![]() |
#1771 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
![]() |
![]() |
#1772 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
morenica cięzko cokolwiek doradzić w takiej sytuacji.
![]() Faktycznie blokada na telefon wzbudziłaby moje podejrzenia (nie wazne jakie, ale to dziwne). Poza tym nie powinien CI mówić tylu przykrych słów ![]() Nie chce chodzić do twoich rodziców - ok, ale niech powie dlaczego. Spróbujcie porozmawiać na spokojnie, bez emocji. Wyjśnijcie sobie wszystko, bo inaczej ciężko będzie tak żyć. 3maj sie kochana, jesteśmy z Tobą ![]()
![]() |
#1774 | ||
Zakorzenienie
|
dobry wieczór ![]() ![]() Cytat:
eh ja tez uwielbiam miec wszytsko dobrane itp... ale czasem własnie ten brak kaski ogranicza...- ja chcę do pracy ! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
widze ze na tapecie jest temat mieszkania - jeśli chodzi o kuchnie będę z własnego doświadczenie polecała szkło na ścienie
![]() ![]() a co do oświetlenia to pokaże jak u nas jest w salonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No proszę dużo nas tutaj ![]() Cytat:
Ja bym na to nie pozwoliła to nie ty jesteś winna, to że nie masz pracy nie znaczy że jesteś winna, to on ma długi i ciekawe z czego ma te długi... Teraz pomoże Wam rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa żadna kłótnia żadne fochy. Tylko pamiętaj to ty musisz trzymać "pałeczkę" w rozmowie, twój mąż musi wiedzieć, czego oczekujesz i musicie sobie wszystko wyjaśnić. P.S- jeżeli ktoś może się obrazić to tylko ty za słowa które usłyszałaś o dziecku i ciąży. Moim zdaniem przegiął i nie ważne czy ludzie się kłócą czy nie takich rzeczy nie można mówić ukochanej. Trzymaj się ![]() Na pewno wszystko się ułoży. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2012-03-05 o 06:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Margolka fajna kuchnia i ciekawe oświetlenie w salonie tylko fajnie by było zobaczyć salon w jakimś większym ujęciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też mamy ciche dni, z tym że nie mam awantury tylko przestajemy się do siebie odzywać. Poszło o to poddasze z którego tak się cieszyłam że w końcu coś tam się dzieje. Okaząło się że Tż wszytsko już zaplanował łącznie z rozmieszczeniem mebli w łazience i zabudowa garderoby i nic mi o tym nie powiedział, i dziwi się że entuzjazmu wilkeigo nie okazałam. Jak powiedział moje zdanie, normalnie, spokojnie że myśłalam że będzi etak i tak , to powiedział że mu skrzydła podcięłam, i tak się skończyła niedziela że każde na sowjej połowie łóżka usnęło ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() Wczoraj spędziliśmy razem niedzielę, Potem moi rodzice na kawę przyszli. Troszkę pogadaliśmy, ale nie bardzo chciało mi się rozmawiać nawet. Po prostu ja musze to sobie wszystko poukładać, poobserwować Go jak się zachowuje i wtedy powiem czego ja oczekuję od Naszego związku, co mnie boli itd. Myślę, że teraz potrzebny Nam jest czas na ochłonięcie, bo za wiele bolesnych słów padło. Czas czas i jeszcze raz czas.. A jak to dalej będzie...nie wiem. Kocham Go bardzo i zależy mi Na Naszym związku. Więc narazie obserwuję jak się zachowuje i wyciągam wnioski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Morenica - bardzo przykra sytuacja. Przepraszam, ze to powiem, ale Twoj maz zachowuje sie jakby jeszcze nie dorosl do malzenstwa. Jak mozna powiedziec komus bliskiemu takie przykre slowa o stracie dziecka ![]() ![]() Ja bym sie na Twoim miejscu dobrze zastanowila, jak widzisz swoja przyszlosc z nim. Chociaz nad tym, to trzeba bylo sie zastanowic przed slubem ![]() ![]() Cytat:
![]() Zdjecia z mieszkanka super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morenica zgodzę się z Gwiazdeczką. przemyśl to Wasze wspólne życie. Osoba która kocha nie powinna tak robić. Ani mówić takich rzeczy.... ![]() ![]() najważniejsze żebyście sobie wszystko na spokojnie wyjaśnili. trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Świetna ściana w salonie i te światła ![]() Szkło też mi się podoba jeżeli zdecydujemy się urządzić kuchnię w nowoczesnym stylu to na 100% będziemy mieli szkło zamiast płytek ![]() A czy mogłabyś mi napisać ile was wyniosło to szkło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Margo boooosko
![]() ![]()
![]() |
#1785 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Rozeznanie
|
Margolka rewelacja!!! pieknie macie urzadzone mieszkanko, pochwal sie w calosci, bo jestem ciekawa
![]()
![]() |
![]() |
#1787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz u Ciebie głównie ze względu na ukrywanie takich spraw jak długi i blokowanie tel bez przyczyny wygląda to dużo gorzej. Twój Tż powinien poważnie nad saobą się zastanowic, Tobie życze wytrwałości i pamiętaj że się kochacie ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
Trochę nas poniosłao bo można było spokojniej pogadać. Wczoraj już było dobrze i myślę że zaplanujemy to jeszcze raz razem.
![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Margolka fajne oświetlenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Raczkowanie
|
Morenica... brak mi słów na Twojego męża-przesadził ze słowami, z tajemnicami,komornikiem.. i jak to? zablokował komórkę? ja rozumiem, kazdy ma swoją prywatnośc, ale żeby ją aż tak chronic?
każdy związek ma gorsze i lepsze chwile, przeanalizuj to co czujesz i jak Cie traktuje, widocznie ma jakiś problem, zapewne nie mały skoro się aż tak zachowuje. u nas też byłą kłótnia, wczoraj dokładnie z mojej winy, dostałam pracę, ale stresującą i wynagrodzenie minimalne, chodzę ze ściśniętym żołądkiem, nie wysypiam się, do tego w weekendy studiuję praktycznie co tydzień i jestem powoli zmęczona, nie mam kiedy wypocząć, rozerwać się z TŻ, nie mamy czasu wspólnie bywać, co jest bardzo smutne i nie tak miało wyglądać nasze małżeństwo. Wykrzyczeliśmy sobie różne straszne rzeczy z przeszłości, ja się oczywiście poryczałam i pierwszy raz w życiu poszliśmy spać pokłóceni ![]() Chyba muszę częściej do Was wpadać, bo jak tylko tu zaglądam i się wygaduję - życie zaczyna mi się układać ![]()
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Dodałam nowe zdjęcia na bloga
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super salon |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na której ścianie? tej jasnej czy ciemnej? Edit: jasna ściana to Dostojna Perła, ciemna-Kawowy Onyks. Obie farby są od Magnata ![]() Edytowane przez karolinusienka Czas edycji: 2012-03-06 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super kuchnia. A oświetlenie ![]() Będziemy mieć taką samą ścianę, ale nad nią oswietlenie linkowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siedz z nami ile tylko wlezie hehe Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Z Mężem jest dobrze. Nie bardzo dobrze, bo pewnie nie prędko tak będzie. ale rozmawiamy w miarę normalnie, spędzamy razem czas. Powiedział dzisiaj jak wrócił rano z pracy, że przeprasza, że to wszystko było w nerwach itd. Wybaczyłam, ale jednak mam na Niego czujne oko i obiecałam sobie, że jeśli się jeszcze dowiem o jakiś długach, tajemnicach czy Bóg wie czym...trudno...nie będę walczyć... Mąż teraz dużo pracuje, więc może to i dobrze, że odpoczniemy od siebie i zastanowmy się co co i jak dalej i jak mamy pracować nad Naszym związkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musicie sobie wszystko wyjaśnić i przede wszystkim nie mieć więcej tajemnic. będzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#1798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Długo Ci wytrzymują te tulipany u nas w pracy po 2 dniach opadły. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() najbardziej zaskoczona byłam tulipanami z poprzedniego weekendu tj 24-26.02 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tulipany je lubią. i takie pieniążki nawet ożywiają tulipany. bratowa dostała je na urodzenie dziecka, miała już je takie oklapłe, z mamą poradziłyśmy te grosiki i na następny dzień były jak nowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.