Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Notka

Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl Na tym forum znajdziesz wszystkie konkursy organizowane przez Redakcję.

Narzędzia
Stary 2016-06-14, 18:46   #151
N_ikusia
Przyczajenie

Dot.: Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-)

Często cierpię na egzemy i kiedy mam problemy skórne, moje włosy też są kapryśne i matowe. Niestety używane przeze mnie kosmetyki do włosów nie pomagają za bardzo. Włosy są pozbawione blasku i mimo że są długie, są bardzo cienkie. Marzy mi sie mahoń na górze włosów a z pod spodu tęcza, lub choćby ognista czerwień. Może kiedyś sobie zrobię
N_ikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 19:32   #152
AJMI028
age.mr

Od zawsze marzą mi się kręcone włosy, a wręcz AFROfansatyczny look. Bujna fryzura, piękne lśniące kosmyki i brak problemu z ułożeniem - to coś za co oddałabym moich kilka kosmyków, które obecnie posiadam.
AJMI028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 21:40   #153
claudiova
Przyczajenie

Witam. Moje włosy są w dość słabej kondycji - odkąd ukończyłam 14 lat (teraz zbliża się 21) rozjaśniam je na jasny blond. Początki były masakryczne - platyna przez jakieś 4 lata. Włosy nigdy nie chciały mi rosnąć, ale nie wyobrażałam siebie w innym kolorze jak blond. Teraz podleczyłam je trochę, kolor jest nieco stonowany, nie ma już platyny bijącej po oczach ale problemy zostały nadal. Włosy cieńkie, końcówki suche, za nic nie chcą mi urosnąć! Jestem w wieku w którym powoli planuje ślub, moim marzeniem było iść do niego w blond lokach, WŁASNYCH, nie doczepianych lokach. Teraz moje włosy sięgają do ramion, lecz dalej nie chcą iść. Więc moim marzeniem są żywsze, dłuższe włosy których nie będe musiała nosić już z przyzwyczajenia - a z chęci. Ponadto gdyby odrosły może skusiłabym się na sombre? Niestety przy takich jak mam teraz nie jestem w stanie się odważyć na taki krok. Potrzebuje pomocy we wszystkich środkach jakie są dostępne dla moich włosów...

claudiova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 21:49   #154
Majakasi
Przyczajenie

Smile Dot.: Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-)

Marzę o pięknych pofalowanych lśniących i tryskających energią włosach ale nie mogę się na nią zdecydować ponieważ moje włosy są kręcone i zniszczone pozbawione blasku i witalności dlatego też je prostuję i upinam w kitkę , chciałabym poczuć "wiatr we włosach" z nutą wiosennego aromatu .
Majakasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 22:15   #155
Pumbinaa
Przyczajenie

Lepiej spytać a o jakiej fryzurze nie marzyłam! Aktualnie staram się zapuścić włosy. Do jakiej długości - szczerze to jeszcze nie wiem. Jednak staram się robić wszystko by włosy nie przetłuszczały się tak często, były lsniące, miały dużo objętości i wygladamy na gładkie i zdrowe. Jednak jest to bardo trudne do zrealizowania nie mając odpowiednich do tego produktów które mogą wyczarować grube, piękne i mocne włosy (a nalepiej loki) z moich suchych i matowych włosów.
Pumbinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 22:44   #156
malgol24
Przyczajenie

Marzę o pięknych falach każdego dnia. Na zdjęciu jestem już kilka godzin po zakręceniu moich włosów i jak widać nie są to fale, o jakich marzyłam. Niestety moje zbyt cienkie i zbyt osłabione włosy nie umożliwiają mi zrobienia mojej idealnej fryzury. Jakiś czas temu podjęłam bardzo ważną decyzję, i dzięki metamorfozie, którą wygrałam w konkursie, zmieniłam dotychczas naturalny brąz na blond. Teraz do szczęścia brakuje mi perfekcyjnych fal
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20160605_16_36_42_Pro.jpg (89,8 KB, 4 załadowań)
malgol24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 23:00   #157
sisi783
Przyczajenie

Red face Dot.: Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-)

Uff... wreszcie mogę o tym komuś napisać ! Marzę o grubej kitce (inaczej końskim ogonie), która jest niesamowicie lśniąca. Takie proste prawda? Niestety nie z moimi włosami Od wielu lat wzmagam się z ich zniszczoną kondycją. Kiedy czytałam opis działania zestawu Timotei, to jakbym dosłownie opisywała swoje włosy: suche, zniszczone, matowe, pozbawione blasku i objętości. Dużym minusem moich włosów jest właśnie to, że są okropnie cienkie. Nie wierzę ze trafiłam na taki idealny dla moich włosów konkurs. Bardzo chciałabym wygrać jeden z zestawów, aby osiągnąć moją wymarzoną fryzurę, piękną i grubą jak na filmach. Chciałabym postawić na odrobinę szaleństwa w moim życiu i spełnić swoje małe marzenie urodowe
sisi783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 23:02   #158
biexray
Przyczajenie

Borykam się z moimi cienkimi i matowymi włosami odkąd pamiętam. Zawsze marzyłam o pełnym objętości upięciu u góry głowy z opuszczoną na ramiona burzą loków, gdzie przy okazji włosy są błyszczące oraz elastyczne.
Ze względu na to, iż te produkty nie zawierają barwników, parabenów oraz silikonów moje włosy na pewno bardzo je polubią, a zawarty kolagen, elastyna, a przede wszystkim keratyna tylko poprawią efekt na moich włosach.

Szukam kosmetyków idealnych do moich problematycznych włosów i uważam, że ta linia Timotei z pewnością sprostałaby ich wymaganiom.
Bez wątpienia po stosowaniu szamponu odżywki i toniku z tej serii mogłabym zrobić moją upragnioną fryzurę na wesele, na które dostałam zaproszenie, chciałabym wyglądać perfekcyjnie!
biexray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 23:04   #159
skarby
Przyczajenie

Fryzura moich marzeń to włosy półdługie i kręcone,
zadbane, piękne, wcale niezniszczone.
To włosy, które zawsze związać mogę sobie,
upiąć je lub koka wykonać na głowie.
Wiele fryzur i możliwości takie włosy mi dają,
swoim wyglądem po prostu zachwycają.
Powinny być błyszczące, gęste i zdrowe do tego,
aby nadawać wyglądu wspaniałego.
Fryzura moich marzeń jest do twarzy dopasowana,
odpowiednie cięcie i kolor to stylizacja dobrana.
Żadnych problemów z nią bym nie miała,
moja twarz przy niej by promieniała.
Taka fryzura dodawałaby mi uroku,
a wszyscy nie spuszczaliby z niej wzroku.
Ja byłabym bardzo zadowolona,
w wymarzonej fryzurze super odmieniona.
skarby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 13:19   #160
hahabdas
Przyczajenie

Od dłuższego czasu marzę o dwóch fryzurach, jedna to korona dookoła głowy zakończona kokardką z tyłu a druga to podwójna opaska zrobiona z warkoczy, strasznie mi się to podoba u innych i na zdjęciach, ale mi nigdy nie wychodzi, włosy są zbyt cienkie i wychodzą mi z każdej strony choć nie są cieniowane. Lato się zbliża i nie chciałabym być skazana tylko na prosty warkocz i kitkę
hahabdas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 15:33   #161
klaudia16101991
Przyczajenie

Maże o buszu loków kocham się w nich ale z powodu moich cienkich, łamliwych i matowych włosów nie mogę sobie na to pozwolić ponieważ nie zniosły by trwałej ondulacji a ciągle ich kręcenie na lokówkę i prostownicę spowodowały by jeszcze gorszy ich stan jaki jest teraz. Do tego moim marzeniem jest mieć bardzo jasne włosy a nie takie żółtko jakie mam teraz ale również nie mogę sobie na to pozwolić
klaudia16101991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 15:51   #162
wilq1997
Przyczajenie

Talking Dot.: Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-)

A ja chciałabym móc w końcu zrobić sobie takiego pięknego koczka w nieładzie, a może nawet w ładzie, który będzie ze mną współpracował. Zwykle to wygląda tak, że jak już uda mi się go jakoś upiąć to wygląda on okropnie!
Mam nadzieję, że uda mi się w końcu ogarnąć zniszczone końcówki i sprawić by moje włosy stały się bardziej elastyczne, giętkie. Niestety przy częstym prostowaniu i malowaniu pozbycie się tego okropnego matu graniczy to z cudem
Jednak nie będę się poddawać
Stary 2016-06-15, 17:03   #163
bogumila15
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-)

Nie uwierzycie jak proste i przyziemne można mieć marzenia odnośnie włosów... Chciałabym móc zrobić sobie zwyczajny kok.
Na głowie mam jednak tak cieniutkie i słabiutkie pasemka, że na ten moment wszystko co mogę, to rzeczywiście tylko pomarzyć! Włosy są matowe do tego stopnia, że zamotane w koczek "zaczepiają" się same o siebie, a do tego tak cienkie, że nawet nie rozplątują się pod własnym ciężarem. Narazie mogłabym nosić raczej supełki, niż koki. Spróbujcie wyobrazić sobie jak to wygląda... Gdyby moje włosy zostały wygładzone, odzyskały zdrowy blask, objętość i siły witalne, a pukle sprężynowały jak na wzmocnione i odżywione włosy przystało, kok zapewne wyglądałby zjawiskowo. Och, jakbym chciała taki mieć!
Proszę, proszę o zestaw Timotei. Mam dziś 50. urodziny...
bogumila15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 19:52   #164
Myszka_83
Zakorzenienie

Od dawna marzę o fryzurze, a raczej o kolorystyce włosów, a mianowicie o ombre. Jak nie trudno zauważyć, na ulicach i niemal wszędzie, taka fryzura robi furorę już od kilku ładnych sezonów, dlatego i mi się marzy, jednak nigdy nie mogłam się na nią zdecydować, ponieważ moje włosy nie są w dobrej kondycji, cienkie i matowe, rozdwojone końcówki to u mnie mnie standard. Fryzura ombre wymaga solidnych, zdrowych i mocnych włosów z uwagi na podwójną koloryzację i rozjaśnianie, dlatego ubolewam nad tym, że moje włosy nie mogą się tym pochwalić. A taka dwustopniowa koloryzacja ogromnie mi się podoba, jeśli jest dobrze wykonana, wygląda naprawdę bardzo naturalnie, a ja cenię sobie naturalny look, zwłaszcza jeśli chodzi o urodę. Szkoda, że fryzura na ombre nie jest mi pisana, ale być może w przyszłości uda mi się, za pomocą odpowiednich kosmetyków, podbudować kondycję moich włosów i będę mogła cieszyć się podwójnym odcieniem na swojej głowie. Gorąco na to liczę!

Myszka_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 20:36   #165
PPatrycja92
Przyczajenie

Talking Dot.: Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-)

Ojj ja ostatnimi czasy marzę o tym, żeby być ognistą rudą ! I następnie zrobić sobie coś w stylu trwałej, żeby mieć takie "murzyńskie: włosy <3. Jednak jak na razie się do tego przygotowuję, ponieważ jestem blada jak córka młynarza . Więc trwa proces opalania, żeby nie zagubiła się w tej ognistości. A rude włosy zawsze dają wrażenie objętości, co przy moim obecnym blondzie jest efektem wow. A włosy są tak cienkie, że aż wstyd zrobić kucyka, bo praktycznie niema z czego .
A dlaczego rudość ? Myślę, że to idealnie komponowałoby się z moją szaloną naturą.

A i kocham warkocze i wszelakie kombinacje typu kłosy itp, a na rudych wyglądają wręcz przepięknie <3
PPatrycja92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 21:58   #166
Chuda Minia
Przyczajenie

Moim marzeniem od zawsze było afro, niestety stan włosów nigdy na to nie pozwalał. Moje cieniutkie i łamliwe włosy nie dałyby rady skręcić się tak mocno i trzymać w górze cały dzień. A szkoda.
Chuda Minia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 22:11   #167
JoannaNatalia
Przyczajenie

Moje włosy są cienkie z natury. Fryzjer żeby mnie nie urazić powiedział, że są „delikatne”. Delikatne... Koloryzacja bardzo źle na nie wpływała, a do tego potrafiły wypadać garściami. Od kilku lat nie maluję więc włosów a farby zastąpiłam szamponem i odżywką na bazie wyciągu z orzecha. Dzięki temu nie jestem skazana na swój naturalny „mysi” kolor, a mam brązowe włosy. Niestety nie są błyszczące o co nieustannie walczę z marnym skutkiem. Od pewnego czasu marzę o ombre, dlatego, że nie musiałabym malować całości włosów i nie musiałabym przejmować się odrostami;p Ale ombre na moich cienkich, matowych, pozbawionych witalności włosach? Obawiam się, że wyglądałoby to jak zemsta fryzjera;p Na włosach ombre tak pięknie wyglądają koczki, warkocze czy nawet zwykłe kucyki... ach, strefa marzeń...
JoannaNatalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 22:30   #168
zielony_nonsens
Przyczajenie

Moją wymarzoną fryzurą wcale nie będzie fryzura tak często lubiana przez hollywoodzkie gwiazdy- np. Salmę Hayek. Dlaczego? Być może w świetle fleszy, burza lekko falujących, błyszczących włosów prezentuje się wspaniale, lecz większość tych fryzur to kwestia dobrego fryzjera i.. doczepianych włosów. Która z nas ma codziennie tyle czasu i pieniędzy, aby pozwolić sobie na stylizację u najlepszych fryzjerów? Także codzienne obciążanie kosmetykami nabłyszczającymi, lakierami, farbami etc. , nie jest najlepszym pomysłem. Moja wymarzona fryzura jest prosta. Długie, rozpuszczone włosy, bez rozdwajających się końcówek, puszyste, miękkie i proste. Takie, które przy każdym moim ruchu delikatnie unoszą się i odbijają swiatło ze wszystkich stron, budząc przy tym zachwyt mężczyzn i zazdrosne spojrzenia koleżanek.Taka, która sprawdzi się zarówno na uczelni, jak i na imprezie
zielony_nonsens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 22:49   #169
wicia203
Przyczajenie

Zawsze chciałam zrobić sobie koka- takiego dużego, nie porównując wyglądającego jak duże ptasie gniazdo- bardzo podoba mi się ta fryzura i zawsze z zazdrością patrzę na dziewczyny, które robią je bez wspomagania w postaci okropnej, okrągłej gąbeczki, która według mnie jest bardzo uciążliwa i często włosy zsuwają się, odsłaniając ją Gdyby moje włosy miały więcej objętości i wyglądały lepiej, niż po solidnej ulewie na pewno wyczarowałabym pięknego, eleganckiego koka!
wicia203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-15, 23:13   #170
kinga901
Przyczajenie

A mnie się od zawsze marzyły loki. Gęste, bujne loki do samego pasa. Długich włosów się doczekałam, ale niestety odwieczny problem z objętością oraz ze zniszczeniem i przesuszeniem włosów powoduje, że boję się je zakręcać w jakikolwiek sposób, by jeszcze bardziej ich nie uszkodzić. Na myśl o lokówkach, prostownicach czy suszarkach na mojej skórze pojawia się gęsia skórka. Nawet zakręcanie na papiloty, czy wstążkę wywołuje dreszcze i to straszne wyobrażenie pokruszonych i rozdwojonych końców. Jednak w marzeniach mam nadzieję, że kiedyś będę mogła pozwolić sobie na wielką burzę loków na mojej głowie, która swoją objętością powali na kolana wszystkich dookoła. A marzenia czasami się spełniają, więc może i moje kiedyś się spełni
kinga901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 07:51   #171
ayuto
Przyczajenie

Marzę o tym, by moje włosy - które niestety są cienkie i pozbawione objętości - były gęste i podniesione u nasady. Zawsze marzył mi się piękny warkocz, niestety z moich włosów wychodzi tylko cienki mysi ogonek, więc misternie uplecione warkocze nie dla mnie
ayuto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 13:43   #172
11andrew11
Przyczajenie

Marzę o cudownych kręconych włosach - takich po prostu "burza loków", ale nigdy nie udaje się mi taka fryzura. Niezależnie od tego, czy próbuję zrobić sobie taką fryzurę sama, czy robi to fryzjerka, niezależnie od kosmetyków utrwalających, ich jakości czy ilości - nigdy loki nie utrzymały się na moich włosach. Moje włosy są za cienkie i za suche, wiec o takiej fryzurze mogę tylko pomarzyć.
11andrew11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 14:49   #173
agatek_s
Raczkowanie

Trzy tygodnie temu mój chłopak mi się oświadczył. było romantycznie - wieczór nad jeziorem, my sami na pomoście, pierścionek z brylantem... A potem się zaczęło: jak, gdzie, kiedy, jaka sukienka, ile gości. Niby skromnie, spokojnie, ale jednak chciałabym w tym dniu pięknie wyglądać. A moje włosy? Już narzeczony wspomniał delikatnie, że fajnie by było, gdybym je zapuściła. Ale jak zapuścić, jak wiszą wtedy jak smętne strąki? Chciałabym, żeby były długie, mocne, błyszczące. Chciałabym na swoim ślubie mieć prostą fryzurę, lekko falowane, rozpuszczone włosy, nie żadne wymyślne koki. Chciałabym, żeby moje włosy same były moją ozdobą. Nie mam zbyt dużych wymagań, może Timotei mi w tym pomoże?
agatek_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-16, 20:48   #174
justyna2014
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Masz cienkie i matowe włosy? Ten konkurs jest dla Ciebie

https://wizaz.pl/Kobieta/Wygraj-zest...zja-Witalnosci

Zapraszamy do wzięcia udziału
ja marze poprostu o gladkich wlosach ktore bede mogla wkoncu "wypuscic" z kucyka.
justyna2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 13:16   #175
kasiabora
Przyczajenie

marzę ekstremalnej fryzurze!! dready-dreadloki kolorowe długie i obciążające włosy )
kasiabora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 16:42   #176
bootex
Przyczajenie

Szczerze mówiąc akurat w tej kwestii jestem rozdarta, ponieważ zawsze miałam włosy proste jak drut i zdecydowanie bardziej długie niż krótkie. I jak to prawdziwa kobieta zawsze marzyłam o tym, czego nie miałam. Fascynowały mnie kręcone włosy przypisane raczej do czarnoskórych piękności. Kruczoczarne loki istniały w moich marzeniach, nie tylko tych sennych, ale w końcu stwierdziłam, że chyba natura wie, co robi i ta prostota pasuje do mojej osobowości i urody. Nie tak często, ale również, zastanawiałam się czy krótka fryzura oddałaby mój lekko skomplikowany charakter. Myślę, że taka stylizacja z całkiem spokojnej i stonowanej osoby przeobraziłaby mnie w lekko drapieżnego, ale przy tym bardzo kobiecego łobuziaka, ale do tego trzeba mieć gęste, grube włosy, które nadadzą fryzurze objętości
bootex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 19:08   #177
koziooorek
Przyczajenie

Wielu kobietom marzą się piękne fale, burza loków czy kunsztownie uczesane koki. Takie eleganckie fryzury zawsze robią efekt "wow", ale nie oszukujmy się, komu chciałoby się na co dzień poświęcać tyle czasu na układanie włosów? Moim marzeniem, są włosy na tyle gęste i mocne, żebym mogła z nich stworzyć... porządny, "potargany", romantyczny warkocz i nie wyglądać przy tym jak Sierotka z pewnej bajki (jak Roszpunka też nie, bądźmy serio!). Wyobrażam to sobie... wstaję rano, rach-ciach, zaplecione, tu i tam powyciągane kilka pasemek, a znajomi potem się zastanawiają, jak ja te włosy doczepiłam, że nic nie widać. A to Timotei!
koziooorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 19:58   #178
IzabelaJacek
Przyczajenie

Dla większości pań najbardziej oczywistym atrybutem kobiecości są długie włosy. Ja jednak zawsze marzyłam o fryzurze "na chłopaka", to znaczy krótkich włosach, loczkach które sterczą na wszystkie strony! Zdjęcia pięknych czarnoskórych kobiet mnie fascynują! Naturalność, witalność, wygoda i odrobina szaleństwa! Niestety, gdybym zdecydowała się na taką fryzurę wyglądałabym jak... nadmuchany balon, na który spadła odrobina makaronu z obiadu... w dodatku nitek! Mam pełną twarz, szerokie kości policzkowe, a moje włosy puszą się, wypadają, widoczne są łyse prześwity... Cóż, może jeszcze kiedyś będę wyglądała tak --> <3
IzabelaJacek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 21:54   #179
sermysia
Przyczajenie

Mam cieniutkie, mizerniutkie włosy- za sprawą chorób i leków, a po każdej narkozie to już ogólnie kiepsko, bo w dodatku wypadają na potęgę.
Od zawsze bardzo mi się podoba i marzy mi się taka niemodna pewnie i staroświecka korona z włosów- taki warkocz dobierany wkoło głowy. Według mnie to bardzo romantyczna fryzura i taka wzruszająco dziewczęca.
sermysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-17, 22:38   #180
Myszka_83
Zakorzenienie

Konkurs już się zakończył, czekamy na wyniki

Myszka_83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości