![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Ray ladny nowy avatarek
![]()
#1772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Juz mi zlosci przeszly,i ciesze sie nowym telefonem ![]() ![]() Zaraz zmykam pilnowac dzieciaczki wiec zycze wam milego wieczoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() Właśnie wyjechała moja mama i ciocia, były na noc i dziś zrobiłyśmy mega zakupy ![]() ![]() Wybaczcie, ale poczytam później co napisałyście bo nie mam siły ![]() Muszę wam jeszcze tylko napisać,że bardzo martwię się o mojego tatusia. Mama mówi, że ostatnio ma problemy żołądkowe, wymiotuje często ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Co tu dzisiaj tak pusto? ![]() Ja siedze sobie sama w domku..Tomek na piwie,Oliwia spi a ja na kolacje robie tarte z szynka..mmmm..mniami ![]() Nikitko mimo ze sie czesto nie odzywam jestem przy Tobie i wspieram Cie w myslach ![]() Tomek ma wylaczona komorke..wrrr..oj bedzie sie dzialo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki ja dzis juz po pracy i ciesze sie TZ wiec za dlugo nie siedze przed kompem bo on jutro znowu wyjezdza
Ale w poniedzialek mam wolnme wiec nadrobie zaleglosci
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ..mojego nadal nie ma..i po co ja robie to kolacje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Agaciu zmykam zmykam a Twoj pewnie zaraz sie pojawi w domku
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() z pio raz dobrze raz nie ale wyszło na jaw ze jest zazdrosny!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Melduje się na wąteczku dziewczynki
![]() Ja dopiero wstałam, wczoraj jak położyłam się do łóżka to nawet nie wiem kiedy P. położył się obok ![]() ![]() ![]() Emi, a Pio jest zazdrosny tak pozytywnie czy przesadza? ![]() ![]() Agatko i jak, Tomek zdążył na obiad? Kachulko, jak tam wieczór z TZ? Nikitko, mam nadzieję, że lekarz nie odebrał wam nadziei ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kobietki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewuszki doszły do was dyupokony?? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
A tak, doszły
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki,Emi kochana do mnie tez doszly ale jakos nie mialam czasu napisac ale super te dupeczki heheh
Pomidorko a dziekuje wieczor baaaaaaaaardzo mile spedzony z Tz,zaraz jemy obiadek i jedziemy po jakies spodenki dla mnie a pozniej moze Tz na jakis deserek zaciagne Milej niedzieli kochane zycze
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() Mam dwa zaliczenia do przodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko ![]() ![]() Kachulko zycze milych zakupow ![]() Misia widzisz, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i jest nowy tel ![]() ![]() Ja22 Amelka jest duza ![]() ![]() Pomidorko widzisz teraz bedziesz miala braciszka obok siebie ![]() ![]() Pozdrawiam dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Kachulko to miłej zabawy i pysznego deseru życzę
![]() Marcelinko, gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1787 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() Marcelinko gratulacje ![]() ![]() Tel.to prawda drugi,bo ten poprzedni oddalam tz jak mu ukradli w Barcelonie,a sama bym zostala bez wiec nie bylo wyjscia ![]() Emi ja nic nie dostalam ![]() Kachulo milej zabawy i smacznego deseru |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Wtajemniczenie
|
wyslalo mi w polowie posta
![]() Pomidoro no to super ze brat juz blisko ciebie ![]() kasiaisar,Agusieczek, co u was slychac?? A ja wczoraj tez szybko usnelam,naszczescie dzieciaczki smacznie spaly,ale po powrocie ich rodzicow z restauracji wypilismy wspolnie dwie butelki winka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zadomowienie
|
A to dzisiejsza sesja z mamusią
![]()
![]() |
#1790 |
Wtajemniczenie
|
ja22 corka jest sliczna,od razu widac ze ma to po mamusi
![]() Swietna fryzura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
Misiu, fajnie, że wieczór się udał
![]() Karolinko, mała jest wspaniała. Nie mogę się napatrzeć. Naprwadę podobna do ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkie piekne Panie
![]() ![]() ja tylko na momencik, bo zalatani jestesmy troszke, szykuje sie do wyjscia z M a wieczorem jeszcze do kosciolka, wiec moze przed snem sie jeszcze pokaze ![]() buziaki i cudownej niedzieli dla Was ![]()
#1793 |
Zadomowienie
|
Pomidorko moj Maz wrocil wczoraj kolo 24 zdziebko pijany..oj..ale mialam nerwy..wrrrr..
![]() Karolinko sliczne zdjecia..ja tak slicznie jak Ty nie wygladalam po porodzie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Asiu, to miłego dnia życzę
![]() Agatko, przykro mi, że z mężem kiepsko. A on pamięta, żema rodzinę, małe dziecko? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja m pisze bo w zasadzie nie mam co...
dzis mam doslownie tragiczny dzien od rana moi rodzice maja zle humorki i wyzywaja sie na kim ? na ciezarnej... nic im nie pasuje nawet to ze oddycham chyba... mam dosc.... zawsze jak moj maz wyjedzie i jestem na nich skazana to wlasnie sa takie akcje klotnie i w kolko tak... boje sie jego wyjazdu jak mu wypala na termin porodu bo ma drugi wyjazd w planach za niedlugo zalamne sie chyba bo bede skazana na swoja matke... w tym czasie bo sama sobie nie poradze ktos przeciez chodziasz zakupy musi mi przyniesc ... mam nadzieje ze w tym czasie nie poleci moj maz bo sie zalamne chyba ... ![]() z rodzicai to dobrze jak czlowiek sie widzi raz na tydzien inczej wlasnie takie akcje sa jak ja mam kosmos... juz mi sie ryczec rano chcialo ale powiedzialam ze przez ich krzywe humory nie bede ... niech sie ode mnie odczepia i tyle
#1796 |
Zakorzenienie
|
ja22 bardzo ladnie wygladasz... nie widze u ciebie juz brzuszka a przeciez taki spory mialas jak pamietam szybko ci spadl widze
![]() ![]()
#1797 |
Zakorzenienie
|
Asiu a co to za podpis kochana?????????czy chcesz nam cos powiedziec?czyzby Twoja firma zaczela dzialac?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki dziękuję
![]() Ja jednak aż tak cudownie nie wyglądam. Szczerze mówiąc to lepiej się czuję niż prezentuję. Dzisiaj byłam z wizytą u teściowej. Rozwala mnie czasem tekstem. Teraz mówi żebym nie szalała z chrzcinami. Co ją to interesuje ile ja chcę wydac pieniędzy i jak ugoscić swoich gosci wrrr.... Najbardziej zdenerwowała mnie jedna sytuacja. Pokazywałam siostrze męża plamke jaką malutka ma na nóżce. Pani doktor powiedziała że to uroda i że dzieci czesto mają takie coś styłu na karku a moja niunia ma na nóżce. Może to zejść ale nie musi - taka tak zwana uroda. Jak pokazywałam to szwagierce to tesciowa do mnie z tekstem "Czego się przestraszyłaś?" Wiecie, zasygerowała że się wystraszyłam i chwyciłam za brzuch przez co mała ma znamię. Tak mnie tym zezłościła że głowa boli. Powiedziałam jej że po pierwsze ja w takie coś nie wierze a po drugie to nawet jak się wystraszyłam w ciąży to za brzuch nigdy się nie łapałam. Strasznie mnie ta kobieta wyprowadza z równowagi. Najgorsze że dzwoni do mnie prawie codziennie. Jakby nie mogła zadzwonić do męża, przecież wie że mam małe dziecko i nie zawsze mam czas jej słuchać. Dobra koniec tego gadania. Hehh.. wygadałam się Wam, bo przecież nie powiem mężowi bo bedzie że znowusz czepiam się jego mamy tak bez powodu. Trzymajcie się dziewczynki jutro dłużej z wami posiedze pa
#1799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Karolinko, ale masz teściową, taką "miłą" jak moja
![]() ![]() ![]() Aśka!!!! Gadaj już, natychmiast, co z tym podpisem!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() A ja od 4 godzin siedzę nad dziennikiem i robię statystyki na koniec semestru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.