|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Jeej juz za 18 dni Rimini! Can't wait <3
![]() |
#1772 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2010-06-27 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ale u mnei to jzu druga koleznaka robi mnie w konia więc się przywyczaiłam. kude szuakm jednak kogoś bo samej jechac troche głupio . kto chce od 2.08-13.08 oferta ta : http://www.primatour.pl/s,226,Wlochy...alia_2010.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
mi się w tej ofercie nie podoba jedno...dzielnica Viserbia...trzeba dojeżdzac do dyskotek, centrum Rimini itp...ja chyba zdecyduję się na wyjazd z BUTa
![]() tam jest hotel w samym centrum Miramare, Carnaby i Altromondo bardzo blisko na piechote ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
bardziej wolałabym jechac tez do jakiegos hotelu w miramare dzielnicy bo blisko wszedzie , jeszcze kombinuje na lipca z koelzanka do rossa cośtma hotel tez w miramare wiec fajnie by było tylko eni wiem czy coś sie daj ecsze zrobić . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
to pewnie oczywiste, ale chcę się ostatecznie upewnić
![]()
![]() |
#1777 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
Przyczajenie
|
ej a czy ktoś was coś wie o tym czy bardzo daleko na piechote jest z Stella D italia do Centrum miasta tam do tych syskotek itp ?
![]() i słyszałam że na disco zabieraja specjalne autobusy darmowe jak ktoś dalej jest usytułowany , i jesli mam 16 lat ale rocznikowo dopiero we wrześniu ; / to czy wpuszczą ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1780 |
Przyczajenie
|
tak jadę, z almaturu. domusska, Ty też?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
i czy zabieraja za darmoche na disco takie specjalne busy ? bo tak słyszałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, do Carnaby są specjalne busy za darmo, które zabierają ludzi z różnych części miasta. Jak macie jeszcze jakieś pytania, to pytajcie. I mówię, zakochacie się w Rimini! ![]()
![]() |
![]() |
#1783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ten hotel jest w dzielnicy Viserba, zresztą zobacz sobie: http://maps.google.pl/maps?client=op...ed=0CBkQ8gEwAA i wpisz: Stella d'Italia, Rimini, Italia a później wpisz sobie np: Rimini Discoteca Altromondo jest dość spory kawałek ![]() Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2010-06-29 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Przyczajenie
|
Ja także w tym roku wybieram się do Rimini.
![]() ![]() Ekchem, więc ostatnio zastanawiałam się jak ubrać się do autokaru. Tzn. teoretycznie powinno być bardzo ciepło, ale zważając, że będzie tam klimatyzacja, to już się waham trochę. No i podobno w czasie podróży ludzie marzną w nocy. Więc jak powinnam zrobić? ;> O, i zastanawiam się nad wyborem wycieczki. Nie mam pojęcia czy lepiej będzie jak wybiorę Wenecję, czy Rzym. Może powiesz mi gdzie jest większy sens, jechać.^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Przyczajenie
|
A jedzie ktoś od 2 do 13 sierpnia z Almatura do hotelu consul ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do wycieczek - ja byłam tu i tu. Dwa miejsca są godne zobaczenia, ale patrząc z perspektywy czasu jednak bardziej urzekła mnie Wenecja. Owszem, Rzym też jest niesamowity i warty zobaczenia, jednak był bardziej męczący. 6-godzinna podróż z Rimini do Rzymu, a później ciągła gonitwa! Do Wenecji co prawda też jest kawałek, ale chyba aż tak tego nie odczułam, bo padłam od razu w autokarze i przespałam całą podróż. W każdym razie Wenecja bardziej mi się podobała. ![]()
Edytowane przez Schoko Czas edycji: 2010-06-30 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No a mnie zaś bardziej zachwycił Rzym ![]() ![]() ![]() A Wenecja faktycznie urokliwie miejsce i właśnie większość ludzi chwali ją sobie za tą romantyczność. Ale jak dla mnie to miejsce te jest zbyt przereklamowane. Z czasem nudziły mnie te wszystkie wąskie uliczki, gondole itp. Na każdym kroku krajobraz niemalże taki sam . ![]()
![]() |
![]() |
#1788 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1789 |
Rozeznanie
|
a ile mniej więcej brałyście kasy i ile wydawałyście bez dodatkowych wycieczek?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1790 |
Przyczajenie
|
Więc w takim razie nad tymi wycieczkami jeszcze będę się zastanawiać. Myślę, że zobaczę jeszcze na miejscu, i najwyżej tam się podejmie taką ostateczną decyzję.
Schoko, byłaś w hotelu Luna Rossa, taak? Jakie tam są warunki? Jest tam naprawdę tak bardzo bardzo beznadziejnie? Masz może jakieś zdjęcia pokoi z wyjazdu jeszcze? ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Wtajemniczenie
|
Tak, byłam w hotelu Luna Rossa. Jakoś tam dało się żyć, ostatecznie nie było tak źle. Pokoje 4 osobowe (ja miałam 5, bo dostawiłyśmy łóżko i przez to było straaasznie ciasno) z łazienkami. Pokoje w porządku, zazwyczaj łóżka piętrowe, szafa, lustro, klimatyzacja (dodatkowo płatna) i chyba tyle. Przy pokojach były też balkony, większe albo mniejsze, my dostałyśmy taką małą kitkę.
Ale to nic w porównaniu z łazienką ![]() ![]() co do pieniędzy, to miałam jakieś 200 euro, ale dużo z tego poszło mi właśnie na wycieczki, i zostało mi niewiele ponad połowę tej kwoty. i nie wiem, ale jakoś szybko mi ta kasa szła, a tu dyskoteki codziennie, a tu żarcie, picie, alkohol, jakieś bzdety... no i następnym razem jak pojadę do Rimini to na pewno wezmę trochę więcej money ![]() Niestety nie mam żadnych zdjęć pokoi, mam tylko jedno hotelu ![]()
![]() |
#1792 |
Przyczajenie
|
ej zapytam się jeszcze o to czy Prima tour -biuro z którego jade łączy się z jakimś innym biurem ? a jak tak to wiecie moze z jakim ? : d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Raczkowanie
|
Schoko! No nareszcie ktoś kto tam był i gada konkretnie, a nie jakieś bzdety od rzeczy!
![]() 1)Która dyskoteka jest lepsza? Altromondo (na fotach wygląda niesamowicie) czy Carnaby? A może jakieś inne kluby warte odwiedzenia? 2)Czy istnieje coś takiego jak karnety do klubu na kilak wejść? Jeśli tak to do jakich klubów, no i w jakiej cenie. 3)Ile ogólnie kosztuje wstęp na imprezy? Są jakieś zniżki dla kobiet? Lub np. coś w stylu White Party, gdzie każdy ubrany na biało wchodzi za free? 4)Ile kosztuje piwo, wódka itp. używki? 5)Czy w morzu są meduzy? ![]() Na razie tyle, jak wymyślę więcej to napiszę! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1)Mi osobiście bardziej podobało się w Carnaby. Trzy piętra, każdy tańczy gdzie mu się podoba (mi się najbardziej podobało na poziomie z techno, mimo iż samego techno nie lubię). Altromondo ma fajny wystrój, taki trochę kosmiczny, ale Carnaby wygrywa. Przy wejściu dostaje się darmowego drinka, nie pamiętam czy w Altromondo też się go dostawało. Jednakże będąc w Rimini nie przegapcie imprezy w pianie i pokazu laserów, z czego słynie Altromondo. Co do klubów słyszałam jeszcze o Baja Imperiale (?) , ale nie miałam okazji tam byc, bo zabrakło czasu. Podobno jedna z większych dyskotek w Europie. Jednak ja stawiam na Carnaby. ![]() ![]() ![]() 2)Tak, istnieją karnety do Carnaby, obecnie nie pamiętam już ile kosztują, ale na pewno parę euro się zaoszczędzało... 3)Niestety, nie trafiłam na żadne zniżki przy wejściu. Wejście do Carnaby 5 albo 7 euro, nie pamiętam ile, ale gdzieś tak w tych granicach. 4)Drinki na dyskotekach kosztują od 5 euro. Poza tym whisky ok 10, limoncello 7, wino 4 - oczywiście podaję minimalną cenę. Piwo 1-2 euro. Wódka jakieś 6,7 euro. W cenach używek się nie orientuję. 5)Nie widziałam w morzu żadnej meduzy, ale same morze mnie nie szczególnie nie zachwyciło. Nie było bardzo zanieczyszczone ale też nie idealnie czyste. Z temperaturą wody też różnie bywało.
![]() |
![]() |
#1795 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1796 |
Przyczajenie
|
hej
mam pytanie jedzie ktoś może z prima tour do włoch stella di italia w terminie od 11.08-22.08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Raczkowanie
|
StworzonkoLesne 4-14.07? ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- tez tez. skad? ;d
![]() |
![]() |
#1799 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Przyczajenie
|
Wyjeżdżam z Gdańska Madzialenao
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.