Meridia - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-26, 15:35   #151
Lady_D
Raczkowanie

GG do Lady_D
Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
A ja się wścieknę,jak kupię,zacznę brać i g... mi dadzą

A z jakiej wagi startowałaś jak zaczęłaś brać zelixe??
Ważyłam 70 kg.

Zelixa chyba jest tansza niż meridia. Ja za zelixe 15 zapłaciłam ok 70 zł.
Stary 2008-01-26, 16:51   #152
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady_D Pokaż wiadomość
Ważyłam 70 kg.

Zelixa chyba jest tansza niż meridia. Ja za zelixe 15 zapłaciłam ok 70 zł.

I boję się,że żołądek sobie rozwalę... huh
Nie wie,co już zrobić

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-26, 19:42   #153
Lady_D
Raczkowanie

GG do Lady_D

Cytat:
I boję się,że żołądek sobie rozwalę... huh
Nie wie,co już zrobić
Każde tabletki maja jakieś skutki uboczne. A może poprostu spróbuj przejść na normalną diete
Stary 2008-01-26, 19:50   #154
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Każde tabletki maja jakieś skutki uboczne. A może poprostu spróbuj przejść na normalną diete
Chyba nie mam wystarczajaco silnej woli

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2008-01-26, 19:58   #155
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro się obawiasz o zdrowie to chyba najlepiej byłoby przejść na normalną dietę, po co napędzać sobie stresów z tym związanych. Ale kurcze musisz chyba coś wybrać, albo silna wola, albo tablety, albo zostawić tak jak jest

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-26, 21:41   #156
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Skoro się obawiasz o zdrowie to chyba najlepiej byłoby przejść na normalną dietę, po co napędzać sobie stresów z tym związanych. Ale kurcze musisz chyba coś wybrać, albo silna wola, albo tablety, albo zostawić tak jak jest

No własnie. Ja po sesji zaczne. Kupie. Jak sie nie uda,to trudno.

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2008-01-27, 07:27   #157
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie. Ja po sesji zaczne. Kupie. Jak sie nie uda,to trudno.
Ja w czasie sesji też odstawiłam Meridię bo w tym okresie trzeba jeść normalnie by nie stracić sił i koncentracji tak nam teraz potrzebnej Owszem możnaby brać też Meridię ale po co jak je się tyle, że głodu się nie czuje Pal siedem z tym co przybędzie, ważne by w indeksie dwój nie przybyło a w moim przypadku chyba szczególnie to ważne, w czerwcu mam obronę magisterki

Stary 2008-01-27, 09:28   #158
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w czasie sesji też odstawiłam Meridię bo w tym okresie trzeba jeść normalnie by nie stracić sił i koncentracji tak nam teraz potrzebnej Owszem możnaby brać też Meridię ale po co jak je się tyle, że głodu się nie czuje Pal siedem z tym co przybędzie, ważne by w indeksie dwój nie przybyło a w moim przypadku chyba szczególnie to ważne, w czerwcu mam obronę magisterki

OOO!! TO POWODZENIA!!!

Ja jestem na 3 roku i akurat ta sesja i nastepna sa najgorsze. I akurat to jest dla mnie najbardziej stresujace te kilka dni na semestr

I własnie siostra powiedziala,zeby sie teraz nie odchudzac.

Pozdrawiam!!!

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2008-01-27, 13:17   #159
EmotIkonka
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez MSN do EmotIkonka
Question Dot.: Meridia

Dziewczyny mam pytanie czy jest mozliwe ze meridia po poltora tygodnia stosowania przestała działać???:conf used: Bo przez pierwszy tydzien czulam jej dzialanie ale w tej chwili nie odczowam zadnych zmian. Znów mam napady jedzenia jak dawniej . Czy to mozliwe, że przestała działąć????:con fused::confused ::eek :
EmotIkonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 13:29   #160
monika733
BAN stały

GG do monika733

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie czy jest mozliwe ze meridia po poltora tygodnia stosowania przestała działać???:conf used: Bo przez pierwszy tydzien czulam jej dzialanie ale w tej chwili nie odczowam zadnych zmian. Znów mam napady jedzenia jak dawniej . Czy to mozliwe, że przestała działąć????:con fused::confused ::eek :
Albo nie odczówasz jej działania bo do tych obiawów sie przyzwyczaiłaś albo nie działa. Podobno nie na każdą osobe Meridia działa. Jeśli nie schudniesz przez pierwsze 2 tygodnie do 2 kg to niema sensu dalej brać !!! koleżanka moja twierdzi że po M nie odczówa łaknienia a ja chodze cały czas głodna mimo że jem 5 posiłków dziennie, oczywiście dietetycznych ale przy udziale mięska. Więc nie wiem tak do końca jak to jest z tą M. Wage sprawdze po 2 tygodniach tak jak mi to zalecano !!!
monika733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 13:39   #161
EmotIkonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika733 Pokaż wiadomość
Albo nie odczówasz jej działania bo do tych obiawów sie przyzwyczaiłaś albo nie działa. Podobno nie na każdą osobe Meridia działa. Jeśli nie schudniesz przez pierwsze 2 tygodnie do 2 kg to niema sensu dalej brać !!! koleżanka moja twierdzi że po M nie odczówa łaknienia a ja chodze cały czas głodna mimo że jem 5 posiłków dziennie, oczywiście dietetycznych ale przy udziale mięska. Więc nie wiem tak do końca jak to jest z tą M. Wage sprawdze po 2 tygodniach tak jak mi to zalecano !!!

W sumie to juz 4 kilo schudlam ale jadlam bardzo malo... A jak powinna wyglad ta dieta podczas brania meridii?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-27, 13:45   #162
monika733
BAN stały

GG do monika733

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
W sumie to juz 4 kilo schudlam ale jadlam bardzo malo... A jak powinna wyglad ta dieta podczas brania meridii?

Ja staram się stosować dietę 1500kcl. Nie jem ziemniaków, makaronów, słodyczy, ograniczam alkochole , tłuszcze, mączne produkty itp. Jem dużo warzyw i owoców.
Przedewszystkim zmiana zwyczajów żywieniowych- 5 posiłków dziennie - mało ale często . Po 18 jak juz niewytrzymuje owoc albo sucharek popity wodą.
monika733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 13:49   #163
EmotIkonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika733 Pokaż wiadomość

Ja staram się stosować dietę 1500kcl. Nie jem ziemniaków, makaronów, słodyczy, ograniczam alkochole , tłuszcze, mączne produkty itp. Jem dużo warzyw i owoców.
Przedewszystkim zmiana zwyczajów żywieniowych- 5 posiłków dziennie - mało ale często . Po 18 jak juz niewytrzymuje owoc albo sucharek popity wodą.
To jadam mniej to napewno niezdrowo ale jem duzo owocow zawsze gdy mi sie zachce jesc zjadam mandarynki lub jablka . To w sumie nie jest źle . Dzięki za odpowiedz.
Stary 2008-01-27, 20:17   #164
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
OOO!! TO POWODZENIA!!!

Ja jestem na 3 roku i akurat ta sesja i nastepna sa najgorsze. I akurat to jest dla mnie najbardziej stresujace te kilka dni na semestr

I własnie siostra powiedziala,zeby sie teraz nie odchudzac.

Pozdrawiam!!!

Ja również życzę Ci powodzenia 3 rok jest trudny chyba na każdym kierunku, ponieważ jesteś w najbardziej napakowanym materiałem roku Na 4 będzie już lepiej a na 5 to zapomnisz, że studiujesz A co ciekawego studiujesz?

No i muszę Ci powiedzieć, że mądrą siostrę masz Na wszystko musi być czas, a jeśli zaczniesz się odchudzać teraz w trakcie gdy jesteś w oku cyklonu to w pewnym momencie Twój mózg może się zbuntować i przestać wiedzę przyjmować A wtedy poprawki (odpukać ), byćmoże zajadanie stresu z tym związanym i ot taki ma sens odchudzanie w tak ciężkim dla nas okresie A swoją drogą skoro zapuściłyśmy się tak, że aż potrzebujemy Meridii to musiało to trwać sporo czasu więc dlaczegoby nie poczekać jeszcze kilka dni do końca sesji Usprawiedliwienie ?? Może Ja mam za dwa tygodnie najcięższy na 5 roku egzamin oczywiście nie licząc magisterskiego ) wiec pewnie nie wezmę się z powrotem za siebie zanim nie zdam tego egzaminu, a później zamierzam wziąć się za dietkę MM i może Pilates poćwiczyć na początek A póki co to mój organizm potrzebuje czekolady, duuuuuuużo czekolady, tzn magnezu

Stary 2008-01-27, 21:38   #165
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również życzę Ci powodzenia 3 rok jest trudny chyba na każdym kierunku, ponieważ jesteś w najbardziej napakowanym materiałem roku Na 4 będzie już lepiej a na 5 to zapomnisz, że studiujesz A co ciekawego studiujesz?

No i muszę Ci powiedzieć, że mądrą siostrę masz Na wszystko musi być czas, a jeśli zaczniesz się odchudzać teraz w trakcie gdy jesteś w oku cyklonu to w pewnym momencie Twój mózg może się zbuntować i przestać wiedzę przyjmować A wtedy poprawki (odpukać ), byćmoże zajadanie stresu z tym związanym i ot taki ma sens odchudzanie w tak ciężkim dla nas okresie A swoją drogą skoro zapuściłyśmy się tak, że aż potrzebujemy Meridii to musiało to trwać sporo czasu więc dlaczegoby nie poczekać jeszcze kilka dni do końca sesji Usprawiedliwienie ?? Może Ja mam za dwa tygodnie najcięższy na 5 roku egzamin oczywiście nie licząc magisterskiego ) wiec pewnie nie wezmę się z powrotem za siebie zanim nie zdam tego egzaminu, a później zamierzam wziąć się za dietkę MM i może Pilates poćwiczyć na początek A póki co to mój organizm potrzebuje czekolady, duuuuuuużo czekolady, tzn magnezu

Studiuję inż.środowiska na PW. I mam dużo projektów. Na dodatek mnie czekają 2 prace-inż.i mgr

Mam nadzieję,że się uda...bo niestety poprawki,to na moim kierunku to nie nowość

Pozdrawiam i spadam do nauki

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2008-01-28, 05:21   #166
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Studiuję inż.środowiska na PW. I mam dużo projektów. Na dodatek mnie czekają 2 prace-inż.i mgr

Mam nadzieję,że się uda...bo niestety poprawki,to na moim kierunku to nie nowość

Pozdrawiam i spadam do nauki
To ja trzymam za Ciebie kciuki

Stary 2008-01-28, 08:35   #167
betty62
Przyczajenie

Brałam meridię przez cztery dni ... i o cztery dni za dużo... rzeczywiście po tych tabletkach schudłam 2 kg. Natomiast były skutki uboczne w postaci dziwnych takich jakby migrenowych bólów głowy, sahary w buzi ... ja po prostu czułam się jakbym była naćpana!!! Postanowiłam przerwać kurację i bardzo sie z tego cieszę. Dziewczyny skutki uboczne występujące podczas kuracji meridią to nic w porównaniu z tym co może dziać się z naszym mózgiem za kilka lat ! Czytałam o problemach z zapamiętywaniem, lukach w pamięci itp. Ten lek działa na układ nerwowy, na przysadkę mózgową... i na pewno nie jest obojętny dla naszego zdrowia... A poza tym stwierdziłam że skoro jestem w stanie wytrzymać bóle głowy i inne dolegliwości związane ze stosowaniem meridii - to i uczucie ssania w żołądku też wytrzymam. Przeszłam na dietę 1200Kcal i zdrowo chudnę Meridii nie polecam!
betty62 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-28, 14:21   #168
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty62 Pokaż wiadomość
Brałam meridię przez cztery dni ... i o cztery dni za dużo... rzeczywiście po tych tabletkach schudłam 2 kg. Natomiast były skutki uboczne w postaci dziwnych takich jakby migrenowych bólów głowy, sahary w buzi ... ja po prostu czułam się jakbym była naćpana!!! Postanowiłam przerwać kurację i bardzo sie z tego cieszę. Dziewczyny skutki uboczne występujące podczas kuracji meridią to nic w porównaniu z tym co może dziać się z naszym mózgiem za kilka lat ! Czytałam o problemach z zapamiętywaniem, lukach w pamięci itp. Ten lek działa na układ nerwowy, na przysadkę mózgową... i na pewno nie jest obojętny dla naszego zdrowia... A poza tym stwierdziłam że skoro jestem w stanie wytrzymać bóle głowy i inne dolegliwości związane ze stosowaniem meridii - to i uczucie ssania w żołądku też wytrzymam. Przeszłam na dietę 1200Kcal i zdrowo chudnę Meridii nie polecam!

To dlaczego lekarze,to przepisuja???
Po prostu to jest dziwne

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2008-01-28, 16:40   #169
klaudiabak
Przyczajenie

Jestem w trakcie 2 opakowania, co prawda powinnam je kończyć a jestem w połowie (ale próbowałam swoją wolę w utrzymaniu wagi)Nosiłam rozmiar 50 jeszcze w listopadzie, na święta kupiłam 46 a teraz zapinam się ciasno bo ciasno ale zapinam się w 44. U mnie dieta NIE ŻRYJ TYLE oprócz smażonego - żołądek się buntuje (po meridii zero odzewu) kawa od czasu do czasu. Mam stwierdzoną migrenę ale od pół roku wystąpiła 2 razy ostatnio przy remoncie łazienki sąsiada nad nami (waliło równo z młotami). Słodycze też jadam ale jedno lub dwa ciasteczka i finito. Gdybym całkiem z nich na siłę zrezygnowała to pewnie po odchudzaniu byłoby rzucenie się na słodycze. Przez miesiąc moja waga 87-88 kg i ani myślało zejść w dół, ale okazało się że zeszło po 2 cm w klatce piersiowej, talii i biodrach, ale dzisiaj waga drgnęła i pokazała 86,7 kg - narazie byle do 80. Kocham to chudnięcie - mąż musi znosić szaleństwa zakupowe bo wszystko wyrosło z żonki. Aha - miseczki jak były C to są C tylko nie 95 a 85
klaudiabak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-28, 20:53   #170
betty62
Przyczajenie

Cytat:
To dlaczego lekarze,to przepisuja???
Po prostu to jest dziwne
Jestem zdania, że meridię mogą zażywać osoby na tyle otyłe, że ich waga zagraża zdrowiu w znacznym stopniu i niesie gorsze szkody dla organizmu niż meridia...
I takim ludziom lekarze powinni przepisywać ten lek ...
betty62 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 07:05   #171
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty62 Pokaż wiadomość
Jestem zdania, że meridię mogą zażywać osoby na tyle otyłe, że ich waga zagraża zdrowiu w znacznym stopniu i niesie gorsze szkody dla organizmu niż meridia...
I takim ludziom lekarze powinni przepisywać ten lek ...
Tak własnie jest. Inaczej mówiąc ważniejsze są potencjalne korzyści niż szkody jakie może Meridia wyrządzić. Zresztą tak jest z wszystkimi lekami.

Stary 2008-01-29, 12:19   #172
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Tak własnie jest. Inaczej mówiąc ważniejsze są potencjalne korzyści niż szkody jakie może Meridia wyrządzić. Zresztą tak jest z wszystkimi lekami.

Hm,no właśnie ja nie jestem otyła. Kiedyś byłam. No może miałam duża nadwagę,ale organizm sam się "tego balastu pozbył". Teraz chciałabym się pozbyć tych paru kilogramów,bo jednak waga 73 kg przy wzroście 170cm,wcale nie wygląda ''ładnie''. No cóż...sama nie umiem się tego pozbyć.

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2008-01-29, 12:28   #173
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hm,no właśnie ja nie jestem otyła. Kiedyś byłam. No może miałam duża nadwagę,ale organizm sam się "tego balastu pozbył". Teraz chciałabym się pozbyć tych paru kilogramów,bo jednak waga 73 kg przy wzroście 170cm,wcale nie wygląda ''ładnie''. No cóż...sama nie umiem się tego pozbyć.
Po pierwsze primo żaden lekarz nie przepisze Ci Meridii byś mogła zgubić te kilka kilo
Po drugie primo nie szkoda ryzykować zdrowiem dla kilku kilo, które przy dobrych chęciach zrzucisz (polecam lato, jest łatwiej ze względu na większą dostępność warzyw i owoców)
Po trzecie primo A nie chciałabyś się zdecydować na dietę MM ? Wymaga ona pewnych konsekwencji ale nie jest aż tak mocno restrykcyjna.

Stary 2008-01-29, 14:16   #174
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze primo żaden lekarz nie przepisze Ci Meridii byś mogła zgubić te kilka kilo
Po drugie primo nie szkoda ryzykować zdrowiem dla kilku kilo, które przy dobrych chęciach zrzucisz (polecam lato, jest łatwiej ze względu na większą dostępność warzyw i owoców)
Po trzecie primo A nie chciałabyś się zdecydować na dietę MM ? Wymaga ona pewnych konsekwencji ale nie jest aż tak mocno restrykcyjna.

-No kilku - 7-8kg.
-Malpa z tego lekarza (a co dobre przepisal M jeszcze kolesiowe ktora wazy moze 54kg!)
-No jesli chodzi o dietę MM?? to jest ta dieta Montignac?? Bo nie wiem,czy dobrze kojarzę??
-Ech,ja wiem jak mogłabym schudnąć...ale teraz nie mam do tego warunków. Wiem,że u mnie jest tak,że jak odstawie weglowodany to dosc ladnie chudne i slodycze(szybko nie,ale powoli a tak chyba jest lepiej). Ale nie mam tyle kasy,zeby kupowac na zastepstwo tylko warzywka i jakies inne drogie produkty
-
- szkoda,ze nie mam tyle wytrwania do tego by schudnac...

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2008-01-29, 21:02   #175
Maxsia_
Rozeznanie

Ja zaoszczedzam naprwde, nie kupuje w pracy obiadów, a jem bardzo niewiele to wydje na jedzenie moze 10 zl dziennie, jakis filet z ryby, muesli starczy na kilka razy i jogurty, wasa tez starcza na dośc dlugo...
Stary 2008-01-30, 07:06   #176
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
-No kilku - 7-8kg.
-Malpa z tego lekarza (a co dobre przepisal M jeszcze kolesiowe ktora wazy moze 54kg!)
-No jesli chodzi o dietę MM?? to jest ta dieta Montignac?? Bo nie wiem,czy dobrze kojarzę??
-Ech,ja wiem jak mogłabym schudnąć...ale teraz nie mam do tego warunków. Wiem,że u mnie jest tak,że jak odstawie weglowodany to dosc ladnie chudne i slodycze(szybko nie,ale powoli a tak chyba jest lepiej). Ale nie mam tyle kasy,zeby kupowac na zastepstwo tylko warzywka i jakies inne drogie produkty
-
- szkoda,ze nie mam tyle wytrwania do tego by schudnac...
tak, tak, dieta MM to dieta Montignac nie jest może najtańsza A może w przypadku braku kaski jedz po prostu to co inni ale w mniejszych ilościach ograniczając węgle i słodycze. Za cenę Meridii możesz sobie kupić jedzonko na jakiś czas Inna spawa jest taka, że jakbyś stosowała Meridię to także musiałabyś trzymać dietę Meridia nie jest środkiem powodującym chudnięcie, Meridia jest środkiem, dzięki któremu nie czujesz głodu. Ale jeśli będziesz jadła przy MEridii to co zwykle to niestety tylko stracisz kasę a nie kilogramy. Więc chyba lepiej zastosować sobie dietkę niż Meridię+dietkę Zdrowiej i taniej
Zastanawia mnie tylko dlaczego tak od razu zakładasz, że nie wytrwasz w diecie, skoro miałaś już takie doświadczenia to może wartoby się zastanowić jak to zmienić, co zrobić innego skoro to co zawsze stosujesz nie przynosi efektów. A może jakieś ćwiczonka ?

Stary 2008-01-31, 18:47   #177
Maxsia_
Rozeznanie

Kupiłam meridie 10, i jutro zaczynam zobaczymy co bedzie mam nadzieje ze ok !
Stary 2008-01-31, 19:31   #178
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maxsia_ Pokaż wiadomość

Daj znać,jak reagujesz

pozdrawiam

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2008-02-01, 05:50   #179
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maxsia_ Pokaż wiadomość
Powodzenia życzę I daj znać jak się czujesz po pierwszej dawce

Stary 2008-02-01, 13:02   #180
scarlett26
Zakorzenienie

Unhappy Dot.: Meridia

Ja planuję zacząć wkrótce - to będzie już 4 podejście... Za każdym razem chudłam około 25 kilo i tyłam 30 (za każdym razem trwało to około roku). Gdyby nie myśli, że przecież nie mogę w ogóle nie jeść, to biorąc Meridię
tak naprawdę mogłabym nie jeść wcale... Teraz ważę 86 kilo przy wzroście 168 i czuję się coraz gorzej - fizycznie i psychicznie... Po odstawieniu po prostu zaczynam jeść, a apetyt zwiększa się tak, że po prostu wariuję i nie ma minuty żebym nie myślała o jedzeniu...
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości