|
|
#1771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Ja to juz chyba nigdy nie wezmę regularnej
Tylko kurier! Mam tak strasznie niekompetentnego dostawcę, ze głowa mała.... Ostatnim razem miałam przesyłkę z terminem do 18-stego marca. Dzwonie do goscia 18-stego wieczorem z zapytaniem gdzie jest i o której godzinie moge sie go spodziewać, a gość do mnie "ja tam dziś nie dotrę i się rozłączył zadzwoniłam do jego szefa i pytam co jest grane. Móię, ze klientka wyjeżdża rano dnia następnego do Anglii i jak nie będę za nią 150 zł buliła. Koniec końców koleś do mnie dotarł i opierdzielił mnie, ze przeze mnie spóźni sie do pracy na III zmianę i nawet nie odpocznie <szok> i ja głupia ( ale mam moralniaka....Yesoo....az mi głupio bo tylko wysłałam posta i przyjechał kurier.......
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-04-07 o 16:38 |
|
|
|
#1772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałam dobrze, to mi się dostało. ![]() Dla mnie problem czy Avon przesyłkę przyjmie i czy ją rozliczą nie istnieje.Bo jeśli nie jest po terminie 3 miesięcznym ( mówimy o zwykłej reklamacji) to Avon zawsze przyjmie i zawsze rozliczy.( po oczywiście spełnieniu warunków zwrotów). Piszę to w oparciu o kilkunastoletnie doświadczenie nie tylko swoje. Dlatego zrozumiałam problem pod względem - kiedy rozliczą.Jeśli źle to przepraszam.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2011-04-07 o 16:46 |
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie ten problem też nie istnieje, ale jedna z nas nie wiedziała, czy może nie być poleconym, więc tylko spieszyłyśmy z odpowiedzą, że nie ma się co martwić, bo może być ... ot tyle ... ![]() koniec tematu
|
|
#1774 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
. Nie spojrzy na składy, wszędzie to samo. Chemia, chemia, a na końcu ekstrakty naturalne. Mnie śmieszy jak ktoś twierdzi, że te dwie firmy bardzo się różnią. Jednemu odpowiada to, drugiemu tamto, ale poziom ten sam.Cytat:
Ja na przykład depiluję się kilka lat (4) i włosy mam jakie miałam (gęste i ciemne) i szybko rosną. Co kilka dni muszę się depilować. U mnie wiec ta teoria się nie sprawdza. Może za 20 lat się przerzedzą ale w sumie u starszych pań to i tak owłosienie marne Z brwiami faktycznie sprawa inaczej wygląda Część przestała szybko odrastać, część jest uparta i dalej odrasta, ale i tak muszę z brwiami robić porządek co 4 dni.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-04-07 o 16:52 |
|||
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ahaaa, a gdyby ktoś był zainteresowany (bo sama o to pytałam parę dni temu): Informujemy, że produkty z Oferty Demo nie podlegają zwrotom. Wyjątek stanowią produkty wadliwe. W przypadku otrzymania niepełnowartościowego produktu prosimy o jego zwrot wraz z Formularzem Przesyłki Zwrotnej (dostępnym w Strefie Konsultantki w zakładce 'Pliki do pobrania") przesyłką wartościową za pośrednictwem Poczty Polskiej na adres....
|
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się co tam miałaś ciekawego w paczce ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
na szczęścia ja nie muszę doprowadzać brwi do porządku , powiem że nigdy w życiu sobie brwi nie korygowałam
|
|
#1777 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie czy jak zamówię z katalogu 6 to już jest pewne,że będzie ta torebka z katalogu 5 (Julia) co była w brakach?
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
nie jest pewne nigdy w którym zamówieniu dołączą ci brak . np ja czekałam dwa katalogi na swój brakujący aparat solutions .
|
#1779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie bój , będą pamiętać
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1783 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o to całe rozliczanie zwrotów to ja wysyłałam paczkę poleconym priorytetem tydzień temu w środę (30.03), a wczoraj miałam już korektę na koncie W sumie się zdziwiłam bo byłam pewna, że dopiero będę miała zwrot kasy na początku katalogu 6.A jeszcze Wam powiem, że użyłam dzisiaj tego nowego podkładu mineralnego bo zamówiłam sobie próbki. Jak dla mnie jest idealny na wiosnę: jest bardzo lekki, fajnie się rozprowadza i wchłania, dosyć ładnie kryje i matuje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 |
|
Raczkowanie
|
Avonomaniaczki czy produkty z oferty dnia mają swoje kody, które się wpisuje w formularzu zamówień razem z innymi zamówieniami czy to jakoś trzeba w dzień, w którym jest oferta?
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co myślisz o tych drobinach o których dziewczyny wspominały ?
|
|
#1788 |
|
Zadomowienie
|
A co do zwrotów - w czym wysyłacie? Mam kilka rzeczy do zwrócenia i nie wiem czy koperta bąbelkowa wystarczy (m.in. olejek, lakier do paznokci itp.)... kopertę to wiem że na poczcie, a jakieś pudełeczka czy coś gdzie kupujecie? na pocztę pójść z rzeczami i pani mi jakieś dopasuje?
i czy to wtedy też można jako list :P
|
|
|
|
#1789 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w kopercie bąbelkowej wyślij nie musisz w pudełku bo wtedy baba cie policzy jako paczka a to drozsze od listu wiecv radze w kopercie;p |
|
|
|
|
#1790 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Otworzyłam próbkę z odcieniem nude, wypróbuję inny kolor może tam będą drobinki? Nic świecącego tam nie było
|
||
|
|
|
#1791 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wpisujesz wtedy jak bedziesz robiła sobie zamówienia a kody dostaniesz z podpisu karinki,wszystkie tam ona wpisuje |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oby nie bylo nic co lśni
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Rozeznanie
|
Resscue kremik oczywiście z twojej ulubionej serii z masłem shea
, żel do kąpieli Spa (himalajskie jagódki), serum do włosów, 3 mini podkłady (wzięłam, bo wygodniejsze na próbki), mleczka z Demo, puder prasowany "idealny kolor" (fair), balsam do ust z olejkiem ryżowym, woda toaletowa Pro Move, kosmetyczka, krem z Care do twarzy odżywczy, żel do kąpieli mistique i chyba tyle. Koleżanka zamówiła dwie wody toaletowe Ice Sheers- zieloną i fioletową- zielona cudna! Fioletowa bardzo mocna. I wypróbowałam kredkę żelową - jak dla mnie rewelacja, tylko chyba musiałabym na nią położyć biały puder transparentny dla lepszej trwałości.(Ale u mnie burza...niech sobie już pójdzie )
|
#1795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z pudru prasowanego będziesz zadwolona jest cudowny Mleczka z demo tak samo , zakochałam się w waniliowym żel mistique - u mnie się na burzę zaniosi
|
|
#1797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w sumie wieczoru też sąsiedzi chyba poczują, ze mi paczka przyszła jak wylezę z kąpieli![]() dziecię moje tylko wyło mi cały czas, bo miałam jej zamówić balsamik do ust i nie zamówiłam......z głowy mi wyleciało ![]() a to mleczko waniliowe......ono mi cos Avonowego przypomina....cos sprzed wielu lat.....
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta wanilia jest fajna bo nie jest tak chamsko słodka
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-07 o 18:28 |
|
|
|
|
#1799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktem jest, że są osoby, które potrzebują porady bo katalog Avon jest tak bogaty w oferty, że samodzielnie się gubią w tych dobrociach
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy miałyście taką sytuacje że paczka do was nie doszła a w strefie miałyście status "odebrane"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

zadzwoniłam do jego szefa i pytam co jest grane. Móię, ze klientka wyjeżdża rano dnia następnego do Anglii i jak nie będę za nią 150 zł buliła. 

. Nie spojrzy na składy, wszędzie to samo. Chemia, chemia, a na końcu ekstrakty naturalne. Mnie śmieszy jak ktoś twierdzi, że te dwie firmy bardzo się różnią. Jednemu odpowiada to, drugiemu tamto, ale poziom ten sam.
ale w sumie u starszych pań to i tak owłosienie marne 

(

i czy to wtedy też można jako list :P

)