![]() |
#1771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Pojawił sie specjalny na zimę
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Lovely-Girl: to jednak ten
![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-12-11 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Ja mam pytanko do wizazanek które cos ostatnio sié pochowaly ![]() Nie wiem czy bylo juz pisane o tym,ale Ja jakos nie pamietam. Czy mialyscie jakies kosmetyki firmy Gorgeous( z Bootsa) Ostatnio bardzo mocno reklamowane. Jesli tak to prosze o recenzje bo kuszá tymi paletkami ![]() EDIT: Hmmm ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
BAN stały
|
Lovely popelnilas niemal profanacje
![]() ja siedze cicho, bo skupilam sie na kiecce i butach i w ogole looku bozonarodzeniowym ![]() kupilam tylko pelnowymiarowy podklad LilyLolo <in the buff>, jakis korektor do testow i puder wykonczeniowy. Aaliyah ten pedzel kabuki z burzuja dalej sie spisuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1779 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na Sylwestra to po prostu musze mierzyc, mierzyc i jeszcze raz mierzyc. Jak znajde ''TA'' to odrazu bede wiedziec ![]() Co do choroby to ja juz mam ja za soba na szczescie, wiec tez zycze powrotu do zdrowia Tobie i malutkiej ![]() Lovely bez paniki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na mnie wygląda ładniej niż na zdjęciu ![]() ![]() Ale dziewczyny, jaką przy okazji tych poszukiwań sukienkę widziałam... ![]() http://www.karenmillen.com/fcp/produ...od903000050577 Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam takie kroje ![]() ![]() Ah, cóż, będę kupować jak już wygram w Lotoo ![]() Przepraszam za długiego OT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, nie dolujcie mnie tymi sukienkami, ja nie moge zgubic pociazowych kilogramow
![]() I jakos sie nie moge odnalezc jeszcze, tylko pieluchy i pieluchy, zapomnialam juz co to kosmetyki, no, oczywiscie oprocz tych na rozstepy ![]() Zdopingujcie mnie jakos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
BAN stały
|
monikao kurcze fajnie masz....ja tu oprocz TK MAxxa takich okazyjnych perelek nie mam
![]() olaola - fajne te kiecki, fajne - ale ja preferuje cos bardziej prostego. Cos na ksztalt tuby, bez rozszerzenia na dole.... Mysle o tych kieckach - ale najpierw musze przymierzyc, bo to roznie bywa ![]() http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...3639_481574_-1 http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...3642_455921_-1 http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...3642_483060_-1 Lea29 zrob sobie mocne postanowienie na Nowy Rok, ze skupisz sie nieco bardziej na sobie ![]() ![]() edit ![]() jeszcze ten zestawik mi sie podoba ![]() http://www.next.co.uk/shopping/women/goingout/1/1 |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zadomowienie
|
lea29 Ty się nie martw
![]() Sama mam ten sam problem, muszę pozmieniać całą garderobę bo w nic się nie mieszczę ![]() A co do sukienek, mam swoją ulubioną, starą już ale jak dla mnie wciąż boska,po prostu cudowna. Skromna a zarazem ma w sobie to "coś".Jak gdzieś wyrwę zdjęcie to pokażę. AniaWila z tym postanowieniem to dobra myśl, ale w praktyce to różnie bywa ![]() lea29 to co?Postanowione?Od 1 stycznia 2008 bierzemy się do roboty, chyba nie chcemy wyglądać tak jak niektóre panie pochodzące stąd ![]() Edytowane przez kuseczka Czas edycji: 2007-12-11 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Raczkowanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6008082]Dziewczyny, nie dolujcie mnie tymi sukienkami, ja nie moge zgubic pociazowych kilogramow
![]() I jakos sie nie moge odnalezc jeszcze, tylko pieluchy i pieluchy, zapomnialam juz co to kosmetyki, no, oczywiscie oprocz tych na rozstepy ![]() Zdopingujcie mnie jakos ![]() Nie przejmoj sie tak strasznie. Wiekszosc z nas przez to przeszla. niedlugo wszystko sie unormuje. Ja w ciazy przytylam 40 kg. W ciagu roku schudlam 35kg. Oczywiscie rozstepy zostaly i duzy biust (co akurat cieszy tz ![]() Cytat:
Bardzo podobaja mi sie 2 pierwsze. Uwielbiam taki niebieski i oczywiscie bedac zyciowa sroczka podoba mi sie wszystko co swieci, wiec czarna jest cuuudna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A propos Oasis - mają tam teraz sukienki o podobnych krojach to tych, które pokazałaś, może Cię to zainteresuje: http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...ch-satin-dress http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...ma-shift-dress http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...quin-20s-dress Polecam też tę stronę: http://www.asos.com/Woman/Collection...ize=20&sort=-1 OT na całego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kabuki spisuje sie, spisuje, bez zarzutu ![]() Ale sie watek modowy zrobil nam tutaj... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
BAN stały
|
nom modowo sie zrobilo po calosci
![]() kurcze wszystko ladnie pieknie, ale wiekszosc tych kiecek w rozmiarze 8 <nawet do 10> out of stock :/ nie wiem czy tylko tak na stronie, czy jak sie wybiore w dzungle <w miasto> to moze cos znajde..... OlaOla ta ostatnia stronka fajna tylko ja kurcze nie mam czasu na zamawianie on-line, bo w niedziele juz lece. Normalnie mam noz na gardle, bo w PL nie chce kupowac....tam nigdy nie ma fajnych kiecek na Sylwestra. Pamietam jak w tamtm roku z siostra szukalam...masakra :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Wtajemniczenie
|
Moze warto zalozyc wátek np." Ubrania w Wielkiej Brytanii"....
![]() ![]()
![]() |
#1790 |
Rozeznanie
|
Co do sukienek na sylwka to ja ostatnio calkiem calkiem widzialam w BAY-u i to jeszcze z przecenami na swieta, pare znalazlam czarnych z jakimis zlotymi badz srebnymi mazajami ze tak powiem
![]() Co do watku o ciuchach to ja juz wogle sie na niego czailam odkad zobaczylam,ze ten istnieje ale ja niesmiala osobka jestem wiec sie balam zakladac:P A juz wogle jak tak zaczelyscie pisac o ciuchach to mi sie wlasnie przypomnialo,ze ja nie mam w co sie na swieta ubrac!! Moj chlop chcial przelezec niedziele i d*** zimna bedzie musial ze mna po sklepach latac znowu:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Konto usunięte
|
To moze ja zaloze watek " Odchudzanie w Wielkiej Brytanii..."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Rozeznanie
|
To moze wogle by sie zrobilo podwatki tutaj, typu kosmetyki w wlk brytaniu, ciuchy w wlk brytanii, odchudzanie, i cos moze ze sprzetem elektornicznym i np jakies gadzety do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Rozeznanie
|
To moze wogle by sie zrobilo podwatki tutaj, typu kosmetyki w wlk brytanii, ciuchy w wlk brytanii, odchudzanie i jedzenie, i cos moze ze sprzetem elektronicznym i np jakies gadzety do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o rzeczy out of stock, to ja swoją oasisową sukienkę kupiłam w rozmiarze 10, kiedy na stronie pokazywało, że już go nie ma... także może warto spróbować. Co do kiecek w Polsce to niestety masz rację Aniu, też pamiętam poszukiwania sprzed dwóch lat i rok temu, wszystko jakieś takie tandetne było :/ i na jedno kopyto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Konto usunięte
|
Faktycznie, ja sie latem zagapilam i sukienke na slub kolezanki musialam kupic w Polsce, tragedia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Raczkowanie
|
a ja jestem w Oriflame, jestem zadowolona z kosmetyków ( choć są i takie które nie polecam )..... Ogólnie więc rzecz ując najwiecej ich mam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Raczkowanie
|
[quote=AniaWila;6007936]szczerze mowiac mam na oku taka sukienke w Krispie
![]() ![]() ![]() wiem , która to sukienka ! Mnie również się podoba ![]() ![]() Ja niestety się do takich nie zaliczam, na moje 60 kg.... a szkoda ! nie mam silnej woli by się odchudzać, słodycze też lubie ( jedyna moja ,, używka,, ).... Och ,życie, zycie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1799 |
Raczkowanie
|
Osobiście uważam , ze w PL też jest fajny wybór kiecek. Ja tu nic nie widzę takiego dla siebie, a że sylwestra, święta spędzę w PL to liczę na to , ze męza po kieszeni trochę szarpnę, ale w PL.....
Jak coś znajdę to wam napiszę ![]() pozdro ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Wtajemniczenie
|
Zeby w tym watku nie
![]() Zapraszam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.