|
|
#1771 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
u nas metki tez rulez, dobrze, ze nie powycinalam wszedzie ![]() U nas zrobismy dzien dziecka wczesniej i wykorzystalismy kupon do smyka i mala dostala wielka pluszowa zebre, dostanie tez zyrafke sophie, powinna jakos dzis albo jutro przyjsc ![]() sliwki ugotowalam, zdjelam skorki i przerobie blenderem, nie wiem w sumie czy musialam skorki sciagac. |
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mila ekspedientka i przede wszystkim znajaca sie na rzeczy |
|
|
|
|
#1773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aniolina ja bym tez zdjela
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Wtajemniczenie
|
Princ bo w ogole to mi sie wizualnie to krzeselko podoba,najlepiej jedz i zobacz
![]() A propo Prince....Chyba zazycze sobie na Dzien Matki (tu jest w niedziele) jego plyte The best of Czy szwankuje wam dzisiaj wizaz??Czy moze ja mam problem z laczem
|
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizualnie, bardzo ładne. Jeśli masz jeszcze możliwość sprawdzenia jak Roxi będzie się w nim czuła, to pojedź i zobacz. Jak będzie wszystko ok to nad czym się zastranawiasz? ![]() Netko Michał dalej szczerbol
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-09 o 11:08 |
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zadomowienie
|
Armagedon w nocy, aemagedon za dnia
Mały co chwilę kweka stęka łapy pcha do dzioba, jak posmaruje dentinoxem to jest cicho na 5min a poźniej znowu meksyk Troche jestem zła na tża bo miał pochować kable i oczywiscie tego nie zrobił, a mały przemieszcza sie po całej podłodze, pomimo kilku zabawek porozkładanych do czego najchętniej i najszybciej pełza?? Do kabli Na dzien dziecka chcemy małemu kupić grzechotkę http://allegro.pl/fisher-price-wysci...304547791.html btw ciekawe co moi chłopcy wymyślą (wymyśli tż) na dzień matki, bo coś knuje a przy tym jest bardzo tajemniczy ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Wtajemniczenie
|
Princ krzesełko ogolnie spoko, ale wydaje mi sie ze malo stabilne... znaczy widzialam w sklepie podobne i jakos mi sie wydaje ze dla malucha ok, ale wieksze, bardziej krecące sie dziecko t o moze wywalic sie... ale to tylko moje odczucie
ale obejrzec zawsze mozna
|
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za szczepienia ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
Witam po dłuuuuugiej przerwie!
Straciłam 24 strony Z gory przepraszam jesli bede poruszac temat albo pytac o cos co juz bylo ![]() W niedziele wrócilismy z Karpacza i słowo daje gdybym miała zostac do poniedzialku wyskoczyłabym przez okno masakra jakas!!! nawet nie potrafilam sie cieszyc tym ze Bianeczka skonczyla w niedziele 5 mies A w poniedziałek dopadło mnie zapalenie piersi, dwa dni goraczka po 39 st dzisiaj juz lepiej ale cyc dalej pobolewa w ogole mam wrazenie jakbym miala za malo mleka a z tego chorego to leci mniej i krócej i Mala sie wscieka ![]() Wczoraj bylam w pracy zalatwiac formalności - po odebraniu zaleglego urlopu i troche z tego roku, ostatecznie do pracy wracam 16 lipca Dzis po południu dam Biance pierwszy raz przecier z marchewki i do tego manne (mialam zaczac w pon ale przez to choróbsko odpusciłam) - ciekawa jestem jak zareaguje, mysle ze bedzie dobrze bo juz od jakiegos czasu jak cos jemy to najchetniej do talerza by wlazła
|
#1783 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() ooo musze Tzta naciagnac na prezent na dzien matki sasasa... ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Muffi studiuje germanistyke ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() taki plecak to bylby luksus co nie ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
ale taka wiesz dobra czarownica! ![]() Mola zmiescil sie, mamy gondole chyba z 82cm nie ma juz tak luzno ale miesci sie spokojnie |
|||||||
|
|
|
#1784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjj taaak (plecak)
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam... ide na spacer
![]() aaa jeszcze powiem, wczoraj masakra wieczorem, wielki ryk i doslownie trzymal sie za dziasla myslicie, ze to zabkowanie? Dalam mu czopka to sie uspokoil po 20min...w nocy sie obudzil i to samo, ryk i drapanie dziasel... pojde zaraz kupic jakies zele na zabki ![]() Zamowilam sobie wcozraj farbe do wlosow z takich optymistycznych rzeczy
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja wstretna matka jestem,że nic dziecku na dzień dziecka nie chc kupić...
|
#1787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też ![]() idę prać i jutro znowu wyjeżdzam na tydzień ale postaram się zaglądnąć co tam u was podobniż pogoda ma się popsuć? Olusia "zaczaruj" pogodę na pięęęęną i słoooneczną Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-05-09 o 11:58 |
|
|
|
|
#1788 |
|
Zadomowienie
|
Przedstawiam i ja moje dwa szczęścia
Tą sukienusie w grochy kupiłam na wesele na które sie wybieramy pod koniec czerwca - Bianka ma w niej 3 mies., nie mierzyłam jej ostatnio ale mam nadzieje ze nie wyrosla z niej jeszcze
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Seona a Ty ![]() Dygotka nie wstrętna a oszczędna Olusia mojemu Mateuszowi zginęła kostka do gry planszowej, tuz przed zniknieciem bawił sie nią kot rodziców, chyba wiem gdzie jej szukać .Dziewczyny lecę do was po poradę .Niektóre z Was wiedzą jakie mam włosy, do ramion, ale wycieniowane od połowy głowy , to dlatego że moje włosy są mega gęste, silne, lekko podkręcające się, ale wygląda to tak że każdy sterczy w swoją stronę. Dopiero po deszczu loczki . Chcę coś zmienić, nie lubię tak na męsko bo strasznie szybko mi rosną i nie lubię ani podcinać ciągle ani użerać się jak odrastają, bo stercvzą naookoło.Natchnęło mnie żeby je ściąć tak w pół ucha, wszystkie razem, ale obawiam się że łeb jak sklep będę mieć , bo twarz moja dosyć okrągła . i mam dylemat .Wczoraj wymyśliłam że może zostawię jakie są, tylko poradźcie czy wypada mi np część włosów splatać w warkoczyk taki od czubka głowy, no wiecie, np jak ta Julka w filmie , podobają mi sie takie fryzurki, i czy można na wesele tak iść? Bo mam w czerwcu, i może część włosów bym tak splotła a część rozpuściła? Nie jest obciachowa taka fryzurka?Poradźcie coś, proszę .
|
|
|
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliviera
witaj ![]() o żesz w morde to nieciekawie pod koniec tego wyjazdu ale gratki za 5 m-cy ![]() to marchewkę też chcesz dac jako nowość z kaszką? jeżeli tak, to lepiej najpeirw podaj marchewkę odczekaj z 3 dni i dopiero kaszkę tak będzie bezpieczniej aaaaaa i oczywiście za |
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubie miliona rozowych falbanek na malych dizewczynkach, a ona wyglada tak dostojnie! |
|
|
|
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
Eluś
witaj ale w gazecie widziałam taką aureolę z warkocza dobieranego...
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dlaczego nie razem, gluten i marchew? bo jakby cos wyskoczylo, to nie wiadomo od czego, czy o to Ci chodzi?
|
|
#1794 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1795 |
|
Zadomowienie
|
glam ,oliviera fotki suuuuper
Ja też nic nie będę kupować na dzień dziecka Hmmmm ja nie podawałam jeszcze glutenu i nawet nie wiem jak się za to zabrać Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-09 o 12:15 |
|
|
|
#1796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety albo stety Bianka najprawdopodobniej tak jak jej starszy brat będzie podobna do tatusia - a zawsze mowiłam ze musze sobie córcie urodzic zeby była do mnie podobna (bo synuś to klon ojca) i wyglada na to ze mi sie nie udało i jak na poczatku glosy były podzielone, to teraz coraz czesciej ze jednak coreczka tatusia a co do zięcia, to czemu nie - im wiecej kandydatów tym lepiej
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Haha nie mam slideshow ale mi sie snilo ze na nie patrzylam
to pewnie dlatego ze przed snem ma fb siedzialamOli Bianeczka jest sliczna Co do krzeselek to ryzyko ze dziecko samo sie zlozy jest chyba mniej wiecej takie jak ze sie zlozy w spacerowce Moi panowie tez strasznie marudza, mialam Karton wyrzucic i sie ciesze ze tego nie zrobilam A sonia wlasnie cciala zebami pokroic ogorki na suroweczke bo robi z babcia
|
#1798 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
nettka wedlug najnowszych zalecen to na gluten juz ostatni dzwonek: nie pozniej niz przed skonczeniem 6ego mies.
|
#1800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

Mamy możliwość obejrzenia go dzisiaj wieczorem..
.Przed chwila ani cycek ani butelka,tzn wziela pare lykow jednego i drugiego.Zupka brokulowo-kartoflana poszla w las,zjadla moze z 6-7 lyzeczek
.
?????
).Ale mnie milo zaskoczyla

a idealnego wozka dla twixow chyba nie ma

ale obejrzec zawsze mozna 

dzisiaj juz lepiej ale cyc dalej pobolewa 

ale postaram się zaglądnąć co tam u was
.
, to dlatego że moje włosy są mega gęste, silne, lekko podkręcające się, ale wygląda to tak że każdy sterczy w swoją stronę. Dopiero po deszczu loczki