![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Dziewczyny czy taka klatka http://allegro.pl/super-klatka-dla-c...403465766.html a dokładnie chodzi mi o tunele to byłaby za mała dla chomika syryjskiego?? przeszedł by?
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Wogole jak któras ma checi to pokazcie mi na allegro dla przykladu ktora dla syryjskiego jest najlepsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeeejku a jak ja się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam mam jeden tunel i to ocynkowany, a klatkę mam nie dla chomika, a koszatniczki. Jakoś te dla chomików mi się nie podobały ![]() O taką mam: KLIK Dużo ma miejsca moje kochane futerko ![]()
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Jakaś taka "zimna" ta klatka ;D
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Bo chodziło mi o to czy syryjskie jak osiągają 15cm to czy przecisną dupkę przez te tunele ;D i dla syryjskiego najlepsze jakie wymiary klatki sa? |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KLIK Tylko tu wg mnie są za strome znów kładki xD Trzeba by po prostu pięterka dać niżej. Jak Ryśko miał tak stromo to wybierał trasę po prętach ![]() *** Ranyyy ![]() ![]() Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2011-01-15 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Miała przyjść zielona, a przyszła niebieska, ale co mi tam
![]() Mi się tam podoba ![]() 1. Oho! Klatka otwarta ![]() 2. Maja obczaja z lewej strony sytuację... 3. Patrzy, czy warto wychodzić z tym grubiutkim tyłeczkiem ![]() 4. Obczaja z prawej strony czy dużo żarcia stoi ![]() 5. A tam wolę swoją kolbę 6. Chrupie sobie z miseczki ![]() 7. Klatka wyglądająca teraz ![]() wolała coś zjeść, niż wychodzić ![]()
#1776 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/klatka-dla-gryzoni...404179395.html http://allegro.pl/klatka-dla-chomika...405238893.html Przy odrobinie chęci, można bardzo ładnie zagospodarować wolną przestrzeń, ale nie przesadzać, żeby z kolei nie zagracić. O jeszcze taką znalazłam: http://allegro.pl/klatka-dla-chomika...395992267.html Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-15 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Agatek ale super urządziłaś tą klatkę! no teraz to zdecydowanie nie jest zimna!! ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Hej chomikomaniaczki
![]() Ja dopiero wstałam i to nastawiłam budzik by nie przespać całego dnia ![]() Wczoraj byłam na imprezie ze znajomymi i wróciłam po 4 i mam takieeeego kaca. W zasadzie to zastanawiam się czy jeszcze nie jestem wstawiona ![]() ![]() Żeby tego było mało dzisiaj muszę drugi rozdział dokończyć, ale mam już większość. Mimo to nie wiem jak ja to zrobię. Poza tym muszę was nadrobić bo strasznie naprodukowałyście tych postów ![]() Chciałam teraz zdjęcia maluszkom porobić ale się pochowały i nie chcą wyjść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Oooo Iza...to zabalowałaś ![]() ![]() ![]() Musisz wiedzieć, że my jesteśmy naprawdę nałogowymi ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ok, zaraz dopisuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o tunele to chomiczek sobie poradzi w nich chodzić ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ta klatka okropna ![]() Cudna Majunia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Rozeznanie
|
Jejku tamta cała klatka plastikowa, jest rzeczywiście straszna. Niestety bardzo wielu ludzi takie ma, szczególnie dla myszek. Kurcze tam naprawdę nie ma dostępu powietrza, co to za cyrkulacja jak tylko u góry jest kratka. Podobne są też niestety z Ferplast, te całe Duny zwykłe, bo np. Duna Fun ma też kratki w połowie, to już jest napewno lepiej. Producentów takich klatek powinni wieszać za jaja
![]() Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-15 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Ok...jako transporterek to taką można mieć...na chwilę, ale nie jako miejsce do życia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może do 18 Ci przejdzie ![]() My tutaj nie leniuchujemy tylko ![]() ![]() Szkoda ![]() Otóż to ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() Tylkko zwierzątko się męczy ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Tak w ogóle to ja wcześniej myślałam, że producenci tych wszystkich akcesorii, żywienia dla zwierząt znają się na tym i że wiedzą co jest dla zwierzątka dobre a co nie, ale właśnie na takich przykładach przekonuję się, że to tak nie do końca ![]() Nie powinni dopuszczać takich klatek do sprzedaży ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
plastikowym pudłoklatkom, smyczom dla chomików i kulom do biegania mówimy stanowcze NIE
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Chyba trzeba zrobić na początku jakąś listę niebezpiecznych zabawek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry pomysł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
poprostu ja mam dokładnie taką, od tego sprzedawcy
![]() Wojtas - syryjek - bez problemu się w niej porusza, w tunelach też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gosia dobrze napisane i dobry pomysł ![]()
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Wojciech wygląda na tym zdjęciu jak Dumbo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Rozeznanie
|
Tatuś mój oglądał dziś w salonie program o kuchni w Katalonii. Stwierdził, że zdechł by z głodu tam, bo nie lubi owoców morza, ryb i byczych jąder
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A najbardziej mnie odrzuca widok kalmara ![]() ![]() Nie ma to jak polskie jedzenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Przynajmniej będziesz miała powody do ćwiczenia jak wrócisz
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Bo teraz nie masz żadnych |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smacznego życzymy wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Rozeznanie
|
A ktoś mi powie, czemu w składzie karmy dla chomików karłowatych z Vitakraftu są krewetki?? Naprawdę chomiki to jedzą??
Wiadomo, że chomik żyjący na wolności czasem sobie zje jakiegoś robaczka, ale są to raczej chrząszcze, mączniaki lub świerszcze. A jakim cudem chomik może w swoim życiu złapać krewetkę?HAHAHA Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-15 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.