|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31317584]Silpe, cieszę się że wyniki są ok
Bydgosiu, a nie mówiłam :d Oby zębole wylazły prędko. U nas w nocy kaszel się zaczął, zero kataru czy temp. tylko kaszel, ale tak sobie obstawiam że ona odkasłuje nadmiar śliny zębowej - bo kupa też rzadka poszła bardzo, w dodatku skubana nie dała się przewinąć i dupsko odparzone trochę :/[/QUOTE] dokładnie taka sama akcje mialam ostatnioo z Adrianem...uciekal i nie dawal sie przewinąc no max 10 min i dupa sparzona ciezko jest to zaleczac i mąka ziemniaczana i tormentiol na przemian...U nas wyszły prawa dolna dwojka i trojka i nadal z drugiej strony wyłażą.. Kropka-wspołczucia ja bym chyba nie zniesła takich wycieczek a wiadomosc ze masz jechac do innego miasta rozłożyła mnie na łopatki
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Ja na szybko
Byłam dziś z małym u lekarza, głównie o receptę mi chodziło na Nutramigen, ale przy okazji chcialam by małego osluchala bo kaszle. No i co stwierdziła- zapalenie płuc. Normalnie myślałam, że z krzesła spadnę. Mały tylko kaszle, zero innych objawów. Nie wiem co o tym myśleć. Mamy antybiotyk i kontrola we wtorek. Jeszcze powiedziala, że to może być równie dobrze wirus i wtedy i bez antybiotyku by przeszlo. Tak to i ja bym mogla leczyć. Na każda infekcję antybiotyk walić i z głowy pacjent. kropka współczuję przeżyć. Dobrze, że małemu nic się nie stało. Silpe fajnie, że wyniki ok
|
|
#1773 |
|
Zadomowienie
|
Bydgoś - jeszcze na specjalne życzenie karkóweczke meżowi upiekłam
![]() a co tam nam sie dobrze żyje w sensie bez konfliktów i lubimy sobie dogadzac ![]() Co do tradycji noworocznych to u nas tak jakoś zawsze sie przyjeło że obiad świąteczny i ciasto , i ja to dalej przeniosłam , oprócz obiadu ekstra, robie jeszcze tort noworoczny . Wydawało mi sie że wszedzie tak jest ![]() A jak nie to polecam ![]() założyłam farbe na włosy i czekam , jutro idziemy na chwile do tesciów na bigosik sylwestrowy i fajerwerki . Z dzieciem nie pobawimy długo , nie te czasy . Zresztą jakos nigdzie mnie nie ciągnie .
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na skrzydełka w panierce, podobne jak w kfc?
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oko dobrze, nie ucieka, nie mruga nadmiernie, nie ma wylewu. Guz nadal się wchłania i zmienia kolory. Aktualnie czoło mamy żółte. Dziś miałam wycenę mieszkania, był rzeczoznawca, więc idzie do przodu... A mój mąż z każdym dniem okazuje się być większym idiotą. To chyba zmora wszystkich rozstań. Można chcieć super hiper kulturalnie, a potem z człowieka wyjdzie debil i zwyczajnie się nie da. ![]() No ale... jeszcze trochę. |
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Konto usunięte
|
Kropka, teraz widzę jaki masz piękny podpis
Papierówko, nie mam niestety. A wiecie, że ja przeglądam zabawki na 2 urodziny...? |
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Przetańczenia aż do rana,setki korków od szampana , kupy śmiechu, zero kaca, no bo w wkrótce czeka praca. Do Siego Roku!!! Wpadam tylko z życzeniami. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1778 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i jak tu dzieci leczyć, ach, szkoda słów..ostatecznie dałaś antybiotyk? ![]() Ja chyba też się kopnę z Tymkiem do lekarza, od miesiąca non stop charczy, caly dzień mu gra w oskrzelach, normalnie charczy tak, że gołym uchem słychać, a w nocy śpi spokojniutki, cichutko, poza tym nic mu nie ma, nie kaszle, nie ma kataru, nie gorączkuje, energii ma za trzech nawet, non stop gania, mokry, zgrzany, ale rozesmiany. ![]() Kupilam nowa miotłe- śliczna taka jaskrawo zielona. Tymkowi strasznie się podoba, łazi z nią po chałupie i trzaska , bilans strat: dwie bombki na choince. Ale zamiatać też lubi. Tak więc dziś skruszył celowo na środku kuchni pół bułki mlecznej i pobiegł po miotłę, ja mu to w tym czasie małą miotełką zmiotłam, miałyście widzieć jego minę, gdy przybiegł z dużą miotłą, a okruszków brak, Miałyscie już kolęde? my juz po , mieliśmy w środę, ksiądz dotarł o 18:30, siedział az do dobranocki, ale dość fajna wizyta to była. Tymek zaglądał ministrantowi pod sukienkę, a potem wgramolił mu się na kolana i siedział zadowolony.
Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2011-12-30 o 21:31 |
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Darianna fajnie, że się odezwałaś
![]() lea daje kalcid. Wystraszyłam sie i dałam ten antybiotyk. Mojemu nic nie gra, nic nie charczy, nie ma gorączki, apetyt ma jak zawsze (czyli duży), troche jedynie marudny ostatnio, no i ten kaszel, zwłaszcza w nocy. Dla mnie dzwine to trochę bo jak leczę dzieci sama inhalacjami to jakoś udaje mi się wyleczyć, jak się wybiorę do lekarza to ta zaraz wymyśla jak nie oskrzela to teraz te płuca Michala to od dawna leczę sama, dwa razy w życiu miał antybiotyk- raz jak mial 8 miesięcy, drugi na dwa latka, ale wtedy angina była. Szymon to już nawet nie zliczę ile na antybiotyku był Kolędy jeszcze nie mieliśmy. Robiłam babkę : https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=1411 wyszła
|
|
#1780 |
|
Rozeznanie
|
wpadłam donieść, że oblałam
ale teorię zaliczyłam więc następny egz 2 lutego. Może pogoda będzie lepsza bo dziś jak ja zdawałam to było ciemno, lało i zaczęła unosić się mgła - jak w horrorze ona a rtg płuc nie robili? Wiktor miał zapalenie płuc okołourodzeniowe i wtedy mi tłumaczyli, że tylko na rtg można sprawdzić czy to faktycznie to kropka współczuję przeżyć szaja zacięcie do gotowania jest silpe u mnie też jest taki zwyczaj bo my idziemy do znajomych a Wiktor zostaje u nich na noc papierowka ja robiłam tylko piersi w takiej panierce a moje dziecko zjada mydłoi oblizuje szybko nogi/ręce jak się pobalsamuje wasze tez tak robią? a co do ciągłego czytania książek to u nas oprócz tego jest pokazywanie paluchem na kilka rzeczy w różnej kolejności żebym mówila co to jest i to tak specvjalnie ustala tą kolejność np: mydło, zlew, kran (x 10) ręcznik, szczotka i wszystko od początku. Nie wiem czy jasno to wytłumaczyłam
|
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
ona,kochana, ale zapalenie płuc można stwierdzic na 100% przez RTG,może warto się wybrac? Miałabyś pewnośc. Duużo zdrówka
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Wybaczcie że nie odzywałam się ostatnio, ale mieliśmy trochę przeżyć.. ![]() W skrócie napiszę, że w 1-szy dzień świąt mieliśmy napad.. Dobrze że przyjechaliśmy wcześniej z gościny bo mogłoby się gorzej skończyć. Wieczorkiem zadzwonił domofon, ojciec odebrał ale nic nie zrozumiał. Wziął klucze i wyszedł na posesję, myślał, że to może jakiś bezdomny, chce parę groszy czy coś do jedzenia, czasem tak bywa. Mi coś nie pasowało, wyjrzałam przez okno na piętrze, gdzie widać bramę a tu koleś przełazi przez nią.. Zaczęłam krzyczeć do małża żeby wyszedł na dwór bo jakiś debil przelazł przez bramę i z rękami do mojego ojca. Najpierw złamał lusterko w moim samochodzie, a potem z łapami. Dobrze że zawołałam małża bo mój ojciec mógłby być bardziej poturbowany (ten zbir to kawał byka). Tak ma tylko zbite ramię. Ja zadzwoniłam na policję (pierwszy raz miałam taką sytuację dobrze że w nerwach nr nie zapomniałam). Ogólnie scena jak w filmie sensacyjnym, tamten koleś przewrócił mojego ojca a małż pierd... go drewnianą łopatą od śniegu i tamten wtedy się wycofał i zaczął uciekać. Mogli go bardziej zbić ale ... Małz mówi że żałuje że nie wyjął bejsbola z garażu to może byłoby jednego "chwasta" mniej a przynajmniej byłby bardziej poturbowany. Ja myślę że dobrze się stało, potem to on byłby ciągany lub miałby go na sumieniu. Dobrze że wszyscy byliśmy w domu, nie chce myśleć co by było gdybym byłą sama. Policja szybko przyjechała, okazało się że godzinę wcześniej ktoś się włamał (niedaleko nas) do innego domu, wybił okno i pobił kolesia. Okazało się że to ten sam. Szybko go namierzyli; ten zdążył wrócić do domu i się przebrać, ale ojciec go rozpoznał, tym bardziej że krwawił (od uderzenia łopatą). Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że ten koleś ma zółte papiery, i chu.. można mu zrobić. Ma 25 lat i ostatnio leków nie brał, a poza tym to był pod wpływem jakiegoś dopalacza.Myśleliśmy że po czymś takim zostanie w areszcie, a jeśli jest debilem to zamkną go w wariatkowie a oni go wypuścili po 24 h .. Odwalili czarną robotę, znaleźli go, spisali zeznania, papierki wypisali i już. Brak słów .. Czekamy na rozprawę, ostatnio usłyszeliśmy (gdy poszliśmy z pretensjami dlaczego go wypuścili) że to nie Ameryka... Ogólnie człowiek nie może czuć się bezpiecznie we własnym domu i bandyci mają więcej praw. Normalnie pozwolenie na broń by się przydało. Tylko że wtedy człowiek by poszedł siedzieć mimo iż broniłby własnej dupy. Ta cała sytuacja spowodowała że straciłam wenę do czegokolwiek, mam problemy ze snem itd. A jeszcze na domiar złego zamówiona sukienka na sylwka nie przyszła , o☠☠☠☠☠☠☠iłam sprzedawcę ale się tłumaczy że masa zamówień itd i już mi się nie chce komentować. Nie wiem co jutro założę.. Średnio chce mi się iść ale muszę się rozerwać, tym bardziej że moja psiaspióła będzie mieć w sylwka 30 urodziny. Rozpisałam się ale trochę mi lżej. Powiem Wam że człowiek żyje sobie spokojnie, nikomu nie wadzi, a tu przyjdzie taki debil i wszystko wywróci w głowie. Trzeba żyć dalej wiadomo, nie można dać się zwariować ale kurde takie rzeczy to się w filmach dzieją... Nic to.. Na koniec chciałam Wam (i sobie ) życzyć Szczęśliwego Nowego RokuEdytowane przez szalony Buziaczek Czas edycji: 2011-12-30 o 23:06 |
|
|
|
|
#1783 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co?
Tak totalnie chu..... kończy się nam na wątku ten rok, że 2012 po prostu MUSI być lepszy No inaczej się nie da, zapas nieszczęść wyczerpałyśmy do cna. Buziaczku, dobrze, że w sumie na nerwach się skończyło |
|
|
|
|
#1784 | |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31324783]Wiecie co?
Tak totalnie chu..... kończy się nam na wątku ten rok, że 2012 po prostu MUSI być lepszy No inaczej się nie da, zapas nieszczęść wyczerpałyśmy do cna. Buziaczku, dobrze, że w sumie na nerwach się skończyło oj tak przyszły rok MUSI być lepszy ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Edytowane przez szalony Buziaczek Czas edycji: 2011-12-30 o 23:26 |
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
![]() Wczoraj wrocilismy od moich rodziców,zostalimy jeszcze po świętach.Nie miałam tam zasięgu niestety .Ledwo co do domu przyjechałam i juz trzeba po nich na dworzec jechać.Pocięgiem przyjadą.Ciotka,kuzynka,s iostra i jej mąż.O ile siostra i jej mąz są ok to ciotka i kuzynka drażnią mnie na maxa..moze jakoś wytrzymam do jutra .Jak tylko znajdę czas to siądę i będę Was nadrabiać.. .Jakbym juz nie zdążyła to teraz składam zyczenia noworoczne:Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok. Niech się życie z górki toczy, niech Wam wiatr nie wieje w oczy, Spełnienia marzeń i wielu pięknych wrażeń! Życzą Ewa i Alusia ![]() Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2011-12-31 o 09:46 |
|
|
|
|
#1786 |
|
Zadomowienie
|
Buziaczek-jak to czytałam to aż podrętwiałam....poprostu w pale sie to wszsytko nie miesci...
![]() oby wszystko jednak poukładało sie nam pomyślnie ....ten 2011 miał być taki fajny a tu tyle nieszczęśc i ciężkich spraw...nie wiem czy warto robic podsumowanie(o postanowieniach nie wspomnę) czy poprostu zapomniec i myśleć juz tylko o przyszłości....tak to bedzie najlepsze rozwiązanie ![]() Teraz juz tylko musi byc lepiej i optymistycznie.... Stary Rok mija lecz marzenia zostają, Niech one się wszystkim zawsze spełniają I z Nowym Rokiem niech los się odmieni, A ogród życia wnet się zazieleni. Buziaki Asia i Adrian ![]()
|
|
#1787 |
|
Konto usunięte
|
A jednak
![]() Rok kończy się do niczego, mała mi się rozchorowała. Kaszle passkudnie, w nocy katar był, temp. nie ma na szczęście. Ale pewnie w pon. lekarz - mąż w aptece kupił sinecod, będziem podawać. No i euphorbium mam do nosa, na wszelki wypadek. |
|
|
|
|
#1788 |
|
Konto usunięte
|
ja tam generalnie na ten rok narzekać nie moge, nie było łatwo, ale ostatecznie wszystko się udało.
i myślę, że nowy rok będzie jeszcze lepszy. ![]() Dla tych, które już wszelkiego rodzaju nieszczęścia spotkały w tym roku, przesyłam mnóstwo mega pozytywnych fluidów. |
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!! dużo zdrowia i spokoju!!!
życzy papierówka i Tymon buziaczek współczuję przeżyć )lece sprzątać i szykować sałatkę z brokułów i słonecznika oraz inne przekąski. do przyszłego roku Kochane ![]() ona dobra pediatra jest w hahsie, bilar ma na nazwisko, ona jest też chyba gastrologiem dziecięcym. poza tym adelę nurczyńską mogę też polecić. też u hahsa pracuje. to lekarki z prawdziwym powołaniem i na rzeczy się znają. wizyta ok 100 kosztuje o ile się nie mylę, ale myślę że warto. Edytowane przez Papierowka1 Czas edycji: 2011-12-31 o 12:29 |
|
|
|
|
#1790 |
|
Rozeznanie
|
szalony dobrze, że nic nie zdążył ukraść i nie poturbowal mocniej taty
szaja zdrówka dla Agi a wiecie to straszne zachowanie Wiktora w święta to jednak skok był (szaja pisałaś, że nie lubisz tych klocków bo cięzko wchodzą - u nas tż z 10 razy budował ze wszystkich klocków konstrukcje i potem rozkładał i klocki się wyrobiły, teraz łatwo wchodzą i Wiktor może sam je rozkładać Ja Wam życzę, żeby Nowy Rok okazał się dla każdej łaskawszy i lepszy pod każdym względem. Nowych pomysłów i marzeń, które uda się zrealizować, zdrowia dla całych rodzin, szczęścia i mnóstwa miłości.
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
pozwólcie xe wsystko skomentuje jutro teraz tak gibciorem wpadam by :
Szampana piccolo, Brokatu na czoło, Uśmiechu na twarzy, Szampańskiej zabawy, Życzeń serdecznych, Wspomnień najlepszych oraz braku kaca kiedy w nowym roku pamięć wraca Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok. Niech się życie z górki toczy, niech Ci wiatr nie wieje w oczy. Spełnienia marzeń, wielu pięknych wrażeń. __________ $$$$$$ ___________ $$$$ ___________ $__$ ___________$___$ __________$_____$ _________$_______$ ________$_________$ _______$___________$ ______$_____________$ ______$_____________$ ______$___SZAMPAN__$ ___$$$$$$$$$_________$ __$_________$_______$ _$___________$______$ $_______~~_~~_$$$$$$$$$$$ $____~2011~~~~$________.$ _$__~~~_~~_~~$___~~__~~_$ __$__~_~~_~~.$_____.~~~~~ _$ ___$_~~~~~~$_$___~2012~.~ ~$ ____$$$$$$$$$_$__~~.~~_~~ ~$ ________$$_____$_~~.~_~~~ $ ________$$______$$$$$$$$$ ________$$__________$$ _______$$$$$________ $$ _____ $$$$$$$$_______$$ __________________ $$$$$ ________________ $$$$$$$$________ Już po świętach, stary rok się kończy jego blask już mija Nowy 2012 do brzegu dobija... Życzę by był piękny lepszy od starego a Tobie przyniósł coś szczególnego...
|
|
#1792 |
|
Konto usunięte
|
A Agatka jeszcze wargę rozwaliła, właziła na krzesło, osuneła się, górnymi zębami przybiła :/ Dużo krwi, ale rozcięcie malutkie, no alesię biedna wystraszyła bardzo i duuużo płaczu
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
szaja co ona dania nasladuje współczuje choroby
kropko wspolczuje przezyc szalony az mnie ciarki przeszły a ja sie własnie dowiedziałam ze jestem ciocia w australii wczoraj był 31 wiec wczoraj na swiat przyszedł Lukas 3600gram i 53 cm cała akcja trwała 3 godz :d z pierwszym dzieckiem kuzynak meczyła sie bardzo długo i olivia malenstwem była 2 800 chyba miała i 48/49 cm juz nie pamietam a tu chłop dąb rocznikowo olivia jest jak nasze dzieciaczki a ja od dwóch lat niestety miło nowego roku nie zaczynam bo ide z kwiatami urodzinowymi...... ale na cmentarz do mamy ![]() panna brawo dla wiktorka trzymam kciuki za zebolki naszych dzieciaczków
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2011-12-31 o 13:20 |
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, podaję antybiotyk i o dziwo jest lepiej, to znaczy dziecko po nocach już nie kaszle.Szaja zdrówka dla Agatki szalony buziaczku współczuje przeżyc. A tego naszego prawa to nawet już komentować nie będę, ręce opadają i tyle. Dobrze, ze tż nic temu bandziorowi nie zrobił, raczej by na tym dobrze nie wyszedl. Pamiętam sprawe sprzed kilku lat jak dziadziowi włamali się do domu i dziadek w strachu strzelił do gościa, chyba zabił. Dziadek wylądowal w więzieniu i po jakimś czasie załamał sie i popelnił samobojstwo. Nie wiem czy ktoraś to pamięta, głośno wtedy bylo. panno migotko za nowe umiejętności ![]() papierowka no tak, ty ze szczecina. Tylko, że ja z Polic. Jakoś nie bardzo widzę to by jezdzić przy kazdej chorobie do szczecina, tym bardziej, ze praktycznie całe dnie teraz sama a prawka nie mam. Ale dzięki za nazwiska, może kiedyś się przydadzą Dziewczyny wszytskiego najlepszego w Nowym Roku
|
|
|
#1795 |
|
Zadomowienie
|
szaja buzi od nas dla Agu
nie uwierzycie ledwo młodej zeby wyszły , no oprócz tylnych i wczoraj zauważyłam kropeczke na dolnej dwójce od wewnetrznej strony - próchnica ![]() ![]() je zdrowo , czasem słodycza , zeby myje 2 razy dziennie z moją pomocą bo zaczeła grysc szczoteczke zamiast myc , a tu zonk musze ją do dentysty umówic , mam nadzieje że to nie próchnica , ja nie wiem jak jej dentystka do paszczy zajrzy ![]() ale i wiem że mogła odziedziczyc po mnie skłonnosc do pruchnicy ja mam każdego zeba łatanego mimo mycia najlepszymi pastami i szczoteczkami zeby mam do dupy ![]() moja stomatolog powiedziała mi kiedys , że juz tak mam w genach i nic nie pomoże , notorycznie odkłada mi sie kamien na zebach i psują sie - ile ja juz kasy na te zeby wydałam Boziu mam nadzieje że , miałam też.. że młodą to ominie
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
DO SIEGO !!! kochane. Szampańskiej zabawy i wszystkiego lepszego w Nowym Roku!
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane weszłam, żeby życzyć Wam szczęścia w Nowym Roku
Luiza ma katar, kaszel. Pewnie w poniedziałek do lekarza uderzymy. Na szczęście nie ma gorączki. Zdrówka dla wszystkich chorowitków
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
No to i buziaki Luizie ślemy
gdzie są wszyscy bawicie sie tak ![]() my wróciliśmy od teściów , wyżerka , fajerwerki , w domu też puściliśmy Gabrysi bo jej sie spodobało ![]() teraz młoda śpi , my pijemy szampana bo i tak do 24 nie wytrzymamy ale pewnie fajerwerki nas obudzą .![]() a tak na marginesie to wszystkim życzymy oby ten NOWY ROK był lepszy niż poprzedni ![]()
|
|
#1799 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dziewczyny chciałam Wam złożyć najlepszego w nowym roku
Zdrówka jak najwięcej, pozytywnych wibracji, uśmiechu na co dzień i spełnienia wszystkich marzeń!!!My z małą mamy dzisiaj wieczór bardzo samotny. Mąż w morzu..A my chore, więc jedynie co nam pozostaje to sylwester z polsatem yupiii ![]() Odun de!(happy new year) in yoruba(nigerian) language
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba ja tez z polsatem i jest swietnie a najbardziej podoba mi sie wystep zespołu boys cała warszawa sie bawi i spiewa a mówia ze nikt disco polo nie słucha
![]() no wiec babeczki jeszcze niecałe 2 godz
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

ciezko jest to zaleczac i mąka ziemniaczana i tormentiol na przemian...

Byłam dziś z małym u lekarza, głównie o receptę mi chodziło na Nutramigen, ale przy okazji chcialam by małego osluchala bo kaszle. No i co stwierdziła- zapalenie płuc. Normalnie myślałam, że z krzesła spadnę. Mały tylko kaszle, zero innych objawów. Nie wiem co o tym myśleć. Mamy antybiotyk i kontrola we wtorek. Jeszcze powiedziala, że to może być równie dobrze wirus i wtedy i bez antybiotyku by przeszlo. Tak to i ja bym mogla leczyć. Na każda infekcję antybiotyk walić i z głowy pacjent.

No inaczej się nie da, zapas nieszczęść wyczerpałyśmy do cna.