Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 17:42   #1771
pralinkax
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Ja tak miałam ostatnio Miałam zapas gotówki nic nie mogłam znaleźć w sklepach i... weszłam na ten wątek i zapas gotówki zniknął
A jeszcze wczoraj poszłam po prezent dla brata bo w niedzielę miał urodziny i w sklepie wypatrzyłam dla siebie śliczną kurteczkę w kolorze kawy z mlekiem a że właściciel sklepu mnie zna to jeszcze sprzedał mi taniej to nie mogłam jej nie wziąć

No ale dzięki temu wątkowi mam nowe śliczne ciuszki dzięki wspaniałym Wizażankom i dzięki allegro

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Ostatnio miałam doła zakupowego i nic mi się nie podobało. Dzisiaj naszła mnie ogromna ochota na zakupy to znowu nic ciekawego nie było ( ale u mnie nie ma Zary więc same rozumiecie )
Właśnie pochłaniam allegro, muszę coś kliknąc

Pochwal się kurtką

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 17:48   #1772
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
najgorsze jest to że jedna przyjaciółka od miesiąca jest w UK i wróci dopiero 10.08 druga leci jutro na Kanary...chciałam się z nią zabrać ale już miejsc nie ma i zostanę znów sama jak palec ja nie cierpię samotności
Gabi Pamiętaj, że nie jesteś sama

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 17:49   #1773
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Sukienki juz pewnie nie znajdziesz bo to stara kolekcja.
Sweterek piękny ale jeszcze go nie widzialam .

a szkoda ,trudno będę sie czaic na allegro. Z lepszym skutkiem mam nadzije bo jedna mi sie wymknęła A miała taki piękny wzór,najładniejszy z wszystkich jakie widziałam na tym modelu

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
potrzebuje rady 1opcja: ta sukienka, niebieska marynarka, czarne buty i czarna kopertówka
2opcja:ta sukienka, czarna marynarka, czarne buty i niebieska kopertówka
jak byście to widziały?
urocza sukienka Optuje za drugą opcją -niebieska sie bedzie zlewać z dołem sukienki

Cytat:
Ta Na zdjeciu ma straszny kroj ale mierzylam ja i z paskiem swietnie wyglada

aa szaleje za nia od jakiegoś miesiąca odkąd sie pojawiła na stronie ale jest taka droga Nie wiecie czy jest szansa że ja przecenią ??? Ona jest z nowej kolekcji ale typowo letnia więc chyba nie bedą jej trzymać do października

Edytowane przez Dione
Czas edycji: 2011-08-05 o 19:19
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 17:55   #1774
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Ostatnio miałam doła zakupowego i nic mi się nie podobało. Dzisiaj naszła mnie ogromna ochota na zakupy to znowu nic ciekawego nie było ( ale u mnie nie ma Zary więc same rozumiecie )
Właśnie pochłaniam allegro, muszę coś kliknąc

Pochwal się kurtką
Ja tak miałam ostatnio - muuusiałam coś kliknąć i kliknęłam tuskowe sukienki i marynarkę kremową z czarnymi klapami i tę h&m-wą mołkową czarnymi klapami
No i Wizażanki i ich dobre serca również się przyczyniły do spadku gotówki w moim portfelu

No właśnie nie mam aparatu teraz i nie mam jak się pochwalić

Stary 2011-07-26, 17:57   #1775
kissmyname
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Widocznie jesteś moją modową bratnią duszą
Ja jeśli nie jestem do czegoś w 100% przekonana na początku, to na ogół prędzej czy później oddaję, bo z doświadczenia wiem, że szanse, że tą rzecz z czasem pokocham są niewielkie
Pewnie byśmy się dogadały .

Dlatego też chyba ją oddam. A Ty co o niej sądzisz?
W mojej szafie dominuje kolor:biały, czarny, beż. Udało mi się kupić fuksjową marynarkę ze studio więc już chyba wystarczy kolorów jak dla mnie.

W nowej kolekcji jak widać- już mamy pare typów, dadatkowo w jesiennej, klasycznej kolorystyce więc pieniądze za oddaną marynarkę pewnie długo nie będę przy mnie .
Zresztą co do jesieni to przez większość roku ona nam towarzyszy .
Nie wiesz/ nie wiecie kiedy w Zarze będzie już cała nowa kolekcja? Bo ja nigdy nie pamiętam

Właśnie doszłam do wniosku, że Zara i Mango to jedyne sklepy, w których już robię zakupy...

Czemu u nas w Krakolandii nie otworzą TS albo RI? o All Saints nie wspomnę oczywiście.

Edytowane przez kissmyname
Czas edycji: 2011-07-26 o 17:58
kissmyname jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:22   #1776
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Wszystko się ułoży, może po prostu tak miało być? I nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

widziałaś moje zdjęcia w nim? Ja mam koło 172. Za krótki na pewno nie był

to było dawno i nieprawda Poza tym z pierwszej wypłaty po pól roku to chyba można sobie zakupy zrobić
A pewnie, że można

Surrealplace, bardzo ładnie Ci w grzywce i w spódnicy też

Karolinko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Gabi, głowa do góry

Zakooooooochałam się Dzisiaj pierwszy raz na żywo widziałam Furlę Candy kolor ten taki nie zielony tylko seledynowo żółty i się zakochałam, muszę na nią zbierać, może na ebayu coś znajdę

Idę jakiś obiad ugotować

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:31   #1777
boszenka69
Zakorzenienie

Dziewczyny widziała może któraś z Was to cudo?
Jak prezentuje się na żywo? Jaki materiał?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ACK%2BJUMPSUIT
7454191800_1_1_3.jpg
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:31   #1778
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
najgorsze jest to że jedna przyjaciółka od miesiąca jest w UK i wróci dopiero 10.08 druga leci jutro na Kanary...chciałam się z nią zabrać ale już miejsc nie ma i zostanę znów sama jak palec ja nie cierpię samotności
Gabi, dopiero teraz doczytałam o gorszych dniach.. Przykro mi, ale z własnego doświadczenia wiem, że to trzeba przeczekać, przemyśleć wszystko na spokojnie i poukładać sobie głowie Jeśli ma Ci to pomóc, to pisz oczywiście tutaj. Myślę, że dziewczyny, jeśli będą tylko mogły, to pomogą. Co do przyjaciółki, to czas szybko mija. Moja mieszka na co dzień kilka tys km od Warszawy i widzimy się tylko w przerwach między zajęciami więc wiem, co mówię

Cytat:
Napisane przez kissmyname Pokaż wiadomość
Pewnie byśmy się dogadały .

Dlatego też chyba ją oddam. A Ty co o niej sądzisz?
W mojej szafie dominuje kolor:biały, czarny, beż. Udało mi się kupić fuksjową marynarkę ze studio więc już chyba wystarczy kolorów jak dla mnie.

W nowej kolekcji jak widać- już mamy pare typów, dadatkowo w jesiennej, klasycznej kolorystyce więc pieniądze za oddaną marynarkę pewnie długo nie będę przy mnie .
Zresztą co do jesieni to przez większość roku ona nam towarzyszy .
Nie wiesz/ nie wiecie kiedy w Zarze będzie już cała nowa kolekcja? Bo ja nigdy nie pamiętam

Właśnie doszłam do wniosku, że Zara i Mango to jedyne sklepy, w których już robię zakupy...

Czemu u nas w Krakolandii nie otworzą TS albo RI? o All Saints nie wspomnę oczywiście.
Pewnie tak
Właśnie zauważyłam, że masz nawet taki podpis, jak ja wcześniej całkiem długo miałam

Co do marynarki, to moim zdaniem 359 zł jak za rzecz, do której nie jesteś przekonana, to jednak całkiem sporo Sam jej krój jest świetny i godny polecenia, ale kolor jednak dosyć wyrazisty i jeśli on Ci nie będzie odpowiadał, to i fason jej nie uratuje A tak jak napisałaś, za tą sumę lepiej już kupić coś z bardziej uniwersalnego z nowej kolekcji

Myślę, że do końca sierpnia będą jeszcze jakieś niedobitki z wyprzedaży, ale ogólnie to na pewno z tygodnia na tydzień będzie wzrastała liczba rzeczy z nowej kolekcji. W sezonie asortyment jest uzupełniany na bieżąco więc w zasadzie nie można powiedzieć, żeby do konkretnej daty pojawiło się wszystko, co mają na dany sezon

Jeśli chodzi o Zarę i Mango, to ja mam podobnie Do tego dochodzi tylko H&M Trend, który bardzo lubię

Jakość rzeczy z TS czy RI delikatnie mówiąc nie zachwyca więc nie masz czego żałować Na żywo tracą cały swój urok, nie mówiąc już o ich jakości

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:33   #1779
angeel_
Raczkowanie

zla jestem... chciałam kupić czarnego shoppera, a wszędzie takie podniszczone egzemplarze są...
angeel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:37   #1780
budgetka
Zakorzenienie

Info dla odwiedzajacych scc

http://www.silesiacitycenter.com.pl/2602.html

i

http://www.silesiacitycenter.com.pl/2809.html

najbardziej ciesze sie chyba z massimo duti, stradiego, RI i NL

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziała może któraś z Was to cudo?
Jak prezentuje się na żywo? Jaki materiał?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ACK%2BJUMPSUIT
Załącznik 4113087
ja widzialam, kiedys taka babeczka sporo po 40tce ale z nienaganna figura je mierzyla i ona z tego co podsłuchalam w przymierzalni tez byla zauroczona. cudnie wygladala!! ten material jest taki ciezszy i lejacy
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:38   #1781
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość

i

najbardziej ciesze sie chyba z massimo duti, stradiego, RI i NL [COLOR="Silver"]
budgetko chyba zacznę prowadzić i jeździć do SCC wszystko to Ty mnie podkusiłaś.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:43   #1782
Yasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość

i

najbardziej ciesze sie chyba z massimo duti, stradiego, RI i NL
Wspaniałe wieści przyniosłaś Dzięki, już się nie mogę doczekać!!!!

Coco Chanel
Yasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:44   #1783
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Ok zaraz wychodzę
wrzucam dla strachulca zdjęcia jak wyglądam, w związku z moją paniką z nieba spadł deszcz i ubieram płaszczyk

Mój plan ma kilka słamych elementów:
1. asymetryczne szpilki - trochę nie rozchodzone
2. sukienka czerwona - przy niekontrolowanych ruchach nie zasłania nic
3. płasz - może mi być za ciepło, albo mogę wyglądać dziwnie jak ekshibicjonista bo troszkę odstaje dlatego, że pod nim mam sukienkę odstającą

Inne słabe pkt to już szczegół
Lunus idziesz i podbijasz go wyglądasz tak jak trzeba
Stary 2011-07-26, 18:47   #1784
pralinkax
Zadomowienie

wczoraj pisałyscie o zagęszczaniu rzęs metodą 1:1 przypadkiem natknęłam się na tego bloga więc wklejam może komuś się przyda http://cforcraving.blogspot.com/

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 18:51   #1785
paryzanka202
Zakorzenienie

Dziewczyny odlozylam sobie czarnego szoperka w plazie!!!! Oby byl w dobrym stanie
One az tak delikatne sa ,ze tak sie szybko niszcza?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 19:11   #1786
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Fajna grzywka. Dobrze Ci w niej!

Ja też uwielbam Jastarnię i też właśnie zauważyłam ten mikroklimat Kiedyś jak pojechaliśmy z Tż do innej mieścinki nad morzem to nie mogliśmy wytrzymać i odwiedziliśmy Jastarnię i tam pogoda była zawsze super Tylko mała mieścinka trochę.

Właśnie sobie przypomniałam jakie pyszne gofry tam jadłam! Ależ mnie naszło na gofra!
My jesteśmy w Jastarnii co roku, pierwsze co zawsze robię jak przyjeżdżamy to obowiązkowo gofry z bitą śmietaną i borówką amerykańską i nad morze Teraz jeszcze otworzyli w Jastarnii od strony Juraty kafejkę z mrożoną kawą i takimi tortami...

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
potrzebuje rady

1opcja: ta sukienka, niebieska marynarka, czarne buty i czarna kopertówka
2opcja:ta sukienka, czarna marynarka, czarne buty i niebieska kopertówka

jak byście to widziały?
2

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Bardzo ładna ta sukienka
Potrzebuję jeszcze pomocy z tą spódnicą długą, bo nie noszę normalnie takich. Zostawić? Dodam, że cena 39,90

Załącznik 4112288Załącznik 4112289Załącznik 4112290
Jak nie nosisz normalnie takich to tej pewnie też nie będziesz nosić, lepiej oddaj i kup sobie jakieś fajowe szorty Po co ładne nogi ukrywać?

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
W sierpniu mam imieniny i dostane torebke ale nie moge sie zdecydowac
Prima moda czy Sabrina Pilewicz?
SP

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Monitek Pokaż wiadomość
witam! długo juz śledze ten wątek z zainteresowaniem a teraz mam do Was dziewczyny prośbe o rade, mianowicie co myslicie o tej sukience? nie jest ona z Z. a z atmosphere, jednak zara ma podobne? no i własnie te z Zary są krótsze, lepiej dopasowane?
iii myslicie, że pasuje na wesele?
Ślicznie w niej wyglądasz

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
a przy okazji własnie się szykuje na randke z moim tżem
zadzwonił rano z przeprosinami i zaposzeniem na obiad , ale ja oczywiście udawalam niedostepna i powiedzialam ze musze sie zastanowic nad tym czy mi sie dzis chcę

Lunus - do czerwonej zakładaj czarna ramoneske i czarne szpilki , gdzies mi mignęly chyba któryms zdjeciu asymetryczne zary , one beda świetne .
a przy okazji zara powinna nam płacić za żywą reklame albo chociaz co miesiąc wysyłać nam prezenty

miłego dnia zaromaniaczki
Udanej randki!

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
dzisiaj mam apogeum doła...........
jak się tu długo nie będę pojawiać to możecie być pewne że mnie już nie ma
Gabi nawet tak nie pisz
W końcu musi być lepiej
Dzisiaj taki beznadziejny dzień jest, nie dość że w Polsce takie krótkie lato to w tym roku jakby go wcale nie było. A człowiek potrzebuje słońca żeby mu się uśmiechać chciało

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny malutki off ale z balerinkami Z
Czy te jeansy dobrze leża na tyłku?
Na drugim zdj spodnie ala haremki z takiego sliskiego materiału, oddać czy zostawić?
Jeansy świetnie leżą

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Powiedzcie co o niej myslicie?
Kolor piękny, ostatnio mój ulubiony ale krój wolałabym klasyczny.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Ok zaraz wychodzę
wrzucam dla strachulca zdjęcia jak wyglądam, w związku z moją paniką z nieba spadł deszcz i ubieram płaszczyk

3. płasz - może mi być za ciepło, albo mogę wyglądać dziwnie jak ekshibicjonista bo troszkę odstaje dlatego, że pod nim mam sukienkę odstającą

Wyglądasz idealnie, facet pęknie z dumy, że idzie z taką laską!
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 19:38   #1787
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Ok zaraz wychodzę

Super wyglądasz! Nie mogę się doczekać relacji z randki

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
za 230zł bodajże bo sama jej linka podesłałam
Marzenie!

Cytat:
Ale jest Zuzia i my Na pewno też ktoś z rodziny. Może jakiś wypad do dawno nie odwiedzanej cioci/kuzynki? Wbrew pozorom pozwala złapać dystans i odrywa od codziennych problemów.
Moja przyjaciółka wyjechała rok temu do innego miasta i jest bez sensu z tego powodu - tylko telefony i czasem wypad w odwiedziny... Zauważyłam, że ciężko znaleźć dobrą koleżankę nie mówiąc o przyjaciółce po studiach...
Mnie też humor poprawia zawsze dobra komedia - najlepiej o singielkach. Zawsze potem podoba mi się to, że mają czas dla siebie i zabawnie oraz pomysłowo go wykorzystują.
Albo jakiś serial? Np Gotowe na wszystko? Tak do powrotu przyjaciółki byłby idealny. Wbrew pozorom to nie do końca strata czasu. Ja tam zawsze jakieś inspiracje dla siebie znajdę.

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość
nie bylo mnie 3 dni a tu siedze 3 godziny i nadrabiam chociaz pobieznie watek.. nowy tulipanek swietny, te zielone zipowe spodnie gabi to istny łup wyprzedazowy za taka cene. ja po powrocie od razu udalam sie do Z. w koncu dorwalam bluzke z tym niebieskim pasem przez srodek ala molkowa. to mi humor poprawilo. Celly ma racje - ten watek na prawde zbiera fajne dziewczyny szkoda ze w realu nie mam az tylu fajnych kolezanek- swietnie was sie czyta , a w szczegolnosci offtopy
zdziwilo mnie ze przecenili te fioletowe sukienki bez plecow..
Gdzie byłaś? Jakiś mały urlopik czy przypływ luzu w pracy?

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
My jesteśmy w Jastarnii co roku, pierwsze co zawsze robię jak przyjeżdżamy to obowiązkowo gofry z bitą śmietaną i borówką amerykańską i nad morze Teraz jeszcze otworzyli w Jastarnii od strony Juraty kafejkę z mrożoną kawą i takimi tortami...

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Ani mi nie pisz! tak bym pojechałą! Ja uwielbiam gofra z nutella i truskawkami albo nutella i borówkami amerykańskimi
A ja już chyba nie znjadę na wakacjach wolnego żeby nad morze pojechać Ze też Kraków jest tak daleko...
Stary 2011-07-26, 19:44   #1788
czarnulka066
Zakorzenienie

Admirable przesyła pozdrowienia dla Was wszystkich
Jest już nad morzem

Stary 2011-07-26, 19:47   #1789
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Piękna jest

I jedne i drugie świetnie na Tobie leżą.

Wyglądasz zabójczo!! To nic, że buty nierozchodzone, to akurat najmniej ważne. W sukience wyglądasz obłędnie i tak 3maj Udanej randki
Cytat:

2

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Jak nie nosisz normalnie takich to tej pewnie też nie będziesz nosić, lepiej oddaj i kup sobie jakieś fajowe szorty Po co ładne nogi ukrywać?

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

SP

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Ślicznie w niej wyglądasz

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Udanej randki!

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Gabi nawet tak nie pisz
W końcu musi być lepiej
Dzisiaj taki beznadziejny dzień jest, nie dość że w Polsce takie krótkie lato to w tym roku jakby go wcale nie było. A człowiek potrzebuje słońca żeby mu się uśmiechać chciało

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Jeansy świetnie leżą

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Kolor piękny, ostatnio mój ulubiony ale krój wolałabym klasyczny.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Dziękuje
Stary 2011-07-26, 19:58   #1790
rendsaid
Wtajemniczenie

aaa dziewczyny , chyba wczorajsze trzasniecie drzwiami pomoglo
dzisiaj mój tż miał dla mnie niespodzianke - spódniczke kwicista ktpra szukałam
znalazl ja ddzis w jakiejś zarze tylko ma rozmiar L bo to ostatnia sztuka ale i tak fajnie że ją mam
pozatym bylismy w zarze , przymierzałam shopera karmelowego , piękny jest ale jaki wielki , ale za to mój tż sie w nim zakochał i powiedział ze musimy mi go kupić
przymierzlam kaftanikowy sweter te srebrny i nie zachwycil mnie szkoda bo materiał ma przeeepiękny ale brzydko lezy na ramionach
nie znalazlam zlotej sukienki ktorej szukalam ale ogolenie dzis sporo fajnych nowości bylo juz wiem co kupię
dodaje zdjęcie
- srebrnego sweterka
- mojej torebki skorki z zamkie bo ktoś mnie prosił rano o pokazanie ( jest pognieciona bo lezala w szafie )
- mojej ukochanej spodniczki pomaranczowej gdyby ktoś takiej poszukiwal widzialam dzis jedna sztuke w promenaadzie
- i moje ukochane buciki .... ale nie zarowe tylko haemowskie . ale i tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w1.jpg (69,9 KB, 161 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w2.jpg (69,0 KB, 176 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w4.jpg (64,7 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w5.jpg (68,3 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w6.jpg (99,5 KB, 186 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w7.jpg (117,1 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w20.jpg (124,2 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wtor.jpg (112,0 KB, 106 załadowań)

Edytowane przez rendsaid
Czas edycji: 2011-07-26 o 20:02
rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 20:03   #1791
dooo
Zakorzenienie

Dziewczyny .. pomocy ...
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WITH%2BPINKING

poszukuję tych butów ... czy jest jeszcze szansa żeby je dostać ?
Stary 2011-07-26, 20:06   #1792
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
pierwszy raz nie podoba mnie się na kimś tulipan
mi tez jakoś za dużo wszystkiego
Cytat:
sabrina!
zdecydowanie sabrina

Cytat:
Ok zaraz wychodzę

Jakie słabe punkty?
Jest tak i tak i

Cytat:
Gabi, nie pisz tak Do 10 sierpnia już niedługo, a w międzyczasie może jakoś my wystarczymy? Dużo nas przecież

Cytat:
A sa jeszcze wędzone ryby sprzedawane z okna? Co to był za smak
Cytat:
A jak nie pęknie to baran

Po dzisiejszym dniu mam ślad od kostiumu, a to dla mnie znak że są prawdziwe wakacje Peniuara jeszcze nie było, na razie premierę miała wyprzedażowa jeansowa kiecka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2216274400_1_1_3.jpg (17,6 KB, 29 załadowań)
Stary 2011-07-26, 20:07   #1793
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
2. opcja Aczkolwiek do takiej sukienki dresiara mi się nie widzi, raczej jakiś krótszy żakiet lub bolerko...

Też je mogę polecić

Zostaw - bardzo ładny kolor i dobrze w niej wyglądasz

Bardziej podoba mi się torebka Pilewicz

Teraz ja mam prośbę Kupiłam wczoraj spodnie za 49,90 z nogawkami 7/8 i tak jeszcze nad nimi dumam. Podoba mi się materiał i generalnie wykonanie ale boję się, że przy takiej długości nogawki nieco mnie skracają albo że wyglądam jakbym dorwała spodnie po młodszej siostrze Zostawić czy poszukać czegoś z dłuższą nogawką? Można do takich spodni nosić płaskie buty czy raczej lepiej tylko obcasy?

nie oddawaj , spodnie 7/8 sa suuper . ja mam wiekszośc spodni 7/8 . nie przepadam za dlugimi a nosze je i do obasow i do mokasyn i do balerinek .

Stary 2011-07-26, 20:13   #1794
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jest już nad morzem
czarnulka066 pozdrów ją też brakuje jej
Stary 2011-07-26, 20:16   #1795
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj mam apogeum doła...........
jak się tu długo nie będę pojawiać to możecie być pewne że mnie już nie ma
Gabi zawsze możesz napisac do mnie PW albo umówić się w końcu na kawkę wprawdzie dysponuję czasem po weekendzie, ale w tygodniu przyszłym mogę kiedy tylko chcesz, jesli reflektujesz
No i wszystko się ułoży!!!

Naia2 - w galerii byłam i spódniczka była tylko w rozmiarze XL i to jedna. Do końca tygodnia będę w innych i zobaczę, czy są tam.

A ja sobie kupiłam ten sweterek:http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LDER%2BBUTTONS i powiem Wam, że tak ubrudzonych białych bluzek nie widziałam dawno wszystkim czym się da. Pomijam kwestie bulwersująca, że oni takie ubrania sprzedaja po normalnej przecenionej cenie, ale czy kobiety, które je brudzą i takie oddają się nie krepują? Mnie to zawsze zadziwia na równi z syfem pozostawionym w przymierzalniach H&M-u. Ale może to ja jestem dziwna

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2011-07-26 o 20:21
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 20:19   #1796
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
wczoraj pisałyscie o zagęszczaniu rzęs metodą 1:1 przypadkiem natknęłam się na tego bloga więc wklejam może komuś się przyda http://cforcraving.blogspot.com/
Ja mam zagęszczone, już byłam na uzupełnianiu. Dla mnie niesamowita wygoda, nie muszę malować oczu bo oczka ładnie wyglądają z długimi rzesiskami.
Z początku byłam sceptyczna,a le człowiek do dobrego szybko się przyzwyczaja.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 20:20   #1797
Rzymianka
Wtajemniczenie

rendsaid dobrze to słyszeć, że jest lepiej widzisz czasami trzeba nimi wstrząsnąć.Spódniczkę możesz zwęzić
Stary 2011-07-26, 20:20   #1798
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Jest już nad morzem
My też pozdrawiamy!

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
aaa dziewczyny , chyba wczorajsze trzasniecie drzwiami pomoglo
dzisiaj mój tż miał dla mnie niespodzianke - spódniczke kwicista ktpra szukałam
znalazl ja ddzis w jakiejś zarze tylko ma rozmiar L bo to ostatnia sztuka ale i tak fajnie że ją mam
pozatym bylismy w zarze , przymierzałam shopera karmelowego , piękny jest ale jaki wielki , ale za to mój tż sie w nim zakochał i powiedział ze musimy mi go kupić
przymierzlam kaftanikowy sweter te srebrny i nie zachwycil mnie szkoda bo materiał ma przeeepiękny ale brzydko lezy na ramionach
nie znalazlam zlotej sukienki ktorej szukalam ale ogolenie dzis sporo fajnych nowości bylo juz wiem co kupię
dodaje zdjęcie
- srebrnego sweterka
- mojej torebki skorki z zamkie bo ktoś mnie prosił rano o pokazanie ( jest pognieciona bo lezala w szafie )
- mojej ukochanej spodniczki pomaranczowej gdyby ktoś takiej poszukiwal widzialam dzis jedna sztuke w promenaadzie
- i moje ukochane buciki .... ale nie zarowe tylko haemowskie . ale i tak
Fajny ten sweterek błyszczący! Dlaczego brzydko leżał? Ile kosztuje? Możesz linka podać?
Tż się ładnie postarał!
Stary 2011-07-26, 20:21   #1799
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok zaraz wychodzę

suuper wyglądasz Lunus fajnie wygląda z płaszczem . powodzenia !

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny malutki off ale z balerinkami Z
Czy te jeansy dobrze leża na tyłku?
Na drugim zdj spodnie ala haremki z takiego sliskiego materiału, oddać czy zostawić?

super leżą obie spodnie : eeek: załóż blogaaaaaaa ja chetnie pooglądam zdjecia

Stary 2011-07-26, 20:22   #1800
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
na razie premierę miała wyprzedażowa jeansowa kiecka
A ja taka nabyłam w regularnej cenie i jakoś nie chodzę, nie wiem czemu.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości