawaii strona mocy
|
To też, ale bardziej jednak zaciekawiło mnie rozcieńczanie wszelkich żeli, szamponów, płynów do naczyń itd. I zmywanie talerzy w misce, o nie, wtedy bym już w ogóle nie zmywała
![]() A propos oglądania, nadrabiam swoje wieeelkie braki w serialach i wczoraj zaczęłam oglądać House of Cards O, nie mam ręczników papierowych
|
|
|
|
#172 | |
|
Konto usunięte
|
http://wolnemedia.net/gospodarka/hod...czaki-dla-kfc/ Fuuuuu I jak ja mam jeść teraz kfc po tym co zobaczyłam.
Przyszła dzisiaj wypłata. Co prawda mała, ale i tak się cieszę Mam nadzieję, że w grudniu jakoś dogadam się z jednoczesnym studiowaniem, a jak nie to mam jeszcze jedną firmę na oku.A co do oszczędzania, to jak narazie nie mam karty do konta :P Tzw mogę tylko telefonem wypłacić w bankomacie albo w placówce. Zrezygnowałam, bo było za nią potem jakieś 7 zł. Ale niedługo pewnie i tak zmienię konto. Cytat:
Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2015-10-30 o 15:36 |
|
|
|
|
#173 | ||||
|
Konto usunięte
|
Hej
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;53284244]Jak zacząć pisać pracę ja się pytam. Na koniec listopada mam prezentacje z tego. Mam nadzieje do tego czasu mieć napisane, jak nie całą to chociaż 3/4. Aplikacja musi być gotowa.[/QUOTE] Usiądź i skup się na tym, co chcesz napisać i powoli pójdzie ![]() True Cytat:
Cytat:
Tobie również Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki za miłe słowa dziewczyny, ale po prostu ten brak pracy mnie dobija, wiem, ze łatwo na rynku nie jest. Wczoraj poplywalam na basenie, wygrzalam się w saunie i poczulam się lepiej W ogóle zdalam sobie sprawę, że już zniżki studenckie mi się skończyły Nie wiem czy chwaliam się Wam, ale jadę z Tż wieczorem 10.11 do znajomych do Wrocławia, a na następny dzień jedziemy w góry |
||||
|
|
|
#174 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
w planie mam jeden błyszczyk Burżuja i kończy mi się puder sypki też Burżuja (mam go od lutego) i chyba kupię taki sam.
|
|
#175 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#176 |
|
Miss Pudernica
|
Zawsze można kupić duży i tańszy i coś mi się wydaje, że wyjdzie na to samo, albo i taniej.
|
#177 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Patusia, bawcie się dobrze
Cytat:
![]() Nie wiem jaki jest sens rozcieńczania szamponu (widziałam też pomysł rozcieńczania płynu do ust, ale on chyba wtedy słabiej działa? ), za to widziałam dzisiaj taki za 25 zł, przyciągnęło mnie ładnie opakowanie, ale nie kupiłam. Jestem już oszczędna?
|
|
|
|
|
#178 |
|
Miss Pudernica
|
To ja jestem mega oszczędna, bo kupuję ziołowe w cenie max 10 zł za dużą butlę. Moje ulubione to Joanna różne wersje, 400 ml za 8 zł. Ale i tak mi wystarcza góra na.1,5 miesiąca, bo myję włosy codziennie.
|
#179 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Ostatecznie się okazało, że o ile moje ciało lubi naturalne kosmetyki, o tyle włosy od razu robią się sianowate. Trochę chemii nigdy im nie zaszkodzi ![]() Lecę na japoński, zagubiłam się w końcówkach, będzie ciekawie
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
O jeżu, ja nigdy nie choruję, więc stan w jakim teraz jestem jest dla mnie stanem na skraju życia
wypilam teraz herbatę na zatoki, dopijam jeszcze aspirynę, kupiłam maść do posmarowania klatki piersiowej, żeby mi się lepiej oddychało w nocy, bo dziś to się po północy kropilam olejkiem eukaliptusowym, żeby jakoś sobie ulżyć zaraz pizamki i idę spać ![]() dajcie mi moc uzdrowienia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

) i kulkę do relaksującej kąpieli 
), za to widziałam dzisiaj taki za 25 zł, przyciągnęło mnie ładnie opakowanie, ale nie kupiłam. Jestem już oszczędna?