Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-16, 19:32   #151
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dzisiaj Szymek zrobił najdłuższa wycieczkę po podlodze Bardzo też się rozgadał przez ostatnie kilka dni. Moje kochaniatko 😍
Zuch!

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Pawko tez na robaka pelza. I zaczal na czworaczka stawac i sie bujac 😊
Pięknie!
Stary 2015-11-16, 19:41   #152
violka848
Zakorzenienie

A ja właśnie zjadłam kawał ciasta szpinakowwgo. Siostra mi przyniosła- pychotka Idę dziś wcześniej spać, bo jestem padnięta.
Stary 2015-11-16, 19:41   #153
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Kuwaaa ale mnie wnerwia brata dziewczyna, na początku ją lubiłam ale teraz... grr.... ogólnie zaliczyli wpadke, nie wiem czy już mówiłam ale ona chyba w ogóle o siebie nie dba i o tą ciążę, jakby nie chciała tego dziecka, non stop nosi tą dwulatke na rękach, już na pczątku ciąży przeciążała się jakby chciała poronić, poważnie, ostatnio narzeka na bóle pleców i skurcze a termin ma na za dwa miesiace, była dziś u lekarza i co ? Magnez minimum, żelaza tyle co nic ;/ Ma zakaz noszenia i przeciążania się od lekarza, pewnie chciała jej dac skierowanie do szpitala a ta się nie zgodziła. Ona w ogóle chyba nie je ;/ Jak jest u mamy na obiedzie to je jak ptaszek, brzuch ma bardzo malutki, nosz.... tak się boję o moją bratanicę że szok ;/ Dla niej ta starsza to jest śwętość a ta co ma sie urodzić to chyba jej tylko zawadza... no musiałam, ale mam jej dość i mam wielką ochotę jej wygarnąć wszystko ;/ oooo raz na początku ciąży miała biegunkę i wylądowała w szpitalu z odwodnienia i co powiedziała, że się wypisuje na własne życzenie, siłą ją z bratem przekonaliśmy, że ma w szpitalu zostać, a ona że nie, że da sobie rade i nic jej się nie stanie, sama sobie poradzi. Jak mała się urodzi i zobaczę, że zaniedbuje ją jakoś od razu każe bratu ją zabierać do mamy i składac wniosek o przyznanie praw tylko jemu. Brat też to widzi i jak tak będzie to będzie składał. Może, że jak mała się urodzi to ona się ogarnie ;/ Musiałam się wygadać, ale mam nerwa ;/
A ja stanę w obronie tej dziewczyny. Medal ma zawsze dwie strony. Nie uważam, że chciałaby z premedytacją zrobić krzywdę swojemu dziecku. Dwulatce nie zawsze wszystko da się wytłumaczyć, nie rozumie, że nagle mama nie może wziąć jej na ręce... Wydaje mi się, że to nie jest łatwa sytuacja. Ja w pełni mogłam oddać się dbaniu o pierwszą ciążę, bo nie miałam innych obowiązków. Gdybym teraz znów była w ciąży to co mialabym zrobić z Zosią? Ona tylko rączki i rączki... Nagle mialabym przestać się nią zajmować? To wszystko jest naprawdę trudne, dlatego powstrzymalabym się od osadzania.

Cytat:
Domima nie wiem jeszcze co bede robic na pazurkach i dziekuje za komplement 😊

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Nie kumam takich ludzi. Dlatego jestem za aborcja usunela by zarodek a tak moze dziecku zycie zniszczy. Oby sie opamietala bo przykra sprawa.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 19:42   #154
violka848
Zakorzenienie

Brawo Szymi 👏🏻 i Brawo Pawko 👏🏻
Stary 2015-11-16, 19:46   #155
rosarioV
Zakorzenienie

Udało się, mały zasnął w łóżeczku i ani razu nie musiałam go brać na ręce aby go uspokajać bo tylko jojczał, a jak mocniej zapłakał to podeszłam pogłaskałam i się uspokoił i zostawiałam go Ciekawe czy to takie jednorazowe jest :P

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
A ja właśnie zjadłam kawał ciasta szpinakowwgo. Siostra mi przyniosła- pychotka Idę dziś wcześniej spać, bo jestem padnięta.
Ja dziś zrobiłam babke z majonezem już pół blachy zjadłam
Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
A ja stanę w obronie tej dziewczyny. Medal ma zawsze dwie strony. Nie uważam, że chciałaby z premedytacją zrobić krzywdę swojemu dziecku. Dwulatce nie zawsze wszystko da się wytłumaczyć, nie rozumie, że nagle mama nie może wziąć jej na ręce... Wydaje mi się, że to nie jest łatwa sytuacja. Ja w pełni mogłam oddać się dbaniu o pierwszą ciążę, bo nie miałam innych obowiązków. Gdybym teraz znów była w ciąży to co mialabym zrobić z Zosią? Ona tylko rączki i rączki... Nagle mialabym przestać się nią zajmować? To wszystko jest naprawdę trudne, dlatego powstrzymalabym się od osadzania.
No tak, tylko Ty jej nie znasz... mała jest rozpieszczona i to bardzo, do mnie i do mojej mamy na ręce nie woła bo wie, że nie weźmiemy jej a do mamy pójdzie, wyciągnie ręce i ta ją bierze, nie mówi "nie" nie próbuje jej oduczyć ;/No i małą to ona nosi non stop na rękach, dwuletnie dziecko już umie chodzić ;/ Mała przy nas jak mamy nie ma jest w miarę normalna bo jej nie pozwalamy na wiele, ale jak mama sie pozwala to wstępuje w nią diabeł bo wie, że może i mama nic jej nie powie a nawet pogłaszcze po główce. Dziś była u lekarza, dostała zakaz noszenia i co ? Wróciła do domu i od razu wzięła małą na rękę, moja mama aż na nią najechała. Eh... ok nie rozpisuję się już.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 19:49   #156
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
A i jutro na hybrydki ide razem z kolezanka to 3h laby raz na rok sie nalezy he he

Udanego relaksu

Cytat:
Madzia zazdroszczę grzeczności Alutki już nie raz pisałam A z teściami też bym nie chciała mieszkać oj nie ale czasami wyjścia niema i na chwilę no cóż.. jak mus to mus Do czerwca szczerze to mało czasu- my nasze mieszkanie 4 miesiące remontowaliśmy, a to 60 metrów, no ale to zależy wszystko od tempa fachowców, a z tym bywa różnie..
Nie strasz brrr u nas nawet nie o samo wykończenie chodzi, bo jedno pomieszczenie nawet nie istnieje jeszcze

Cytat:
Mamy zabka!!! Dzieki wiolce wiem bo mi przypomniala zeby spr czy dzwoni lyzeczka i watpilam a tu dzwoni!
Idziemy na spacerek
Gratki

Cytat:
A my wczoraj wypatrzylismy meble do kuchni i strasznie się cieszymy, bo wydamy dużo mniej kasy na nie niż zakładaliśmy. Ponad połowę! W dodatku jest teraz promocja na nie, więc pewnie będziemy zamawiać z terminem realizacji na styczeń/luty. Teraz muszę tylko fachowców nagrywać i ruszamy z remontem od następnego weekendu M w wolnych chwilach najpierw wyremontuje pokój pod sypialnie, tak by się do świąt wyrobić, a po świętach ruszamy z kuchnią!
super !! Pokażesz jakie meble wybraliście ?
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 19:53   #157
blackberry89
Zakorzenienie

A ja jem budyn czekoladowy z kawalkami czekolady 😊
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 19:53   #158
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Super! Ja też się zawsze cieszę na wszelakie zakupy, zmiany itd Jaka to kuchnia ?

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Szkoda dzieciaczka ..zresztą i jednego i drugiego że mają tak nieodpowiedzialną mamę... współczuję.. Brat musi mieć oko...
Ciemne, fornirowane meble (nie wiem jak się nazywa dokładnie ten kolor ale dąb jakiś tam, trochę jaśniejszy niż venge), jasny blat. Proste bardzo, bo stawiam na praktyczność. Z klamkami wcietymi w meble (bezpieczeństwo &#128540. Niestety kuchnia moich marzeń to białe fronty i meble w stylu rustykalnym... Ale podejrzewam, że znienawidzilabym ja po pierwszym sprzątaniu 😜
Ja też lubię takie zakupy, zwłaszcza w takich cenach! 😀 I tym sposobem zaoszczędzimy na wakacje, jeśli jeszcze po drodze nam nic nie wypadnie! 😉
Stary 2015-11-16, 19:55   #159
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ej skumajcie że mojej to coś na pipce się odnawia.... Znów dużo czerwonych pryszczy
Współczuje :/

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
A pewnie idź ;-) Nam się też coś od życia należy ))

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Ja też zrobiłam zupę, wyszłam i zaczęło kropić więc pół godzinki i do domu. Paskudna pogoda.
No bo Ala jest bardzo grzeczna , ciekawa jestem jakie będzie Twoje drugie Bo podobno na odwrót..czego absolutnie Ci nie życzę Ja nie wiem jakie będe miała bo Filip jest na granicy grzeczny ale i pokazać różki potrafi

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Gratulacje ząbka
Już mało dzieciaków chyba bezzębnych..w tym Mój Filip ))

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Mi sie to nie mieściw głowie że to się dzieje na prawdę ... żal tych ludzi , co oni musieli czuć w tej sytuacji...szkoda się zagłębiać
Tez jestem ciekawa i mam nadzieje, ze weźmie dobry przykład ze starszej siostry

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
A ja dziś wstawiłam Jasiowi zupke. Ziemniak, Dynia, marchewka, kawałek pietruszki i kawałek pora. Tak się gotowala, poszłam usypiam małego i leżała z nim, jak wstał okazało się, że zupa jest wędzona

Brawo Ty!

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Rano - ok 8/9 kaszka
Kolo 13/14 obiadek- zupka 190
Kolo 16/17 deserek - owocki
Koło 20 mm 150 ml
W nocy mm 150 ml
Tak to u nas wygląda. W ciągu dnia wypija ok 300 ml wody z sokiem lub herbatki...
Ale fajnie je

Cytat:
Wykapalam psa i siebie jeszcze pawla musze. Dobrze ze tz sam sobie z tym radzi

Haha dobre
Stary 2015-11-16, 19:56   #160
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Matulu, mój między 6 a 13 je ze trzy razy jeszcze, jak on wytrzymuje tak długo Podziwiam Daję mu wodę ale średnio pije, może z 50 ml dziennie maks ;/
A rano je kaszkę?

U nas też jak rano zje 125ml sinlacu to nie chce jeść do 13-14, a później 200-260ml zupki szama.
Stary 2015-11-16, 19:58   #161
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi ciekawie

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 20:00   #162
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś wstawiłam Jasiowi zupke. Ziemniak, Dynia, marchewka, kawałek pietruszki i kawałek pora. Tak się gotowala, poszłam usypiam małego i leżała z nim, jak wstał okazało się, że zupa jest wędzona
I co zjadl?

Cytat:
Mam wielką nadzieje, że tak jest, bo po niej nawet nie widać, że ona się cieszy, w ogóle. Nie zachowuje się jak typowa ciężarna, nic nie mówi o dziecku, w ogóle jakby w ciąży nie była... Mam nadzieje, ze jak malutka się urodzi to ją tak pokocha, ze nie zaniedba a wręcz przeciwnie...
Nad drugą ciąża juz się człowiek mniej rozczula, ale to nie znaczy, że się nie cieszy i ze nie będzie kochał.

Cytat:
Pawko tez na robaka pelza. I zaczal na czworaczka stawac i sie bujac 😊
Brawo!

Dla Julia tez brawa!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:03   #163
blackberry89
Zakorzenienie

Dziekujemy za gratulacje ząbka 😊
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:03   #164
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Mamy zabka!!! Dzieki wiolce wiem bo mi przypomniala zeby spr czy dzwoni lyzeczka i watpilam a tu dzwoni!
Idziemy na spacerek 😆
Gratuluje

Cytat:
A my wczoraj wypatrzylismy meble do kuchni i strasznie się cieszymy, bo wydamy dużo mniej kasy na nie niż zakładaliśmy. Ponad połowę! W dodatku jest teraz promocja na nie, więc pewnie będziemy zamawiać z terminem realizacji na styczeń/luty. Teraz muszę tylko fachowców nagrywać i ruszamy z remontem od następnego weekendu 😉 M w wolnych chwilach najpierw wyremontuje pokój pod sypialnie, tak by się do świąt wyrobić, a po świętach ruszamy z kuchnią!

super, fajnie ze oszczedzicie. Kciuki za dobrych fachowcow

Cytat:
Super glue
Zrobi sie 😀
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:04   #165
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Slonimska. W bialej nie ma

:-*

Od 20min mlody się przewraca na brzuch ech. Ja go na plecy. A taki byl zmęczony
Tez tak kiedys było u nas trwało z 40min i wykończyło mnie totalnie
Brawo za postępy

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dzisiaj Szymek zrobił najdłuższa wycieczkę po podlodze Bardzo też się rozgadał przez ostatnie kilka dni. Moje kochaniatko
Brawo wędrowniku

Cytat:

Mmm smacznego

Cytat:
Nie wydaje mi sie, zeby dwulatek wymagał ciagłego noszenia

Cytat:
Ciemne, fornirowane meble (nie wiem jak się nazywa dokładnie ten kolor ale dąb jakiś tam, trochę jaśniejszy niż venge), jasny blat. Proste bardzo, bo stawiam na praktyczność. Z klamkami wcietymi w meble (bezpieczeństwo ). Niestety kuchnia moich marzeń to białe fronty i meble w stylu rustykalnym... Ale podejrzewam, że znienawidzilabym ja po pierwszym sprzątaniu
Ja też lubię takie zakupy, zwłaszcza w takich cenach! I tym sposobem zaoszczędzimy na wakacje, jeśli jeszcze po drodze nam nic nie wypadnie!
Ja chce takie jak ta kuchnia Twoich marzeń i mam nadzieje, ze łatwo sie beda sprzątać
Ale super, ze na wakacje bedzie, lubie takie akcje

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-11-16 o 20:06

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 20:04   #166
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Udało się, mały zasnął w łóżeczku i ani razu nie musiałam go brać na ręce aby go uspokajać bo tylko jojczał, a jak mocniej zapłakał to podeszłam pogłaskałam i się uspokoił i zostawiałam go Ciekawe czy to takie jednorazowe jest :P

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Ja dziś zrobiłam babke z majonezem już pół blachy zjadłam

No tak, tylko Ty jej nie znasz... mała jest rozpieszczona i to bardzo, do mnie i do mojej mamy na ręce nie woła bo wie, że nie weźmiemy jej a do mamy pójdzie, wyciągnie ręce i ta ją bierze, nie mówi "nie" nie próbuje jej oduczyć ;/No i małą to ona nosi non stop na rękach, dwuletnie dziecko już umie chodzić ;/ Mała przy nas jak mamy nie ma jest w miarę normalna bo jej nie pozwalamy na wiele, ale jak mama sie pozwala to wstępuje w nią diabeł bo wie, że może i mama nic jej nie powie a nawet pogłaszcze po główce. Dziś była u lekarza, dostała zakaz noszenia i co ? Wróciła do domu i od razu wzięła małą na rękę, moja mama aż na nią najechała. Eh... ok nie rozpisuję się już.
Skoro tak rozpieszcza swoją pierwszą córeczke to i drugą będzie rozpieszczac. Nie wierzę w to, że nie cieszy się na tą ciążę.

Zgodzę się z Niezawsze, drugą ciążę inaczej juz się przeżywa.
Stary 2015-11-16, 20:08   #167
niezawsze
Zakorzenienie

My dziś blw mieliśmy Hehehe dobra metoda jak ktoś lubi sprzatac i prac. Maciek ani razu nawet nie próbował włożyć sobie nic do buzi. Do wyboru miał ziemniaka, brokula, kalafiora, marchew. Wybrał brokula, najpierw zrobił nim bam bam po stoliku, później zmierzył i rozrzucone dookoła, po nim przyszedł czas na kalafior, to samo tylko wystartował go w ubranie, nic nawet nie liznal, ale krzywil się z obrzydzeniem. Ja wzięłam Maćka do mycia, tz z przerażeniem foteli do wanny. Oboje, ba nawet we troje zostaliśmy antyfanami blw
Ja w akcie desperacji zabralam resztki, które nie trafiły na podłogę, wrzuciłem do shakera, dodałam wody i zupkę zrobiłam zjadl całą

Maciuś
Stary 2015-11-16, 20:09   #168
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

HANKA,DOMIMA,Cashmere
Znow dzis moje dziecko nie chce usnac . Od godziny cycek i lulamy, suszarka od 7minut chodzi a ona fika i poplakuje, koszmar jakis. A niebylo z tym problemow od ponad miediaca. Skok? Dawno motywu skoku nie bylo Mala Sylwia jak tam Jas przeżywa skok?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:09   #169
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Niezawsze - nie zjadł, pomyślałam że nie pora jeszcze ma wedzonki

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 20:10   #170
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
My dziś blw mieliśmy Hehehe dobra metoda jak ktoś lubi sprzatac i prac. Maciek ani razu nawet nie próbował włożyć sobie nic do buzi. Do wyboru miał ziemniaka, brokula, kalafiora, marchew. Wybrał brokula, najpierw zrobił nim bam bam po stoliku, później zmierzył i rozrzucone dookoła, po nim przyszedł czas na kalafior, to samo tylko wystartował go w ubranie, nic nawet nie liznal, ale krzywil się z obrzydzeniem. Ja wzięłam Maćka do mycia, tz z przerażeniem foteli do wanny. Oboje, ba nawet we troje zostaliśmy antyfanami blw
Ja w akcie desperacji zabralam resztki, które nie trafiły na podłogę, wrzuciłem do shakera, dodałam wody i zupkę zrobiłam zjadl całą
Hahahaha, brawo Maciuś! 😉
Stary 2015-11-16, 20:13   #171
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe
Muszę kiedyś z moim spróbować z ciekawości. Czuje że on by palaszowal, lakomczuch

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:14   #172
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Wzarlo mi posta o zasypianiu?

JAŚ

Stary 2015-11-16, 20:15   #173
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
A rano je kaszkę?

U nas też jak rano zje 125ml sinlacu to nie chce jeść do 13-14, a później 200-260ml zupki szama.
Nie, je tylko na podwieczorek, chce mu dawać na razie raz dziennie kaszkę a najszybciej jak skońćzy 8 miesięcy wprowadzić kaszkę na śniadanie.

Cytat:
I co zjadl?

Nad drugą ciąża juz się człowiek mniej rozczula, ale to nie znaczy, że się nie cieszy i ze nie będzie kochał.

Brawo!

Dla Julia tez brawa!
No mam nadzieje, ze tak jest... bo nie tylko ja widzę, ze jest coś nie tak ;/ Jakbym sama widziała to mogłabym sie nad tym zastanowić ale widzę to ja, moja mama i mój brat ;/
Cytat:
hahaha przybij piątke !!! u nas było to samo i też zrezygnowałam z blw, może znowu spróbuje za jakiś czas.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:17   #174
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Niezawsze - brawo dla Maćka za BLW po co ma sam jeść jak mama może nakarmić

JAŚ

Stary 2015-11-16, 20:18   #175
madzixx88
Zakorzenienie

Nadrobiłam
Udało mi sie wyjsc na spacer, ale symboliczna godzinkę pochodziłyśmy bo zaczęło kropić :/ wózek fajnie sie spisal, Ala zadowolona obserwowala świat a ja co chwile patrzyłam co u niej, no nie przyzwyczaiłam sie jeszcze, ze sie nie widzimy dzis ladnie juz pozycje do raczkowania przyjmowała na twardym podłożu a nie tylko na miękkim i sie chichrala z podrzucanej butelki z mineralka, no nei wiem co ja tak śmieszyło ale mega zaciesz był była tez akcja z zakrztuszeniem jak piła i sie z taty śmiała, tak ją przestraszony porwał z leżaczka ze pytał potem czy pasy wyrwał
Ogladam seks w wielkim mieście na comedy central
Stary 2015-11-16, 20:22   #176
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Chyba wzarlo więc napiszę, że mały rejdal się 30 min ale zasnął sam w lozeczku. Do tego ok 100 ml owocow z kaszka, takie nasze male ciche sukcesy dzis może coś z tego bedzie bo na chwilę obecną nie wyobrażam sobie powrotu do pracy..

JAŚ

Stary 2015-11-16, 20:22   #177
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ciemne, fornirowane meble (nie wiem jak się nazywa dokładnie ten kolor ale dąb jakiś tam, trochę jaśniejszy niż venge), jasny blat. Proste bardzo, bo stawiam na praktyczność. Z klamkami wcietymi w meble (bezpieczeństwo &#128540. Niestety kuchnia moich marzeń to białe fronty i meble w stylu rustykalnym... Ale podejrzewam, że znienawidzilabym ja po pierwszym sprzątaniu 😜
Ja też lubię takie zakupy, zwłaszcza w takich cenach! 😀 I tym sposobem zaoszczędzimy na wakacje, jeśli jeszcze po drodze nam nic nie wypadnie! 😉
Uwazaj żeby jakość byla dobra skoro taja cena okazyjna. Zawiasy ptowadnice szuflad rodzaj blatu wszystko skladacsie na cene kuchni

Cytat:
A rano je kaszkę?

Julo teraz rano je kaszki na ok.120-140ml wody i po 3.5godz.juz zupkę. Szok

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Tez tak kiedys było u nas trwało z 40min i wykończyło mnie totalnie
Brawo za postępy

Brawo wędrowniku

Mmm smacznego

Nie wydaje mi sie, zeby dwulatek wymagał ciagłego noszenia

Ja chce takie jak ta kuchnia Twoich marzeń i mam nadzieje, ze łatwo sie beda sprzątać
Ale super, ze na wakacje bedzie, lubie takie akcje
Dzięki :-*
U nas trwało prawie 50min

Niezawsze - :-*

Drugą ciążę przechodzi się dużo spokojniej to fakt ale mówi się o niej i cieszy na każdym kroku. Jednocześnie pierwszemu dziecku stara się pokazać ze jest ważne i wyjątkowe i nic i nikt tego nie zmieni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 20:23   #178
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Niezawsze - nie zjadł, pomyślałam że nie pora jeszcze ma wedzonki
A może to właśnie jego smak
Jutro kolejne podejście?

Brawa dla Szymka! Cash.

Ja tez dziękuję za brawa

Kupiłam butelkę z canpolu, dwa różne smoczki i nadal nic, dobrze. Ze moje zupki chętnie je, to tz mu to da, ale będę próbować butle jutro znów.
Zaraz Tap Madl

Maciuś
Stary 2015-11-16, 20:27   #179
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
A może to właśnie jego smak
Jutro kolejne podejście?
Tak, ugotuje jutro. Po kombinuje, natka pietruszki, koperek. Zresztą większość sloiczkow ma skrobie kukurydziana, więc chyba nie mam wyboru, muszę próbować. Kupię mięsko w sloiczku i będę dodawała

JAŚ

Stary 2015-11-16, 20:27   #180
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba wzarlo więc napiszę, że mały rejdal się 30 min ale zasnął sam w lozeczku. Do tego ok 100 ml owocow z kaszka, takie nasze male ciche sukcesy dzis może coś z tego bedzie bo na chwilę obecną nie wyobrażam sobie powrotu do pracy..

Brawo brawo Jasku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości