|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
hej! jestem nowa w tym wątku (powoli nadrabiam zaległości czytelnicze, więc proszę o wyrozumiałość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tej mąki już chleba nie będzie, jedyne, co ci wyjdzie to lichy podpłomyk. Tzn to rzecz jasna tylko moje zdanie ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() morenica - zgadzam się z Aivilo..on ma Cię na każde zawołanie, a ciągle zero konkretów z jego strony.. arianrhod - jeśli facet nie wyleczył się jeszcze z poprzedniego związku, to dobrze Ci radzę - nie angażuj się za bardzo..ja przechodziłam przez to 2 razy..i zawsze okazywalo się,że byłam tylko chwilowym pocieszeniem..a kiedy oni już doszli do momentu, w którym odpowiadało im bycie samemu..to kończyli całą znajomość ![]() nataluska, odezwij się ![]() a mag_a chyba już powinna do nas wrócić jeśli się nie mylę ![]() co u reszty Babeczek? ![]() Ja w środę wybywam nad morze. Już sobie wszystko przygotowałam do zapakowania. Jutro jedziemy z całą ekipą na jakieś zakupy przedwyjazdowe. Dziś przegrałam zakład z K. i w ramach przegranej będe musiała go przez 4 wieczory(kiedy to będziemy nad morzem) robić mu masaże ![]() ![]()
![]() |
#1774 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() A u mnie w porządku-tzn jeżeli o związek z Tż chodzi, bo troszkę mamy problemów z mieszkaniem, a ja z pracą, której od pół roku nie mogę znaleźć. Choć muszę powiedzieć, że nasz związek też na tym sporo ucierpiał i było trochę kryzysów, ale myślę, że skoro przetrwaliśmy razem najgorsze to też jest ogromna próba dla nas. Więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżam niestety ![]() Morenica Całkowicie podpisuję się pod tym co napisały dziewczyny. Musisz być bardziej konsekwentna. Facetowi jest po prostu wygodnie, skoro wie, że ma Cię na każde zawołanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Rozeznanie
|
Behind Słoneczko chyba relację usłyszycie dopiero za 2 tygodnie . . . ponieważ nie chce mi się dźwigać laptopa , aa walizki mam 2
![]() ![]() oj kochana to się faktycznie wrąbałaś ![]() iii buziaczek dla mag ![]() ![]()
#1776 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Jestem czarna ![]() ![]() Cały dzień spędzaliśmy na plaży, Dziecięcie zachwycone, wypiaszczone i wykąpane. TŻ 'wybiegany' ![]() Morze 'orzeźwiające', ale tak przyjemnie ![]() Szkoda, że nie wzięliśmy potwornego psa, byłaby przeszczęśliwa, ale kobieta z recepcji namieszała i powiedziała, że plaża niestrzeżona jest jakies 2 km od ośrodka i stwierdziliśmy, że bez sensu (a była oddalona o 50 m, prawie wszyscy z psiskami, heh ![]() I bardzo, bardzo żałowaliśmy, że nie możemy zostać jeszcze kilka dni dłużej ![]() Wróciliśmy wczoraj po 23 i, naprawdę, chciałam jeszcze wbić na kompa, ale padłam - za to dzisiaj pokutuje juz od 6 i nadrabiam zaległości mailowo wizz-owe ![]() morire, jaka grzeczna dziewczynka ![]() ![]() Tak piszecie z besio o lwach, ja mam same niemiłe doświadczenia z mężczyznami spod tego znaku, ale mam nadzieję, że Wasi Panowie okażą się mężczyznami wartymi Waszej uwagi i uczucia ![]() besio, zamorduję za zmianę avka (swoją drogą: świetny) - parę razy czytałam Twoje wypowiedzi kompletnie nie wiążąc ich z Tobą ![]() ![]() behind, no nie mów, że tak bardzo zmartwiłaś się przegraną w zakładzie ![]() ![]() morenica, cieszę się, że nie odpisujesz na sms-y J., że zyskałaś dystans... ale, tak szczerze, chce Ci się jeszcze wysłuchiwać jego jęków, że kocha, że tęskni, ALE kasa, ale nie może + wyrzuty, że porzucasz, opuszczasz (czytaj: szukasz pracy, spędzasz mile czas wśród ludzi, organizujesz sobie szczęśliwe życie bez nieudacznika żerującego na Twoich uczuciach)? Po co widujesz się z nim? Idź na spotkanie, dopiero, gdy będzie miał dla Ciebie wieści typu: wynajmuje mieszkanie, a nie po to, żeby znowu wysłuchać nic nie znaczących jęków, stęków i deklaracji bez pokrycia ![]() ![]() I bądź TWARDA, nie mientka ![]() ![]() aivilo, co te Twoje posty ostatnio takie oszczędne? ![]() nataluś, dlaczego zniknęłaś? ![]() Kochane, lecę coś przekąsić - jakoś apetyt mi się wyostrzył na tym wyjeździe ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- morire, buziak Słońce moje ![]() ![]() Albo szalej, będzie o czym czytać ![]()
#1777 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, ja ostatnio mam jakiś wstret do komputera. Zostałam sama w domu i nagle okazało się, że jest mnóstwo ciekawych rzeczy do roboty. Ćwiczę umysł i układam puzzle 1000kawałków (chcę je ułozyc do konca przed wyjazdem
![]() Po prostu nie chce mi się nawet włączać konmputera, jakoś tak mnie odrzuca ![]() ![]() Jakoś tak to słońce na mnie działa ;D aż sobie skoczę dziś na solaris, coby nie świecić bladością.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wyrabiam. Poprostu już nie mogę... M. mieszka w pokoju ze swoją koleżanką, panią Dr, rozwódką, Ona jest z synem a On z córką. Powiedział mi to wczoraj rano przez telefon z pełnym uśmiechem po czym skończył rozmowę tłumacząc się że nie ma czasu bo tyle atrakcji mają. Napisałam sms, nie odpsał. Nie odzywał się przez cały dzień, dopiero dziś rano odpisał na kolejnego mojego smsa, radosny, że wstał właśnie. Pytam czy o mnie zapomniał, On że nie. Napisałam kolejnego, później calą epopeje o tym co mi obiecał i jaka mi przykrość robi i ciiiisza. A ja wczoraj już poszłam po jakieś leki uspokajające do apteki, bo nie radze sobie ze sobą. Tkwię w takim zawieszeniu, nie wiem co mam ze sobą zrobić. Złapałam się na tym, że ja nawet myśleć nie potrafię, nie potrafię się skupić na niczym. Chciałabym z kimś pogadać, ale nikogo nie ma obok, jestem sama... Już myślałam o psychologu. Pomocy
![]()
![]() |
#1779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, że Ci ciężko, ale postaraj się jakoś uspokoić. Teraz i tak nic nie możesz zrobić, bo na odległość ciężko wyjaśnić całą tą sytuacje. A co do jego zachowania, to też nie chcę go oceniać, ale sytuacja jest na prawdę delikatnie mówiąc dziwna. Jest szczery-ok. Tylko dlaczego dopiero teraz Ci o tym mówi? Może na prawdę nie widzi w tym nic złego, albo nie miał innego wyjścia. Ale o takich rzeczach powinno się rozmawiać na początku. Główka do góry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdybym miała chociaż z kim pogadać, wyrzucić z siebie złe emocje, iść do kina, na impreze, byłoby zupełnie inaczej. A ja tu siedze sama w czterech ścianach i się gnębię. Życie mnie ostatnio przerasta. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Chyba kogoś takiego jak Ty właśnie mi potrzeba, kogoś, kto wysłucha i na mnie nakrzyczy. Ale nie mogę Cię sobą obarczać...
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Raczkowanie
|
Serpentine rozumiem Cię na prawdę. Też mam ostatnio takie "gorsze" dni. I też czuję się bardzo samotnie. Mój Tż całymi dniami pracuję, a ja siedzę sama w domu. Najgorszy jest właśnie nadmiar czasu na myślenie. Też cały czas sobie powtarzam, że muszę się czymś zająć i bez przerwy szukam pracy. Ale bez skutku. I to jeszcze bardziej mnie przytłacza...
Jeżeli mogę Cię jakoś pocieszyć, to tylko tym, że nie jesteś sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Ci tej opalenizny! ![]() ![]() Aivilo - powiem Ci,ze u mnie podobnie z tą niechęcią do kompa..chociać zaczynam dzień od sprawdzenia poczty i wizażu ![]() Serpentine - głowa do góry! ![]() A takie wygadanie się to bardzo często duuuuużo daje i od razu człowiekowi lżej na serduchu ![]()
![]() |
#1784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Asiaczek_ trzymaj się i nie poddawaj w poszukiwaniu pracy, napewno się uda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Raczkowanie
|
Na prawdę? Ja tam bardzo lubię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obiecuje że będę się starała myśleć pozytywnie ![]() A Ty Piękna wrócisz jeszcze piękniejsza! Już się nie mogę doczekać tych zdjęć spalonej Behind z boyem u boku ![]()
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-06-29 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pozytywne myślenie i żadnego smucenia się! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Musze się opalić ![]() ![]()
![]() |
#1788 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najgorsze, że też mamy przez to spore problemy finansowe. Więc nie mam za wiele czasu, żeby coś znaleźć. Ale im większa presja, tym gorzej mi to idzie. Do tego samopoczucie też nie najlepsze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moi znajomi już to praktykowali, gdy całe 2 tygodnie nad morzem lało ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale zdaje sobie sprawę, że jest ciężko... Mój brat ostatnio szukał pracy w Częstochowie i mówił że nieciekawie jest...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No nic, mam nadzieję że starczy mi sił i w końcu się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() asiaczek_ - na pewno coś znajdziesz, nie można się załamywać ![]()
![]() |
#1792 |
Wtajemniczenie
|
O0000 widzę małe ożywienie na wątku..jak za starych dobrych czasów
![]() Ja dzisiaj jestem po pierwszym etapie robienia z siebie czekoladki całe 20 minut wyleżałam na słońcu co jak na mnie jest ogromnym sukcesem ![]() Morire- kochana wystarczy że zaszczycisz go swoją obecnością i już powinien leżeć Ci u stóp. Przecież Tobie nie da się oprzeć ![]() ![]() Maguś- stwierdziłam że czas na zmiany i jakoś tak padło na avka, a że ten to była miłość od pierwszego spojrzenia to jest ![]() ![]() ![]() ![]() Behind- cudna jak zawsze ![]() ![]() Asiaczek- dużo wytrwałości z tą pracą, będzie dobrze. Jak jakaś jest Ci pisana to można powiedzieć że sama do Ciebie przyjdzie. Serpentine- wyluzuj kochana, najlepiej odłóż telefon, pojedź gdzieś sama i pełen relaks. Nie chcesz chyba wyjść na zaborczą zazdrośnicę która chce osaczyć faceta ![]() ![]() arianrhod- witaj. Powiem jedno jak facet jest Ci pisany to będziecie razem i tyle. Gdy na prawdę będzie mu zależeć to odblokuje się i jednak Ci zaufa. I nie będzie dla niego ważne czy miedzy wami jest 10 lat czy więcej różnicy, uczucia nie patrzą na wiek. hardgirl123- nie skreślaj od razu wszystkich facetów, pare niepowodzeń nie świadczy o tym że wszyscy są kiepscy. ![]() ![]() Morenica- trudno mi nie przyznać racji Aivilo. Facet nadal wie, że jakby coś to jesteś na jego skinienie. FAcet ewidentnie gra na Twoich uczuciach, na tym jaki to on będzie biedny bez Ciebie. Najprostszym rozwiązaniem byłoby zerwanie kontaktu, bo dopóki tego nie zrobisz nie będziesz w stanie być z nikim innym, bo nadal będziesz myśleć co by było gdyby i na dodatek przy ciągłych spotkaniach. Ale sama zdecyduj czego chcesz ![]() Aivilo- Zazdroszczę tego bycia samemu w domu, ja już zapomniałam jakie to uczucie. A jak tam sprawy z Tż??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Raczkowanie
|
behind - dzięki za radę, ale, cholercia, ja się już zakochałam i mi zależy
![]() ![]()
#1794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kocham tego chłopa ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Małgosiu co tam u Ciebie??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() arianrhod - spróbuj może zachować jakiś mały dystans..nie angażuj się od razu na całego ![]() ![]() ![]() Aivilo - cieszę się,że się układa ![]() Właśnie się pakuję,bo jutro z samego rańca nad morze. Jak przez te 4 dni się nie pozabijamy to będzie dobrze ![]()
![]() |
#1797 |
Przyczajenie
|
Ja jestem w związku z mężczyzną o 8 lat starszym ode mnie i układa nam się bardzo dobrze jesteśmy razem ok 4 lat. Na początku miałam opory co do sensu tego związku jednak szybko się przekonałam ze to wspaniały człowiek i nie żałuję ze z nim jestem. Myślę ze jeśli ludzie się kochają to różnica wieku nie jest aż tak bardo istotna
![]()
#1798 |
Raczkowanie
|
Chyba właśnie straciłam najważniejszą osobę w moim życiu
![]() Musiałam to z siebie wyrzucić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kayrie - nadal jesteście razem, a on Ci powiedział że się z kimś spotyka? Chyba że źle zrozumiałam ![]() ![]()
![]() |
#1800 |
Raczkowanie
|
Jej Dziewczyny ależ macie super wakacyjne plany! pozazdroscic
![]() ja niestety nie moge sobie nic zaplanowac bo ciagle potrzebuje opieki :/ u mnie jedna wielka lipa. az mi sie nie chce marudzic i uzalac :p w skrocie - nie zdalam egzaminu, jestem chora goraczka i upaly wyczrpuja mnie tak ze nie moge sie ruszac nawet przewracac z boku na bok w nocy :/ bylam dzis u neurologa i od jutra zaczynam dzialac i starac sie i operacje w te wakacje. teraz padam juz na twarz wiec ide sie polozyc. buziaka dla Was ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.