|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: M jak Miłość:)
kamil powiedzial pawlowi ze to jego ojciec wysyla madzi prezenty ale sie pawel zdziwil ciekawe jaka bedzie reakcja magdy jak sie dowie , a wiecie kto wraca do serialu Teresa - moim zdaniem ona sie nie nadaje na aktorke
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie - Teresa wraca, czyli kolejna płaczliwa osoba z wiecznymi problemami (patrz Janeczka i Renia).
Za dużo ostatnio Teodora, Egona i matki Stefana - troche to nudne , że gdyby nie wątek Madzia- Kamil - Paweł to chyba bym zasnęła oglądając ten dzisiejszy odcinek.Ale i tak najtragiczniejszy jest Grzegorz! łee..
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli się powtorzę to przepraszam, ale nie dałam rady ogarnąć całego wątku ;-) przeczytałam na onecie, że Krzysztof (cyt: "jestem takim nieudacznikiem")
niedługo zniknie z serialu. |
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak w ogole, to....
Hej, witam wszystkie fanki serialu, ja tez nia jestem, tylko jest wielki problem, od 5 miesiecy jestem w Stanach i nie mam polskiej tv, i niestety nie mam jak ogladac MjM..... Ale dzieki wam znow jestem w maire na biezaco, co mnie bardzo cieszy ! Dzieki Dziewczyny ! Ciekawa jestem jak wyglada Marta w nowej fryzurze, bo jak ostatnio ogladalam to miala jeszcze ta pomaranczowa szczotke na glowie....biedna. A aktorow lubie, graja fajnie, no moze oprocz Lukaszka..... Mam nadzieje tylko ze nikt tu z aktorow nie zajdzie, bo jak tak, to sie zdziwia....niby watek fanow serjalu, a wiekszosc pisze, kogo nie lubi i co komu sie nie podoba.....hmmm....wiecej pozytywow, laski ! Serial jest fajny, nawet jesli czasami sa dluzyzny.....taka nasza rzeczywistosc, mysle ze dobrze ja autorzy serialu ujeli. ok, pozdrawiam wszystkie fanki.... PS A moze ktos wie czy mozna obejrzec MjM przez internet ???? HELP ! Pomozcie fance MjM ! |
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to zdaje sie ze Paweł wie KTO jest 'fanem' Magdy No nie moge normalnie..wkurza mne Magdaaa...zamiast wziąść sie za Pawła..(ślepa ze nic nie widzi, ze Paweł ją kocha) to ona jara sie tatą Kamilaa MasakRa!No nic Dzieki Laski za rozkręcenie mojego wątku |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
" Kamil odchodzi w odcinku 401.
Kamil jest rozgoryczony, że Madzia spotyka się z jego ojcem. Decyduje się na wyjazd... Chłopak nie zamierza rywalizować z ojcem o względy ukochanej. Na domiar złego, w pracy dowiaduje się od Karoliny, że szefowa nigdy nie traktowała go poważnie. To kropla, która przepełnia czarę goryczy. Kamil wraca do domu, pakuje się i wyjeżdza... Aktor od dawna nosił się z myślą o odejściu z serialu. Czy właśnie nadszedł ten moment? Paweł Czajkowski z biura prasowego "M jak miłość" nie potwierdza tych przypuszczeń." Bu
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
ja ostatnio jakoś przestałam się fascynować sie tym serialem ale najbardziej podoba mi się wątek o studetach. Najbardziej nie lubie wątku o przychodni... beee no i p. doktor Reni oraz jej problemów! Najleprzy jest lucjan i kamil!!!!!!!
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, chyba nikt nie ma dla mnie pomyslu na ogladanie MjM w USA, oczywiscie bez polskiej tv......no trudno.
Zostalo mi jeszcze jakies 1,5 roku, jak wroce, to juz pewnie nie bedzie, ale moze powtarzac beda.....????? I dzieki za nastepne streszczenie odcinka. Pozdr. |
|
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcie, żeby nie było, że ściemniam ![]() Aha, chwalić się nie chwalę, prawdę mówiąc nie rozumiem ich "fenomenu"... |
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje że nie było:
Scenarzyści postanowili wysłać bezrobotnego i sfrustrowanego Norberta do Stanów Zjednoczonych, gdzie zaproponowano mu pracę. Weźmie ze sobą Łukasza, a Martę zostawi samą z nowo narodzoną córeczką. Serialowa Ola jest intrygantką i dalej będzie knuć w najlepsze. Tym razem będzie chodziło o pracę. Ola wkrótce awansuje na asystentkę Rafała Zaskakujące, że polecać ją będzie sama sędzia Marta Mostowiak. |
|
|
|
#164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pogrzeb trochę na stronie www.tvp.pl , może coś znajdziesz? Bo tego akurat jestem pewna, że na Polonii często są powtórki polskich seriali. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola to chyba ta ktora romansowała z Piotrkiem
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
ola to ta szczurkowata blondyna
ta co Zakościelnego w Kryminalnych zdradziła
|
|
|
|
#171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale przyznać trzeba że ma bardzo ładna dziewczyne a przynajmniej wtedy miał
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bardotka_a to w takim razie Ty jakiś rok później byłaś na wakacjach i też z Marcinem
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O ile mnie pamiec mnie nie myli było to cztery lata temu |
|
|
|
|
#174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie ze we wtorek nie bedzie m jak milosc
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hmm, ja byłam na tym obozie w 2001 zdaje się. A może to te same wakacje co Twoje? Tylko mi się wydaje, że to był początek serialu wtedy...
|
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
PS A moze ktos wie czy mozna obejrzec MjM przez internet ????
HELP ! Pomozcie fance MjM ![/QUOTE] Mozna ogladac ten film przez internet, na stronce (hmm, nie wiem czy moge podawac nazwy, no ale zaryzykuje) www.tvpolonia.com lub na stronce www.telewizjaplus.com Ale dodam ze obydwie sa platne, ok $10 za miesiac Pozdrawiam... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
O, jak to się stało, że mnie tu nie było wcześniej?
Oglądam "M jak miłość" od dość dawna, teraz już chyba bardziej z przyzwyczajenia Bo częściej się na nim nudzę niż jestem zainteresowana, ale co tam Skoro o spotkaniach aktorów mowa, to kiedyś siedziałam sobie w poczekalni jeszcze do pediatry, kiedy weszła tam kobitka, a za nią facet z dzieckiem na rękach i podeszli do rejestracji. Na początku nie zwróciłam na nich uwagi, ale po głosie poznałam, że ta babka to Ewa z "M...", facet to Leszek, a dziecko to zapewne mała Ola. Nie byłam pewna, czy to faktycznie byli oni, dopóki kuzynka nie usłyszała rozmowy pielęgniarek podekscytowanych tym, że TA "Ewa" i TEN "Leszek" bywają w ich przychodni BTW - dobrze, że Ewa zmieniła fryzurę, bo swego czasu dostawałam ataku poirytowania na widok jej grzywki ![]() PS. Powrót Teresy i jej nieszczęsnej Agnieszki to dla mnie prawdziwa katastrofa
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu nie bedzie M jak m we wtorek?
|
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez dołaczam do grona wielbicielek MjM
Ogladanie tegoz serialu to była urozmaicenie mojego i moich koloeżanek zycia studenckiego, pół korytarza zbiegało się na ten serial w akademiku I tak mi już zostało, zawsze czekam na MjM.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

, że gdyby nie wątek Madzia- Kamil - Paweł to chyba bym zasnęła oglądając ten dzisiejszy odcinek.