|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
Katt na boga ja nawet nie pisze mysląc o tym co Ty napisalas ,dlaczego wszystko przyjmujesz do siebie ,chryste ,zaczynam sie bac odzywac .
Gdybamy sobie ,piszemy ,tutaj ,niezgadzamy sie ...wpisala Dorota i ostatnia rzeczą jaka miałabym na mysli to cos co Ty pisalas ja nawet nie wiem co pisalas na tamtym watku ,Katt? o co chodzi bo czuje sie teraz atakowana, litosci.
#1772 | ||
Zadomowienie
|
![]() czeeeść Maju, Kasiu, najlepsze zyczenia urodzinowe Wam ślę, zdrowia, pomyślnosci i pogody ducha Zima, zima, zima, ![]() nap....la śnieg.... Przyszłam pośpiewać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja tez zdecydowanie nie lubie zimy, ale chyba lubię odśnieżać ![]() ![]() Kusicie tymi olejami, nie wiem czy nie powinnam mieć ![]() no to miłego wieczoru - ja wytrąbiłam Tysiaka ze Spritem i lecę pod kocyk ![]()
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Kattarino - wyluzuj proszę .
Przeczytałam tamten wątek, nie oceniając kto miał rację, ale zgadzam się z postem Koty, że Twoja reakcja była przesadzona. Nie wiem dlaczego uznałaś, że tam Ciebie nikt nie zrozumiał, z każdym postem podkręcałaś atmosferę i rykoszetem obrywały kolejne osoby. Teraz wpadasz tutaj jak burza i zaczyna się od nowa. Sorki, ale z boku, tak to wygląda. Teraz dostało się Teresce, zaraz oberwie się komuś innemu. Proponuję na sprawę spojrzeć jutro na nowo, bo dzisiaj emocje biorą górę całkiem niepotrzebnie. Jedna niewinna dyskusja, a tyle negatywnych emocji.. dodatkowo zaraz zlecą się podczytywacze licząc na walkę w kisielu, albo bog wie co jeszcze.
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2012-01-14 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
to ja napisalam w tamtym watku, ze zwracam uwage na makijaz pan konsultantek i taka, ktora jest nieumiejetnie umalowana nie wzbudza mojego zaufania. wszystkie inne osoby wyrazily dezaprobate wobec tego co napisalam.
zatem jak mam nie odbierac tego personalnie, skoro to do mojej opinii sie odnosisz, piszac wciaz o tym makijazu? jesli nie przeczytalas tego w tamtym watku, to skad Ci sie wziely mysli o ocenie makiazy czy ogolnie wygladu konsultantek? i po co tlumaczysz, ze przeciez wnetrze jest wazniejsze, skoro to oczywiste? i nie martw sie, nie musisz sie bac pisac- to ja zamilkne. Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2012-01-14 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Jessu ale powód do awantury
![]() Kattarino, tez uważam że przesadzasz z reakcją. Twojego zaufania nie wzbudzi, moje wzbudzi.. Ile ludzi tyle gustow. Trudno.Nie powod, by drzeć kopie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
rude jest piękne:)
|
Katt nie odnosze sie bo nie czytalam tego co pisalas na tamtym atku ,odnisołam sie tylko do innej twojej wypowiedzi na tamtym watku i wiecje nie pisalam .Dzisiejsza dyskusja jest zupelnie inna rownie dobrze moglam napisac zle pomalowane paznokcie ,odrapane...jakos tak podszedl mi maikjaz i gdybys nie napisala tutaj z taka gorycza to nawet przez myśl mi by nie przeszlo ,bo kompletnie nie myślalam o Tobie i nie ,nie czytalam tego co pisalas nie czytalam wszystkich Twoich wpisow
Czuje sie dziwnie ,nawet bardzo bo zaatakowałas mnie zupelnie nie wiem dlaczego . Gdybym sie chciala odniesc do tego co tam napisalas to odnioslabym sie na tamtym watku....jest mi starsznie przykro i chyba faktycznie zrobilo sie niemiło nawet jak jestem hipokrytka ..... ta częsc zdania nie dotyczy Katt jest napisana jako moje przemyslenie ogólne i nie dotyczy nikogo personalnie,...... cóz jakby wszyscy tak doskonale wszystko wiedzieli ,że nie trzebaby przypominac to świat bylby inny ,a nie jest
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2012-01-14 o 21:57 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Zakorzenienie
|
ale ja sie tylko bronie. poniewaz nie uwazam, ze jestem potworem, ktorego trzeba pouczac iz patrzenie na wyglad jest plytkie, bo liczy sie wnetrze. a takie rozkminianie tej kwestii wciaz 'wywoluje mnie do tablicy'.
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- i znowu. napisalas cos takiego Cytat:
napisz mi prosze, jak mam to zrozumiec? bo ja odbieram to tak, ze uwazasz iz ja jestem wlasnie jedna z osob z tej czesci swiata, ktorej trzeba przypominac takie oczywiste rzeczy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam dziewczyny i Tobie chłopaku bardzo, bardzo serdecznie podziękować za życzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() troszkę późno, ale z serca ![]() , ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- i w ogóle nie kumam o co kaman a przeczytałam już dwa razy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co piszesz wynika jokoby Tereska uważała Cię za potwora, którego trzeba pouczać. A tymczasem Tereska odpowiedziała na pytanie Doroty. Nigdzie nie było mowy o Tobie w jej wypowiedzi. Dziewczyny sobie chciały podyskutować, mogą chyba? Teraz już za każdym razem jak ktoś wspomni o makijażu konsultantek, ma się 5x zastanowic zanim coś napisze, bo może poczujesz się urażona, bo Ty wcześniej pisałaś o tym na innym wątku? Weź pod uwagę, że niektóre osoby, które do tego wątku przychodzą, czytają tylko i wyłącznie ten wątek, nie zaglądają w inne miejsca i nie mają pojęcia, że gdzieś się taka dyskusja toczyła. Naprawdę to donikąd prowadzi.. Tereska pisze, że absolutnie nie piła do Ciebie swoimi postami w tym wątku, uwierz w jej dobre intencje, a raczej brak złych intencji, ja wierzę, bo znam Tereskę i wiem, że chęć pouczania Cię (czy kogokolwiek innego) nie leży w jej naturze.
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Moniko
![]() ![]() I ja nie wiem o czy mowa... prawie nigdzie nie zaglądam poza tym wątkiem. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Irko, ja rozumiem, ze zapewne masz dobre intencje, ale jakzesz mozesz pisac, ze ta dyskusja tutaj wogole nie wiaze sie z tamta na perfumach, skoro Dorota wyraznie napisala: zatem mialam prawo zrozumiec, ze Teresa odpowiadajac na tak sformulowane pytanie, automatycznie nawiazuje do tematu.
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2012-01-14 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Kattarino, bo dostaniesz wciry osobiście ode mnie. W dobrej intencji, no.
![]() Wyluzować proszę, wspomnieć na hasło Kom Ewy, strzelić se drinka albo co. Ja sobie strzeliłam niestety nie drinka, tylko ciepłe mleko z dodatkiem miodu, miałam wspomnienia z dzieciństwa, że jest to okropne, ale okazuje się całkiem niezłe.
#1784 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane, nie musimy się zawsze głaskać, możemy się czasem posprzeczać, ale nie ciągnijcie tego już może
![]() a Dorotce odpowiem, że dla mnie "ładnie wygkądać" to wyglądać ... jak ja ![]() chciałaś wiedzieć Dorotko to już wiesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
niecnotliwa dziewica
|
Katt a przed kim/czym Ty się bronisz,jak nikt Cię nie atakuje? Ja np.odnoszę wrażenie,że teraz to Ty atakujesz Tereskę.
Było kiedyś motto tego wątku, żeby czytając wszystko to,co ktoś napisze, założyć najpierw,że osoba pisząca miała dobre intencje,to może by tak teraz zastosować to w praktyce? |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Ty Menko, piję Twoje zdrowie więc
jesli nie jest za późno łiskacza sobie walnę nie jak Kota mleko z miodem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pytanie zadała niezależnie, w sensie, że ktoś nie czytając tamtego wątku mógł na nie odpowiedzieć, bo brzmiało Cytat:
Jeśli chciałaś się włączyć do dyskusji w tym wątku - trzeba to było zrobić, jak najbardziej. Ale dlaczego do licha wpadłaś jak burza i zaatakowałaś Tereskę (i to w taki sposób), która nie prowadziła przecież dialogu z Tobą? Tego nie mogę zrozumieć i przykro się to czyta bardzo. Ale ja sobie też strzelę drinka, mąż już przygotował i kazał mi "wyłączyć ten wizaż w pierony" ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2012-01-14 o 22:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
jak mam zakonczyc ten bezsensowny temat, skoro wciaz pojawiaja sie posty skierowane do mnie imiennie?
Margotko, tridno mi zastosowac motto. chyba stracilam zaufanie i wiare w te dobre intencje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
chodźcie do klubu
proszę bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
sernik cynamonowo-miodowy
![]() idę stąd bo się ślinię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Ślinisz sie Tako, bo się sama nakręcasz
![]() ![]() Jeszcze w dodatku cynamonowych waćpannie się zachciewa.
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
wolałabym śledzia
ale Tymena śledzia trzyma w lodówce tylko ciasta wystawiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jadłam dzisiaj we włoskiej restauracji sernik z sera ricotta i mascarpone, powiem Wam, że dosłownie kulinarny orgazm ![]() Zaraz po przyjściu znalazłam przepis na coś mam nadzieję podobnego i jak tylko nabędę ricottę i mascarpone, to będę robić.
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Się robi-śledzik dla Moni raz! Mam smażone w occie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Wtajemniczenie
|
Maju Szachowa, Tymeno - wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Cytat:
![]() I co to za ciasto z kaszą manną? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
Irenko, on właśnie jest z mascarpone i ricottą
![]() ![]() Od Dekara ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Menko, co masz jeszcze dobrego w lodówce ?
Irenko, podzie się orgazmem, albo przepisem na orgazm chociaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Wtajemniczenie
|
Mojemu małżowi tak zasmakował ten sernik od Dekera, że się chłopak zawziął i sam zrobił. Muszę przyznać, że wyszedł mu prawie identyczny. Próby były łącznie trzy, w tym jedna moja - całkiem nieudana
![]() Irenko, rzucisz linką do przepisu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.