![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
wcięło mi posta, bo coś sobie po ciemku kliknęłam i nie mam siły już drugi raz pisać
w skrócie moge mieszkać na wsi, nie przeszkadza mi bo pochodze z peryferyjnych części miasta ale taka ograniczona, wieś za siedmioma górami, lasami to już mi nie podchodzi bo wszędzie daleko, żeby nawet sprawy urzędowe pozałatawiać a dzieciaki z braku edukacji takie ograniczone, bo teraz nikomu nie chce się uczyć, przymus nauki jest teraz krótszy to tylko zabawy, seks im w głowie kto to widział w moich czasach takie siksy 12/13 na jakiejś dyskotece, a tu proszę jaka chluba że sie zwiedziło te wiejskie przybytki rozkoszy ![]() pamiętacie w podobnym żałosnym stylu był robiony program o obszarach po byłych PGR-ach co tylko ludzie czekali na zasiłek a potem wsio przepijali jakimś jabolem |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mysle o wsi max do 20km od mojego miasta. jak chce wsiadam w auto i jade, poza tym to na co dzien i tak bym pracowala w miescie, wiec nie ma mozliwosci, zebym mieszkala dalej. pamietam tamten film"ARIZONA" chyba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
dobrnęłam do końca dokumentu
masakieros żeby za 200 zł dac sobie wkładać brudne paluchy między nogi ta laska w dodatku objazdowa tancerka, żeby pół Polski jechać, żeby się powyginać i jeszcze że spełnia sie w tańcu erotycznym żałosne, ale najbardziej żałosne, że każdy marzy o prawdziwej rodzinie pełnej szczęscia , widać czego dzieciakom brakuje szkoda mi ich a znalazlam jakieś wpisy , że klub Nokaut został zamknięty ![]() ![]() tak taka wieś 20-30 km, to takie przechowalnie=spalnie , jak sie pracuje w mieście na tzw zapadłej wsi bym sie chyba z trudnością odnalazła ja żoną rolnika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
hej laski.
miałam być jak nowo narodzona po weekendzie a tu zonk ![]() ![]() ![]() ja mogłabym mieszkać na wsi, ale takiej nie "wiejskiej" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
ja dzisiaj też czuję się nieciekawie, jakies grypsko mnie złapało, ale najgorsze, że wczoraj Alicja miała stan podgorączkowy, obudziła się o 3 w nocy na picie, potem wymyślała, chyba z 20 minut siedziała na nocniku, zrobiła siusiu i kupkę, potem chciała iść na spacer ![]() ![]() I oglnie to mam jakąś doline...
#1776 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Co do pita to faktycznie ekspres nad ekspresy, mam nadzieję że wsio dopsz tzn. nie zażyczą sobie jeszcze jakiś cudow na kiju i rozliczą nas dość szybko, nam też kaska wpadnie bo mamy za dziecko i na niepracującą póki co żonę ![]() Dorbarku zdróweczka dla Ciebie i Aluni, nie dajcie się grypsku. Mój tato teraz 2 tyg. na grypę padał. Ja mieszkam bardzo blisko centrum, a osiedle jest niezwykle spokojne, domki, zielono itp. Lepiej nie widzę. ![]() Maluśna kochana Tobie też zdrówka życzę ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2011-01-17 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia - dzięki
![]() męczy mnie to cholerstwo w pracy, katar jeszcze zniosę ale gardło ![]() ![]() po pracy muszę znów iść do apteki bo skończyły mi się tabletki na gardło no i muszę coś kupić na katar zatokowy (nie wiem ![]() ![]() faktycznie, szybko się uporaliście z pitem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
ja muszę czekać na Pita z pracy i UP więc tak szybko nie pójdzie
![]() ![]() nawet nie wiecie jak się cieszę,że mogę jeździć do przedszkola wózkiem ![]() ![]() ![]() dopiję kawę i lecę odkurzać i takie tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, zdrówka dla chorowitków
![]() Nie wiem o czym piszecie, tzn wiem tyle ile Was zdążyłam przeczytać ![]() ![]() Co do wsi... to są jeszcze takie zabite dechami wiochy w których nie ma dostępu do niczego? ![]() ![]() ![]() ![]() Verona, padłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry baby!
Ale u nas piekne slonko swieci, od razu pod banka lepiej ![]() Klaudia z siostra wychodzą w srode do domu ze szpitala. Stwierdzono u mlodej obturacyjne zapalenie oskrzeli ![]() I snila mi sie dzisiaj Anka ![]() ![]() Miki podszedl do mnie w kapeluszku kowbojskim, a ty mialas taki fajny brzuszek ciazowy juz i na odchodne mowilam ci, ze widac, ze jestes w ciazy ![]() ![]() No i obie stwierdzilysmy ze mieszkamy tyle czasu tak blisko siebie i sie nie odwiedzalysmy do tej pory ![]() Rano usilowalam sobie przypomniec skad ty jestes ![]() udalo mi sie ![]()
#1781 |
Zakorzenienie
|
hello
Anisia padłam no swoją drogą to czemu Ciebie jeszcze na kawie nie ma sąsiadko ![]() i Miki kowboy ![]() ![]() ![]() ![]() no niezłe sny ale jakoś chyba bliżej mi sąsiadkowo do Wersty ![]() niż do Was ze ślunska ![]() siedzę nadal w szlafroku chyb zaraz zapodam komendę ubrać się ,bo jakoś dupsko mi ciąży i bez bicza ani rusz ![]() a płodziak istotnie zaczął mi sie już ruszać czyli wcześniej , przed 20 tygodniem ![]() ostatnio mam manię na makijaż jak Afro robiła pin up girl, lata 30-te, muszę jeszcze jakąś czerwoną/winną pomadkę zakupić ![]() zdrówka dla schorowanych ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa - moje dziecko właśnie w sobotę jechało wózkiem pierwszy raz od chyba 3 miesięcy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Wtajemniczenie
|
ja chce się już wózka pozbyć bo nie mam gdzie go trzymać.
#1785 |
Zakorzenienie
|
ja wózek od roku mam sprzedany
![]() a travelek jest u mamy, bo ona go uzywa jak jedzie z piotrkiem na zakupy ![]() no i bierzemy go na wakacje, bo na plazy mlode w nim spi ![]()
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() żałuję,że się go pozbyć nie możemy bo już mnie denerwuje na klatce ![]() posprzątane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
no ja planuję jeszcze na te wakacje zostawić (jakieś dalsze wędrówki w Chorwacji czy zwiedzanie to musowo musi być bo za długo by zeszło
![]() no i na łażenie po galeriach muszę mieć bo moja dama uciekinierka jest i zaraz bym ją zgubiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
ja kaffkuję i oglądam oferty wczasów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Gdzie się wybieracie babeczki w tym roku na wakacje?
Ja wróciłam z urzędu ![]() ![]()
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka ja to się moge wybierać na wakacje
chyba pod gruszę ![]() z takim bobasem noworodkiem ![]() o to tez minus rodzenia w lecie ![]() bo dzieciaka nad jezioro nawet nie zaciągnę, bo będzie jeszcze taki pomarszczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
DOkłądnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
a Mikiego wózek używany sporadycznie, ale nie tak żebym go już zapakowała
![]() bo przydaje mi sie na dalsze trasy do lekarza, Lidla, czy do mamy jak jedziemy autobusem ![]() zawsze też jak mi się spieszy to na pocztę Miki jedzie w wózku a potem to juz sobie spacerkiem wraca ![]() własnie Judi takie rozdarte noworodkowe w tamtym roku nad jeziorem było, masakieros, tylko ludziom wypoczynek psuło, bo naprawdę to był maluszek taki tyci tyci jakby sie niedawno wykluł ![]() nie wiem czy obiła się Wam afera słoiczkowa http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...recepture.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-17 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
otóż to...
pozatym potem jak nasze bobasy miały rok to znów dupa zbita bo wakacje a mój młody dopiero zaczynał chodzić, mało pokorzystał z tego co lato daje, dopiero na zimę jak miał 1,5 roku to już pomykał normalnie, bawił się fajnie na spacerach. także wolałabym cyknąć tak by właśnie koło wakacji dziecię miało pół roku. a jak będzie to już czas pokaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
my planujemy Chorwację, jak w zeszłym roku
![]() ![]() głos mam w zaniku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Witam się
Ja mam lekkiego wkurza bo Karolek mi dziś wstał z lekkim katarkiem Krystian mi znów kaszle //dzwoniłam do przychodni rano a tam już komplet do doktorki i mnie dziś nie przyjmą, dopiero jutro,/ A Darek w południe mierzył temp. bo coś nie bardzo się czuł i miał 37,5 wiec coś się mu wykluwa/ szlag by to trafił ferie się zaczęły i zamiast się gdzieś poszlajać to zaczynają znów chorować/ A tak w ogóle to widzę że u was też ze zdrówkiem nie bardzo Mała, dorbar i Alunia ![]() co do wózka to też stoi w piwnicy i się kurzy //nie używam, hmm sama nie wiem od kiedy//chyba latem ostatni raz go miałam jak szłam do miasta na zakupy //ale to też raczej po to by mi nie uciekał // dziewczyny mam pytanie co myślicie o bańkach //tych co się stawia przy chorobach, nie tych mydlanych ![]() Ja się nad nimi zastanawiam czy ich sobie nie kupić, muszę jeszcze doktorki podpytać, co ona mi powie |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Anka gratulacje ruchów dzidzusia ![]() Mała szybkiego zdrówka, ja walczę z kaszlem od świąt, jescze troche pokasłuje ![]() filmu jeszcze nie obejrzałam , tylko 15 minut i masakra. To jest o jednej rodzinie? powiem szczerze ze współczuje reszcie wsi ![]() ![]() ![]() a co do mieszkania na wsi, to takiej wsi zdecydowanie dziękuję, chyba bym sie zapłakała ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-01-17 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to fakt,to ze obecny dzidziol ma byc kwietniowy, o tyle lepiej, ze cale wakacje sobie z nim przechodze, wiesz mniej ubierania itd... mleko caly czas pod reka, nic wiecej mu nie potrzeba ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
ale lekarze mowia, ze przy temp. nie powinno sie stawiac, bo sie jeszcze bardziej przegrzewa. Nie wiem, na mnie to wtedy dzialalo (i cala moja rodzine i polowe znajomych, bo im mama tez stawiala) i dla mnie to super metoda. Masz 2 rodzaje baniek, my stosujemy szklane ogniowe, ale sa jeszcze te takie prozniowe. Najlepiej, to gdybys miala jakiegos dobrego lekarza homeopate, oni je najwiecej stosuja, normalni lekarze czesto sa sceptyczni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Veronko wszystko zależy od dziecka.
Tymek ryczał niemal non stop do 3 miesiąca życia, potem mniej lecz jednak nadal. WIęc my to lato wtedy mieliśmy mało udane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
oj nawet mi nie wspominajcie mi o całodziennych koncertach Mikiego
mleko miał na wyciągnięcie języka a i tak mu cos nie podchodziło ![]() juz któryś raz słyszę, że jednak dzieciak może płakać z przekarmienia ![]() żeby go przegłodzić, a nie co pół godziny dawać cyca jak pytałam lekarki to powiedziała karmić na żądanie, ale jak tak M wył i wył, to może jednak by się lepiej sprawdziła metoda karmienia co 2-3 godziny no nic sprawdzę przy następnym bobasie jakby fikał za bardzo już mu pokażę gdzie raki zimują ![]() u mnie jak u Judi, jak bobas letni to dwa razy wakacje w plecy, bo prawdziwy raj wodny zaczyna sie jak dziecko samodzielnie już chodzi ![]() ale trudno plusy i minusy mi tak wyszło znowu na lato nie bedę grymasić ![]() ciągle mam w pamięci Borkę grzybiarza /podróżnika w chuście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.