|
|
#1771 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
dzisiaj bylo mi ciezko obiad dokonczyc, no i nie zjadłam calego, teraz juz jestem głodna wiec przynajmniej moze kolacje całą zjem. tz zagniótł ciacho na plesniaka i bedziemy piec. karolca super ze zakupki sie udały
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jedz na siłę do końca, bo to może Cię zmulić, ale jak tylko czujesz głód to koniecznie jedz, bo jak soki z żołądka podbiją się do góry to będzie ciężko. Zobaczysz że za kilka dni wyrobisz sobie nawyki i wyczujesz co jest dla Was dobre a co nie. A co do tego pleśniaka-to masz na myśli ser pleśniowy Bo serów dojrzewających-czyli pleśniowych nie zaleca się w ciąży, raczej bym ich nie jadła.Mnie oczywiście dopadł mega katar przez co miałam taki krwotok z nosa, że przez dobre 20 minut nie mogłam go zatamować i mąż chciał wzywać pogotowie Ciurkiem leciało mi z nosa. Teraz czuję że i gorączkę lekką mam, katar zatkał mi zatoki i nie mogę oddychać-nie wiem jak prześpię tę noc, a jutro imieniny u babci
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Mojemu TŻ śniło się, że urodziłam córeczkę
a jaki zadowolony się obudził, hehehe
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia łączę sie z tobą w bólu katarowym....mnie juz 4 dzien morduje i konca nie widac
dziewczyny dzis wieczorem ide na usg...proszę o kciuki zeby wszystko było z maluchem ok |
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Danika trzymam kciuki za wizytę
Karolca fajne są takie sny ).
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-02-06 o 12:39 |
|
|
|
#1777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno będzie ok Inaczej nawet nei ma co myśleć :P Nadia bidulko, kuruj się . Ciekawe co tam u pauliny
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-02-06 o 12:59 |
|
|
|
|
#1778 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
plesniak nie z serem tylko z dżemem, ja nie lubie serów plesnowych, blleeee..... duuuuzo zdrówka dla WAS!!!!!! Cytat:
za usg.
|
||
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że zaczyna już śnić i w snach przekonuje się, że to jednak przyjemne uczucie ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- paulinka, jak Twoja wizyta? pewnie były owocne staranka?
|
|
#1780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą przerażające takie krwotoki... Wracaj szybko do zdrówka! |
||
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, trochę się martwię... od jutra, codziennie przez minimum dwa tygodnie TŻ będzie dojeżdżał do pracy jakieś 65 km. Wstawać będzie około 5 a w domu będzie pewnie około 19... Na pewno będzie zmęczony i... ten miesiąc chyba będzie trzeba sobie odpuścić
Nie będę miała sumienia aż tak go męczyć
|
|
#1782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To sama przyjemność i super relaks dla TZ, tylko Ty musisz przejąć inicjatywę i dać się TZtowi delektować
|
|||
|
|
|
#1783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
nadia, no tak
ale wiesz, jak człowiek pracuje fizycznie 10 godzin, do tego jeszcze 3 godziny za kółkiem... Więc pewnie będze wyglądało to tak, że wróci, wykąpie się i zje... Oj będę musiała ostro się za niego wziąć Mam nadzieję, że nie będzie tak późno wracał i będzie trochę czasu na figielki... póki co mam @ i pierwszy tydzień wszystko wyjaśni
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie. Mieliśmy goniony weekend. W sobotę byłam na spotkaniu z koleżankami wizażankami i na 18-stce mojego kuzyna, a dzisiaj u babci w hospicjum. Prawie jej nie poznałam
. Ale i tak wygląda dobrze jak na swój stan.Nadia specjalnie dla Ciebie wrzuciłam na nk zdjęcie w nowych okularach hehe
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
melduje, że serducho bije jak szalone
i maluch ma całe 6 mm a ja niestety mam zapalenie gardzioła i zwolnienie na tydzien i biparox do psikania ale wykuruje sie
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A i gratuluje wszystkim swiezym mamusiom....zwlaszcza Magdulcowi Pozdrawiam....
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane miałam iść dzisiaj do lekarza ale okazało się, ze przyjmuje tylko do 12 i się nie wyrobiłam...
A ja nie mam żadnych objawów typu mdłości czy wszystko jest ok? każdy mi mówi, ze powinnam się tylko cieszyć ale jakby były objawy to bym przynajmniej wiedziała, ze jest ok bo to normalne ![]() magdulec a Ty byłaś juz u lekarza?
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Caroline mnie zaczeło mdlić w szóstym tygodniu, w połowie...ale przecież niektóe szczęściary wcale nie mają mdłości
nie martw sie, na pewno jest ok ![]() ja mam nast wizyte 27 lutego i juz sie nie moge doczekać najchetniej robiłabym usg co tydzien zeby widzieć maluszka
|
|
|
|
#1790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne okularki i Tobie bardziej pasują grubsze ramki Cytat:
Tobie też życzę zdrowia. Ja mam mega katar, ale gardło odpuściło-w zasadzie bolało tylko raz. Cytat:
Temperatury nie mam na szczęście. Biorę Apap bo jest przeciwzapalny i może dzięki niemu nie mam gorączki, ale i tak od samego kataru źle się czuję. |
|||
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
Danika gratuluję bijącego serduszka Caroline nic się nie martw brakiem mdłości Nadia kuruj się Kochana kuruj U mnie za oknem wiosna
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
Jak to w nowej sytuacji bywa czasem nachodza mnie różne wątpliwości i strachy ale staram się myśleć pozytywnie Musi być dobrze i tyle! Tak sobie z mamą gadałam i w swojej pierwszej ciąży pierwszy raz u lekarza była dopiero w 3miesiącu! Nie brała ani kwasu foliowego ani zadnych witamin dopiero od 3 miesiąca i jak widać żyję I jestem zdrowa Więc to mnie tez troche uspokoiło ![]() U mnie tez ciepło jakby wiosna miała przyjść ale słoneczka niestety nie widać...
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, te które były z nami tu rok temu zapewne pamiętają moją prośbę o 1% podatku dla Mateuszka
![]() W listopadzie 2010 pieniążki zostały rozliczone i zaksięgowane na subkoncie Mateuszka (długo sie na to czeka). Późniejsze święta i problemy zdrowotne Mateuszka nie dawały jego rodzicom czasu na podziękowania. Dziś przesyłam Wam te podziękowania: Kochani! Chcielibyśmy serdecznie Wam podziękować za pomoc w zbiórce pieniędzy z 1% na rzecz Mateuszka. Zebraliśmy pieniądze, które przeznaczymy na operacje oczu ( już w marcu ) i turnus rehabilitacyjny w lipcu. W tym roku również zwracamy się do Was z apelem o pomoc - 1% Waszego podatku dla naszego Mateuszka. Przekażcie proszę apel dalej. Może ktoś z Waszych znajomych chciałby wesprzeć Mateusza. Dziękujemy za Wasze Wielkie Serca Kasia i Grzegorz Dołączam się do prośby rodziców Mateuszka. W moim profilu znajduje się nr konta i informacja, którą należy wpisać w PITach aby przekazać swój 1%. Mateuszek ma już ponad 2 latka i nauczył się chodzić, niestety jeszcze nic nie mówi i jest w trakcie diagnozowania przyczyn, możliwe też że ma znaczny niedosłuch, ale to mądre i uśmiechnięte dziecko, które walczy o normalne życie. Z góry Wam dziękuję Edytowane przez nadiazloto1 Czas edycji: 2011-02-07 o 14:07 |
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia ja sobie wpisze w moim rozliczeniu
|
|
#1795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
W weekend nie miałam czasu na wizaż tylko na staranka W sumie po wizycie ok, myślałam, że będzie gorzej uff...Gin zrobił mi usg i wszystko ok, ładna śluzówka i w lewym jajniku wielki jajcor na ponad 21mm Co do wyników to prolaktyna spadła aż nawet ponad niższą granicę, ale to popdobno ok i tylko tarczycę mam tochę za wysoka bo norma jest 3,2 a ja mam 3,33 - dalej będę brała Eltroxin raz dziennie i będzie ok Poza tym dostałąm całą listę badań, które mam zrobić w Polsce aż 7 pozycji mi wypisał, nie pamiętam dokładnie jakie ale wiem, że dużo przeciwciał...no i mąż musi armię sprawdzić.Jak się nie uda to za miesiąc mam znowu iść do niego w okolicy owu i zobaczymy co dalej A i cytologię tez mialam robioną. Przy okazji wizyty wpadłam na mały shopping i kupiłam sweterek i bluzkę. Sobotni wieczór spędziliśmy przy winku i pizzy a pózniej wiadomo... ![]() Wczoraj mieliśmy mieć gości, któzy jednak nie dotarli to zrobiłam ciasto marchewkowe, posprzątaliśmy trochę a potem cały dzień leniuchowalismy w domku. Ogólnie weekendzik miło zleciał ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Świetnie wyglądasz - pasują Ci Cytat:
zrzucić Cię na dolną listę?? |
||||
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia swoich dzieci nie mam to chociaz trochę innym pomogę. Na tyle ile mogę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wbrew pozorom oddajemy dużo. Za zeszły rok udało się zebrać 10tyś, z czego 7tyś kosztuje operacja oczu. Ciężko zebrać od tak taką sumę pieniędzy.Mam do Ciebie Aguś pytanie. Idę w sobotę, nie tą tylko następną na cywilny ślub do koleżanki i chciałabym dla niej w prezencie album na zdjęcia ale taki ręcznie ozdobiony. Czy Ty kupujesz takie bazy albumowe i je zdobisz? Chciałabym żebyś zrobiła coś takiego dla mnie, choć wiem, że mam mało czasu i możesz się nie zgodzić, ale wiem, że to byłaby świetna pamiątka dla koleżanki
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam Ci pw
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko czyli weekend miałaś przyjemny
![]() zrzuc mnie proszę do ciężarówek termin porodu mamy na 29.09.2011 rany, nie moge w to wszystko nadal uwierzyć... zeby wasze staranka okazały się owocne Aga fajnie ci w tych oprawkach tez nosze okulary, ale w sumie nie miałam jeszcze palstikowych...ja co roku przelewam 1% na hospicjum dla dzieci, tez uwazam, że każdy powinien to zrobić, zwłaszcza, że nic to nie kosztuje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

dzisiaj bylo mi ciezko obiad dokonczyc, no i nie zjadłam calego, teraz juz jestem głodna wiec przynajmniej moze kolacje całą zjem. tz zagniótł ciacho na plesniaka i bedziemy piec. karolca super ze zakupki sie udały

Nie jedz na siłę do końca, bo to może Cię zmulić, ale jak tylko czujesz głód to koniecznie jedz, bo jak soki z żołądka podbiją się do góry to będzie ciężko. Zobaczysz że za kilka dni wyrobisz sobie nawyki i wyczujesz co jest dla Was dobre a co nie. A co do tego pleśniaka-to masz na myśli ser pleśniowy
Bo serów dojrzewających-czyli pleśniowych nie zaleca się w ciąży, raczej bym ich nie jadła.
Ciurkiem leciało mi z nosa. Teraz czuję że i gorączkę lekką mam, katar zatkał mi zatoki i nie mogę oddychać-nie wiem jak prześpię tę noc, a jutro imieniny u babci
).

dziś mam 13dc i usg mi zrobi, ciekawe czy owu będzie
jakos tak nie chce mi się tam jechać
boję się, że się zdołuję...
mam nadzieję, że odpoczynek dobrze Ci zrobi i nabierzesz sił i chęci na dalszą walkę o szczęście 
Pozdrawiam....

to zrobiłam ciasto marchewkowe, posprzątaliśmy trochę a potem cały dzień leniuchowalismy w domku. Ogólnie weekendzik miło zleciał
Ale przynajmniej pogadałam sobie z mamą i siostrą, pośmiałyśmy się, wyspacerowałam się na jakiś czas i zaraz będzie szykowanie późnego obiadu