|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Napis na kuflu z piwem - szukam natchnienia :D
Cytat:
![]() ![]()
Samą miłością nie wyżyjesz... Edytowane przez Mondzia Czas edycji: 2008-11-23 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
BAN stały
|
Wymyśliłam
![]() mój TŻ jest programistą, zakochanym w (oczywiście, oprócz mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Wtajemniczenie
|
I love beer, but my girl/girlfriend more
![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1775 |
Zadomowienie
|
no tak by wychodzilo ale to nie brzmi tak jakby "lubie piwo ale moja dziewczyna bardziej" ?
moze w biernej beer is liked by me but my girlfriend more ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
moooniaaaa znalazłaś na necie moze ten program 'Scrapbook Factory Deluxe' ?! bo ja cos nie moge go znalesc
![]()
![]() |
#1777 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
ponawiam pytanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Hmmm jestem z moim TŻ od 4 msc. Myślę o prezencie na gwiazdkę. Tylko, że problem jest taki że on nie może kosztować zbyt drogo, bo mój TŻ mi zapowiedział, że on drogiego prezentu nie przyjmie bo bedzie mu głupio. W sumie to będzie pierwszy prezent i chciałabym żeby był wyjątkowy. Mam już pare pomysłów, w tym coś handmade. Generalnie napoczatku miałam juz dwa pomysły, ale kosztują ponad sto zł a nie chcę żeby on się głupio czuł czy coś, bo wiem że sam ma problemy z kasą (jakby co- ja jedynaczka, on 2 rodzeństwa, siostra w 8 msc ciąży, szwagier- studenci i uczy się dopiero w LO) Więc myślę tak: koszulka związana ze sztukami walki, kubek z jakimś aforyzmem lub cytatem, wielka rama a w niej wykonany przeze mnie rysunek lub kolaż, wiersz w jakiejś oprawie, ciekawa poduszka...
Jakieś rady? Dodam, że interesuje się sztukami walki i hiphopem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Rozeznanie
|
Ja to zawsze swojego Tż troszkę oszukiwałam co do ceny kiedy mówił,że to ma być coś niedrogiego kiedy robił minę "przecież się umawialiśmy" mówiłam, że polowałam na okazję bardzo długo na allegro albo kolega kupił okazyjnie w innym mieście
![]() ![]() ![]() ![]()
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Raczkowanie
|
mój TŻ to straszny maniak samochodowy - AUDImaniak
![]() Mysle że prezenty powinne być zgodne z zainteresowaniami ukochanego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Zadomowienie
|
No jak jako że sama robię kalendarz to polecam Ci właśnie kalendarz. Naprawdę świetny efekt można uzyskać a do tego prezent jest praktyczny- posłuży mu cały rok ![]() Poza tym, nawet przy minimalnych funduszach można wyczarować coś fajnego. Wersja ekonomiczna - kupuje się kalendarz w sklepie za 8 zł, byle jaki - ważne tylko, żeby było sporo miejsca na zdjęcia i do roboty ![]() ![]() Ja za swoim TŻ jestem już 4 lata i robię dla niego właśnie to. Ręcznik też może być fajny, http://allegro.pl/item483500109_recz...00_x_50_cm.htm aczkolwiek nie wiem czy sama nie kupiłabym raczej poszewki na podusię ze wspólnym zdjęciem ![]() Ewentualnie - - jakiś śmieszny budzik http://toys4boys.pl/Latajacy-budzik-item238.html - wypasiony otwieracz do butelek http://allegro.pl/item484809748_ikea...do_sciany.html http://allegro.pl/item488228419_na_p...o_butelek.html - fajny długopis http://toys4boys.pl/Dlugopis-13-w-1-item49.html - wyścigowe babcie albo waleczni dziadkowie ![]() http://toys4boys.pl/Babcie-Wyscigowe-item33.html http://toys4boys.pl/Waleczni-dziadkowie-item77.html Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2008-11-24 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
na drugie mam Irena
|
oświeciło mnie
mojego tż nie kręcom ramki i kubeczki ale kocha wędkę i ryby to będzie miał koszulkę ze zdjęciem rekina którego sam złowił w dalekiej podróży, sadzę że to go zaskoczy
#1784 |
na drugie mam Irena
|
to z przykazań małżeńskich
pamiętaj abyś urodziny żony uroczyście świętował nie zabijaj czasu przy piciu piwa i grze w karty może komuś sie przyda bo ty już wybrałaś i to świetnie
#1785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak to zrobiłam ![]() ![]()
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
Ja mojemu TŻtowi na Mikołaja kupiłam perfumy i portfel (razem 160zł). Mam nadzieję, że mu się spodoba
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pomozcie !! Kompletnie nei wiem co kupic swojmu Tz . Myslałam o sweterku . Ale nie wiem juz sama ;/
Interesujesiemotorami i pilka nozna . Ale niestety nie moze jezdzic narazie na motorze i grac w piłke takze kcesoria odpadaja ;/ Nie jest wogole romantyczny . Chcialabym mu aa cos zrobic tylko nie kalendarzyk czy ramke ze zdjeciem bo to banalne . Mowil kiedys ze ucieszylby sie z wszystkiego co zwiazane z piłka ale kurcze jak nie akcesoria do gry to co ;/ W koszulkach klubow nie chodzi . |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Rozeznanie
|
Ja bratu kupiłam koszulkę ulubionego klubu piłkarskiego i szalik, moze być kubek w kształcie piłki nożnej ogólnie poszukałabym czegoś na http://www.gofans.pl/ grać może nie gra ale kibicuje pewnie
![]()
6 Lipiec 2013 ![]() 14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb ![]() ![]() ![]() Edytowane przez malenstfo24 Czas edycji: 2008-11-24 o 11:39 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Raczkowanie
|
Ja jestem załamana
![]() ![]() Czy tak ciężko zrobić coś, w czym moj narzeczony mogłby wyeksponować swoje medale?????
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
o TŻcie juz pisalam, a bratu kupie maszyne do robienia popcornu
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
malenstfo - dziękuję ! Nie omieszkam wykorzystać ,
Cytat:
wewnętrzną stronę wykleić jednokolorowym np. welurem, aksamitem, powiesić medale, przykryć szkiełkiem - voila`. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
A my mamy z początkiem grudnia 5. rocznicę i wymyśliłam taki oto prezent: kupiłam w empiku ladny album, gdzie zdjecia wkłada się nie do kieszonek, ale kładzie na stronie i przykrywa taka specjalną folią. Dam tam nasze zdjęcia z przeciągu 5 lat, a ponadto rózne bilety wstępu, bilety na pociąg, gdzie bylismy razem. Mam nawet bilet na film, na którym bylismy na 1. randce. Bedę też tam pisała najromantyczniejsze smsy, które od niego dostawałam, bo mam je tez spisane. Mam nadzieje ze fajnie mi to wyjdzie, ja sama bym chciała coś takiego dostać
![]() A co do innych prezentów, byłam dzisiaj w sklepie, który nazywa się Flo. Fajne rzeczy tam są, zawsze mozna coś ciekawego znaleźć, często coś smiesznego. Mi wpadł w oko ładny termofor, jakbym nie wiedziała co mam kupić, to bym go kupiła, moze bedzie na inną okazję |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam taki pomysł...ile dałaś za album? i co jeszcze można umieścić w takim albumie? to będzie Nasza pierwsza rocznica ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym byla fanka pilki noznej, napewno bym sie bardzo ucieszyla ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wiecie co , a ja szczerze to mysle ze facetowi taki prezent nie przypadnie do gustu ( w sensie album ze zdjeciami itd) chyba ze jest wybitnym romantykiem , wiadomo dla dziewczyny tak doceni starania gest itd.. , chociaz chyba trudno o cos takiego od faceta
![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Suuuper ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kalendarz ze zdjęciami jak najbardziej, zwłaszcza "damskimi" bo wiadomo co TŻ lubią najbardziej ;P ja mojemu TŻ niby mogłabym zrobić taki prezent... ale poza nim znam może jeszcze jednego faceta, któremu by to sprawiło naprawdę wielką frajdę. Sama nie jestem aż taką romantyczką, że nie wiem czy bym to doceniła ;P
![]() |
#1799 |
Wtajemniczenie
|
znalazlam jeszcze super prezent
![]() spinki ![]() ![]() http://allegro.pl/item481568573_oryg...lka_nozna.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.