|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Jakiś do kitu ten dzień
![]() Zimno i deszcz... Poza tym TŻ miał dzisiaj rozmowę w sprawie pracy. Byliśmy dobrej myśli, a teraz mamy mieszane uczucia. Zaczne od tego, że rekrutujący żuł gumę A poźniej pyta Tż-a, dlaczego pracował pan w tak krótkich okresach czasu. No to Mój już nie wytrzymał i mu mówi, że jakby Pan dokładnie przeczytał CV, to by pan wiedział, że studiowałem dziennie i wykorzystywałem każdą chwilę, by pracować. Na to rekrutujący mu odpowiedział: a tak, dzienne, yhym.. I zaczął później kręcić o dodatkowych wymaganiach, o których w ogloszeniu nawet nie wspomnieli Szukają kwadratowych jajek chyba |
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Siedzę w pracy i czekam na fotografa który ma do mnie dzisiaj przyjechać z Kielc. Pierwsze spotkanie ale od razu podpisuję z nim umowę
![]() W sobotę za to ostatecznie podpisuję umowę o salę, chociaż mam już ją zaklepaną od dawna. |
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Gorska_Kozica widać, że sami do końca nie wiedzą kogo szukają. a żucie gumy
![]() Seagirl miałaś już fotografa wczesniej upatrzonego? |
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
jakiego fotografa wybrałaś??
|
#1775 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój czasem ni z tego ni z owego mówi coś w rodzaju: "jak nasza córeczka będzie miała takie oczy jak Ty, to będzie miała pełną władzę nade mną i nic jej nie będę w stanie zabronić", albo jak robię taką moją sałatkę, to: "nasz synek będzie uwielbiał Twoją sałatkę" Strasznie to miłe, jak tak mówi, zresztą sama też mam podobne akcje Ale na razie jeszcze nie mamy odpowiednich warunków, więc dopiero za kilka lat te dzieciaczki - planujemy dwójkę ![]() Cytat:
A jak do tego nie będzie żadnych kawalerów, to zawsze DJ może powiedzieć "no, a chłopy wszystkie na sali już oddane w dobre ręce, to może teraz się przekonamy, który najdłużej z żoną wytrzyma" I wtedy TŻ może też sobie rzucić ![]() 2. Problemów jako takich w mojej Rodzinie nie ma za bardzo, psychicznych też nie, ale nie zapraszam siostry mojego Taty - bo to wredna szmata, która tyle naszej rodzinie krwi napsuła, zawsze przed wszystkimi udaje ofiarę, a tak naprawdę przez nią moja Babcia umarła (nie będę wchodzić w szczegóły, ale jestem niemal pewna, że to jej osoba spowodowała śmierć) i nie utrzymujemy kontaktów z nią. Z jednym z jej synów 3małam kontakt, póki był w PL, bo mieszkał wtedy u Babci, a ja byłam tam codziennie, a odkąd pojechał do niej do Kanady, to jak tu wraca to udaje, że mnie nie zna - dobrze wyszkolony przez mamusię. Także mogę powiedzieć, że baba jest w pewnym sensie psychiczna i nie zapraszam, bo nie wyobrażam sobie mieć kogoś takiego w tym pięknym dniu. Ale zawsze możesz iść do salonu, popatrzeć, przymierzyć, zresztą za jakiś czas pewnie jeszcze jakieś przymiarki będą, bo chyba nie jest idealnie dopasowana? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Urok i czar, zadziałaj, a nie będą mogli się oprzeć ![]() Cytat:
![]() Hm, no już dawno temu powstał tu na wątku pomysł, żeby spotkać się jeszcze przed zaślubinami - planowany jest wieczór panieński z udziałem li tylko Panien Młodych 2012 Wstępne ustalenia są na lipiec w Warszawie Myślałyśmy nawet o stworzeniu koszulek z napisem PANNY MŁODE 2012 i założeniu ich na ten wieczór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3mam kciuki, żeby udało się zrobić choć ze 2 fotki ![]() Mam na dziś wielkie plany typu pranie, czytanie i pisanie do mgr i ogólne ogarnięcie... Ciekawe, ile mi z tego się uda zrealizować
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
hej wszystkim. Ostatnio zawsze rano męczy mnie katarzysko i uporczywe kichanie. Oszaleć można.. Na szczęście popołudniu przechodzi..
Dotk4- mam nadzieje że uda Ci się pstryknąć fotencje bo wszystkie chyba umieramy z ciekawości!
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-04-13 o 11:18 |
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak chcem!!!!!!!!!Mam nadzieję, że dzisiaj jakies foty będą Miłego przymierzania!!!!Gorska_Kozica czy Wy przypadkiem paru fotek nie macie z Tatr Słowackich, konkretnie chodzi mi o widok na Łomnicę ze Skalnego Plesa. Albo byliście gdzieś, gdzie widoki są niemal identyczne....????
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się będzie działo i sama wydziergam nam te koszulki muszę się pochwalić umowa z zespołem podpisana
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gosza_m, bystre oko. Tak, letnie zdjęcia są z Tatr Słowackich
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą- pięknie tam jest!!!!!!!!
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Dotk4to widzę jutro mamy obie dzień pełen wrażeń
pod znakiem Maggie Sottero już nie mogę się doczekać nawet mama i tata zmienili trochę nastawienie
|
#1782 | ||
|
Zakorzenienie
|
o matuhno dopiero skończyłam kuchnie sprzątać od godziny 9 padam
![]() Cytat:
ja też tak chcem no a tak wogóle to się cieszę że przymieżysz tą suknię i trzymam kciuki żeby uadło się foto cyknąć ![]() Cytat:
i do wawki daleko nie mam
|
|
#1783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeeeej Super, ze rodzice bardziej pozytywnie do tego podchodza Mam nadzieje, ze Twoja MS bedzie idealna Ja ide z nadzieja, ze cos mnie zauroczy I ze stylista powie mi co mi pasuje, czego powinnam unikac I nie ukrywam, ze mam wielka nadzieje, ze pozwoli na fotki Tak bardzo bym sie chciala w nich pokazac!!!
|
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-13 o 12:21 |
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
o matko dwa dni mnei nie bylo a tu tyle do nadrabiania. ale udało mi sie
suknie, suknie, suknie.... ja o nich staram sie nie myśleć przynajmniej do września a potem pomyślę czy nowa, czy allegro czy co tam jeszcze innego.I tak mam ograniczony budżet więc suknie nie do końca będzie zależała od moich upodobań lecz od ceny Ale co tam w końcu nie to jest w tym wszystkim najważniejsze.Ja w przeciwieństwie do was miałam wczoraj bardzo dobry dzień W końcu zrobiłam krok do przodu i jestem prze szczęśliwa Dzisiaj pogoda kiepska taka pochmurna w sam raz na porządki w szafie a właśnie w poniedziałek kumpela dowiedziała sie o wyprzedaży w Szczecinie i tak raz dwa sie zebrałysmy i pojechałyśmy Wszystko było 50% taniej nawet te juz wczesniej po przeceniane rzeczy bluzeczki za 10-15zł, spódniczki spodenki za 20-30zł chyba nie muszę mówić że wróciłam z cała reklamówką ciuszków, chociaż miałam oszczędzać jeszcze dzisiaj muszę tż zdać sprawozdanie bo nic o tym wypadzie nie wie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratuluję umowy Ja właśnie czekam na maila zwrotnego od filmowców, czy mogą się spotkać w pierwszy weekend po świętach, bo wygląda na to, że wtedy nam się uda pojechać...Cytat:
Pewnie widząc Twój entuzjazm sami złapali bakcyla ![]() Cytat:
Dobra, to idę wstawić to pranie.... ![]() No Dziewczynki kochane, czekamy na fotki jutro, oby się udało je zrobić
|
|
#1787 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na relację i zdjęcia ![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Jeszcze nie wszystko przesądzone, a nuż się uda ![]() Cytat:
za spotkanieCytat:
Ale za żadne skarby świata mi się nie chce.
|
||||
|
|
|
#1788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już kiedyś mierzyłam siostry suknię nagimnastykowałam się ale dałam radę a widzisz jutro jesteś umówiona to będziesz miała ten komfort że to jest czas dla Ciebie . Mi babka powiedziała że można przyjsc bez zapowiedzi ale wtedy jak przyjdzie ktoś kto był umówiony to będę musiała poczekać bądź odstąpić przymierzalnie. Wiec wolałam się zapisać
|
|
#1790 | |||
|
Podróżniczka
|
Dzień dobry!
U mnie dzisiaj okropna pogoda, czyli kontynuacja dnia wczorajszego. Do 11 tak lało, że nie miałam sumienia wyjść z psem na dwór ![]() Cytat:
Czekamy na fotorelację Cytat:
Strasznie nie lubię takich sytuacji, ale ostatnimi czasy są one coraz częstsze na rozmowach. Cytat:
U mnie sprawa z fotografem nadal leży i kwiczy
|
|||
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak jak mówiłam moja mama to pedantka i wolę kilka rzeczy zrobić jak jej w domu nie ma to potem będzie mniej do roboty. Bo jak ona w wir wpadnie to potrafi cały dom sprzątać od 6 rano nawet do 20 (chociaż był sprzątany tydzień temu) także u mnie to dość długo trwa ze względu na mamę ;/
|
|
#1792 |
|
Raczkowanie
|
witam,
kurcze dziewczyny szok tyle stron nie wiem kiedy byłam tu ostatnio ale dawno ( brak czasu) widzę Nowe PM w gronie - dlatego witam przeleciałam okiem parę wpisów i widzę wpis o spotkanie hehehe wszystkich PM 2012 szkoda tylko że lipiec - bo koniec lipca mój wielki dzien: tak wogóle to zbieram się do księdza ( wiem powinnam już dawno) o zaklepanie dnia i godziny widzę że wiele z Was już ma ustaloną godzinę teraz moje pytanie bo nie wiem czy idąc już do księdza o ustalenie daty mam mu już coś płacić?? bo wiecie jak to jest z tymi księżmi a niechcę wyjść na idiotkę że mu nic nie dam - ale jak się nic nie daje to a chcę już mieć tą godzinę ustaloną
|
|
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
Kurna, w tym biurze rachunkowym szukają osoby bezrobotnej. Noszsz... ja rozumiem cięcie kosztów i tak dalej, no ale chyba jak ktoś jest dobry to powinni go wziąć niezależnie od tego czy ma pracę czy nie
Ale nie, wolą zatrudnić bezrobotnego i dać mu 800 zł w ramach stażu z Urzędu Pracy, bo osobie takiej jak ja musieliby już zapłacić normalne pieniądze, więc im się to nie opłaca |
|
|
|
#1794 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z wiazaniem gorsetu to juz na pewno nie :P Poza tym, obawialabym sie, ze cos podre czy cos .. Na tym etapie wole jednak, zeby ktos mi w tym pomagal A ten salon do ktorego jutro ide, to wpuszcza osoby jedynie jesli sa umowione. Dla reszty jest zamkniety i nie mozna ot tak sobie wejsc i popatrzec .. ![]() Cytat:
Jeszcze nie teraz A jakas godzine chcesz zaklepac? Powodzenia! Bo moj powiedzial, zeby przyjsc w grudniu/styczniu, bo u mnie w parafii na pewno nie bedzie tyle slubow, zeby trzeba sie bylo tak wczesnie zapisywac
|
||
|
|
|
#1795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaką konkretnie datę wybraliście?? bo w kalendarzyku widniejesz bez daty ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
jezu jakie kombinacje... no ale chce mamie pokazać zdjęcia bo nie to że jest chora teraz to na dodatek nie może zbyt dużo chodzić... no i cóż... chyba że powiem babkom że mam taką sytuacje i żeby przymkneły oko
|
|
#1796 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
dwano mnie nie bylo a tyle stron do narobienia ale nadajecie - przepraszam ale siły nie mam czytać wszystkiego z tego co sie zorientowałam to teraz na topie suknie ślubne - ostatnio zmieniam zdanie co mi sie podoba - he he ciekawe co wybiorę na ten wspaniały dzień. Z innych fajnych spraw: w tym tygodniu kończymy nauki przedmałżeńskie dwa ostatnie spotkania przed nami ![]() byłam u dietetyka dziewczyny no i powiem Wam że się opłaca dostałam fajne rady żywieniowe i jadłospis i trzymając się tych zasad schudłam już 2 kg w ciągu 6 dni jestem póki co zadowolona trzymajcie kciuki za więcej straconego balastu pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
|
#1797 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, żeby każda z nas była jeszcze przed, no i żeby przede wszystkim mogła się ruszyć, bo przecież w roku ślubnym to będą nam już tylko przygotowania w głowie ![]() Księdzu teraz nic nie płacisz, tylko prosisz o zaklepanie daty i godziny, zwykle się płaci tuż przed lub tuż po mszy ślubnej. Cytat:
No niestety zwykle w tych salonach jest tak, że babka stoi z PMką w przymierzalni, ubiera ją, rozbiera i często ani na krok nie odstępuje... Wtedy jest ciężko zrobić fotkę. Ale zawsze można spróbować poprosić o dodatki - welon, rękawiczki, stroik, no coś, żeby baba musiała iść poszukać Wtedy może się uda coś cyknąć
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-13 o 13:18 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
ps jeszcze 24 dni i zobacze 3 zamiast 4
oczywiście w suwaczku
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
no to super, uspokoiłyście mnie
chcę godzinę 14.00 a nie widnieję bo nie mam czasu nawet pobawić się tym aby wstawić sobie pod postem date slubu poznania itd. wiec może napiszcie mi na skróty co należy zrobic data slubu 28 lipca 2012 |
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

dobre, nie? hehe
Ale na razie jeszcze nie mamy odpowiednich warunków, więc dopiero za kilka lat te dzieciaczki - planujemy dwójkę
to na mapie zaznaczymy mniej więcej środek i tam się umówimy 

Ja też tak chcem!!!!!!!!!

18.08.2010 - zaręczyny
Ja właśnie czekam na maila zwrotnego od filmowców, czy mogą się spotkać w pierwszy weekend po świętach, bo wygląda na to, że wtedy nam się uda pojechać...
Dobra, to idę wstawić to pranie.... 
Ale za żadne skarby świata mi się nie chce.
Strasznie nie lubię takich sytuacji, ale ostatnimi czasy są one coraz częstsze na rozmowach.