![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
Ja sie zawiodlam.....widzialam ze w Spalanie skladniekiem byla mieta. Ale i tak kupilam. Wypilam jedna i ostatnia. Po obiedzie zawsze szlam do toalety
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
U mnie nic sie nie dzieje nawet dobra ta herbatka w smaku
![]() Nie wierze w takie cuda ale postanowiłam spróbować, zobaczymy.
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Narzekałam na smak tej herbatki w kilku postach a teraz przyjdzie mi to odwołać
![]() ![]() ![]() Najlepszy dowód, ze już się do niej przekonałam- kupiłam trzecie opakowanie spalania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
własnie kupilam Spalanie i chyba mam wiekszy apetyt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Pije jednak ta herbatke SPALANIE i jest super. Juz nie mam po niej takich problemów jak pisalam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
"Spalanie" miałam już dawno, ale nie zauważyłam wtedy żadnych rewelacji, może też i dlatego, że piłam ją nieregularnie. Nie przeczyszczała mnie też, a to uważam za plus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Taaak, skończyłam fazę SPALANIE - 2 tygodnie, zaznaczam, że nie robiłam nic poza piciem herbatek, jadłam normalnie, czasem trochę poćwiczyłam no i zaliczyłam imprezę (czytaj: całonocne obżeranie się przy suto zastawionym stole
![]() ![]()
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Witam-widziecie dziewczyny te herbaty naprwdę nic nie dają!!!!!
![]() ![]() Do Ciekawa Świata:nie przejmuj się kochana ja też odstawiłam to g....bo zauwazyłam po fazie spalania że mimo moich wyrzeczeń i ćwiczeń waga albo wzrastała albo stała w miejscu-cos tu nie halo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
*sportaddict*
|
Nie dają, zdecydowanie. Wręcz mam wrażenie, że po nich miałam znacznie większy apetyt!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Ja też miałam zdecydowanie większy apetyt, po prostu jak piłam ją rano przed wyjściem do szkoły to już po pierwszej lekcji burczało mi w brzuchu i musiałam coś zjeść
![]() ![]() ![]() odradzam zdecydowanie ![]() BTW: Znacie jakieś cudowne specyfiki na odchudzanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Na samym początku picia Spalania mój apetyt znacznie zmalał i schudłam. Zachęcona tym kupiłam sobie trzecie opakowanie, ale teraz już na mnie nie działa, przezwycziłam organizm czy coś.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Bo samymi herbatami sie nie schudnie nigdy w to nie uwierze.
Trzeba ograniczyć pewne produkty takie jak słodycze. I najważniejsze ćwiczy! Herbata może tylko wspomagać proces odchudzania nic po za tym!
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy w yrakcie picia tych herbatek można pic dodatkowo czerwoną herbate??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Ja wypiłam jedno opakowanie spalania ale piłam po 2 herbatki dziennie i na początku apetyt mi się zmniejszył.Skończyłam opakowanie i mam apetyt jak nigdy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypiłam 3 opakowania, a w tydzień po odstawieniu jestem w punkcie wyjścia. ![]() Już nigdy więcej nie będę się sugerować głupią reklamą. Prawda jest taka, że tylko dieta i ćwiczenia mogą mi pomóc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Pije herbatki slim figura juz drugi tydzień ( etap pierwszy - spalanie) i.....nie zauważyłam żeby działała na mnie 'przeczyszczająco'...nigd y nie miałam problemu z zaparciami i w okresie picia tej herbaty nie zauważyłam żeby coś sie zmieniło. Jedyne co moge stwierdzic to to, że herbatka ma działanie moczopędne ale na pewno nie przeczyszczające...A czy schudłam? Schudłam, ale nie wiem czy to w wyniku picia herbatki ponieważ również zaczełam mniej jeśc, liczyc kalorie i dużo sie ruszać...Moim zdaniem - herbatki na pewno nie szkodzą (same ziółka) ale tez nie wiem czy pomagają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Spalanie: herbata pu-erh,liśc mate, nasiona guarany,koszyczek rumianku,liśc miety pieprzowej,ekstrakt z owocow garcinia cambogia,owoc kopru wloskiego,liśc anyżu. To herbatka ziolowa nie wydaje sie w niej nic groznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Skład analizowała Suzana, o ile mnie pamięć nie myli, jakoś na początku tego wątku.
Nic podejrzanego w tej herbatce nie ma, ale w moim przypadku trwałych efektów też brak, więc już jej nie piję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie koncze 1 tydzien spalania. I wszyscy zauwazyli ze schudlam. Moze nie jakiej ogromne ilosci, ale troche. Mam wrazenie, ze po prostu zeszla ze mnie woda, ktora sie zatrzymala w organizmie. Troszke tez jakby mi sie cellulit zmniejszyl. Do tego apetyt sie zmniejszyl!! Slodycze moga lezec i mnie wogole nie interesuja. Jem sporo mniej- moja dieta sklada sie teraz glownie z warzyw, owocow i jogurtow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z lekarką na temat różnych odchudzających herbatek. Odradziła mi picie ich, ponieważ rozleniwiają one jelita. A poza tym powiedziała, żeby lepiej brać ziołowe tabletki z chromem, które ograniczają pragnienie na słodycze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() A co do Slim Figura, to u mnie również nijak ono działa. Nie wiem dlaczego. # lata temu, gdy piłam regularnie samą czerwoną herbatę, wtedy bez żadnego wysiłku schudłam 4 kg. Poza tym nic innego mi nie pomaga. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Ja nie wiem czy niektore z dziewczyn proszą o manne z nieba czy o co.
Na proces odchudzania, poprawiania kształtu sylwetki nigdy nie składa sie tylko jeden czynnik. Nawet cwiczenia nic nie dadzą jesli nie przejdzie sie na zdrowszy tryb zycia. (nie mam na mysli hartowania się po 10 godzin dziennie)
Herbatki to nie cuda technologii żywnosci ani odkrycie równe odsysaniu tłuszczu, ale tylko, albo AŻ tzw. WSPOMAGACZE. Ja w wyniku stresu i 'obrażenia' się na zdrowy tryb życia, obrosłam w tłuszcz w ostatnich miesiacach. Jednak razem z dobrą pogodą i konieczności odsłaniania boczków i pupy (długa kurtka na zime to niesamowity wynalazek ![]() Od kilku dni ćwiczenia, juz zaopatrzyłam się w wychwalany roll-on garniera + żel wyszczuplający z tej samej serii, 2-3 razy w tygodniu peeling kawowy (wybuchowa mieszanka), chlebek tylko Wasa, mnóstwo wody niegazowanej, przekaski to ryż preparowany, wafle ryżowe, chrupki kukurydziane ![]() ![]() ![]() Aha dobrze tez działa na mnie strona podana w jednym z wątków http://www.dream-media-group.com/reef/index.html ![]()
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodzi o to ze dziewczyny myslały, ze wypiją herbate i po kłopocie. Każdy preferuje inne wspomagacze, ja gdyby mnie było stac to bym sie obkupiła w duzo innych suplementów, np. l-karnityne i nie przejmowałabym sie Slim Figurą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a żeby nie było tak całkiem nie na temat, to powiem że z pracy jelit jestem zadowolona i nawet nie próbuje sięgac po żadne herbatki.. pije sobie ostatnio Liptona zieloną z miodem i cytryną, na zmianę z czerwoną aromatyzowaną grapefruitowo.. nie wiem czemu ale nie umiem sie przekonac do "czystych" bez dodatków ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#179 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Buziaki
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
na mnie takie herbatki działają bardzo źle
![]() po "Figurze" mam poprostu biegunke przez caly dzien:/ ostatnio wypiłam jedną herbatkę nie pamiętam teraz nazwy jąkąś też figura z pu-ehr i musiałam iść na zwolnienie na caly tydzien (nie wiem czy to tylko od tego, ale nie mogę znaleźć przyczyny) - bolał mnie niesamowicie brzuch, miałam nudnosci, biegunki i wogole lepiej nie mowic:/ a chciałam tylko wypić "zdrową herbatkę" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.