|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- otwarlam ten karton z lozeczkiem ale nie bede go wyjmowala narazie,moze pozniej jak tz wstanie bo narazie spi po nocce |
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No liczba wiadomości taka piekielna bym rzekła ![]() a sama tego łóżęczka może nie dźwigaj albo zrób tŻ niespodzianke i sama skręć je---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Madzik można znieczulenie ![]() wiadomo,że lepiej unikać,ale nie ma żadnych przeciwskazań ![]() mój TŻ mówi,żę laski sobie wybielają zęby w ciązy,to dopiero jakieś wariatki...
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak moze i mozna ale i tak nie jestem do tego przekonana.boje sie zeby nic sie nie stalo to jak juz jestesmy przy tym temacie i mozna to znieczulenie to spytaj jakie bo ja sie kompletnie na tym nie znam swoja droga ty to masz dobrze z tym tz.przynajmniej mozesz sobie w domku spokojnie kontrolowac zeby na bierzaco a ja to jestem jakas nienormalna ze 15 lat nie bylam u dentysty.teraz systematycznie bede chodzila zeby sie nic nie dzialo |
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza...
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba wszystkie do lekarza wywiało ![]() ja tam jestem cały czas,tylko Majke oglądałam ale mnie już wkurza ten serial![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
Lekarz będzie wiedział jakie Ci dać zaufaj lekarzwoi,ja miałam juz w ciązy 3 razy podawane i nawet pytałam gina bo mi TŻ kazał gin jak najbardziej pozwolił,lepiej zdrowe ząbki mieć bo od nich to same choroby sie biorą![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Pamelka spakowałaś juz torbę do szpitala?? ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Co do ciuszków i ich cen,ja zapoluje teraz na przecenach dla Małej na rzeczy. Upatrzyłam sobie w Zarze takie słodkie sukieneczki i kupie,wiem,że pewnie Zuzi w to nie ubiore,ale jak mam później żałować ,że ich nie wzięłam to wolę juz kupić ![]() zawsze tak robie,że upatrze,a poźniej tylko biorę w promocji
![]() |
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torba juz od 2tyg spakowana sobie czeka na szpital nie ma co czekac bo jakby mnie wzielo to pojechalabym z pustymi rekoma![]() a czemu mialabys zuzi nie ubrac w te sukienusie??? ja tez dzis widzialam fajna sztruksowa w kolorze śliwki z kokarda, żałuje ze nie kupilam
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ponoć takim małym dzieciom w takich ciuszkach nie jest zbyt wygodnie ale wiesz,tak naprawdę to każdemu pasuje cos innego,mi tak mówiły koleżanki a mi może pasować inaczej![]() jedne mówiły,że półśpioszki są do kitu inne,że rewelacja ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- To leć jutro po ta sukienke
![]() |
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie pojde po nia bo to daleko a ja juz nie mam sił dzis ledwo dokulalam sie do domu, ale jeszcze nie raz beda takie kiecki w lumpku, zreszta w pn maja miec świeży towar
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nie umiem sie po nich poruszać raz weszłam do jednego,to tak zaśmierdziało takimi niepranymi ciuchami ,że dosłownie mnie cofnęło i prawie na schody narobiłam
![]() |
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet tżtowi podobały sie ciuszki a to sukces
|
|
#1782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo naprawdę widać,że fajne dla mnie to był mega wyczyn![]() ale mam ochotę na białe winko mój TŻ był na degustacji i takie pyszne pokupował,a ja sie moge tylko popatrzec ale on nigdy nie poczuje tych kopniaczków Zuzi---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
Ja Wam naprawdę bardzo zazdroszcze,choć te uroki ciąży są bardzo przyjemne i lubie patrzec jak zmienia sie moje ciało , to jednak to siedzenie w domu i brak pracy troche mnie dołuje byłam zawsze bardzo aktywna a teraz to takie flaki ze mie zostały
![]() |
||
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nigdy po lumpkach nie umialam chodzi i tez mi smierdzialo.raz jak weszlam i te ciuchy takie rozwalone byly to wyszlam zaraz bo nienawidze takiego balaganu i grzebaniny.lubie jak cos wisi ja to zobacze spodoba mi sie i biore
wogole nie cierpie chodzic po sklepach,nie wiem czemu ale mam takie nerwy jak mam cos sobie kupic ze glowa mala Lulka pojde do stomatologa w pl zobaczymy co powie z tym znieczuleniem.juz sram w pory jak sobie pomysle Pam urodzi w sylwka juz pisalam jak bedzie porod wygladal |
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie gadaj głupot,poród w sylwka i inne Święta to jakaś masakra przecież tam nie ma lekarzy,a jak są to wszyscy na bani
![]() |
|
|
|
|
#1786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak ja rodze w sylwka to juz pewne jak mi madzik przepowiedziala ?---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
jak bede miala cc to albo zaraz po swietach albo zaraz po sylwku
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajną energetyczna pioseneczką znalazłam http://www.youtube.com/watch?v=Acp-vg_aZ_I
chyba puszcze dziś TŻ,on lubi takie klimaty i może jakis nastrój zrobie,niechchłop ma tez coś od życia ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
A przed Świętami nie chcesz? ja bym sie bała ryzykować w Święta,bo wiesz jak jest
![]() |
|
|
|
|
#1788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rób smaka na winko, napilabym sie troszke czerwonego ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja czerwonego bardzo nie lubię,ale białe to u mnie na litry szło ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() póki co jak mowisz zostalo nam mleczko glodna juz sie robie a dopiero co najadlam sie cuksów
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mi nie mów o jedzeniu,bo wpierniczam dosłownie wszystko ![]() to generalnie mnie nie śmiesz,nigdy nie byłam taka głodna
![]() |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kg broń boże sie nie martw zobaczysz jak szybko zrzucisz po porodzie zwlaszcza ze przy karmieniu duzo rzeczy jesc nie wolno
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może masz racje,ale ja nie chce wyglądać jak mały hipcio
![]() |
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie bedziesz wygladac jak hipcio każda kobieta w ciazy wyglada seksy i pieknie ja mykam bo córa domaga sie jedzonka wiec trzeba isc cos przygotować miłego wieczork i spokojnej nocy
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie wsunelam 2 nalesniki tortilla z farszem zrobionym przez mojego tz-rewelacja.bo zdrowo i syte w miare
![]() a teraz mysle o lodach bo mam roladke w lodowce ![]() porod przed swietami??!!?? o nieeeeeeee wtedy w swieta juz nic nie tknie i bedzie jej smutno ze tyle zarcia przechodzi jej kolo nosa ma byc w sylwka i juz,najlepiej punkt 00:00 dostaje sie wtedy jakies pieniazki chyba dodatkowo i do tego w tv pewnie bys byla
|
|
|
|
#1796 |
|
Zadomowienie
|
Lulka, Madzik- ale Wy niewytrzymałe jesteście! He he! Borowanie ze znieczuleniem
Po wizycie super! Pierwszy raz TŻ był ze mną. Był bardziej zestresowany niż ja. Ale cieszę się, że w końcu się zaangażował. Malutka wcale nie jest malutka Waży 1240 i ginowi wyszedł termin na 4 marzec!
|
#1797 |
|
Zadomowienie
|
My też już o wizycie
uffff ulżyło mi, bo wszystko w porządku szyjka długa i zamknięta a serducho Kubusia biło jak dzwon Mokra ja od początku z mężem chodzę i do lekarza i na usg niech od początku będzie na bieżąco tym bardziej, że jak ja zapomnę o coś spytać to on zawsze pamięta ![]() Hehe mój mąż jak weszliśmy do gabinetu na pytanie gin co tam powiedział, że będzie Kubuć a na to gin odparł, że teraz to już żaden wyczyn spłodzić chłopca, bo ponoć bardzo dużo chłopców się rodzi i jak by była dziewczynka to można by było się pochwalić także Pamelka, Lulka i Enia pochwalcie swoich tż ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- A tak apropo byłam dziś w Marksie i Spencerze i kupiłam Kubusiowi bodziaki z krótkim rękawem w promocji za 54 zł 7 par chyba się opłaciło
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#1798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mokra nie smiej sie ja 15 lat u dentysty nie bylam wiec nie pamietam jak to jest i czy boli czy nie,z reszta zeby mnie nigdy nie bolaly ale male ubytki sa wiec jak ma mnie bolec to wole nie ryzykowac Co do bodziakow to pewnie ze sie opalaca kurde chyba ja tez jutro podjade do M&S i cos kupie bo tez mamy a nie bylam tam jeszcze bo w tesco taniej zawsze.Wrzuc fotki
|
||
|
|
|
#1799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mojego też mogę pochwalić ? Pochwalę rano,bo teraz to chrapie (a ja spać nie mogę)Chodzi o to, że teraz TŻ jest czasowy, bo na zwolnieniu, a wcześniej jak mialam wizyty to był w pracy. No ale i tak teraz jest taki kochany, bardziej niż na początku. (Pamiętacie jak narzekałam?) Zaczął chłopak myślec
|
|
#1800 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki zdjęcie jutro załącze, bo w tym sztucznym świetle kiepsko na zdjęciu widać. A jeśli chodzi o kolory to 2xbiałe, 2x w niebieskie paski, 2x w niebieskie psie łapki i 1x białe z takim niebieskim ptaszkiem
fajniutkie są
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

myślałam,że zwariuje z tych nerwów

albo zrób tŻ niespodzianke i sama skręć je

dla mnie to był mega wyczyn
?