|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
bardzo ładna bluzkaCytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Sprostuję jedynie, że GTI jest/było biurem specjalizującym się w wyjazdach do TURCJI nie GRECJI. Wprowadzili Grecję do oferty, ale ich bazowym produktem była Turcja. Miejmy nadzieję, że to nie będzie efekt domina. Teraz zapewne problem będą miały biura współpracujące z GTI
|
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() Mysl pozytywnie. Udanego urlopu zycze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1774 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
Cytat:
Cytat:
zawsze mam stres żeby wszystko się udało, żeby samolot doleciał i żebyśmy się np nie rozchorowali ale jak to mówią "najważniejsze to się życia nie bać"
|
||
|
|
|
#1775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
Cytat:
Dokładnie |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Zaglądam w ramach przerwy w nauce. Ale tylko na chwilę, gdyż moja przyjaciółka ma dzisiaj urodziny, o 18 idziemy na coś dobrego do Starbucksa, więc do tego czasu chcę się wyrobić z tym, co zaplanowałam na dzisiaj. Ostatnio w ogóle nie piszę, bo nie mam czasu. Studentki na pewno wiedzą co mam na myśli To moja ostatnia sesja egzaminacyjna na tym etapie. Od ludzi z innych kierunków czy uczelni słyszę, że ta ostatnia sesja jest łatwa i przyjemna, nie obciążają tak, ponieważ czeka nas obrona. Niestety w moim przypadku tak nie jest. Każda sesja jest trudna, pracowita, ale ta chyba najbardziej... Może dlatego, że mam egzaminy m.in. z literatury dwudziestolecia międzywojennego (tę lubię), ale też z literatury współczesnej 1939-89, która nie sprawia mi przyjemności. Chyba jedyny okres literacki, za którym nie przepadam Do tych egzaminów mam jeszcze sporo czasu (25 i 27 czerwca), a przede mną poniedziałkowy z dydaktyki z trzech lat. Wydawało mi się, że będzie łatwo, miło i przyjemnie, ale jak czytam te artykuły... Łatwe na pewno nie są. Ale co ja mówię, skoro większość z tego wątku studiuje medycynę ![]() Migotko, bardzo spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego! Poprawił Ci się nastrój pod koniec dnia? Ja miałam urodziny 31 maja. Dzień spędziłam miło, ale nastrój miałam kiepski, ponieważ dzień wcześniej zmarła moja ukochana kotka. Ileenka, widzę, że sukcesywnie uczysz się języka angielskiego. Dostałaś wyniki testu, który ostatnio pisałaś? Dziewczęta, piszecie o technikach szybkiego zapamiętania. Przybliżycie temat? Przydałoby się, zwłaszcza podczas sesji
|
#1777 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1778 |
|
Zadomowienie
|
Ja co prawda nie mam już sesji bo piszę pracę licencjacką aczkolwiek terminy również mnie gonią i termin oddania zbliża się nieuchronnie.. Chcę kupić sobie suchy szampon w sprayu, testowałyście kiedyś? Chyba wybiorę na początek ISANĘ i sprawdzę czy to w ogóle coś dla mnie. Czasami potrzebuje odświeżyć fryzurkę na szybko może się sprawdzi. Jestem bardzo zadowolona ze szminki wibo eliksir
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2013-06-05 o 17:56 |
|
|
|
|
#1780 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem świeżo po weselu (jako gość hehe ;p), i to co mogę na pewno doradzić: krótko przed duzymi imprezami nie kupować sukienek w sieciówkach popularnych, bo można się przejechać... byłam własnie świadkiem : 3(słownie trzy!) laski w takich samych kieckach, ale jedna się wybroniła kolorem ( róż, a nie beż jak pozostałe dwie..) nie były zadowolone, tyle powiem więc krótko przed weselem bezpieczniejsze są jakieś mniej popularne sklepy , niekoniecznie sieciówy w galeriach ... no i można miec tez po prostu pecha byłam teraz na dwóch dużych imprezach w różnych miejscach i przewijały się głównie sukienki: z małym dekoltem, z widocznym suwakiem na plecach ( w kontrastującym kolorze), z dekoltem na plecach, kształ tulipana lub rozkloszowane (od wysokości bioder), a także z dłuższym tyłem typu mgiełka, raczej jednokolorowe: czerwienie, kobalty, beże i trochę też miętowych odcieni... mało było, co mnie zdziwiło trochę, sukienek koronkowych, kwiecistych i z głębokim dekoltem ![]() a co do cen - mam tak samo na szczęście zakupy były dużo wcześniej bo miałam akurat wenę i nie musiałam się martwić szukaniem tuż przed, czego szczerze nienawidzę a jeszcze co do fryzjera - lepiej wcześniej a na luzie... mi się udało dorwać tylko późną godzinę i musiałam jechać w makijażu pełnym, bo nie miałabym czasu pózniej i nie było to zbyt rozsądne, ale nie miałam wyjścia już ![]() kupić sukienkę w której się czujesz najpiękniejsza na świecie i tańczyć do rana, ot co !
|
|
#1781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj strasznie ponuro i zimno. Do tego obchodzimy dzisiaj 3 rocznicę ślubu, a mój "ulubiony" teść dowalił małżonowi roboty tak, że dzisiaj wraca o 21:00 Jak przyjedzie będzie na pewno tak wymęczony, że nawet nie będę miała sumienia dopominać się o kolację ![]() Moi teściowie wszystko potrafią spieprzyć ![]() Na pocieszenie znalazłam wycieczkę do Krakowa na weekend sierpniowy i jak małżon wróci będę mu truła, żebyśmy pojechali ![]() Cytat:
![]() My do Chorwacji jechaliśmy we własnym zakresie, bo jak pytaliśmy o wycieczkę w biurze podróży, to ceny były tak wysokie, że lepiej było do Hiszpanii na dwa tygodnie lecieć Noclegów szukaliśmy na chorwackich stronach internetowych. My byliśmy w Porecu, bo na pierwszy raz nie chcieliśmy wbijać się w głąb kraju, zresztą mieliśmy w planach zwiedzanie Wenecji, a stamtąd do Wenecji jest jakieś 100 km tylko ![]() Wynajmowaliśmy apartament, dwa pokoje, kuchnia, łazienka i cudowny taras A tam przynajmniej pogoda pewna Cytat:
Mnie Rodos urzekło Cytat:
|
|
#1782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pocieszenie powiem Ci, że podobno od przyszłego tygodnia upały I to podobno w Polsce ![]() Hiszpanią też bym nbie pogardziła, Włochami zresztą też Niestety Hiszpania jest dla naszych przyjaciół za droga Oni się na Turcję uparli, bo Grecja znowu poszła w górę, a mi się jakoś nie uśmiecha trzeci rok z rzędu jechać do arabskiego kraju ![]() Już mi się u Ciebie podoba Biel, krem, szarość, beże i brązy to zdecydowanie moje kolory jeśli chodzi o wnętrze ![]() A jak remont Kluseczek znosi? Nie jest wygłupiony zmianami wokół niego? ![]() Ja Ciebie też bardzo lubię ![]() Cytat:
Też mam obawy przed wakacjami zawsze, czy biuro nie daj Boże nie upadnie. Rok temu to sprawdzaliśmy wszystko, łącznie z rejestrami dłużników W tym roku będziemy robić to samo, bo nie chciałabym utopić takich pieniędzy w błoto.
|
|
#1783 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zresztą z Zakopanem mam bardzo miłe wspomnienia, bo tam spędziłam pierwszy wyjazd ze swoim chłopakiem ![]() Nie przejmuj się, najważniejsze, że mąż i tak pamięta o rocznicy, a może w weekend sobie zorganizujecie coś na pocieszenie w zamian za dzisiejszy wieczór |
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uzbieracie sobie więcej kasy i w przyszłym roku odbijecie super wakacjami ![]() Ja też stwierdziłam, że teraz będę odkładać nagrody i jakieś dodatkowe pieniądze i w przyszłym roku pojedziemy w jakieś fajne miejsce Albo po prostu na jakieś dwie wycieczki. Paryż mi się marzy W weekend niestety odpada świętowanie rocznicy, bo małżon wyjeżdża na dwudniowy zlot No chyba, że w niedzielny wieczór się jakoś uda Jak na razie popijam winko i czekam
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Też żałuję, bardzo lubię jej styl
|
|
#1787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie się marzą wojaże typu Kuba, Norwegia, RPA i takie tam... ale cudze chwalicie, swego nie znacie, więc trochę Polski zamierzam pozwiedzać, korzystając z okazji organizowania wycieczek swojej przyszłej klasie
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pochwalę się, bo przed chwilką zarezerwowałam apartament w Krakowie na długi sierpniowy weekend
A później już tylko odliczanie do wakacji Zdecydowanie należy do najlepiej ubranych Polek Jeszcze Kożuchowską lubię i w ostatnim czasie Herbusiową
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mieszkamy bardzo daleko od morza także możemy sobie pozwolić na takie wypady ![]() Mieliśmy tak właśnie jechać 25-go maja, ale niestety pogoda nie dopisała. Teraz czekamy na poprawę i skoczymy na jednodniowy wypad ![]() Mi się marzą Indie Żeby jeszcze mieć tak świnkę skarbonkę bez dna ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|
#1791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Byłyśmy z przyjaciółką w Starbucksie, a potem podeszłyśmy do Galerii Bałtyckiej, bo ona chciała coś z Rossmanna. W efekcie wyszło tak, że wróciłam do domu z torebką z Parfois
Jestem nią oczarowana- ma idealną wielkość. Niby jest mała i poręczna, ale jednocześnie zmieszczę do niej notes. W sam raz jak mam jedne zajęcia. Szkoda, że kończę studia![]() Piszecie o biurach podróży - ze swojej strony mogę polecić Alfa Star i Exim Tours. Zawsze latam z któregoś z tych biur i nigdy nie miałam problemów Cytat:
![]() Co do szamponu w sprayu - mam firmy Batiste, aczkolwiek kupowany w Londynie, nie mam pojęcia czy w Polsce też jest. Jeszcze nie używałam, aczkolwiek moja przyjaciółka chwali. Cytat:
Takie zwierzątko jest jak członek rodziny. Nawet mój pies bardzo przeżył śmierć kotki- przez dwa dni leżał smutny, na nikogo nie reagował. To w jego przypadku dziwne zachowanie, bo na co dzień jest energiczny, jak ktoś się ruszy, to on od razu też wstaje. Poza tym położył się koło kici i tak obok niej leżał, kiedy już nie żyła... Cytat:
Masz rację, ja też myślę, że w kocim raju jest im lepiej Pocieszam się, że kicia miała bardzo szczęśliwe życie, a teraz cierpiałaby z powodu choroby, więc lepiej się stało. Aczkolwiek smutek i łzy i tak towarzyszą człowiekowi. Taki kot czy pies to członek rodziny. Nawet mój tata płakał...
|
|
#1792 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Co do sklepów- w galerii Przymorze (Leclerc), mają hebe otworzyć- natura padła, to hebe teraz otwierają. Jestem ciekawa co tam będzie, w końcu tyle się tu opowiada o łupach
|
|
|
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
mm111111, jestem zachwycona Twoim makijażem !
Dziewczyny, czy cienie do brwi Catrice są dostępne tylko w drogeriach Natura ? Edytowane przez emely Czas edycji: 2013-06-06 o 09:30 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1794 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Zainspirowałam się Twoim zakupem, weszłam na stronę Zary i akurat została jedna czarna para w moim rozmiarze, więc kliknęłam
|
|
|
|
|
#1795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny u mnie dzisiaj fatalna pogoda ... bez kawy ani rusz ...
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że pogoda się poprawi. Dzisiaj od rana niebo zachmurzone, lekko kropi ... także z nadzieję na lepsze pogodowo dni wyczekuję słońca Oby przewidywania się spełniły.My w zeszłym roku pojechaliśmy do Egiptu. Było fantastycznie i chętnie bym to powtórzyła. W tym roku jeżeli mowa o zorganizowanych wycieczkach na 1 miejscu jest Grecja. W przypadku własnej organizacji Włochy lub Hipszania. Mamy jechać w grupie zatem musimy podjąć wspólnie decyzję ![]() Obecnie mamy na ścianach kolor i dla odmiany będziemy malować całe mieszkanie na biało. Biel kojarzy mi się z świeżością i czystością. Będzie miłą odmianą po kolorze. Ja również lubię beże, brązy, szarości. Mam nadzieję, że efekt końcowy będzie miłym obrazem dla oka. Wczoraj oglądałam blaty kuchenne, bo powoli będziemy się przymierzać do montażu kuchni. Wybór jest ogromny Klusek świetnie sobie radzi. Przyjmuje wszystko tak jakby była to codzienność. Może zasługą takiego stanu jest fakt, że od pierwszych dni kiedy był z nami jest wszędzie zabierany. Podróż samochodem znosi świetnie, kładzie się na kanapie i zasypia. Wczoraj musieliśmy podjechać do sklepu i został sam w aucie. Wracamy a Mały śpi w najlepsze Oj dziękujemy Z wyjazdem do Krakowa to świetny pomysł. Dzięki temu spojrzałam w kalendarz, patrzę a tutaj kolejny długi weekend się szykuje. Fajnie
Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2013-06-06 o 10:17 |
|
|
|
|
#1796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Catrice chyba tylko w Naturze
|
|
#1797 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny
także na pewno zajrzę do Hebe. szafirowa, właśnie dużo pozytywnych opinii skłoniło mnie do zakupu .mm111111, przez Twój kosmetyczny post skusiłam się na paletkę Sleek'a do konturowania twarzy .
Edytowane przez emely Czas edycji: 2013-06-06 o 12:09 |
|
|
|
#1799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1800 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla mnie najważniejsze jest, że mają duże zabezpieczenie finansowe w razie jakichś kłopotów, to biuro które upadło wczoraj miało zabezpieczenie na kwotę 7mln zł a tui ma na 86 więc różnica spora ![]() Cytat:
a z Tui to w ogóle fajnie się leci bo mamy wycieczkę praktycznie 8 dniową a znać dam dam, na pewno będzie drożej niż w Bułgarii w której byliśmy w zeszłym roku a która była śmiesznie tania (piwo w knajpie w przeliczeniu kosztowało 3zł a obiad dwudaniowy można było zjeść za 10!) ale nie wydaje mi się żeby ceny były jakieś bandyckie u mnie w pracy w ogóle zabawna sytuacja bo moje dwie koleżanki z biura też lecą w tym roku na wakacje do Grecji z tym, że obie na Kretę, jedna w lipcu a druga w sierpniu i obie strasznie liczą na moją relacje ![]() Cytat:
bardzo współczuję a od roku mamy z Tż kotka brytyjskiego i tak się już przywiązaliśmy, że po prostu nie wyobrażam sobie tego żeby mogłoby go teraz z nami nie być oraz tego że kiedyś go zabraknie (mam nadzieję, że będzie to za wiele, wiele lat ) |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

(Jezu, jakie ja mam biodra!)
Książka ma prawie 400 stron i prawie 150 działów poświęconych odrębnym zagadnieniom gramatycznym i jest cała pisana po angielsku. Nie żałuję wydanych pieniędzy, bo wreszcie mam wszystko w jednym miejscu
a póki co mam stresa bo wczoraj biuro GTI Travel specjalizujące się w podróżach do Grecji ogłosiło upadłość
my lecimy z TUI więc niby nie mamy powodów do zmartwień ale stres jakiś jest
jestem ciekawa ile jeszcze biur upadnie w tym roku 

Byle do września, wtedy się wygrzeję 

Na pewno by się polubił
bardzo współczuję