![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Troll na MM...?
Juliettt,calkowicie sie z Toba zgadzam.
Ze wszystkim co napisalas. O tym,ze ten portal umiera pomyslalam wczoraj po przeczytaniu watku o moderatorach-teraz juz bylych moderatorach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymam dłużej i muszę napisać to, co sądzę o sytuacji jaka zaistaniała na wizażu.
Dla mnie zabawa w odchodzenie , kłócenie, wytykanie sobie palcami czegokolwiek w wirtualnym świecie jest śmieszną dziecinadą. Czytając wątek o moderatorkach byłam w połowie rozśmieszona i w połowie zażenowana. Jeśli ktoś chce odejść z tego portalu to niech odchodzi , mnie jest wszystko jedno, płakać za nikim nie będę, a urządzanie publicznych pożegnań jest śmieszne... po prostu śmieszne. Poza tym niech mi ktoś pokaże inne forom na którym użytkownicy < i nie ważne czy pełnią rolę moderatra czy nie> w taki sposób nim rządzą . To co niektóre użytkowniczki zaczęły uprawiać na tym forum, zaczęło przekaczać wszelkie granice, włącznie z kulturą osobistą, którą same się szczyciły. Nie rozumię dlaczego ciągle czepiacie się MM ? Jeśli jest kilka naprawdę dobrych makijaży i widzę , że ktoś je naprawdę dobrze robi, to mam napisać coś innego, po to żeby nie zostać posądzona o przychlebianie się? Paranoja... Dla mnie nie jest istotne kto wykoanał makijaż, czy jest to jedna lub druga moderatorka, czy inna dziewczyna, ważne jest to co pokazała i tylko to poddaje ocenie. Aga świetnie sobie radzi w roli moderatorki, jest dość popularna na wizażu i nie tylko, i wnioskuję , że cała nagonka urządzona <nie pierwszy raz> na jej osobę, spowodowana jest zazdrością. Dam sobie ręce poucinać , że tak właśnie jest. Mnie również męczy totalitarny system na wizażu, ale widzę już pewną poprawę, odkąd jedna z użytowniczek zaprzestała swojej praktyki "kapowania" na redakcyjnym. Lubię wizaż i niech tak zostanie. Koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
调解人
|
Cytat:
Od siebie dodam jeszcze, że dziwi mnie panujące gdzieniegdzie przekonanie, że gdy odejdzie stąd kilka wizażanek, to miejsce stanie się puste, płytkie i beznadziejne.
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma ludzi niezastąpionych. Nie uważam by po ostatnich zmianach personalnych w gronie moderatorów wizaż stał się pusty, płytki, beznadziejny. Świat zmienia się nieustannie. A wizaż jako część tego swiata również. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem decyzje, ktore podejmujemy, slowa, ktore wypowiadamy sa niezrozumiale dla innych, rania, burza, wkurzaja... Czasem nie rozumiemy postepowania innych. Wszyscy jestesmy tylko ludzmi, a do tego kazdy z nas jest inny. (Eureka... ![]() Jest nieuniknione, ze czasami kogos zranimy (czasem bardzo mocno), i to jest ludzkie. Tak samo ludzkie jest, ze zalujemy, ale nigdy nie da sie cofnac do tylu, to co bylo, co sie dzieje, jest jak sila wodospadu, dzieje sie, niby z naszej woli, a jednak czasem poza. To, co dzieje sie w zyciu po prostu sie wydarza, musi sie wydarzac, po drodze ranimy, kochamy, smiejemy sie i placzemy, te same uczucia panuja tez w sieci. Trzeba nauczyc sie akceptowac zniszczenia, bledy innych, akceptowac czyjas innosc, nauczyc sie z tym wszystkim zyc. Nigdy nikogo nie skreslac i nie odwracac sie. Bo zycie to ciagle budowanie "zamkow z kart", jeden podmuch moze je zniszczyc, ale zaraz potem razem, osobno, od nowa mozna je wybudowac, calkiem inne, juz nigdy takie same. PS Przepraszam wszystkich z tego forum, jak i z "tamtego", ktorych kiedykolwiek zawiodlam. Moj osobisty wodospad ostatnimi czasy spada z naprawde wielka sila... ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
Oczywiscie ze tak.
Jedni odejda -przyjda inni. Pozatym zostaje tyle innych Wizazanek.Osob rownie wartosciowych jak te,ktore odeszly.Miejmy nadzieje,ze atmosfera na Wizazu zmieni sie,bedzie mniej klotni i Wizaz zamiast znikac-bedzie sie znow rozrastal w dobra strone. Mnie meczy jednak jedna rzecz.To oczym napisala Ines1985.Obrabianie za plecami.Tego nie rozumiem i jestem zaskoczona.Tym bardziej ze Ines jest osoba ktora bardzo lubie i uwazam Ją za bardzo rozsadna,niezwykle zyczliwa,sympatyczna osobę. Nie myslalam ze takie rzeczy -obgadywanie istnieje nie tylko w realnym swiecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.