Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-14, 12:52   #1771
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
O rany, gratulacje dla kolejnej mamusi!!!
Znowu przeszedł mnie ten sam dreszcz co wtedy, kiedy przeczytałam, że MARIKA urodziła
ty chyba też już nie długo w kolejce się ustawisz

tak, wspaniały jest ten dreszczyk, aż zmobilizował mnie do prasowania tych ubranek co stertą leżą na stole
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 12:52   #1772
muron
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki! Ale mam lenia..przez to leżenie się rozleniwiłam i nic mi się nie chce a obowiązki czekają...Leżałam cały zeszły tydzień w weekend troche sobie odpuściłam i wczoraj tez leżałam, dziś musze coś porobić bo boje się , że sie nie wyrobie. Na dziś w planach: składanie łóżeczka( wczoraj nam sie nie chciało i tak żal je składac jest takie śliczne), zrobie obiadek coś delikatnego (ostatnio moj mąż wymyślił dla mnie pierś z kurczaka gotowana na mleku, potem z tego taki sosik delikatny sie robi) to takie coś zrobie, i posegreguje ubranka do prasowania i od jutra zaczynam prasowanko, codziennie po kilka ubranek, co by sie nie przemeczac bo w dalszym ciągu mam leżec.I dziś skoczymy z mezem po część prezentów pod choinkęuwielbiam to, nie moge sie doczekac
Także miłego dnia dziewczynki!!!

A wszysscy mi mówią, żeby nie prac poscielki do łóżeczka, że szkoda , że może się zniszczy, że nowego nie trzeba prac. Moja koleżanka nie prała i teraz nie wiem, nie chciałabym żeby się zmechaciła albo wyblakła albo, zeby różek sie sprał.Ale z drugiej strony czy malutkiej nic nie bedzie od tej nie pranej poscieli..niewiem...jeszc ze wypiore dzis lezaczek,. który dostaliśmy od znajomych. To mykam. Buźka
na tekstyliach często zostają resztki barwników, usztywniacze chemiczne, dlatego trzeba uprać, bo sa alergizujące.
A czemu ma się zniszczyć. Masz pralkę Polar z 81 roku? Chyba nie;-) A Twoje ciuchy niszczą się?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 12:53   #1773
mila24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
jak dobrze

ja też mam nowinę

DOSTAŁAM DZISIAJ SMS (ŚMIEM TWIERDZIĆ ŻE OD ACHAIA bo nie podpisała się ale po imieniu córci tak sądzę)

także.... następną mamusię mamy w naszym gronie!!
o kurcze!!! ale nowina

gratulacje dla Achai i Patrycji
trzymajcie sie Dziewczynki!!!

Edytowane przez mila24
Czas edycji: 2010-12-14 o 12:55
mila24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 12:55   #1774
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
ty chyba też już nie długo w kolejce się ustawisz

tak, wspaniały jest ten dreszczyk, aż zmobilizował mnie do prasowania tych ubranek co stertą leżą na stole
haha, Ty tak nie kracz Niech jeszcze poczeka choćby te dwa tygodnie, bo dziś skończyłam 35. tydzień
Acha, i popraw proszę że mamy 3 rozpakowane mamy a nie 2

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2010-12-14 o 12:59
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 12:56   #1775
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
ło masz, byłam pewna, że następna bedzie muron

i znów to bicie serca przy takich wiadomościach...

Serdeczne gratulacje dla mamusi i córeczki!!!
dzięki dzięki;-)

Stary 2010-12-14, 12:58   #1776
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
jak dobrze

ja też mam nowinę

DOSTAŁAM DZISIAJ SMS (ŚMIEM TWIERDZIĆ ŻE OD ACHAIA bo nie podpisała się ale po imieniu córci tak sądzę)

Gratulację dla mamusi i córeczki, mam nadzieję że wszystko dobrze.

Pamiętacie czy miła normalnie rodzic czy przez cc?? bo z ciekawości przeleciałam nasz wątek i ostatni jej wpis był 11 grudnia że wróciła ze szpitala z twardniejącym brzuchem,że dostała nospę i przeszło. A jednak
szizuho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 12:58   #1777
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
haha, Ty tak nie kracz Niech jeszcze poczeka choćby te dwa tygodnie, bo dziś skończyłam 35. tydzień
kochana, ale ja cały czas myślę o tych dwóch tygodniach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 12:59   #1778
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chantalle Pokaż wiadomość
cytrynka,sliczny masz brzuszek, ile w obwodzie?
Właśnie zmierzyłam...w najszerszym miejscu prawie 110.

Cytat:
jak dobrze

ja też mam nowinę

Ale fajnie! Gratulacje dla Mamy.

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
Cytrynko troche to smutne i dziwne u nas nikogo nie przerażała moja 1 ani 2 ciąża + wręcz przeciwnie wszyscy znajomi super reagują
życze życzę Ci takich znajomych!

i się pochorowałam
W sumie chodziło mi o jedną parę, z którą trzymaliśmy się z mężem przez około 5 lat...wspólne wyjazdy, wakacje, spotkanie co piątek w mieście...od kiedy zaszłam w ciążę to widzieliśmy się...3 razy. Bo im się wydaje chyba, że jak piwa się nie mogę napić, to pewnie już nie można ze mną pogadać widocznie...wiesz co, myślę sobie, że to mała strata. W sumie oni dziwni byli, zwykle tematem numer jeden była forsa, kto ma ile etc. Potrafili się np. obrazić, że mój mąż więcej zarabia. Także nawet mi ich nie brakuje.

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
spory jak na 33 tc;-) A może ja mam mały. TZn już nie;-)

mnie na zaparcia już nic nie pomaga. Raz na dwa dni skromnie. W normalnym stanie codziennie szklanka ciepłej wody na czczo, kucanie, łyżka oliwy.

No wiem, że sporawy.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:00   #1779
agape
Zadomowienie

Cytat:
jak dobrze

ja też mam nowinę

Gratulacje dla szczęśliwych rodziców:roza :

ciary mam na całym ciele, czy to się naprawde dzieje??!!

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:02   #1780
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
kochana, ale ja cały czas myślę o tych dwóch tygodniach
haha, to mogę do Świąt być spokojna? TŻ mnie straszy że grozi mi jeszcze 21.12. bo to pełnia i wtedy wielu kobietom wody odchodzą więc trzymać się dziewczyny

A z tego co czytam własnie to Achaia się cieszyła bo okulista pozwolił jej na SN.

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2010-12-14 o 13:05
Stary 2010-12-14, 13:05   #1781
MARIKA.S
Zadomowienie

Oj widzę, że powoli się rozkręca

Achaia gratuluję córeczki!!!!

Oby wszystko było dobrze i żebyś szybko do nas wróciła
Ciekawe dlaczego Achaia miała CC, cieszyła się, że okulista pozwolił jej rodzić naturalnie.
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 13:09   #1782
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
na tekstyliach często zostają resztki barwników, usztywniacze chemiczne, dlatego trzeba uprać, bo sa alergizujące.
A czemu ma się zniszczyć. Masz pralkę Polar z 81 roku? Chyba nie;-) A Twoje ciuchy niszczą się?

ja wolałabym żeby się zmechaciło niż by maluch dostał uczulenia...barwników jest sporo na różnych ubrankach, pościelkach itp...więc po co ryzykować;

w ogóle ja kupiłam pościel w "mamo tato" czy jakos tak - na allegro i przyznam że trochę się zawiodłam - bo wyprałam ochraniacz na szczebelki i się lekko zmechacił a prałam w 40* - i wcale nie mam mega starej pralki

Cytrynko oj brzusio spory ja mam 96...oby nie rósł za bardzo bo w kurtkę ledwo się dopinam a coraz zimniej!
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:10   #1783
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _havana_ Pokaż wiadomość
kma1982 podziel się drożdzówą
już dawno w brzuszku

Cytat:

kolejna mamusia GRATULACJE!!!

Ubieram się i wychodzę do lekarza, trzymajcie kciuki!
Stary 2010-12-14, 13:12   #1784
make_up_istka
BAN stały

JeSuis a może było napisane żeby prać w 30 stopniach? I przede wszystkim może dlatego, ze na większości ochraniaczy jest napisane żeby nie wirować?
Stary 2010-12-14, 13:17   #1785
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
haha, to mogę do Świąt być spokojna? TŻ mnie straszy że grozi mi jeszcze 21.12. bo to pełnia i wtedy wielu kobietom wody odchodzą więc trzymać się dziewczyny

A z tego co czytam własnie to Achaia się cieszyła bo okulista pozwolił jej na SN.
zdecydowanie tak, jakbyś miała się rozpakować to tak po 27 grudnia , a najlepiej po sylwestrze. Bo trzeba zjeść jeszcze te pyszności z Wigilijnego stołu

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
Ubieram się i wychodzę do lekarza, trzymajcie kciuki!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 13:19   #1786
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Cytat:
JeSuis a może było napisane żeby prać w 30 stopniach? I przede wszystkim może dlatego, ze na większości ochraniaczy jest napisane żeby nie wirować?
hmm...az sprawdze czy przeoczylam cos

eee...jest 40*
Stary 2010-12-14, 13:29   #1787
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
zdecydowanie tak, jakbyś miała się rozpakować to tak po 27 grudnia , a najlepiej po sylwestrze. Bo trzeba zjeść jeszcze te pyszności z Wigilijnego stołu
Ja już zapowiedziałam, że bez zjedzenia wigilijnej zupy z suszonych owoców i klusek z makiem, na porodówkę nie jadę

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
hmm...az sprawdze czy przeoczylam cos

eee...jest 40*
a wirowanie?
Stary 2010-12-14, 13:31   #1788
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

nie wirować
Stary 2010-12-14, 13:37   #1789
marleen32
Rozeznanie

GRATULACJE:ro za:kl aski:
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:40   #1790
s_a_j
Rozeznanie

uciekam dziewczynki wybierać ozdoby choinkowe i po prezenty dla rodziców
Stary 2010-12-14, 13:51   #1791
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
nie wirować
No to masz juz przynajmniej wiesz od czego
Stary 2010-12-14, 13:59   #1792
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlena_19_19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam u ginekologa i dowiedziałam się ,że mam rozwarcie na 1cm. Termin mam na 5 stycznia. Jak myślicie to dobrze? Mam nadzieje,ze nie urodze w grudniu...są jakieś sposoby ;P.
(...)
Wypoczynek, magnez, nospa na skurcze. Ale gwarancji nie ma żadnej.

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
brzuchol

Malutki wg mnie i bardzo zgrabny.

Cytat:
moje foto z 3 grudnia,czyli 30+2
prosze się nie śmiac z spodni, jedyne ktore nie doprowadzają mnie do szału
Jesteś pewna, że bliźniaki Maluteńki ten brzuszek i faktycznie przy kocie praktycznie niezauważalny. Kocur olbrzym.

Cytat:
cześć,
(...)

dziewczynki macie wyrobione karty rabatowe w aptekach dbam o zdrowię dla młodych mam? Polecam ich aktywację bo jest naprawdę wiele produktów dla kobiet w ciąży i dla maluchów obniżonych nawet o 20%. fajna sprawa
Czy te karty obowiązują tylko w stacjonarnych aptekach? Czy można przez internet, bo się w ogóle nie orientuję.

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny to i ja dodaję fotki brzucha do naszej galerii - są z wczorajszego wieczorku, byłam bez makijażu, dlatego tylko kawałek mnie widać - ale to, co najważniejsze jest.

To tak w ramach, jakby którejś się wydawało, że ma duży brzuch. Ja na tej fotce mam 33t2d.
Przy moim każdy jest malutki. Bardzo fajny.
Szalejecie z tymi fotkami.

Cytat:
Napisane przez szizuho Pokaż wiadomość
Czyli chodzi Ci o łóżeczko turystyczne a nie o kojec to inna bajka. Łóżeczko turystyczne jest dobre i zawsze można ze sobą zabrac na wyjazd wakacyjny lub gdzieś do rodziny a kojec to to:
http://allegro.pl/kojec-dla-dziecka-...358266973.html
(...)

U nas to to samo. Bo te łóżeczka turystyczne są jak kojce, można nawet kupić takie kwadratowe, większe. Wtedy to ewidentny kojec.

Kurcze, u teściów jest łóżeczko, ale u moich rodziców nie ma. Myślicie, że gondola wózka może pełnić taką funkcję w pierwszych tygodniach?

Cytat:
(...)następną mamusię mamy w naszym gronie!!
Gratulacje!
Jak to szybko idzie... Ja po cichu make_up_istkę obstawiałam.

Cytat:
Napisane przez mila24 Pokaż wiadomość
anka_bzzz ja tez mam na 1 palec, bylam w 33 tyg i 4 dniu,
a co Ci ginka powiedziala? musisz lezec?

W sumie to nic konkretnego. Z tego, co sama wiem, więcej leżeć, mniej się forsować. No i kupiłam nospę, której całą ciążę udało mi się uniknąć. Póki co nie czuję żadnych oznak niepokojących (odpukać) typu ból brzucha plus ból kręgosłupa plus krwawienie. Jeśli by się coś takiego działo, to może się coś skracać/rozwierać. Nie panikuj.
Mi dziś przyszła torba, dla siebie masz wszystko, poza karmnikami. :/ i tantum rosa. Wieczorem pakowanie.

Cytat:
dlaczego?
A doła to nie wiem, czemu mam. Chyba dlatego, że nie czuję świąt, nie mogę nic sama powybierać, mąż tak pracuje, że go ciągle nie ma, bo dojazdy zajmują mu teraz po 2,5h. I jeszcze dziś jakieś godziny musi odpracować. Poza tym wyszło z moich obliczeń, że z kasą do końca miesiąca będzie krucho i nie kupimy małemu ani leżaczka, ani karuzeli.
Do tego dochodzi standard w postaci: bo ja jestem gruba i brzydka i można ryczeć pół dnia. Serio dziewczyny, jeśli 42 to duży rozmiar, to ja chyba jestem mega opasła... Mój płaszcz na ciążę ma rozmiar 50.
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:02   #1793
kaskup
Rozeznanie

jejciu jakie nowiny..

: roza:GRATULACJE DLA NOWEJ MAMUSI!!:roza :

a u mnie dzis była położna..
ja to nawet w domu mam syndrom białego fartucha
normalnie jak wyciąga cisniomierz to az czuje jak mi cisnienie rosnie.. dzis było 134/91
małej serucho tak pieknie pukało.. ja bym mogła tego słuchac całymi dniami..

wczoraj do 23 parzyłam kapuste na gołąbki i miecho dusiłam, dzis wstałam o 8 tylko ryz sparzyłam i do piekarnika wstawiłam, właśnie sie najadłam tak ze ledwo siedze

cos mi w bok/biodro weszło ze normalnie łazic nie moge..
jutro moj TZ do nowej pracy idzie.. juz cały chodzi podekscytowany..
kaskup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:10   #1794
muron
Zakorzenienie

38tc. już siedzę jak grubas, na 2. zdjęciu dla porównania 32 tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Martucha_041210_01.jpg (107,4 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32tc.jpg (119,0 KB, 36 załadowań)

Stary 2010-12-14, 14:27   #1795
hippiepear
Przyczajenie

Gratulacje dla Mamy
Jak się tak czyta o tych maleństwach co przyszły już na świat to czuję, że włąściwie no co... to może być już Tymczasem brzuszek u mnie jeszcze wysoko.

Dzięki dziewczyny za dobre słowa
Mam 21 lat. Na reakcje znajomych nie narzekam Pełno ich wszędzie, czekają na nowiny i "dopingują", szczęscie, że są tacy ludzie.
Ale ci obcy-nieobcy potrafią naprawdę zdenerwować. No i okazało się, że w ciązy bywam bardzo złośliwa. Szczególnie dla tych, którzy próbują mi "współczuć". Naprawdę niektórzy tutaj traktują mój stan jako tragedię, co czasami mnie śmieszy a czasami strasznie irytuje. No i wtedy zamieniam się w zołzę. Niby wcześniej nie obchodziły mnie te opinie. Szczególnie, że nawet takich nie przewidywałam. Ale teraz w ciąży- humory i chimery- i wiadomo czasami coś w człowieku już "pęknie".

Cytat:
Napisane przez winylowa_plyta Pokaż wiadomość
ponoć jak się ma zgagę to dziecko będzie miało dużo włosów jak się urodzi
No to moja Maleńka będzie piękna, długowłosa

havana u mnie działa dosypanie do czegoś otrębów pszennych- do sałatki czy z płatkami

muron ale elegancki brzunio

Czy jesteście już całkowicie spakowane do szpitala? W sensie gotowa torba- siup- idziemy? Czy bierzecie, jeśli u Was nie zapewnia szpital, pampersy z rożnych firm?

Uciekam na obiad, pozdrawiam
do napisania
hippiepear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:27   #1796
Chantalle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
[FONT=Arial]

Malutki wg mnie i bardzo zgrabny.

Jesteś pewna, że bliźniaki Maluteńki ten brzuszek i faktycznie przy kocie praktycznie niezauważalny. Kocur olbrzym.

tak,ale to kot jest wielkosci 2 sporych noworodków, wazy 9kg
moge na nim cwiczyc noszenie 2 dzieciaczkow,heheh.od tego foto minelo 2 tyg. i wieksza jestem.

zjadlam pierogi ruskie i dogorywam w lozku...a mialam sie uczyc

a,moze to nie powod do dumy,ale moge prosic o zmiane mojego wieku na 1str. z 29 na 30 lat?
pozdrawiam

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png

Edytowane przez Chantalle
Czas edycji: 2010-12-14 o 14:31
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:32   #1797
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hippiepear Pokaż wiadomość
Gratulacje dla Mamy
Jak się tak czyta o tych maleństwach co przyszły już na świat to czuję, że włąściwie no co... to może być już Tymczasem brzuszek u mnie jeszcze wysoko.

Dzięki dziewczyny za dobre słowa
Mam 21 lat. Na reakcje znajomych nie narzekam Pełno ich wszędzie, czekają na nowiny i "dopingują", szczęscie, że są tacy ludzie.
Ale ci obcy-nieobcy potrafią naprawdę zdenerwować. No i okazało się, że w ciązy bywam bardzo złośliwa. Szczególnie dla tych, którzy próbują mi "współczuć". Naprawdę niektórzy tutaj traktują mój stan jako tragedię, co czasami mnie śmieszy a czasami strasznie irytuje. No i wtedy zamieniam się w zołzę. Niby wcześniej nie obchodziły mnie te opinie. Szczególnie, że nawet takich nie przewidywałam. Ale teraz w ciąży- humory i chimery- i wiadomo czasami coś w człowieku już "pęknie".

No to moja Maleńka będzie piękna, długowłosa

havana u mnie działa dosypanie do czegoś otrębów pszennych- do sałatki czy z płatkami

muron ale elegancki brzunio

Czy jesteście już całkowicie spakowane do szpitala? W sensie gotowa torba- siup- idziemy? Czy bierzecie, jeśli u Was nie zapewnia szpital, pampersy z rożnych firm?

Uciekam na obiad, pozdrawiam
do napisania
moja siostra urodziła w lipcu mając 21 lat A te babony niech sobie przypomną, że w latach 80 to był "normalny" wiek. Jesteś dorosła, atwój organizm w najlepszej fazie"=_ Niech spadają.

My się śmiejemy, że jak siostra będzie mieć tyle lat co ja to jej dziecko będzie już w podstawówce Jest 8 lat młodsza. Nie jest lekko, bo jej mąż studiuje, ale obie rodziny pomagają, Mały ładnie rośnie, pradziadkowie oszaleli. I o dziwo konserwatywny dziadek nawet nie rozpaczał jak się dowiedział

Wielce elegancki brzuch;-)

Ja do szpitala mam 24 Newborn Pampers i nowe Bella Happy z miejscem na pępek;-) 42 szt. za 25 zł, bo podobno są średnie, ale do szpitala wystarczą, jeśliby nawet trochę przemakały i trzeba częściej zmieniać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 14:42   #1798
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:

a,moze to nie powod do dumy,ale moge prosic o zmiane mojego wieku na 1str. z 29 na 30 lat?
pozdrawiam
jasne

kurcze, bacik Ci nie pomógł!!!!!!!!!!!!!!! no to pała

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

hippiepear nie przejmuj się tymi babsztylami, masz najnormalniejszy wiek . Nie jestem spakowana w ogóle. A ja to tak w połowie lutego dopiero mam termin, więc spakuję się w styczniu, no chyba że coś będzie się działo. Teraz jestem na etapie prasowania i prania . Na szczęście już końcówka.
Muron dla mnie śliczny brzuszek, a i nie taki wielki
Stary 2010-12-14, 14:46   #1799
dewi
Rozeznanie

Cytat:
tak,ale to kot jest wielkosci 2 sporych noworodków, wazy 9kg
moge na nim cwiczyc noszenie 2 dzieciaczkow,heheh.od tego foto minelo 2 tyg. i wieksza jestem.

pozdrawiam
czyli rozumiem że masz urodzinki... STO LAT

ja też nie jestem spakowana... ale moj Tż już mi głowę suszy... tym bardziej że brzuch twardnieje coraz częsciej...

Edytowane przez dewi
Czas edycji: 2010-12-14 o 14:47
dewi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 14:47   #1800
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
A doła to nie wiem, czemu mam. Chyba dlatego, że nie czuję świąt, nie mogę nic sama powybierać, mąż tak pracuje, że go ciągle nie ma, bo dojazdy zajmują mu teraz po 2,5h. I jeszcze dziś jakieś godziny musi odpracować. Poza tym wyszło z moich obliczeń, że z kasą do końca miesiąca będzie krucho i nie kupimy małemu ani leżaczka, ani karuzeli.
Do tego dochodzi standard w postaci: bo ja jestem gruba i brzydka i można ryczeć pół dnia. Serio dziewczyny, jeśli 42 to duży rozmiar, to ja chyba jestem mega opasła... Mój płaszcz na ciążę ma rozmiar 50.
nie wiem czy Cię pocieszę, ale mam tą samą sytuację.......z kasą krucho do tego stopnia, że mam dzisiaj zapłacić prąd, (kasa na to odłożona) ale się wstrzymuję do piątku, bo może coś nagłego wypaść. I już nie mówiąc o tym, że bardzo mi dziadkowie pomagają finansowo. Dlatego czekam do poniedziałku na moją "emeryturkę", bo inaczej nie będzie świątecznego jedzonka. A kasę dostanę dopiero w styczniu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości