![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
ech ja przyznam ze ubawilam sie jednak przednio czytajac to wszystko
![]() normalnie nie przypuszczalam, ze ktos moze sam z siebie wyznawac muzulmanskie dogmaty (tam przynajmniej ustala je religia...) i jeszcze podkreslac wage swego wyksztalcenia i pozycji majatkowej i jeszcze zeby bylo 'ja tak czuje' a nie 'mezczyzni postepuja tak a tak' ... moj TZ tez mial przedni ubaw z lektury;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Amen...
Podpisuje sie pod wszystkim co napisalyscie i ciesze sie ze wiekszosc facetow ceni inne rzeczy u kobiet a nie blone dziewicza... Ze liczy sie milosc, szacunek, i ze przede wszystkim traktuja kobiety jak partnerow, jak ludzi a nie jak przedmot... ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
BAN stały
|
Agamazzi i babygia- zarzucacie mi wywyższanie, poniżanie i nie wiadomo co jeszcze, a przeczytajcie uważnie swoje posty. Zarzucacie mi brak inteligencji, że nie uzywam rozumu, tylko dlatego, że mam odmienne zdanie od waszego. Odpisałem mocno, ale w obronie. Nie oceniam inteligencji ludzi po wykształceniu, dochodach czy po poglądach. każdy ma prawo do własnych poglądów, ale nie mozna nikomu ubliżać. ja owszem starałem się was obrazić, ale tylko w samoobronie, gdybym naprawdę uważał, że nie jesteście inteligentne to nie dyskutowałbym z wami. zwłaszcza agamazzi wygląda mi na osobę dojrzałą emocjonalnie i inteligentną.
Giraffe-muszę przyznać, że bardzo mądry post. Niemniej w paru kwestiach się nie zgadzam. Nie mówię, że dziewica gwarantuje udany związek, tylko że są na ogół wierniejsze i są lepszymi żonami, bo bardziej cenią partnera. Nie podam ci zadnych statysk, z których wynika, że mężczyźni wolą dziewice, bo takich badań chyba nie robiono. Niemniej oceniam to po swoich znajomych oraz po czytaniu artykułów na necie np. wypowiedzi prof. lwa - Starowicza, że moda na dziewictwo wraca. Przy czym on akurat skrytykował takie podejście, wypowiedział się w duchuzblizonym do waszego, niemniej z tego wynika, że sam fakt ma miejsce. dla większości mężczyzn rzeczywiście dziewictwo kobiety nie ma znaczenia, ale odpowiadając na pytanie czy woleliby do stałego związku dziewicę czy niedziewicę większość odpowiada, że dziewicę(mniej wiecej 90% moich znajomych) natalee nigdy nie mówiłem, że niedziewica musi być złą żoną, tylko że na ogół w wiekszości wypadków lepszymi żonami są dziewice,a to zasadnicza różnica. gosz-opinia twojego ojca nie jest do końca miarodajna, bo zawsze może być wyjątek. Niemniej zapytaj go czy wolałbym mieć żeby twoja mam była w momencie zawierania związku małżeńskiego dziewicą czy niedziewicą, rzadko który facet odpowie, że niedziewicą, dużo częściej pada odpowiedź, że woleliby zeby była dziewicą. babygia -cenię zdanie kobiety i chcę żeby wspólnie ze mną podejmowała decyzje. Nigdy nie miałem skłonności do przemocy. Gdybym kochał sadomaso lub dziwki to raczej wolałbym niedziewice, bo chetniej zgodziłyby sie na różne perwersje i nie musiałbym płacić dziwkom, tylko zaspakajć się w ten sposób z żoną. Mnie to jednak zupełnie nie kręci. Myslę, że raczej moja niechęć do perwersji bardziej skłania mnie do szukania dziewic, poza innymi względami, które przytoczyłem. laurka 23 masz częściowo rację. gdyby dziewictwo było receptą na udany zwiazek, to wszyscy chcieliby dziewice i żadnych innych nawet nie uwzglednialiby w swoich planach matrymonialnych. Faceci w większości nie przywiązuja wagi do tego, czy kobieta jest dziewicą czy nie, ale mając do wyboru-wolą aby ukochana kobieta była dziewicą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czy to ma wogole jakies znaczenie? Nie trzeba wszystkiego pisac aby zrozumiec jakie masz podjscie do kobiet, nawet nie chcesz jej poznawac bo nie jest dziewica, co za tym idzie nie posiada wyzej wymienionej blony... Co do innych cech charakteru nie mowie, ze ich nie cenisz, po prostu cenisz je mniej niz dziewictwo.... Dlatego ciesze sie jednak, ze wiekszosc facetow nie stawia dziewictwa na 1 miejscu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Damian,ani Ty ,ani zaden inny facet nie ma prawa ustanawiac kanonow,wedlug ktorych ocenia sie kobiety po stanie genitaliow.To sa poglady rodem ze sredniowiecza.
Dziewica zapewni ci tylko i wylacznie-o ile ja zaplodnisz,potomka posiadajacego Twoje geny(jej tez,ale tu chodzi o uzurpowanie sobie prawa pierszenstwa )ale nie masz zadnych posdtaw ,by twierdzic,ze bedzie lepsza,wierniejsza zona.To juz tylko kwestia charakteru partnerki,nie majaca zadnego zwiazku z zadnymi cechami anatomicznymi,samo twierdzenie tego jest juz smieszne. Ze masz inne zdanie-masz do tego prawo.Do czego nie masz-obrazania innych na podstawie jakichs wlasnych przekonan.Zaatakowales,a naszym prawem jest sie odgryzc.Nie wiem,z jakiego srodowiska pochodzisz,twierdzisz,ze wsrod was wielu jest wielbicieli hymenu,i wedlug niego wydajecie opinie o kobietach-drobne,niewinnepytanie-czy jestescie wpolozeniu zaoferowac tym kobietom to samo?Napisales juz raz,ze prawiczkiem nie jestes,wiec koncz wasc,wstydu(sobie) oszczedz.Powtarzam-nie masz prawa ustanawiac kanonow wartosci ludzkiej,nikt nie dal Ci nad kobietami wladzy,aby sadzic i wydawac o nas opinie.Jestes mizoginem,i jezeli mezczyzni z Twojego srodowiska podzielaja Twoje poglady,sa tam samym,juz moge sie domyslic,skad wiatr wieje. Piszesz o modach?Moda tez jest branding,przecinanie sobie jezyka,w Sudanie moda i tradycja odcinanie dziewczynkom lechtaczek,gdzies czytalam o modzie na pasy cnoty(sic!Byloby cos dla Twojej przyszlej!)i inne bzdury.Byly mody na wolna milosc,na palenie biustonoszy-tyle ze wszelkie skrajne mody wywoluje skrajne reakcje,i na swiecie pozostaje tylko to,co posuwa nas do przodu,a nie rzuca o wieki do tylu.Niech sobie ta moda i bedzie,jak zauwazyles,madrzy mezczyzni tez ja potepiaja,to przyznales tak polgebkiem,nas nie obchodza poglady twoich kolegow,nas obchodzi nasze zycie,i nasi partnerzy,ktorzy gwizdza na jakies mody i chca kobiety z krwi i kosci,a nie gumowa kaczuszke,co to po nimi jeszcze piska.Poniewaz ta dyskusja trwa juz dosc dlugo,zdazylam podpytac wielu mezczyzn z MOJEGO srodowiska(wielu z nich to ludzie na wysokich stanowiskach w Daimler/Chrysler (no pochwale sie choc raz,jak Ty mozesz to i ja),ludzie na takich stanowiskach i o takiej pozycji i pieniadzach,o ktorych Ty nawet pomarzyc sobie nie jestes w stanie)-i co?Wybuchali gromkim smiechem,i wstydu sie najadlam,ze takie durne pytania zadaje.Nikogo to nie obchodzi.Mezczyzna na stanowisku szuka adekwatnej kobiety z adekwatnego srodowiska,z dyplomem,pozycja i doswiadczeniem. Nikogo gaski z zielonej laczki nie obchodza,za duzo sie seriali naogladales i bajek w dzicinstwie naczytales. Facet z klasa chce babki z klasa-takich dziewczyn w tym watku zauwazylam mnostwo-i ani jednego faceta (ach,przepraszam,jeden by,tez Ci niezle dosolil,ale go o dziwo zignorowales,wyzywasz sie na kobietach,dlatego moge z tego wywnioskowac,ze jestes mizoginem. Nie odpowiadaj za innych mezczyzn,oni Twojej teorii nie potrzebuja,zechca,to sami przemowia.A jezeli chodzi o naszych partnerow,to lepiej milcz,bo z nich zaden by Ci nawet reki nie podal.
![]() |
#158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No dobrze, niech bedzie... Ja do rozwiazlych nie naleze... Mialam jednego partnera przed moimm obecnym i szczerze to myslalam, ze to juz ten... Ale okazalo sie, ze lubil mnie zdradzac, wiec musialam go zostawic i moj sen legl w gruzach... W miedzy czasie nie chodzilam po dyskotekach i nie korzystalam z zycia bo uwazam, ze seks mozna uprawiac z mezczyzna, ktorego sie kocha... Niemniej jednak moj obecny partner nigdy mnie nie zapytal ilu partnerow mialam przed nim, i to w nim cenie... Napewno sie cieszy, ze nie bylo ich 10... Ale nie jest to najwazniejsze... Z twoich wypowiedzi jednak wynika, ze obawiasz sie zakochac w kobietach, ktore nie sa dziewicami a ewentualnie zaakceptowalbys zgwalcone lub po jednym partnerze... A jeszcze takie pytanko, czysto z ciekawosci: Jak znajdziesz juz ta jedna jedyna to na ten pierwszy raz bedziesz czekal do nocy poslubnej?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie tylko jestes mizoginem,jednak jestes bardzo i to bardzo prymitywny i masz zero kultury i obycia.Nic nas tu nie obchodzi,na co TY bys mogl pozwolic,bo nie jestes sedzie swiata. Obrazasz kobiety,ktore czesto pod nieobecnosc meza musza wykonywac szpagat i laczyc zycie zawodowe z obowiazkami domowymi i rodzinnymi,za to nalezy im sie szacunek a nie obelgi takiego nieobytego i nieokrzesanego gbura jakTy.Miedzy nami-moj maz jest juz 3 tydzienna delegacji w Austrii,a szykuja sie 4 tygodnie Paryza.Co ze mna jest nie tak,ze nie latam jak kot z pecherzem po okolicy w poszukiwaniu mocnych wrazen?Wiesz co?Mam wspanialego,wyksztalconeg o partnera o wielkiej kulturze i sercu,i w tzyciu by mi do glowy cos takiego nie wpadlo,o czym ty bajdurzysz.Ani mnie,ani moim "Sisters in arms".To jest roznica miedzy moim srodowiskiem,a Twoim.My zmany znaczenie slowa "etyka",a ty tylko "erotyka".Nie obrazaj mnie ani innych kobiet,bo wystawiasz sobie wlasnie swiadectwo bezdennej glupoty i niedojrzalosci.Idz do swoich dziewic,i plec im swoje bajki,moze Ci uwierza,choc w to watpie.Dziewictwo nie zagwarantuje Ci niczego,a jesli sie prza tym upierasz,zycie cie samo naprostuje,dosyc bolesnie.Kiedys kazda dziewica przestaje byc dziewica,a siedzenie koljkiem obok tetryka tez jej sie znudzi. Zanim zaczniesz mnie znowu obrazac i pomawiac o niewiernosc,zastanow sie.Nie bede sie bowiem wiecej znizala do Twojego poziomu. Moja rada na koniec-zmien stacje radiowa.
![]() |
![]() |
#161 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Muszę kończyć, idę spać, bo jutro mam ciężki, pracowity dzień. Słodkich snów. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
no przecież już pisałem, że wy wolicie doswiadczonych. Przyznam, że miałem poczatkowo zamiar zachowania "prawości" do ślubu, ale w tym wypadku i dziewice i nawet niedziewice reagowały rozczarowaniem, bo nawet niedziewice mówiły, że potrzebują doswiadczonego. Nie uprawiałem sexu z powodu egoizmu, ale ze względu na oczekiwania partnerek.
Aha,to taki akt litosci.Poswieciles sie dla dobra ogolu.Nie badz smieszny.Zrobiles co chciales,jak kazdy normalny facet,tylko nie doprawiaj do tego ideologii jaksama powiedziałaś nie powinniśmy kierować się tym co mysla inni ludzie, także na wysokich stanowiskach. Jeżeli wybuchali gromkim śmiechem na tak poważny temat, o czym swiadczy chocby to że równiez w nim dyskutujesz, to chyba na tych stanowiskach znaleźli się przez pomyłkę. Pardon?A kto tu caly czas co chwile bije sie w piers jak goryl,co to nie sishnal i czego nto nie umie?Cytujesz rowniez caly czas jakichs klozkow,ktorzy jakze to bardzo podzielaja Twoje zdanie,to mnie nie wolno przytoczyc opinii ludzi z mojegosrodowiska,ktorzy sobie z takich jak Ty dworuja?jest ich wiecej,czyzby zabolalo?Smieszne jest tez,ze 26 letni cielak po jakichs tam studiach wytyka menagerom swiatowego koncernu niekompetencje...A to ciekawe...napewno sie zmartwia.... Nie masz racji, wcale nie szukam kobiety z pozycją i z superdypolmem. Teraz wręcz popełniasz to, co mi zarzucałaś-przedmiotowe traktowanie związków- bo twoje myslenie sprowadza sie do tego-jest kasa z jednej i drugiej strony to jest zwiazek Mozesz i szukac,tyle ze takie kobiety takich jak Ty nawet nie spostrzegaja.Za niski stoisz na drabince ewolucji.Nigdzie nie pisalam,ze jest kasa,to jest zwiazek.jednakw pewnych kregach jest to regula,bo chodzi i stworzenie wspolnoty majatkowej,laczenia interesow.Nie popieram tego,ale rozumiem,Wiele bylo juz przypadkow,ze takie biedne "dzewice" po prostu wyrolowaly partnera i zwinely sie z polowa majatku.Wiele takich "czystych" panienek marzy wkasnie o takim zwiazku z milionerem,a nie z takim jak Ty.Nie porownoj sie do elity swiatowej,bo sie talko osmieszysz. Nie jestem jestes i to czystorasowym.Z rodowodem,ze tak powiem.Dowiadles tu tego wiele razy. I cale szczescie dla naszych partnerow,nie zmarnujesz ich czasu niedojrzala paplanina 26-cio letniego cielaka.Oni cieleciny nie lubia
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Damian, przyznam, twoje niektóre wypowiedzi po prostu mnie powaliły!
Piszesz, że nie dochowałeś "prawości" do slubu, ale od potencjalnej żony właśnie tego oczekujesz. wybacz, ale do seksu potrzebne są DWIE osoby- mężczyzna i kobieta. co w takim razie z twoimi byłymi partnerkami? czy mam rozumieć, że dzielisz kobiety na dwie kategorie? te, z którymi mężczyzna ma zdobywać doświadczenie, aby przyszłej żony nie rozczarować, i niewinne, które czekają z wiankiem na tego jedynego? dla mnie to hipokryzja. i jak byś się poczuł, gdyby twoja narzeczona (dzwiewica oczywiście) odeszła, przekonana, że z "doświadczonym" mężczyzną NIE mozna stworzyc trwałego związku?
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
ja sie podpisze pod dziewczynami
i dodam - jestem zywym dowodem na to, ze kobiety wcale nie wola doswiadczonych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
załóżmy, że znajdziesz sobie kobiete dziewicę.Zaręczycie się.Ona się zapyta o Twoje poprzednie kobiety. I nagle stwierdzi, że to niesprawiedliwe, że Ty będziesz jej pierwszym, a Ty miałeś przed nią wiele kobiet ![]() Uwierz mi, że jeśli kobieta jest dziewicą, a facet miał już kontakty sexualne to w dzisiejszej "dobie" ona będzie się czuła "pokrzywdzona". Bo albo dziewictwo i prawictwo (razem), albo doświadczenie u obojga. Tak jest najbardziej sprawiedliwie. Nie mówie, że nie da się inaczej ... ale zostaje taka lekka "zadra". Prowadziłam kiedyś taką luźną rozmowę na temat sexu ze swoimi znajomymi (byłam ja i 2 pary). I okazało się, że jedna z nas nie miała przed swoim narzeczonym nikogo, dopiero z nim zaczęłam współżyć, natomiast on już wcześniej uprawiał sex. I wiesz co powiedziała moja koleżanka?? Że troszkę żałuje, że nie spróbowała jak to jest z kimś innym, bo teraz czuje się dziwnie wiedząc, że jej partner ma porównanie, a on nie. A jeśli Twoja żona kiedyś pomyśli to samo i niedajboże spróbuje z kimś innym?? Co wtedy zrobisz?? Dobrze pisała jedna z dziewczyn. To czy Cię zdradzi nie wynika z faktu dziewictwa, tylko z charakteru, z wartości jakie ma człowiek wpojone, z miłości. Nadmienie jeszcze, że wrast z wiekiem, zmienia się podejście do wielu rzeczy. Człowiek patrzy już bardziej dojrzale na świat i sprawy z nim związane. Ja mam Partnera i mimo iż nie byłam dziewicą nie mogłabym go zdradzić, bo mam zasady i go kocham. Pozatym nie uważam sexu za sport - mimo iż swój pierwszy raz przeżyłam z ciekawości ze swoim przyjacielem a nie z miłości, to nie puszczałam się na prawo i lewo. Chociaż okazji miałam wiele. I powiedz mi czy przez to że miałam dwóch a nie jednego partnera sexualnego dyskwalifikujesz mnie jako dobrą, kochającą i wierną kobietę?? Bo ja sama mam o sobie dobre zdanie i wiem, że jeśli już zostanę żoną - to napewno wierną. Tam gdzie jest miłość, wzajemne zainteresowanie, ciągłe rozmowy, ciepło domowego ogniska, bezpieczeństwo i troskliwość, a nie koniecznie jest dziewictwo przed ślubem ![]() Życzę miłej nocki przed ciężkim i pracowitym dniem ![]()
![]() |
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jezeli tak pracuje jak miele ozorem,to faktycznie sie narobi. ja juz z nim dyskutowac nie bede,bo przywyklam do normalnych,kulturalnych mezczyzn,nie do nieopierzonych pokwikujacych pisklakow,mile Panie dobranoc!
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
hmm...naprawde mamy tu do czynienia z prawdziwą dyskusją.Ale ja chyba nie dam rady juz w niej uczestniczyc,bo nie jest na biezaco.Jednak zgadzam sie poki co z babygia.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
BAN stały
|
Nie sądzę żeby jakakolwiek dziewczyna wolała niedoświadczonego, dziewice również wola doswiadczonych.
No cóż, zawsze istnieje ryzyko, że będzie chciała spróbować jak to jest z innym. Jeżeli spróbuje....to niestety ale spotkamy się w sądzie. No ale myślę, że dziewica to będzie bardziej porządna i nie bedzie mysleć o zdradzie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
ponawiam pytanie- do seksu trzeba dwojga, co w takim razie z dziewczynami, z którymi zdobywałeś doświadczenie? rozumiem, że jako "nie-dziewice" na żony się nie nadają.....?
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
byc moze jestem nienoramlna,ale kiedy tracilam dziewictwo chcialam zebym chlopak,z ktorym robie to pierwszy raz nie oblecial juz 30 panienek przede mna.Wcale nie zalezalo mi na doswiadczonym,a wrecz przeciwnie,wolalam poznac to z osoba,ktora tez bedzie robic to pierwszy raz.I bardzo przykro robi mi sie gdy czytam , ze dziewica bedzie bardziej porzadna....
Damianie to naprawde bli dziewczyny,ktore nie sa dziewicami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
jak mozesz damian wymagac dziewictwa skoro sam zgrzeszyles?????????????: D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zerknelam tylko na ostatnia stron ale chyba przeczytam caly watek bo czuje wspaniala rozrywke na wieczor swoja drogo skad sie jeszcze biora tacy faceci? tak mi sie wydaje ze damnian boi sie porownania,bo mogl by wypasc np,kiepsko....nie sadzicie??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | ||
BAN stały
|
Cytat:
natalee to miłe, ale jestes raczej odosobniona w swoich pogladach Cytat:
takich facetów mjak ja jest mnóstwo, a dziewice woli prawie każdy ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-07 o 19:52 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
czyli spałeś z kobietami, żeby "zdobyć wprawę", po czym zdyskfalifikowałeś je, najwyrazniej jako rozwiązłe a sam wyruszyłeś na poszukiwanie dziewicy.......
kobieta, która ma wielu partnerów uchodzi zatem za "łatwą", natomiast ty...... spałeś z wieloma kobietami, bo......po prostu nie chciałeś być niedoświadczony.......... WOW
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam kilka kobiet - równiez internetowo - które poslubiając (i mając dzieci) lub będąc w długoletnim związku ze swoim pierwszym kochankiem, intensywnie zastanawiają się, jak to jest z kim innym. Sa wielokrotnie zawiedzione tym, co oferuje (nawet doświadczony) partner. Mysli "czy seks to naprawde tylko tyle?", "czy wszyscy faceci sa tak niedelikatni, egoistyczni, kiepscy w łóżku czy tylko ten mój? sa naprawdę częste. Przekonał się o tym mój bliski przyjaciel, który właściwie przy ołtarzu dostał kosza - panna, jego "dziewicza księżniczka" zachciała spróbować przed slubem jak to jest z kim innym - po wielu, wielu latach narzeczeństwa. I okazało sie, że jest lepiej. Tak więc, jesli komuś naprawde zależy na powaznym, trwałym związku powinien na pierwszej randce raczej poruszac inne kwestie zamiast interesowac się czyimś przeszłym, intymnym zyciem płciowym.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
swoja droga jak dziewictwo ma zagwarantowac wiernosc?
nie rozumiem takiego sposobu myslenia damianku musze cie rozczarowac-nic nie da ci takiej gwarancji,a z twoim podejsciem do kobiet to nawet jak poslubisz swoja wymarzona dziewice to przypuszczam ze po jakims czsie zwieje od cieie gdzie pieprz rosnie kobiety juz sie wyzwolily ![]() ![]() nie lubia zacofania i zniewolenia zalozysz zonie pas cnoty?rozwiazly czlowieku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
ehh tu i tak nie dojdzie do porozuminia
![]()
![]() |
#177 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kobieta majaca jednego partnera czuje chec posmakowania jak to jest z kims innym, z ciekawosci lub dla porownania... Damian a co jesli sie zareczycie, twoja kobieta bedzie chciala sie kochac i po okaze sie, ze kompletnie do siebie nie pasujecie i macie inne oczekiwania? Tak tez bywa...
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Damian piszesz ciagle ze zadna kobieta nie chciala by niedoswiadczonego mezczyzne!!! POtwarzam Ci po raz drugi ze się bardzo mylisz! Nie rozumiem czemu my kobiety mamy odmawiac sobie seksu a wy faceci mozecie uprawiac sex kiedy wam saie chce i nie z milosci!!! Powiem jeszcze raz ze wiekszosc moich kolezanek odpowiedzialo ze woli PRAWICZKA. Kobieta czuje sie wyjatkowo ze jest pierwszą partnerka swojego mezczyzny. Twoj tok myslenia jest bardzo prymitywny i krzywdzacy . Twierdzeniem ze kobiety wolą doswiadczonych mezczyzn probujesz usprawiedliwic to ze nie zachowales czystosci dla swojej wymarzonej DZIEWICY. Dodam jeszcze ze ja zachowalam dziewictwo dla mezczyzny ktorego kocham nad zycie i watpie ze w kwestii moich uczuc cos sie kiedykolwiek zmieni
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo... co jesli Twoja dziewica pozostała dziewicą tylko dlatego, że... zasila grono powiększającej się wciąż grupy osób aseksualnych? (tzw. nowa orientacja seksualna). ![]() Co wtedy? Związałbyś się z osobą, której w ogóle nie kręci cielesność a Twoje doświadczenie w tym polu to żaden atut? Nie, odpada, przecież musiałaby Ci rodzić synów.... ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I co z takim zrobic?Nic,ignorowac.Gdzi es na tym swiecie dyndaja jeszcze na drzewych takir relikty ewolucji,ale kogo to musi obchodzic?W realu rzadko natykamy sie na takich osobnikow,a jesli nawet,to usmiechamy sie z politowaniem,machniemy reka,odwracamy sie i odchodzimy.Czy musimy tutaj udawadniac nasza przyzwoitosc?Watpie,kazda z nas spoglada w lustro,i widzi siebie sama,jaka jest.I co nam po opinii jakiegos nieopierzonego dwudziestoparolatka?Nich sobie bierze,kogo chce,robi co chce,a ta dziewczyna,ktora mu na to pozwoli sama jest sobie winna,bo kazda normalna na takie pytanie dalaby w dzob i poszla w sina dal. Wiec-rozmawiajmy miedzy soba i ignorujmy jego upiredliwe trzymanie sie "plota",jest po prostu nudny.A ma jestesma przyzwyczajone do innych panow.Z innej beczki-ciekawe,skad on tak dobrze zna cala polulacje meska na swiecie,ze osmiela sie twierdzic,co mysli wiekszosc.Moi znajomi panowie,ktorym opowiedzialam o tej dyskusji,powiedzieli ,ze sobie wypraszaja,aby taki....no nie powiem,jak go nazwali-mowil za nich. To sa jego poglady,i na szczescie-bardzo,ale to bardzo-odosobnione. Dla mnie na ten tematEOT,Damianku,daruj sobie komentarz,bo ja dyskutuje wylacznie z wyksztalconymi madrymi panami,ktorzy juz przed wieloma wiekami wyszli z jaskin... Z paniami porozmawiam zawsze i chetnie
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.