![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plemiona.pl - zna ktoś?Gra ktoś?
Ciekawe za co został zablokowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Wkleje wyjatkowo emocjonującą rozmowę z 2 świata.
![]() Shemreolin dziś o 19:26 W takim razie nie napiszę, ze ta gra to Twoje całe życie. ![]() Potwierdzam zawarcie paktu o nieagresji i słowo, że również go nie złamię. mufi05 dziś o 19:20 tzn już zostało zawarte, nie zaatakuje na słowo harcerza ![]() mufi05 dziś o 19:19 Tylko nie pisz że ta gra to mój sens życia ;] ![]() ![]() Wszystko bardzo sprawnie, szybko, milo, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logika ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblia, Koranem, Tora i komiksami pozdrawiam :P Shemreolin dziś o 19:17 Rozumiem... napisałam już by wycofali swoje wojska. Mam nadzieję, że jestes honorowym graczem. pozdrawiam, Shem mufi05 dziś o 19:14 to tylko zwiadowcy, wycofaj swoich zwiadowców na czas ataku i nikomu nie stanie sie krzywda ;-) nie moge już odwołać... Shemreolin dziś o 19:13 Owszem... pasuje. Pod warunkiem, że jest uczciwy. I w zwiazku z tym odwołaj swój atak. mufi05 dziś o 19:11 chodzi o to żebyś napisała że już nie potrzebujesz pomocy i Cię nie atakuje ;], bo puszczają mi jakieś scany (zwiadowców) kolesie z ONA bo wasz "wódz" (chyba Ty nie wiem) poprosił o pomoc ;] i mnie wkurza ten znaczek co wyskoczył :P napisz ,że już pomoc nie aktualna ja Cię przestane atakować i będziesz sobie grała w spokoju i rządziła swoją wiochą, zgodnie ze swoim spokojnym mottem życiowym pasuje Ci taki układ ? Shemreolin dziś o 19:06 A dasz mi odpisać najpierw? Słuchaj, było tak jak piszesz... a jestem babą i nie zamierzam tego ukrywać. Nie ukrywałam tez tego wchodząc do plemienia i poprosiłam o pomoc. To tez jest część gry. Od początku mojej bytności na plemionach chciałam sobie po prostu pograć, bo siedzę w domu i mi sie nudzi na zwolnieniu, a ty robisz z tej gry jakiś cel życia. Nie rozumiem tylko czemu się musiałeś akurat na mnie uwziąć. Na ambicję ci wsiadłam czy co? Nie zamierzam niczego odszczekiwać, bo nawet nie wiem co takiego powiedziałam co musiałabym teraz cofać. To ty zachowujesz sie niekulturalnie i mi coś zarzucasz. Ja mam prawo robic wszystko by ocalic moja wioskę. Skoro uważasz, że jest jakaś szansa na porozumienie to w porzadku, bo nie mam ochoty na jakieś wojny. Ale nie mam zamiaru iść na ugody tylko dlatego, że mnie obrażasz i grozisz. Nie tędy droga. Ja nie mam nic do Ciebie i jak chcesz zgarnac moja wioskę i masz jakieś chore ambicje to jest Twój problem. Ja sobie żyję jak normalny człowiek i nie mam takich problemów. Na pewno sie nie popłaczę jak ty tam bedziesz sikał w majtki, że mi wioske zabrałeś jakby to było osiagniecie rangi zdobycia profesury. Po prostu będesobie dalej grała i tyle. Wyluzuj trochę... mufi05 dziś o 18:58 odpowiesz czy nie ? mufi05 dziś o 18:12 cześć, wiesz jak miedzy nami było ;] załatwiłem Ciebie i Twojego kolege tydzien temu i wstąpilicie do HUS zeby przezyć, mozemy sie dogadać moge Cie nie atakować, tlyko odwołaj ten szum bo nie chce wojny =K56= vs HUS, naucz sie grac a nie załanieasz sie jak baba plemieniem ok ? a jak tego nie odszczekasz to choćbym miał skończyć kariere to i tak Cie zjade, rozumiemy sie ? czekam na odpowiedz
![]() |
#1773 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
ojej Shem ale spokojnie mu odpisałaś.
![]() ze strachu napisal, a chojraka zgrywa hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
a w moim innym plemieniu gosciu wystosowal prosbe do "mogeratorów"zeby nie robic moderatorami dyslektyków.Bo on ma dosyc czytania błędów i ludzie jak to widza to uciekaja.,
Jeden kolega mowi ,zeby sam sie nauczyl pisac, bo napisal wlasnie "mogeratorzy" na co ten wrazliwy na błędy napisał"każdemu może się zdażyc ale nie piszę zamiast 'rz' 'ż'" hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam powklejać co ciekawsze wypowiedzi na forum nasze,na świat trzeci-ale nie będę wredna. ![]() Chciałam się pochwalić że przejęłam wioskę na świecie pierwszym(już mi się te wszystkie światy strasznie mylą) Mam nadzieję że się utrzymam,dobrze że na noc przejęłam,do rana przynajmniej mur troszkę odbuduję i wojsko prześlę z "macierzy" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
ale nie jestem wredna, bo wysmialam go juz tam na forum dopiero pozniej tutaj
![]() Ja dopiero bede budowac pałac na 1 swiecie ,ale to chyba pojutrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1778 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Mnie też się momentami wszystko myli i nie wiem która wioska jest która. ![]() Prowadzę zeszyt. Z notatkami. Serio! ![]() Bo inaczej miesza mi się co w której wiosce mam teraz robić. A tak - mam dla każdej wioski mocno skrótowy plan rozbudowy i produkcji wojska, przy wykonanych punktach stawiam sobie zielone "ptaszki" i przynajmniej się jakoś w tym łapię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Lexie,powinnaś to Premium wykupić,bo tam jest opcja Notatki
![]() A ja przejęłam swoją pierwszą wioskę!!! ![]() Wczoraj siedziałam cicho,żeby nie zapeszyć ![]()
![]() |
![]() |
#1780 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Gratulacje
![]() ![]() Wiem, że jest opcja Notatki... ![]() Ale jednak zeszyt, długopis i zielony flamaster wychodzą taniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Muszę teraz się znowu zbroić.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
ja mam takie małe pytanie
![]()
![]() |
#1783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Im wioska, która atakujesz ma mniej punktów od Ciebie, tym Twoje wojska maja mniejsze moralności, bo żołnierze na plemionach sa bardzo honorowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Zadomowienie
|
Helpunku ludzie. Gdzie jest symulator
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Zadomowienie
|
Dziekuję dobra kobieto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
Wie ktoś co się dzieje z maniokiem? Bo zniknął mi jego wątek, a jest u niego moje wojsko. Przydałoby mi się teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Ines,jeśli potrzebujesz wojska,to je odwołaj.
On coś wogóle rzadko się odzywa ![]()
![]() |
![]() |
#1790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mu też wsparcie wysyłałam,wtedy gdy założył wątek o ataku,ale gdy przestał się na forum udzielać a jednostki z mojego wsparcia ginąć-wycofałam. Sama też potrzebowałam obrony,zwłaszcza że wsparcie wysłałam do kilku osób z plemienia.Sądzę że te osoby lepiej je wykorzystały-pilnują wiosek a maniok tylko liczył na pomoc,sam nic w wiosce nie robiąc.Mogę się mylić,ale nie przykłada się chłopak do gry nawet w minimalnym stopniu,ma mało pkt,został farmą i jedynym wyjściem dla niego było to że o pomoc się zgłosił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Zadomowienie
|
Ok to wycofuję, teraz inne osoby potrzebują pomocy, to lepiej żeby poszły do kogoś kto bardziej się angażuje.
Wczoraj właśnie się poczułam trochę zagrożona, na szczęście to nic poważnego nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, czy powinnam się bać jeśli atakuje mnie koleś z 5000 punktów (sama mam 3500 i wojska raczej mało)? narazie 3 razy wysyłał zwiadowców i za 3 razem wysłał ich tylu, że mnie całkowicie "rozszyfrował"
i właśnie zauważyłam, że przejął wioske obok mnie, i ma jeszcze inna, czyli razem ma 3 i należy do Heroes źle to widze :/
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Buduj wojsko i to na full
![]()
![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
jak masz malo wojska to faktycznie moze byc nieciekawie.A ilu zwiadowcow przyslal?500,1000?
Od momentu 1 zwiadu powinnas robic ciagle wojsko.Moja agresorka tez przejela wioske obok i chyba dzieki temu ,ze mam troche tej armii nadal zyje,bo ona boi sie pewnie stracic szlachcica-a o to wcale nie trudno jak mialam sie okazje przekonac na 1 s.Moj szlachcic zyl pare minut w wiosce i 3 godziny w podrózy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Ja mojej sąsiadce utukłam szlachcica,bo chciała mi odbić nową wioseczkę
![]() Ale teraz zbroję się na potęgę,bo coś czuję zemstę w powietrzu... Kobita ma blisko kolegę z plemienia i dzisiaj doszedł do nich nowy. Mają do mnie bliziutko i jak się we troje na mnie rzucą,to mam ciepło ![]()
![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kurczaki - jestem troche zdołowana. Wyjechałam na szkolenie i zostawiłam moją ukochaną wioseczkę na 3 świecie na tydzień pod opieką mojego TŻta, a po powrocie niestety już jej nie było. Kiedy do mnie dzwonił, nawet mi o tym nie powiedział <płacze>. Jestem jednak twardą kobietą, wczoraj wieczorem dostałam nową wioseczkę i zaczełam wszystko od nowa, a co............ Mam nadzieję, że z naszego plemiona nie wylece? Obiecuje nadrobić straty tak szybko jak sie da
![]()
![]() Edytowane przez Wisienki Czas edycji: 2007-03-18 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Wisienki nie wylecisz
![]() Teraz na pewno pójdzie Ci szybciej,bo masz już doświadczenie ![]()
![]() |
![]() |
#1798 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wyczytałam na naszym kontynentalnym wątku że cronaldo stracił całe wojsko.Wątku w atakach nie założył bo to taki ambitny i honorowy młody człowiek...Pewnie próbuje coś sam zadziałać.Niedobrze,chcia ł sąsiadce pomóc-nie wyszło.A jestem za wysłaniem mu pomocy,tylko nic się nie odzywa żeby szczegóły podać itd.Nawet niewiem o którą wioskę chodzi,bo ma ich zdaje się dwie lub trzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Że też tak późno trafiłam na ten wątek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Vertka, a gdzie jestes?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.