![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Romantyczne piosenki!
Dana Glover - It is you (I have loved)
Ritchie Valens - Tell Laura I love her Solomon Burke - Cry to me Enrique Iglesias - Hero |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NAJBARDZIEJ ROMANTYCZNE PIOSENKI... lista rozpoczeta
Dzieki ze to napisalas!
![]() ![]() Jeszcze dodalabym -Josef Hedinger- About being alone -One republic- apologize ![]()
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Witam,
Ja w sprawie pewnej piosenki, może ktoś mi pomoże, nie znam ani tytułu jej ani kto ją śpiewa. Oczywiście jest bardzo romantyczna, głos męski średnio głęboki bardzo ładny w języku angielskim, na moje ucho lata 80te, czasami leci w radio w audycjach dla dwojga itp, często przewija się motyw gitarowy. Czekam na wszelkie sugestie i z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Słucham zawsze, gdy chcę się wprawić w romantyczny nastrój:
Glen Hansard & Marketa Irglova - Falling Slowly (Oscarowa piosenka z filmu "Once", bardzo polecam) Dido - Here With Me (polecam też remix feat. Enya) Elisa - Dancing (bardzo emocjonalny refren) Goo Goo Dolls - Iris (klasyka) Grace Jones - Libertango (seksowna) Lamb - Gabriel (poruszająca) Michelle Featherstone - Stay (fortepian+cudny głos = totalne rozklejenie) Oasis - Wonderwall (z tych lżejszych) Połowa repertuaru Coldplay ![]() Vaya Con Dios - What's a Woman (zmysłowe) Sinead O'Connor - Sacrifice i Nothing Compares 2 U i oczywiście nieśmiertelne: Serge Gainsbourg & Jane Birkin - Je t'aime moi non plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
Kylie Minogue- All I See
Brainstorm- Maybe Rihanna-Rehab E.M.D -One Call Away Danny- Kiss you all over Wet Wet Wet - Love Is All Around Seal - Kiss From A Rose De mono - Kamień i aksamit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Mariah Carey ft. Luther Vandross - Endless Love (moja #1)
http://www.youtube.com/watch?v=Des5dWqikMk Beata Andrzejewska - Poleż ze mną http://www.youtube.com/watch?v=OKqEcSoh1bQ Edytowane przez Sprezynkaa Czas edycji: 2009-02-09 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Chris De Burgh - "The Lady In Red"
Rod Stewart - "When I Need You" już płaczęęęęęęę...
"Chcemy doświadczać tego, co obiecują nam katalogi biur podróży, szczęścia w wersji all inclusive. Podróżujemy, kupujemy, uprawiamy sporty ekstremalne, prowadzimy bujne życie towarzyskie, a nawet erotyczne. Ale za tym wszystkim jest pustka."[Michel Houellebecq] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Moje ulubione to:
Goo Goo Dolls- Iris Goo Goo Dolls- Sympathy Led Zeppelin- All of my love Nickelback- Far away Dżem- Dzikość mego serca Dżem- Ukryj mnie Aerosmith- I don't wanna miss a thing James Blunt- You're beautiful James Blunt- Goodbye my Lover Kancelaria- Zabiorę Cię właśnie tam Lifehouse- You and me Bryan Adams- Everything I do, I do it for you Bryan Adams- Please, forgive me Bryan Adams- Heaven Bryan Adams- Wherever you go Te piosenki sprawiają, że czuję takie jakby "motylki" w brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
oj.... zapomniałam jeszcze o kilku....
Myslovitz- Chciałbym umrzeć z miłości Myslovitz- Dla ciebie Perfect- Kołysanka dla nieznajomej Perfect- Nie moge Ci wiele dać 3 Doors Down- Here without you przepraszam że 2 razy piszę..... proszę o wybaczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Śliczności...
( z łezką w oku) http://dammiiaann17.wrzuta.pl/audio/...zytul_przebacz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
BAN stały
|
Super piosenki ...
![]() Rolling Stones-Angie The Beatles-Something Bryan Adams-Everything I do Richard Marx - Right Here Waiting Nie chce mi sie przegladac calego wątku ,wiec licze ze nie bylo jeszcze tych piosenek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Kings of Leon - Sex on fire.
Muse - Feeling good. Sinead O'Connor - Nothing compares to you. Edyta Górniak - Dziękuję Ci. ![]()
![]() |
#163 |
BAN stały
|
moj ulubione romantyczne:
Brain Adams "please forgive me" Isaak " wicked game" Edyta Bartosiewicz "Skłamałam","ostatni" Jennifer Paige "Crash" Prince " the most beautiful girl in the world" Celine Dion " my hear will go on" De mono "Wszystko jest na sprzedaż" Aerosmith "I don;t wanna miss a thing" Jon Secada " just another day" Whitney houston "I will always love you" Berlin "take my breath away" Coolio "Gangsta paradise" jeszcze kilka by sie znalazlo ,ale narazie nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
a ja uwielbiam a love that will never grow old z tajemnicy brokeback mountain, niestety autora nie znam
![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
dla mnie romantyczna jest piosenka z ostatniego odcinka SATC Mc Sollar La belle et le bad boy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Moje ulubione piosenki sprawiające, że ujawnia sie we mnie strona romantyczki to m.in:
- Leona Lewis "Homeless" duży plus za mądre słowa "Here I am" -Anthony Hamilton "Dear life" "Charlene" -Christina Aguilera "Oh mother" "Walk away" -James Morrison "If you don't wanna love me" -Jojo "How to touch a girl" -Pussycat Dolls "I'm done" -Tyrese "Lately" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
I miss you- Aaliyah
http://www.youtube.com/watch?v=HfVA_6WRGbc Lost in space-Lighthouse Family http://www.youtube.com/watch?v=7N4JaIvGsc4 Next lifetime- Erykah Badu http://www.youtube.com/watch?v=X28-iijgNQs I wanna know- Joe ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ICMPxpB_UPo Time to grow-Lemar http://www.youtube.com/watch?v=7UNVlRZbuiI Bed- J Holiday http://www.youtube.com/watch?v=tmFhcni6mT4
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
My Angel Gabriel - Lamb
Dirty Dancing - She's Like the Wind Edyta Górniak - Nie proszę o więcej Ten Sharp - You (Were always on my mind)
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
ABBA - Our last summer
Pearl Jam - Last kiss Nightwish - Sleeping sun Seal - Love's divine The Calling - Wherever you will go The Scorpions - Still loving you Within Temptation - Memories Taylor Swift - Love story Lazurus - Porcupine tree John Fogerty - Have you ever seen the rain
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem dziewczyny, ale czy Wy rozumiecie te teksty piosenek,które podajecie? Większość z nich jest smutna, o nieszczęśliwej miłości, która z romantyzmem ma nie wiele wspólnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Iron&Wine-Flightless Bird, American mouth Iron&Wine-Naked as we came Guns n Roses-This I Love Sting-Fields of gold Simple Plan-Save you Sade-By your side John Mayer-Your body is wonderland Bryan Adams-Please forgive me Lifehouse-Learn you inside out John Powell-Kisses and cake Evanesence-My immortal Evanesence-Forgive me Evanesence-Angel of mine Eric Clapton-Wonderful tonight
![]() |
![]() |
#172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Louis Armstrong - What a Wonderful World Peggy Lee - Fever Michael Buble - My Everything Bryan Ferry - Falling In Love Again Nie wyobrażam sobie siedzieć z facetem i słuchać np "My immortal" ...
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2009-06-13 o 17:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
Sławek Bieniek - Samotna.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
ben harper - waiting on an angel
sinead o'connor - only you ![]() the rasmus - living in the world without you Jesse McCartney - Beautiful Soul
![]() |
#175 |
astro-loszka
|
ABBA - Slipping through my fingers, The winner takes it all
Alexz Johnson - Time to be your 21 Alicia Keys - Never felt this way A fine frezy - Almost lover Aretha Franklin - Natural woman The Beatles - Yesterday Berlin - Take my breath away Beverly Craven - Promise me Jennifer Rush - Power of love Black - It's a wonderful life Bryan Adams - Have you ever really loved a woman Carlos Santana - Samba Pa Ti Celine Dion - Falling into you Chris de Burg - Lady in red Cyndi Lauper - True Colours Elvis Presley - Love me tender, Can't help falling in love, Always on my mind, Are you longsome tonight, My way Sting - Fields of gold Roy Orbison - All I have to do is dream, Unchained melody Frank Sinatra - Strangers in the night Leonard Cohen - I'm your man Morris Albert - Feelings Natalie Merchant - My skin Pink Floyd - Wish you were here
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Lista romantycznych hitów. ;)
heey.
szukałam wątku o podobnej tematyce ale nie znalazłam, jakby któraś z was znalazła to podeślijcie mi adres. ![]() a więc, tu piszcie wasze ulubione romantyczne piosnki, do słuchania we dwoje lub o złamanych sercach, polskie, obcojęzyczne. ![]() wiem, że jesteście baaardzo zdolne i liczę na dobrą współprace ![]() ![]() ode mnie piosenki : Bracia - Niczego więcej Bryan Adams - Heaven Blue Murder - Save my love
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista romantycznych hitów. ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lista romantycznych hitów. ;)
dzięki.
![]()
![]() |
#179 |
Konto usunięte
|
Extreme - More Than Words
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
dna&gal- zmiany ft pih
Ania wyszkoni-bukiet ze slow taylor swift - love story .pwrd - myślę o tobie (ft. pihzy pozwól mi żyć (są chwile) - peja feat. glaca & ana - na serio bracia - za szkłem enprzezhadoa- zaśnij happysad - taka woda być perfect - kochaj mnie sylwia grzeszczak & liber- nasza baśń kc - peja - na serio nixon - pamięć o chwilach Szymuś & Olka - wiadomość nixon-dla ciebie zyje przy tobie - nixon, paxon, tali , ola pytelffa nixon - milion mysli
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.