![]() |
#1771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Książka była cudowna , jedna z najlepszych jakie czytałam , czytałam ją wiele let temu i miałam nadzieję że oglądając film powrócą te uczucia , niestety...
Jeszcze naszła mnie taka refleksja po projekcji że jak ktoś nie przeczytał ksiązki to nic z tego filmu nie zrozumie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Nesko zgadzam się z Tobą w 100 %
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
chociaż bardzo lubię A Chyrę to niestety......
jedyny dobry mament w tym filmie to goła M Cielecka....heheheh |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
A ja bardzo lubię Cielecką i cenię za klasę
![]() Chyrę także lubię jako aktora, miał kilka niezłych rół np. "Komornik", oglądałaś ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
tak ale nie całego niestety , on jest wspaniałaym aktorem , we "Wszycy jesteśmu chrystusami " zagrał doskonale, to chyba najlepszy polski aktor "młodego pokolenia"
a M Cielecka piękną kobietą jest, jeszcze nie zachwyciłą mnie żadną kreacją ,a może nie widziałam za wiele filmów z jej udziałem, i jaka ma figurę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie ideały rynsztkowe tą razą
![]() ![]() ![]() A propos filmu, czytałam książkę i oglądałam film... Bardzo misie podobało jedno dzieło i drugie, a tym bardziej, że mam baaardzo podobne przeżycia, niestety jak w książce zakończone bez happy-endu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje,
choć zapracowanam strasznie, to i tak odmówic sobie nie moge rozmowy - choć krotkiej z Wami. Dorinko Kochana, cos mi sie wydaje, że gust do chłopów to mamy ten sam. Masz racje Kochana, zarobiona dzis jestem niemiłośiernie i wszelkie gromy sie na mnie wale, a że odpowiadam glowa za kila rzeczy - to widac juz tak musi być. Jak mawiają moi Współpracownicy, twarda jestem , więc i tak nawet czołgając sie - będę wypełniac obowiązki slużbowe - choć miewałam już ciekawsze posady - teraz nie zamierzam az tak badrzo tracic zdrowia na pierdoły - aczkolwiek dla innych bardzo ważne. Skacząc więc w rozwchwianiu tematycznym pragne donieść, że ja podobnie jak Neska preferuje brunetow, ale widywałam tez przystojnych blondynów. Lubie napakowanych, dla mnie facet , to musi być kawał powierzchni, do ktorej moge sie przytulić. Niestety tylko nie kwalifikuje sie do Waszego Klubu ślicznotek, bom gruba i kurdupel!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
hej bella pojawiasz się a ja znikam idę robić obiad dziś
schabowy |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
świteziankono no no niektórzy blondyni to tak np ostatni Bond był niezły szczególnie jak próbowął zrobić sobie defibrylację hahahhahah
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Świtezianko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko mamy podobne gusta co do mężczyzn
![]() Świtezianko ale wczoraj mi nabiłaś głowę tymi swoimi perfumami _CRYSTAL NOIR. Kochana napisz mi proszę czy one są choć trochę zbliżone do Femme Mont Blanc, czy zupelnie inne? Wiataj Bello, dzięki za życzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Wiedźma
|
U mnie dziś pomidorówka, a na drugie rybka panierowana ze szpinakiem i fasolka szparagowa.
Promyczek niewiele je. Ale przyszła opiekunka i trochę mi raźniej. Idę dziś oblewać nowy samochód kumpla. Bardzo mi się chce... ![]()
#1785 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tobie się pewnie tak chce oblewać samochód kumpla, jak mi iść dzisiaj do pracy ![]() Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwa! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Wtajemniczenie
|
cześć Bello Kochana, pokrewny zdegenerowany elemencie społeczny. Dobrze, że jestes - raźniej nam z Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Wtajemniczenie
|
Nesko Droga,
nie przyjrzałam sie nowemu Bondowi dość wnikliwie, ale jest ok - jak dla mnie tylko trochę za młody. Substytut męski jak najbardziej odpowiada mi w diecie - przydałby sie jakis niezły kąsek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana,
witaj moja Słodka - oczywiście, że jesteście najważniejsze i jestescie juz nieodłącznym elementem mojego zdegenerowanego i rozpasanego zywota, a facetów to ja lubię - mniam>>>>>>> |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
ani przez chwile noie wątpię, że mamy w wielu kwestiach podobne gusty, a także doznania. Sprobuje Cristal Noir - doprawdy warto - zapach jest zupelnie inny niż nasze faworyty, ale ma w sobie cos bardzo eleganckiego, wytwornego i kobiecego , jego atutem jest także to, ż ebardzo długo sie utrzymuje, a ja wybredna jestem jak cholera - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko, skupic sie dizs nie moge na rozmowie z Wami - caly czas mi przeszkadzają - jakby świat sie kończył. Stąd niestety moja niespójnośc mysli. Proponuje Ci obwąchcanie Crystal Noir - myslę, że będzie Ci sie podbał, musisz go tylko dłużej na sobie ponosic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Narobiłaś mi ochoty na te perfumki, sprawdzę je koniecznie. Poproszę o próbkę w Sephora, też tego nie lubię ale dla wyższości sprawy
![]() Ale już chyba do mnie jadą moje Femme, mam nadzieję. ![]() ![]() Dzisiaj winko, winko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 |
Raczkowanie
|
a do mnie przychodzi niezly przystojniaka na lekcje wloskiego, tylko cholerka 10 lat młodszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
a ja dzis będe myśała ciepło o Tobie w dniu twoich Imienin, niech ten dzien będzie dla Ciebie najprzyjemniejszy i taki wymarzony i oczywiście życzę Ci upragnionego prezentu i tego czego nic zastapic nie może - czyli MILOSCI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Wtajemniczenie
|
Bello Kochana,
to juz prawie pedofilia, ja zas powinnam wybrac dziedzinę medycyny zwana geriatrią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Wtajemniczenie
|
Bella, Ty strasznie Kochana zdegenerowana jestes i rozpustna - lubię Cięza to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane, nie nagadałm się dziś z Wami - bardzo z tego powodu boleje. Mam nadzieję, że uda nam sie zebrac w klubie alkoholiczek na jakieś dobrej pizzy, a może nawet jakiś fajnych chłopów dorwiemy - ale będzie zadyma. Nie wiem tylko, czy w pizzeri podadzą nasz ulubiony granatowy napój alkolowy.
Całuję Was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Wtajemniczenie
|
Do jutra Kochane, z żalem, ale odchodzę.
dziś miałam dośc nerwowy dzien, ale tak bywa gdy sie przyzwyczai ludzi do bycia "niezastąpionym", szlag idę sie nurzac w rynsztoku - połaże po sklepach, może wyrwe jakiego chłopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zadomowienie
|
Kochane Moje
![]() Jak sie uda zajrzę wieczorkiem. ![]() Tez poproszę o te próbki perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.