Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-04, 09:21   #151
Anyzkowa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.

Aussi poczytałam na różnych forach o stacjach parowych i same zachwyty. Czekam na Twoją opinię.
Cenę strawię, ale wielkość tego urządzenia mnie przeraża. Gdzie to trzymać? U mnie z miejscem problem.

więc tak...
pms odchodzi, dość dużymi krokami. Dziś jest już zdecydowanie lepiej. Wczoraj wieczorem, aby osłodzić sobie kiepskie życie, kupiłam sobie dużą pakę chipsów. Moja słabość. Pożarłam. Pokutowałam całą noc. Zatrucie jak marzenie
Dziś jest zdecydowanie lepiej.

Konspiracja moja torba również bardziej wielkością i zawartością przypomina podróżną. Mam w niej nawet kilka par skarpetek od jakiegoś czasu, bo wiecznie na trening zapominam

Delikatnie wyszła mi moja plama na czole Kilka razy w delikatnym słońcu pobiegałam po lesie i przebarwienie jest dla mnie widoczne. Od kilku dni nakładam na czoło bardziej kryjący podkład- estee lauder double wear. Muszę porządnie się złuszczyć.

Za granatami nie przepadam. Uwielbiam mango. Mango i miód to mój duet.

Jutro w klubach wieczory dla kobiet. Wybieram się. Robimy sobie babskie spotkanie przy drinkach i muzyce. Lubię.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 09:21   #152
Michell72
Zakorzenienie

Odechciewa mi się ciąży.Kto wymyślił nazwę -czas błogosławiony?
Żart..
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 09:26   #153
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Żart..
Cierp ciało coś chciało

Miszuś, oczywiscie żartuje współczuje i przesyłam moc pozytywnej energii. Chociaż u mnie samej w ostatnich dniach o nią trudno.

Anyż, to się dobra impreza szykuje, zazdraszczam cieszę sie, ze samopoczucie juz lepsze.
Stary 2016-03-04, 09:29   #154
aussiewoman
Zakorzenienie

Anyż to juz moja 3-cia stacja parowa. Powinna być najlepsza, chociażby ze względu na cenę. Już zapomniałam jak się normalnym żelazkiem prasuje. Ja mam taki schowek na deskę do prasowania (musi być specjalna do tego typu prasowania i przepuszczać parę) i stację. Poza tym jak widzisz nawet jakby stała pod, obok deski to nie jest źle, bo ma specjalną pokrywę i rączkę do podnoszenia i przenoszenia.

Miszka- po 3 m-cach będzie już lepiej póki co polecam herbatniki lub sucharki przed wyjściem z łóżka

Wonder- sorki, ale prasowania na tyle to ja nigdy nie polubię. Prasuję bo muszę no i podobno to odstresowuje, ale ja znam o wiele przyjemniejsze metody
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 09:50   #155
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Żart..

Chyba cię nie pocieszę, ale powiem ci, że ja bym teraz najchętniej wpakowała moich łobuzów do brzucha, tam by nie było słychać przynajmniej ciągłych wrzasków
Stary 2016-03-04, 09:56   #156
Anyzkowa
Zakorzenienie

Miszka współczuję
Ja w swojej jedynej i dawnej ciąży czułam się jak bardzo ciężko chora osoba. U mnie ewidentnie organizm nie do ciąży stworzony. I u mnie tak- ciąża to choroba
Stary 2016-03-04, 10:01   #157
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Chyba cię nie pocieszę, ale powiem ci, że ja bym teraz najchętniej wpakowała moich łobuzów do brzucha, tam by nie było słychać przynajmniej ciągłych wrzasków
No wlasnie ..... Ech.....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-04, 10:04   #158
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
No wlasnie ..... Ech.....
Dzisiaj w ogóle mam wszystkiego dość, bo w nocy była histeria 2-godzinna, pt. "chcę spać z tobą", walczyliśmy od 2 do 4, po czym o 6 była pobudka na dobre.
Aktualnie myślę o 3 kawie.
Stary 2016-03-04, 10:20   #159
fuertavertura
Rozeznanie

dzień dobry piątek! pomimo bólu głowy, moja radość nie zna granic

Miszu, mam wrażenie że niedługo za dwie kozy jakiemuś arabowi mnie sprzedasz

Anyżku, chipsy i Sade jedno i drugie kocham Sade koi zmysły a chipsy...no cóż sprawiają przyjemność, pomimo świadomości, że to sama chemia i tłuszcze trans

ja prasować lubię to moje ulubione zajęcie z serii prac domowych poza koszulami rzecz jasna

Caffe, ochnika cenię, dobre jakościowo skóry, proste nieprzekombinowane formy i rozsądne ceny, adekwatne do jakości, do tej torby kupiłam jeszcze portfel, bo w takim zestawieniu, było -50zł na portfelu

Konspiracja, co ciekawego wyczytałaś w tej koreańskiej księdze mądrości? podziel się interyguje mnie ich podejście do pielęgnacji oraz sposoby na zatrzymanie piękna

kosmetycznie nabyłam, wreszcie serum z wit.C, paula poleca dużo pochlebnych opinii w sieci http://www.iherb.com/Andalou-Natural...oz-32-ml/46933

mam fioła na punkcie bielizny znacie markę Perilla? http://perilla.bigcartel.com/products
uwielbiam kolekcjonować i nosić rzecz jasna, nawet jak mam na sobie jeansy i t-shirt a pod tym sexy bieliznę to czuję moc

Edytowane przez fuertavertura
Czas edycji: 2016-03-04 o 10:21
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 10:22   #160
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
...
Mam w domu dwulatka z wyrzynającymi się zębami. Zaraz zacznę chodzić po ścianach

Trzymaj się dzielnie. Poproś kogoś aby zaopiekował się małym chociaż na godzinkę, tak abyś mogła wyjść z domu i nieco "pooddychać".

W takich sytuacjach mała chwila dla siebie naprawdę czyni cuda
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 10:28   #161
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość

Trzymaj się dzielnie. Poproś kogoś aby zaopiekował się małym chociaż na godzinkę, tak abyś mogła wyjść z domu i nieco "pooddychać".

W takich sytuacjach mała chwila dla siebie naprawdę czyni cuda

Mama mnie wspomaga jak moze

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Dzisiaj w ogóle mam wszystkiego dość, bo w nocy była histeria 2-godzinna, pt. "chcę spać z tobą", walczyliśmy od 2 do 4, po czym o 6 była pobudka na dobre.
Gosia, też mam ostatnio po kokardy. U mnie na tapecie zęby, wiec i noce bywają ciekawe. A dni marudne. Momentami chce mi się najnormalniej w świecie wyć
Stary 2016-03-04, 10:31   #162
Anyzkowa
Zakorzenienie

Miszuś czy Ty czytasz co Cię czeka
Stary 2016-03-04, 10:32   #163
gosia261282
Gang Iren

Ta bielizna perilla, to chyba na rozbieraną randkę
Dla mnie to chyba byłoby mało praktyczne/ wygodne do noszenia na co dzień

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
Miszuś czy Ty czytasz co Cię czeka
Może Miszka trafi na egzemplarz łatwy w obsłudze
Stary 2016-03-04, 10:33   #164
Anyzkowa
Zakorzenienie

to żarcik oczywiście
mamy! trzymajcie się dzielnie
Stary 2016-03-04, 10:33   #165
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
He, he - myśmy polegli, Mała co noc przychodzi do nas, tak około 2-giej w nocy. Zastanawiam się jak to robią rodzice dwójki lub trójki dzieciaków??? Kupują łóżko king-size?

Mamy plan odzwyczajania od tej nocnej eskapady, ale to oznacza kilka dób bez snu... a na to nie mam większej ochoty
Stary 2016-03-04, 10:34   #166
Anyzkowa
Zakorzenienie

Gosiu takich nie ma! ale oczywiście życzę tego mocno
Stary 2016-03-04, 10:41   #167
gosia261282
Gang Iren

Caffe, ja właśnie odzwyczajam... chcę się wysypiać w końcu. Ale swoje trzeba przecierpieć

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
Gosiu takich nie ma! ale oczywiście życzę tego mocno
Są! Moja córa była. Poza kilkoma pierwszymi miesiącami, kiedy męczyły ją kolki. Nie miałam wrzasków, histerii, wymuszania, wszystkie noce przespane, była ugodowa, potrafiła dzielić się z innymi. Serio. No, była/jest niejadkiem. To chyba jedyny minus.

Za to teraz mam ciężkie zderzenie z rzeczywistością i dwa ciężkie do ogarnięcia egzemplarze. Ale ponoć równowaga w przyrodzie musi być. Tylko modlę się by nie zwariować
Stary 2016-03-04, 10:52   #168
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
...
Może Miszka trafi na egzemplarz łatwy w obsłudze
Tak, takie dzieci się zdarzają - ostatnio nawet poznałam jednego takiego Aniołka i jego mamę - z przerażeniem opowiadała mi, że synek - tak nagle ni z tego ni z owego odmówił pójścia na spacer, rzucił się na podłoge w przedpokoju i wrzeszczał przez pół godziny... to chyba ten słynny bunt dwulatka??? Co ja teraz zrobię???

O mało nie padłam ze śmiechu, bo rzeczony Aniołek ma prawie trzy lata a u nas bunt zaczął się już od pierwszego słowa, chyba w wieku ośmiu miesięcy - i chyba nigdy nie skończył...

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Caffe, ja właśnie odzwyczajam... chcę się wysypiać w końcu. Ale swoje trzeba przecierpieć
...
Gosia - nam się już raz udało - ale sielanka przespanych nocy trwała tylko kilka miesięcy. Potem wszystko wróciło do "normy"

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez fuertavertura Pokaż wiadomość

Caffe, ochnika cenię, dobre jakościowo skóry, proste nieprzekombinowane formy i rozsądne ceny, adekwatne do jakości, do tej torby kupiłam jeszcze portfel, bo w takim zestawieniu, było -50zł na portfelu

No właśnie cierpie męki, bo mam ogromna ochotę na którąś z tych pięknych torebek Ochnika...

Jedank nie potrafię kupować torebek przez internet - muszę dotknąć, przymierzyć... strasznie jestem wymagająca jeśli chodzi o torebki.

No i nie może być za ciężka, a te skórzane zazwyczaj ważą nieco... ratunku

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
...
kosmetycznie nabyłam, wreszcie serum z wit.C, paula poleca dużo pochlebnych opinii w sieci http://www.iherb.com/Andalou-Natural...oz-32-ml/46933

...
Bardzo, bardzo fajne serum!
Czy można je dostać gdzieś w Polsce?
Stary 2016-03-04, 11:00   #169
Kamlisa
Zakorzenienie

Torba z Wittchen, której zdjecie umieściłam nie jest biała, ale szara, ładna Podoba mi się
Miałam mieć lekki i przyjemny weekend, który moim zdaniem mi się należy po ciężkim tygodniu. No i już wiem, ze nie będzie ani lekki, ani przyjemny Zaczyna się już dziś...Jestem zasmarkancem, co mi humoru nie poprawia. Przede mna prace domowe, które musze zrobić przed wyjazdem a które przy przeziębieniu wygladaja jeszcze mniej atrakcyjnie. Odkryłam, ze wracam akurat w wielki tydzień, toteż teraz planuje jeszcze upiec sernik. i bułki drozdzowe. Uwielbiam pieczenie, ale przy przeziębieniu itd... Pakowanie. Zdecydowanie czas na nie, przecież za tydzień wyjezdzam. Pacjenci, których miało nie być, a którzy sa, bo każdy ma taka wyjatkowa sytuacje - dziś, jutro, pojutrze...I to jeszcze teraz się u siebie nie przepracowuje, kiedys było gorzej...Nie znosze mieć pracy po południu, a pan, pytający słodko, czy może przyjechać dziś na koniec, tak na 21 wywołał u mnie wilcze szczerzenie kłów i stłumiony warkot
Do tego jeden z kotów jest poważnie chory i tylko czas pokaze, jak będzie wyglądała jego przyszła egzystencja
Plusy...? Hm...żadnych płaczących aniołków z wyrzynającymi się zębami i buntem 2-18 latków...? Cos trace, cos zyskuję, jak zawsze...
http://www.biovea.com/pl/manufacture...s%22:%5B%5D%7D

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2016-03-04 o 11:02
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-04, 11:13   #170
gosia261282
Gang Iren

Kama zdrówka! I niech moc będzie z tobą

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

I dla kota też zdrówka of kors
Stary 2016-03-04, 11:19   #171
Kamlisa
Zakorzenienie

bielizna rzeczywiscie ładna. ale równie rzeczywiscie wyglada mi raczej na cos na rozbierana randke, a nie na coś, co mogłabym nosic. no, moze niektóre figi... Lubie łądna bielizne i kupuje roznosci, ale stringi i takie przezroczyste, cieniutkie, zwiewne staniki odpadają na wstepie Ale nie watpie, ze Ilana wyglada w nich sexi
Stary 2016-03-04, 11:35   #172
caffeine
Zakorzenienie

Ja również obejrzałam - takie koronkowe, miękkie staniki są obecnie bardzo trendy... Piękne są, ostatnio widziałam podobne w Lindex.

Raczej na niewielki biust - czyli mój i raczej do odpowiedniej stylizacji. Do rockowych w moim przypadku.
Mogłabym nosić również w domu, jako loungewear, a co - stylowe są nie tylko dresy, barchany i babcine podomki

Oczywiście zakup mam już od dawna w planach, ale jak na razie kupiłam kolejnego ShockAbsorbera

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Kama - dzięki! Serum Andalou znalazłam także na ebay...

Normalnie nie powinnam wchodzić na to forum, same kusicielki!!!

Stary 2016-03-04, 11:50   #173
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Mój mały rozumek nie ogarnia tych 32 !!! 32 ml...Czy to jakaś magiczna liczba?!? 30 lub 35 brzmi/wygląda jakoś prościej...Myślałam,ze te durne pojemności to polski wynalazek...

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Torba z Wittchen, której zdjecie umieściłam nie jest biała, ale szara, ładna
Kupiłaś?!?klask i:
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 12:04   #174
aussiewoman
Zakorzenienie

Ilana- piękna ta bielizna

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Mój młody wył non stop przez pierwsze 3 m-ce, a ja wraz z nim. Potem nastąpił błogostan bunty 2,3 latków znam tylko z opowieści i patrzenia na cudze dzieci

Kamlisa- niech moc będzie z tobą
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 13:58   #175
Wonder Woman
Zadomowienie

Fuerta, znam tę firmę i mi się bardzo ta bielizna podoba. Ja także należę do tej grupy, która uważa, ze w seksownej bieliźnie bedzie sie czuć seksi i pewnie nawet pod workiem od ziemniaków
Jedyne czego już w tej chwili nie lubię, to stringi. Chyba się starzeję toleruję je jedynie pod białe spodnie, bo odciskajacych sie majtów nie dzierżę jeszcze bardziej jak stringów
Stary 2016-03-04, 14:49   #176
Kamlisa
Zakorzenienie

No, Beti od razu załapała moja "subtelną" torebkowa aluzje Owszem, juz torebka była w łapkach. ładny kolor, łądne wykonanie i promocja była 139 to dobra cena za coś, co mi sie podoba...Jasne, wiem, bardziej eleganckie sa klasyczne, skórzane, jednolite kolorystycznie...I takie tez mam. I czarnego MK bardzo lubie Ale co poradzic, ze dziecko we mnie lubi kolory, wzory, rysunki...? Gdybym włozyła elegancki kostiumik, stonowany szary albo granat i szpilki i elegancka torbe i ujarzmiła włosy u fryzjera to kolejnym krokiem byłoby juz chyba tylko samobójstwo na dnie depresji
No...32 ml wyglada rzeczywiscie dziwnie
Tak, jak mój spory biust w takim umownym staniku Lubie solidne podtrzymywanie.
Hm, dla jasności - serum to tez kupiłam Lubie witamine c. natomiast strona jest chyba polska wersja zachodniego sklepu, bo język jest googlowym tłumaczeniem.Beti, nie wchodź tam lepiej, ja dostałam bólu zębów przy czytaniu samego opisu tego serum

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2016-03-04 o 14:52
Stary 2016-03-04, 15:09   #177
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Hm, dla jasności - serum to tez kupiłam Lubie witamine c. natomiast strona jest chyba polska wersja zachodniego sklepu, bo język jest googlowym tłumaczeniem.Beti, nie wchodź tam lepiej, ja dostałam bólu zębów przy czytaniu samego opisu tego serum
Tak, Kama, marzyć o kupić serum, co to ograniczyć nierówną pigmentację powierzchni i ciemne plamy spowodowane przez słońce szkoda. Bo to odzwierciedla intencje firmy, a życie ich dotykać, jeden produkt na raz.

Za te pieniądze m0gli się bardziej postarać pisać po polska

Ciekawe, co odwrotnie wychodzi?
Na googlowy angielski...
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 16:09   #178
Kamlisa
Zakorzenienie

wygląda na ciekawy produkt
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...review-1134486
Stary 2016-03-04, 18:05   #179
caffeine
Zakorzenienie

Kama dziś szaleje na zakupach
Stary 2016-03-04, 18:32   #180
Michell72
Zakorzenienie

Ilka za ładna jesteś ,żeby Cię za dwie kozy sprzedać.
Ale,ale...fakt..wyswatać bym chciała <3

Nie dobijajcie mnie.Po stracie tamtego dziecka,miałam parę mcy -parcie na ponowną ciążę.Zapełnić pustkę jaką czułam ,ukoić ból..Nie wiem..Rozum podpowiadał -nie ten wiek,serce chciało..

Moja przyjaciólka -tak mnie pocieszyła-cyt-
Miszka wyglądasz na 10 mniej,zachowujesz się nie adekwatnie do swojego sędziwego wieku
Końcowa puentę zachowam dla siebie

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Sekrety urody Koreanek któraś czytała?Warto kupić?

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2016-03-05 o 09:14
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości