|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Bardzo mi miło
Chocolaaate, Nensie, nieliczylamwcalesie, Paralogiczna, ratatamm, xxgroszek07xx - okradłam _________________
'I know You want me so bad, cause You just can't seem to hide it' Wiem, że mnie pożądasz, bo najwyraźniej nie potrafisz tego ukryć. 'When We're together, Baby, I'm feeling alright' Kiedy jesteśmy razem, Kochanie, czuję się dobrze. 'Every motion calls Your name' Każdy ruch woła Twoje imię. 'It's only You and me together, and this feeling's so strong.' Tylko ja i Ty razem, to uczucie jest tak silne.
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
`może nie wystarczę, ale będę tuż obok, prócz Ciebie, nie ma mnie dla nikogo. ` ♥ poprostuAsiss = czyli, że się podoba? XD <3
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
![]() ` Zawirowań pryska czar.. ` Nie czekaj, aż zbudzi się słońce. Przyjdź do mnie już teraz.. ` Lubię widzieć w Twoich oczach pożądanie.. ` Udajemy przed sobą, że nie potrafimy patrzeć sobie w oczy, licząc czas kiedy pierwsze spuści wzrok. To nie żal, ani kwestia winy. To strach przed wspomnieniami, które wrócą.. ` Kochać Ciebie zawsze chcę, szczęście kłaść pod stopy Twoje.. ` ___ Wenooo ! ![]() ...
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
nie patrz na mnie takim wzrokiem.
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
- lubisz mnie . ?
- bardziej niż planowałam... uwielbiam kiedy piszesz , że ze mną nie gadasz , a za chwilę do mnie przychodzisz .
|
|
#1776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kochanie okradam Cię Obudzić się o piątej rano i zgłosić nieprzygotowanie do życia, po czym przespać resztę dnia.
Miał być głupi kawał, wyszła głupia miłość. Jestem tutaj, chociaż nie ma mnie nigdzie. Gdybyś widział więcej niż tylko czubek swojego nosa, zobaczyłbyś jak bardzo tęsknie. Jak wali mi się świat. " Gdy mi zimno Ciebie nie ma by ogrzać mnie " Czuję coś do Ciebie. Niekoniecznie miłość. Mój zasób słów przy Twojej obecności ogranicza się do zera. Uwielbiam patrzeć na Twoją uśmiechniętą buzię, pomimo tego, że uśmiechasz się do niej. Mam czegoś nie zrobić i żałować potem do końca życia? Twoje usta mówią, że kochasz. Oczy wnoszą sprzeciw. Serce milczy.
|
|
|
#1777 |
|
Rozeznanie
|
Wcześniej miałam Cię dość, teraz tęsknię za codziennym 'dobrego dnia' co ranek. W marzeniach jestem tuż obok. A kiedy zamykam oczy i wyobrażam sobie jak mogłoby być. Jestem w siódmym niebie. |
|
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
Złe wspomnienia.
Bez Nich byłabym szczęśliwsza. Plan na najbliższy miesiąc: -Odkochać się. Obiecywałeś wiele. Nie otrzymałam nic. Fałszywi przyjaciele? Owszem mam, ale to właśnie Dzięki Nim jestem lepszym człowiekiem. Gdyby nie Oni to nigdy nie przekonałabym się, Jakie życie jest naprawdę. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jesteś Ty i wiele innych spraw, Które dla mnie są równie ważne. Więc skończ z Tą zazdrością Kotku ; * Ja Cię Kocham . Żałuję tylko, że słowo 'Kocham' Nie jest wystarczającym powodem by zatrzymać osobę która odchodzi. Dziś? Tak mam plany. Wspominać te wspaniałe, spontanicznie spędzone chwilę tylko z Nim . Brakuję Mi Cię. Tego Twojego 'Jesteś Moja' Tych delikatnych rąk, które doprowadzały do szaleństwa, Gdy tylko tak czule dotykałeś mojego policzka. Brakuję Tych obietnic. Brakuję słowa 'Kocham' |
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
bo nie ma Ciebie. bo nie ma mnie. bo nie ma nas.
stwórzmy coś razem, stwórzmy nas..
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
Najgorzej jest, gdy zostajesz sama.
Gdy wszyscy Cię zostawiają z problemami. Gdy " przyjaciele " mają wyje_ane nie nadaję się do was ;/ -,- |
|
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
katastroficzna -jestem zaszczycona i oczywiście co nie co sobie przywłaszczam
xxgroszek07xx ; Emaa x3 ; agatka944 - świetne jesteście ![]() Naszła mnie ochota, żeby spoliczkować cię najmocniej jak tylko potrafię tylko po to, żeby móc cię później całować w bolące miejsce mówiąc "Zaraz przestanie boleć kochanie"
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
to tylko kilka kropel łez. zabrałeś mi powietrze nie mam czym oddychać... chciała wiedzieć co musi robić i jaka być by ktoś potrafił ją pokochać. ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() a i opis zabieram
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
Bo nie bedzie jak ma być tylko bedzie po mojemu!
Chcę być z Tobą i chodzić tą samą drogą. Chcę mieć takie same sny i tulić się w tą samą kołdrę co Ty. jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach gdyby dłuższa była noc mogłabym dłużej o tobie śnić przepraszam za wszystkie nasze nie najlepsze dni Czy jak zadzwonię do ciebie o 2 w nocy wysłuchasz mojej bajki ? Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. Kłamstwo nie staje się prawdą tylko dlatego, że wierzy w nie więcej osób. Prawda z daleka kłuje nas w oko, kłamstwo nas pieści na każdym kroku. Ja i Ty,rozumiesz? - Intymnie 'A teraz wstań , zrób najlepszy makijaż jaki potrafisz , idź dumnie przez ulicę i nie waż się pokazać nikomu, co Cię niszczy od środka..' Zawrócić i pójść w drugą stronę |
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Troszczysz się o mnie tak bardzo,
że mam wrażenie, że Ci zależy. Nie patrz z taką troską, bo pomyślę, że mnie kochasz. A to nieprawda. Przecież mówiłeś, że nie potrafisz.. Ciężko mi zaufać ludziom. Tobie się udało. Nie zepsuj tego Kochanie.
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
wena mnie naszła, dziewczynki i nabazgrałam coś na nudnej lekcji historii, więc postanowiłam sie podzielić.
dziękuję, jeśli ktoś pamiętał o starej Delmie . __ - stwórzmy coś razem. - niesamowicie hipnotyzujące uczucie, które nigdy nie będziemy ograniczać. wręcz pozwalać mu rosnąć coraz to szybciej, coś czego będą nam zazdrościć inni, czym będziemy mogli zaspokoić smutki i dopełnić radość, uczucie, które nie rozbije nikt ? - nie, chodziło mi o malowidło. zawsze znajdzie się ktoś, kto Twoje szczęście będzie chciał rozbić, ale Ty po prostu musisz robić mu mordę i dalej być szczęśliwa. a nawet jeśli kilkuset rycerzy będzie strzegło cię na końcu ogromnego wieżowca, i tak nie uchronią cię przed miłością. dobrze wiesz, nie cierpię stwierdzenia 'wszystko będzie dobrze', ale nie chciałabym słyszeć też 'nie martw się, jutro będzie gorzej'. stałam w deszczu i wiesz co? w ogóle nie czułam, jak moczą mnie krople. do kieszeni chowam najwspanialsze chwile, aby móc kiedyś wyciągnąć je wszystkie i śmiało powiedzieć 'momentami jednak byłam szczęśliwa'. a jeśli klepsydra będzie przesypywać ostatnie piaski, przewróć ją na drugą stronę. niech nigdy piasek nie zsypie się do końca, albowiem wtedy będziemy musieli się rozstać. |
|
|
|
#1787 |
|
Rozeznanie
|
Artistic soul - świetny ten wiersz, też mi się spodobał
![]() agatka944 - się czepiasz, a moje śmiało dodajesz bez cudzysłowa -,-. Ostatni do cholery jest moje autorstwa! Ile osób go jeszcze doda bez cudzysłowia ? Nensie, xxgroszek07xx - okradzione ![]() marikab - na zdrówko BananowaDelma - Mam już cholera dość tego ciągłego snucia się po korytarzach przepełnionymi ludźmi, siadania pod ścianą i gapienia się w ekranik telefonu a wewnętrznie powtarzania sobie " ogarnij się, łzy to słabość". Patrzą i kręcą z niedowierzaniem głową, patrzą na mnie jak na osobę niezrównoważoną psychicznie i dziwią się, że ja tak żyć mogę, ale wyciągnąć pomocnej ręki nie raczą. Pamiętasz co rodzice powtarzali gdy byłaś mała i przegrałaś w chińczyka? " Nie zawsze się wygrywa" . Miałam dziś wenę wtórczą i narysowałam Jego portret. Rysowanie penisa zwanego potocznie ch^*ujem nie jest wcale takie trudne. Ogarnęła mnie wena napisałam rozprawkę, przeczytałam temat z historii, wykułam wszystkie wzory z fizyki, ale jakoś myśli o Tobie krążyły mi po głowie między rokiem 1872, a Fg= m*g. Dziecinko potrzeba mi mężczyzny, mężczyzny! A nie frajera na baterie! I się zdenerwuję, a jak ja się zdenerwuję to będzie nie miło, a jak jest niemiło to staję się głodna i wtedy tyje, tyje, a w ruch idą zapasy lodów czekoladowych i ciastek. Kobieta zawsze jest ograniczana czy to stanikiem czy też mężczyzną, który powie, że jej nie wypada. Beznadziejna jesteś, ale to moim zdaniem. Wskazówki zegara kręcą się w okół tak jak ja kręcę się po pokoju. Mam słabość do gwałcących mą psychikę mężczyzn. Minimalnie wpadła by w zasadzkę zwaną " On Cię kocha". _ niedługo się zdenerwuję -,-
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-09-15 o 18:01 |
|
|
|
#1788 |
|
Raczkowanie
|
' - tęsknię.
- za czym? - za tobą kur.wa mać. ' Facet jest jak batonik czekoladowy: słodki i pierwsze co robi, to dobiera się do bioder idealny chłopak to taki, który całuje przez pół godziny, a potem zamienia się w pizze . A na rulonie papierosa napiszę Twe imię. Dwa uzależnienia w jednym pakiecie. -ile wyciaga ta Astra? -4 dupy tygodniowo jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz . a ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć: 'no to patrz..!! Nie skarż się, gdy ci wejdzie drzazga z ostatniej deski ratunku jezeli slimak nie ma muszli oznacza ze jest bezdomny czy goły? pocaluj mnie w du.pe to sie zmienie w ksiezniczke |
|
|
|
#1789 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1790 |
|
Raczkowanie
|
"To niemożliwe!" - mówi Rozum. "To lekkomyślność!" - mówi Doświadczenie. "To może zranić!" - mówi Duma. "Spróbujmy..." - mówi Marzenie.
|
#1791 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
__ pachniesz miętą. kocham czekoladę, choć kolorem przypomina twoje oczy i choć smakiem przypomina twoje usta. tik-takowy oddech. połóż się tak, abym siadając na przeciwko mogła widzieć twoją twarz. równie dobrze, mógłbyś się wcale nie zjawiać. to, że mnie nie kochasz boli, ja cię kocham i nie wiem czy chce przestać. nie wiem czy mogę.. jestem masochistką ? przyjść, rozkochać, zostawić. przystajesz i na mnie patrzysz po co ? przecież mnie nie chciałeś. ale ty masz boskie oczy. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-09-15 o 18:43 |
|
|
|
#1792 |
|
Raczkowanie
|
' Nie płacz, że coś się skończyło, ciesz się że mogłeś to przeżyć... ' Marzę o cofnięciu czasu. Chciałabym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku. ' Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią. |
|
|
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
nie znikaj
czasami życie bywa znośne nie myśl sobie, że mnie to rusza. nie. za dużo czasu minęło. to nie ma już z nami ani z teraźniejszością nic wspólnego.
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-09-15 o 19:05 |
|
|
|
#1794 |
|
Wtajemniczenie
|
przedchwilą znaleziony:
shut up i wear heels bigger than your dick |
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Chocolaaate - okradam
![]() Wiesz, gdyby ślepiec niespodziewanie odzyskał wzrok i popatrzył na ten świat, stwierdziłby, że ślepota nie była wcale taka zła. I przysiadł na skraju własnej świadomości, zastanawiając się, gdzie przekroczył granice między miłością a obsesją. [...] czułem wsiąkającą w otoczenie tęsknotę, a warto dodać, że był to dość specyficzny rodzaj tęsknoty, bo egoistyczny. Tęskniłem za tą połową mnie, którą mi ukradła - miała teraz w sobie półtora człowieka. |
|
|
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
Mały Kopciuszek to ja, lecz nie zgubiłam pantofelka jak to w bajce, lecz Ciebie mojego księcia...
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
lubię te momenty
kiedy idziemy wszyscy razem kiedy strach rozcieńczam w śmiechu. nie jesteśmy profesjonalistami w byciu każdy z każdym ale śmiać się potrafimy ze wszystkiego. zakręć mną kiedy siedzę na kręconym fotelu, niech twoje cierpkie słowa owiną się dookoła mojej głowy. kiedy mówisz mi 'kocham inną osobę' to cios poniżej pasa, poniżej moich własnych stóp upada moje serce. próbuję ogarnąć swoje myśli, słowa, ręce. nie potrafię zapanować na własnym rozumem. jeśli kiedykolwiek zrozumiesz co znaczy słowo 'nie' wróć i wyjaśnij mi dlaczego tak często to słyszę. kiedy tak leżę mam wrażenie, że dywan wrósł się już we mnie i będzie podążał za mną tak jak własne myśl. och, pomóż mi je uwięzić pod podłogą. łykam powietrze razem z twoim zapachem. ciężkie hausty tlenu, które czuję zimnem w gardle. powiedz, jaka pogoda w Warszawie, daj mi jakieś odniesienie do stanu w Twoim sercu.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-09-15 o 19:03 |
|
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
'How does she know that You love her? How do You show her You love her?' Skąd ona wie, że ją kochasz? Jak pokazujesz jej, że ją kochasz? 'How does she know that You really, really, truly, love her? You must remind her or she'll be inclined to say.' Skąd ona wie, że ją tak naprawdę, naprawdę, szczerze kochasz? Musisz jej przypominać o tym, albo nie będzie wiedzieć. 'You must show her, how You need her.' Musisz jej pokazać, jak jej potrzebujesz. 'He loves You. Because he'll wear Your favorite color just so he can match Your eyes. That's how You.' On Cię kocha. Bo nosi Twój ulubiony kolor tylko po to by pasował do Twych oczu. Stąd właśnie wiesz.
|
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
♥♥
caroline mniam!
zachowaj spokój i wyraź mu siebie, niekoniecznie nago moglibyśmy gadać, ale on zapierał mi dech w piersiach Boom, boom dobijasz się do mojego serduszka, a ja muszę się zastanowić dawniej zadławiałam się brakiem twoich ust, teraz pluję, bo nie chcę mieć nic wspólnego z twoim DNA myślałam, że nie masz serca, ale słyszę jak bije; prawdopodobnie darzysz mnie jakimś głębokim uczuciem, och chodźmy zrobić jakąś muzykę, jakieś pieniądze, znaleźć jakieś modelki na żony Byłam kiedyś blisko lwa, odczułam potężny dreszcz. Byłam kiedyś blisko ciebie, odczułam szereg takich dreszczy.
|
#1800 |
|
Rozeznanie
|
wciąż uczę się życia bez Ciebie.
Nasza miłość jest ja pizza . tucząca , ale kusząca ♥ Nie łatwo jest nauczyć się kochania.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.