![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
O już 4
--------- Śpię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Raczkowanie
|
Szybko spać chodzicie.. Ja jestem nocny Marek. Nocna Ola raczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Witaj Nocna Olu
![]() Puchatko co ćwiczyłaś? (jesli to pisałaś to wybacz, troche śpiąca jestem ![]() Ja zrobiłam 40 min hula hopem i 20 min na rowerku ![]() ![]() Słodko śpijcie ![]()
#1774 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie. Ja podziwiam sas, za to, że godzinę brykała sobie. Ja po 20min padłam ![]() ![]() ![]() Dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Kawa i robota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Nie było
![]() ![]() cześć Archi. Ojej nadal ta buźka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Tak mnie naszło na sprawdzenie znaczenia imion
![]() Nasze Agaty ![]() "Lubisz, gdy w Twoim życiu coś się dzieje, nie przepadasz za zbytnim spokojem i monotonią. Masz twórczy umysł i znaczne nieraz zdolności literackie; z łatwością snujesz barwne - choć często nieprawdziwe- opowieści. Musisz bardziej panować nad swym ciętym językiem ![]() co nie co chyba pasuje ![]() pozwoliłam sobie podkreślić co nieco ![]() i dla naszych Magdalenek ![]() "Twoim celem jest życie na wysokich obrotach. Jesteś bardzo wrażliwa i subtelna, wyczulona na najdrobniejsze powiewy romantyczności i drgnienia serca, a zarazem pełna temperamentu i witalności, drapieżności i zmysłowego uroku. I nie masz najmniejszego zamiaru rezygnować z żadnej ze stron swej osobowości! Dyplomacja i umiłowanie spokoju nie wykluczają przecież życiowego sprytu i analitycznego spojrzenia na rzeczywistość. Zamiłowanie do rzeczy idealnych, np. poezji, muzyki czy filozofii, można pogodzić z zainteresowaniem sprawami codziennymi - rywalizacją, pieniędzmi i chłopcami (dla których sprostanie Ci jest nie lada wyzwaniem). Starasz się wykorzystać wszystkie swoje możliwości i żyć pełnią życia, nie szufladkując go. Nie znosisz stałych obowiązków i rygorów; buntujesz się przeciw ograniczaniu swobody; często reagujesz nerwowo i impulsywnie. Gdy jednak się uspokoisz, można z Tobą przedyskutować nawet najtrudniejsze i kłopotliwe sprawy: Jesteś dziewczyną niezwykle aktywną, żywo zainteresowaną wszystkim, co Cię otacza, poddającą się urokowi świata przyrody i literatury. Ponieważ wyróżniasz się bystrym i wnikliwym umysłem, wykazujesz czasem skłonność do przewodzenia innym i do narzucania im swojej woli. Robisz to jednak z dużym wyczuciem i wdziękiem, dzięki czemu nikogo do siebie nie zrażasz, a raczej zdobywasz przyjaciół. Lubisz wypełniać postawione przed Tobą zadania, pod warunkiem że sposób wykonania pozostawiono do Twego uznania. Bardzo dbasz o swój wygląd, troszczysz się o makijaż przy uroczystych okazjach, lubisz się modnie ubierać. Masz dużo zdrowego rozsądku, ale potrafisz iść za głosem serca, jesteś zdolna do poświęceń, do niesienia pomocy; do wielkiego oddania i do wielkich namiętności. Największą władzę ma nad Tobą potęga uczuć." coś mnie ostatni na kawę wzieło..właśnie wypiłam kawę ze spinaczem bo mi wpadł na samym początku ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-05-26 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Kode sporo się zgadza jeśli chodzi o magdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Koduś gdzieś Ty ten opis dokładnie o mnie znalazła? ![]() poza kilkoma drobiazgami, normalnie pisane o mnie ![]() Melduję się, nadal żyję, biegam i biegam i biegam. I poproszę o miliard kciuków, bo jakby mi się udała ta rozmowa dzisiaj, to będę przeprzeprzeszczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
o mnie tez sie zgadza
![]() ![]() no niestety Sus bez zmian u nas ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2009-05-26 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
madziuuu
![]() Archi o baranku to u mnie piszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
poklucilam sie dzis ze wszystkimi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() HEhe dziękuje ![]() ![]() OOo co się stało Archiś? ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień DObry ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- I w ogóle wszystkiego Naj Dla naszej Alicji mamusi ![]() ![]() ![]() I dla tych co maja dziś imieniny ![]()
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Biedna Archi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() POTWIERDZAM ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() racja - każdej z nas by puściły Aga rower boski - zaraz poszukam swego cacka i Wam pokażę ![]() Puchatka chyba całą niemiecką trawę wykupi ![]() ----------------------------------------------------- a to mój bicycle ![]()
W górach jest wszystko co kocham, bo góry to nasze spiętrzone marzenia... ![]() Edytowane przez Patucha Czas edycji: 2009-05-26 o 14:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny rower, ten od Ag tez superaśny ![]() ![]() ![]() Właśnie obrabiam zdjęcia z BB Kode byłam w tym Gemini parku. matko co tam się działo! Ile ludu ![]() Słyszalaś że podobno tam strach wchodzić bo budowali toto na szybko i byle jak. Zastanawiam się ilu klientów straci Sfera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
AGA :)
|
Dobry wieczór
![]() koduś co nieco się zgadza z tego opisu ![]() ![]() madzik ![]() ![]() archiś ![]() ![]() pat nieee no Twór rower to wpaśny, profesjonal ![]() ![]() Sus co do budowania na szybko to u nas tak budowali careefoura. Po iluś tygodniach zamknęli i wzmacniali bo było bardzo niebezpiecznie. bardzo fajna szafka ! ![]() Sasik kupiłam dziś hula hop, będę z Tobą kręcić ![]()
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Patucho fiu fiu fiu ale cacko ten Twój rower ![]() ![]() Susanno szafeczka fajnie w tym rogu wygląda ![]() Byłam dzisiaj w Gemini ![]() Aga serio będziesz kręcić hula hopem? ![]() ciekawe czy Puszka zawita jak posieje trawę ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
|
hej kode
![]() noooo będę ![]() tata też ![]() ![]() tż w ogóle nie potrafi kręcić, ale się naśmiałam z niego ![]() właśnie, ciekawe jak tam nasza Puszka-siejka ![]() ![]() kupiłaś coś w Gemini ? ![]()
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...no i kebaba dziś jadłam i do tej pory mnie suszy ![]() tak. spódnicę ![]() Taką zwykłą...całą białą - już dawno taką chciałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
|
Cytat:
![]() ![]() a za tego kebaba to jutro podwójna porcja ćwiczeń ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
puszka siejka to już naprawdę lekka przeginka
![]() A tak naprawdę to nic nie sieliśmy bo po pierwsze nic nie kupiliśmy (jednak taniej będzie zamówić przez internet), a po drugie dziś ma u nas być jakaś mega burza w nocy no więc mogłoby tą trawę zmyć. Pochowaliśmy już wszystko co stoi na zewnątrz domu, a burzy ani widu ani słuchu ![]() ![]() No więc jestem wieczorową porą ![]() Sus ładna szafeczka ![]() Pat świetny rower - mam podobny bo też srebrny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Zmykam bo coś źle się czuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
Aguś postaram sie wkrótce wkleić fotkę ..jak nie zapomnę
![]() Ale taka zwykła ..oczywiście z RE ![]() Puchatko ....my też przez neta zamawialiśmy trawę - Saharę i naprawdę jest dobra ![]() ![]() właśnie spędziłam godzinę w szlaforku na zewnątrz ![]() idę spać. dobranoc ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-05-26 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Przez tę pracę mam u Was same zaległości. ![]() Nadrobię jutro, czy pojutrze. Dzisiaj byłam na randce. I zostałam.. narzeczoną. ![]()
#1800 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.