|
|
#151 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIX
|
|
|
|
#152 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Betty i odpoczywaj |
|||
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma czegos takiego jak zjeść malo ![]() Jak cos mi smakuje to jem dopóki się nie skończy ![]() Za to po tygodniu na jaglance zamiast pól kilo mniej to jest półtorej kilo mniej ![]() Bylymy wczoraj na imprezie w dekadzie i calkiem ok. Ludzie kolo 30-tki i tak na luzie, bez spiny i wypindrzonych lachonow i namolnych kolorowych Tylko muza średnia, miało być 80/90/współczesne, a leciało głównie współczesne ![]() Za to faceci tak się pchali, ze miałam dosyć. Tańczyć -pchają się do tańca. Stanąć pod ściana "a czemu nie tańczysz?" Itp ![]() A im bardziej miałam naburmuszona minę tym bardziej się pchali. Nie ogarniam facetów
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-13 o 09:21 |
|
|
|
#155 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
A mnie rozłożyło na obie łopatki. Od piątej nie śpię, katar,kaszel,gorączka. Słaba jestem tak,że do biblioteki windą wjechałam,nie dałam rady wejść po schodach na piętro
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj stypa, a dziś sie wszyscy zareczaja... Nie wiem co gorsze
|
|
|
|
#157 | ||
|
Mother of Cats
|
Macham znad poćwiczenia sobie rano - zaczynam już czuć ponoć największy mięsień w ciele człowieka - cudowne uczucie
![]() Betty ![]() Spontaniczna stypa Ojć, ja utknęłam na 250... Co nie zmienia faktu, że wielbię Avignon Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Znad braku auta, braku laptopa, braku earl greya oraz próby nie załamania się
![]() Robię ponownie casting na earl greya - jesli nie Ahmad to co? Znudził nam się, a Dilmah już dawno mi nie smakuje, Twinnings też, ale ten Lady, co brać? Jest na sali jakiś smakosz INTENSYWNEGO smaku bergamoty w herbacie? Będę klikać sieciuniowo of kors jako i przyprawy. Liptonów nie pijemy
|
|
|
|
#159 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat dalszego braku auta (juz połtora miecha w warsztacie). fffcurwa na denta i bezradnosci oraz domowej produkcji roladek wieprzowych nadziewanych warzywami, a i jeszcze snad niuchania Avignonu na łapie, który na mój nastrój pasuje akurat
![]() Auto miało wymieniany cały silnik, juz poskładali do kupy jeszcze tylko wymiana czegos tam i w poniedziałek ponic auto do odbioru na chodzie. Coz tego, jak tzra je sprzedac teraz. I tylko 2 weeki jeżdzenia, bo dotad wazne ubezpieczenie, a nie przedłuzałam wiedzac ze pdo młotek idzie. Trza szukac nowego dupowózka i sponsora tyz, bo w totka nie wygrałam Co do denta, to koronki dopasował, przykleil tymczasowo abym stwierdziła czy ok czy poprawki i ...odkleiły sie wczoraj wieczorem, a dent dopiero w poniedziałek na chodzie Zas co do ruladek, to przesadziłąm z musztarda Dijon jak dzika za to mezu zachwycony bo uwielbia takie ostre.Jak nie bedę miec Avignonu to sie pochlastam, to jest to! I pomyslec, ze jak bylam mala i czułam taki zapach w kosciele to było mi autentycznie niedobrze i chciałam zwiewac gdzie pieprz rosnie
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-02-13 o 15:43 |
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Jak pomyślę, że musimy kupić auto z rynku wtórnego to mi słabo. Jestem pewna, że żadne nie jest sprawne. 2. Chyba trafiłaś na kiepskiego denta, ja bym już dawno po którejś wtopie uciekła od niego. 3. A bo to był całkiem inny zapach, mówię, Avignion pachnie czym innym ![]() 4. Dobra idziemy na tego Spotlajta w końcu. Tzn na seans do wyra. Ja opłakuję laptopa, poszedł do lekarza, ale szanse są niewielkie. Schlapałam się odlewką Angela od Mam na pocieszkę. Serio on jest jakiś terapeutyczny. |
|
|
|
|
#161 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() I szczerze nie przeszkadza mi brak auta, ale jednak cos trzeba kupic, bo tylko słuzbowe małza zostało ![]() Dla mnie kazdy dent jest kiepski przy moich problemach zebowych i tu cały pies pogrzebany Nie nie, dokłądnie tak samo w kosciele kadziłem zajezdzało, ja Avigon, tylko mi sie zmienił gust zapachowy i ejdzeniowy o 180 C od tamtego czasu ![]() Nigdy nie mów nigdy - a nóż laptop uratuja Na mnie Angel działa własnie uspokajajaco
|
|
#162 | ||||||
|
Panaroja
|
snad drapiącej się kothy
![]() Cytat:
![]() 2,ja mam prawie całą 125 ![]() Cytat:
2. Cytat:
2. ![]() 3.a mówiłam kiedyś - im bardziej widać że Ci zwisają, tym bardziej się pchają ![]() Cytat:
![]() 2.ja też wielbię a mam tylko troszkę w odlewce Cytat:
2.http://demmers.pl/pol_m_HERBATY_-Cza...tkami-149.html Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#163 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#164 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Czasami mam wrażenie, że zębowe kłopoty są złośliwie inteligentne. Złe rzeczy w paszczy w 90% dzieją się w piątek wieczorem albo w Wigilię, albo w pierwszy dizeń długiego weekendu... Cytat:
Trzymam kciuki za laptopa - może jednak da się go wyleczyć ![]() Bidna kota. Czyli że proszek na karku nie działa? Ad. 1. Ponoć w pośladzie ![]() |
||
|
|
|
#165 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() paczaj ile oszczędziłaś kupując swoje buty złośliwego skrzata http://www.bergdorfgoodman.com/Aquaz...&cmCat=product ![]() a te http://www.bergdorfgoodman.com/Aquaz...&cmCat=product jeszcze lepsze ![]() Cytat:
2. aa , znaczy mięsień szynkowy bo ja wiem , czy on największy , czworogłowy uda też duży , tylko dłuższy a cieńszy , ale na masę to chyba podobny będzie .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-02-13 o 23:30 |
||
|
|
|
#166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś to kupi, podobnie jak nasze złomy, które sprzedaliśmy. Mamy pełną świadomość, że możemy kupić złoma. 2. No to by była bardzo smutna refleksja Cytat:
Cytat:
Zaliczam regularnie Siostra taty mówiła mi, że coś jest na rzeczy, ona rzadko chorowała, ale jeśli już to np we własny ślub 40 stopni gorączki etc. 2. Wasz Godryczek jest klasycznym wyjątkiem od reguły. Poza tym jest z "dobrej epoki" jak my to mawiamy "samochodu ciosanego", wtedy wykończenia i wszystko inne było trwałe i solidne. Jasne, że nie wieczne, ale nieporównywalne, do modeli po 2000 którymś tam Obecnie, tylko samochody powyżej pewnej kwoty, zazwyczaj 100 000 oferują wysoką jakość, ale co do trwałości, no cóż, czas pokaże.
|
|||
|
|
|
#167 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#168 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Mam szerszy pogląd. Wiec wiem niestety ze jest jak jest a u niektórych by było jeszcze gorzej. Niestety żadnemu dentowi nie ufam w 100% z moimi problemami.
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na auta z rynku wtórnego nie narzekam, ale to zasługa taty pasjonata i mechanika. Miesiącami potrafi szukać, aż znajdzie coś w zadbanego w idealnym stanie, zna się to innego nie kupi. Ale wiem, ze bardzo ciężko o takie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-14 o 10:18 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja tez nie narzekam, bo dotychczas sie nie przejechalismy. Po prostu nie potrzebnie zwlekalismy ze sprzedazą.
|
#171 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad zakwasów, słoneczka, spaceru z kurtką w ręce (bo z kurtką na grzbiecie wytrzymac się nie dało) i zakupu świeżej kawy, żeby znów odpalić dawno nieużywane ptaszydło
I znad cukierków w dużej ilości
|
|
|
|
#172 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Macham snat wypadnietych koronek
|
#173 |
|
Piers do przodu
|
A ja ze specjalną dedykacją dla Baru :
|
#174 |
|
Panaroja
|
snad ogólnego zdechu
![]() ojojku ![]() Dla wielbicieli języka angielskiego https://www.facebook.com/ievgendudi/...type=2&theater
|
|
|
#175 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ech no, jutro tam zrobie awanture , bo juz naprawde mam dosć
![]() Jeszcze przymusowa dieta - bo jak jesc??
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad gotowania obiadku i powrotu męża (jak właśnie słyszałam przez okno) ![]() A dzie Ju, jak jej nie ma tu i tam?
|
|
#177 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałam dziś TZa z Didem na spacer a ja zaliczyłam pierwsze prawdziwe zakupy trochę w biegu i w amoku ale coś tam kupiłam
|
|
|
|
|
#179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
krówkę miał dłużej niż żonę i nigdy nie zawiodła, dopóki nie wybuchł silnik parę mil przed lotniskiem i parę godzin przed koncertem Loreeny w wawie ![]() nie mogłam uwierzyć, ale widocznie tak miało być ![]() w ciągu tygodnia znalazł żabę, od jakiejś emerytki kupił, z małym przebiegiem i w idealnym stanie. czasem się tylko trupy w bagażniku trochę tłuką, ale hindusi je uciszają za parę funtów ![]() zjeździliśmy nią kornwalię i całe południowe wybrzeże jeszcze pewnie do walii nas zawiezie, ale na szkocję raczej trzeba będzie zmienić na coś wygodniejszego dla kierowcy a w mojej rodzinie ojciec chrzestny wszystkim samochody dostarcza, bo przez prawie 30 lat tysiące ich sprowadził i wie co wybrać ![]() 1. 2. też prezent? ![]() Cytat:
EGa nie piję od dłuższego czasu, przerzuciłam się na english breakfast, darjeelinga i yorkshire ale będę trochę buszować za herbami, to jakbyś miała jakieś typy słabo dostępne u nas, to pisz Cytat:
1. ![]() a ja nie mam czasu ani siły 2. spontaniczna, bo dzień wcześniej po południu potwierdzili mi zmianę na spokojny dzień, a imprezę chyba w nocy klepnęli ![]() ale już wiem, co najważniejsze dla mnie, że nie ma problemów z zamianami i będę mogła sobie krótsze wypady robić desperat ![]() ciekawe czy zrobią z tego materiał na nową książkę, film czy choćby odcinek ojca mateusza.... |
||||
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam z czym przyszłam
zabrać nie mogę ale imienia szukamy IMG-20160214-WA0000.jpg IMG-20160214-WA0003.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

To brzmi i strasznie, i śmiesznie 

i odpoczywaj 

Tylko muza średnia, miało być 80/90/współczesne, a leciało głównie współczesne 

za to mezu zachwycony bo uwielbia takie ostre.

Siostra taty mówiła mi, że coś jest na rzeczy, ona rzadko chorowała, ale jeśli już to np we własny ślub 40 stopni gorączki etc.