Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-10, 13:04   #1771
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl Pokaż wiadomość
Czy chodzi Ci o ten krem:
Na dzien i na noc-jesli tak to jest teraz przecena w bootsie z 6.99 na 4.99
na obydwa produkty(tzn.4,99 za sztuke) Mam nadzieje ze to ten krem.Jesli nie to wybacz
Nie, to nie ten.
Pojawił sie specjalny na zimę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 11:03   #1772
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie, to nie ten.
Pojawił sie specjalny na zimę
Lovely-Girl: to jednak ten Dowiedziałam przed chwilką od MagJi, że chcąc zwabić klientów na ten kremik zimą, dopisali po prostu "na zimę" - składy mają takie same.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-11 o 11:34
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 11:31   #1773
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Lovely-Girl: to jednak ten :ehme: Dowiedziałam przed chwilką od MagJi, że chcąc zwabić klientów na ten kremik zimą, dopisali po prostu "na zimę" - składy mają takie same.
Hehe ale oszusci

A Ja mam pytanko do wizazanek które cos ostatnio sié pochowaly-wylazic!
Nie wiem czy bylo juz pisane o tym,ale Ja jakos nie pamietam. Czy mialyscie jakies kosmetyki firmy Gorgeous( z Bootsa) Ostatnio bardzo mocno reklamowane. Jesli tak to prosze o recenzje bo kuszá tymi paletkami

EDIT:
Hmmm chodzi mi o to: http://www.boots.com/shop/product_de...0864&slmRefer= ale teraz widze ze to Gorgeous to zadna firma Nie rozumiem...Moze mi ktos wytlumaczy bo Ja "ciemna " jestem
Stary 2007-12-11, 12:20   #1774
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe ale oszusci

Nie wiem czy bylo juz pisane o tym,ale Ja jakos nie pamietam. Czy mialyscie jakies kosmetyki firmy Gorgeous( z Bootsa) Ostatnio bardzo mocno reklamowane. Jesli tak to prosze o recenzje bo kuszá tymi paletkami

EDIT:
Hmmm chodzi mi o to: http://www.boots.com/shop/product_de...0864&slmRefer= ale teraz widze ze to Gorgeous to zadna firma Nie rozumiem...Moze mi ktos wytlumaczy bo Ja "ciemna " jestem
Jak to zadna firma. Ruby & Millie Wiele razy pisalam w tym watku o ich kosmetykach
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 12:53   #1775
monikao
Raczkowanie

Cytat:
Hehe ale oszusci

EDIT:
Gorgeous- taka firma nie istnieje przynajmniej jesli chodzi o branze kosmetyczna. Uzywaja tego slowa na okreslenia "cudownosci" , "wspaniosci" danego produktu. Paletka ktora pokazalas to Ruby & Millie jedna z lepszych (moim skromnym zdaniem) firm sredniopolkowych.
monikao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 13:09   #1776
AniaWila
BAN stały

Lovely popelnilas niemal profanacje

ja siedze cicho, bo skupilam sie na kiecce i butach i w ogole looku bozonarodzeniowym

kupilam tylko pelnowymiarowy podklad LilyLolo <in the buff>, jakis korektor do testow i puder wykonczeniowy.

Aaliyah ten pedzel kabuki z burzuja dalej sie spisuje?
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 13:18   #1777
monikao
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość

ja siedze cicho, bo skupilam sie na kiecce i butach i w ogole looku bozonarodzeniowym
Zdradz tego looka bozonarodzeniowego, bo ja nie mam pomyslow. codziennie inaczej. Jedyne co mam to buty. Kupilam 3 nowe bluzki, ale stwierdzilam, ze jednak zadna nie nadaje sie na Boze Narodzenie. Tkwie w domu juz prawie 2 tygodnie moja mala dziewczynka zapalala wstretne chorobsko, ktorym sie ze mna podzielila.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-11, 13:23   #1778
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:

kupilam tylko pelnowymiarowy podklad LilyLolo <in the buff>, jakis korektor do testow i puder wykonczeniowy.

mowilam ze sie na tym nie znam... musze cofnac sie w watku
Stary 2007-12-11, 13:26   #1779
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monikao Pokaż wiadomość
Zdradz tego looka bozonarodzeniowego, bo ja nie mam pomyslow. codziennie inaczej. Jedyne co mam to buty. Kupilam 3 nowe bluzki, ale stwierdzilam, ze jednak zadna nie nadaje sie na Boze Narodzenie. Tkwie w domu juz prawie 2 tygodnie moja mala dziewczynka zapalala wstretne chorobsko, ktorym sie ze mna podzielila.
szczerze mowiac mam na oku taka sukienke w Krispie niedroga, bo kosztuje jakies 25f chyba a fajna. Gora jest koszulowa <taka biala, klasyczna koszula> a dol -zwykla, prosta, czarna. Fajne polaczenie, niezly dekold i do tego jeszcze niezly pasek Do tego sobie umyslilam czarne kryjace rajstopki i czerwone szpilki, ktore juz na szczescie mam

A na Sylwestra to po prostu musze mierzyc, mierzyc i jeszcze raz mierzyc. Jak znajde ''TA'' to odrazu bede wiedziec Mam w planach wybrac sie dzisiaj na poszukiwania....ostateczn ie do czwartku.

Co do choroby to ja juz mam ja za soba na szczescie, wiec tez zycze powrotu do zdrowia Tobie i malutkiej

Lovely bez paniki ja tam sie tez znam na tym na czym chce. jakbym miala polapac te wszystkie nazwy z polek to bym chyba w depresje wpadla
Stary 2007-12-11, 13:36   #1780
Olaola
Zadomowienie

Cytat:
szczerze mowiac mam na oku taka sukienke w Krispie niedroga, bo kosztuje jakies 25f chyba a fajna. Gora jest koszulowa <taka biala, klasyczna koszula> a dol -zwykla, prosta, czarna. Fajne polaczenie, niezly dekold i do tego jeszcze niezly pasek Do tego sobie umyslilam czarne kryjace rajstopki i czerwone szpilki, ktore juz na szczescie mam

A na Sylwestra to po prostu musze mierzyc, mierzyc i jeszcze raz mierzyc. Jak znajde ''TA'' to odrazu bede wiedziec
Ah, sukienki... uwielbiam sukienki. Mam w szafie ponad dziesięć i nigdy mi nie jest mało . Niedawno sama poszukiwałam eleganckiej sukienki koktajlowej bo wybieraliśmy się z TŻtem na dużą imprezę branżową, ostatecznie kupiłam tę http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...red-lace-dress
Na mnie wygląda ładniej niż na zdjęciu - bez fałszywej skromności!

Ale dziewczyny, jaką przy okazji tych poszukiwań sukienkę widziałam... w Karen Millen, piękną ciemnozieloną satynową... A zresztą co będę opowiadać, podaję linka:
http://www.karenmillen.com/fcp/produ...od903000050577

Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam takie kroje . To najcudniejsza sukienka, jaką kiedykolwiek miałam na sobie, leżała na mnie też przepięknie... tylko ta cena Także ostatecznie zdecydowałam się na Oasis.
Ah, cóż, będę kupować jak już wygram w Lotoo

Przepraszam za długiego OT
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 13:38   #1781
monikao
Raczkowanie

Cytat:

A na Sylwestra to po prostu musze mierzyc, mierzyc i jeszcze raz mierzyc. Jak znajde ''TA'' to odrazu bede wiedziec Mam w planach wybrac sie dzisiaj na poszukiwania....ostateczn ie do czwartku.

Co do choroby to ja juz mam ja za soba na szczescie, wiec tez zycze powrotu do zdrowia Tobie i malutkiej
Dzieki. Tu gdzie mieszkam nie ma Krispa Mieszkajac na poludniu bardzo lubilam ten sklep, ale za to mamy designers shopping, gdzie jeans DKNY moge kupic po przecenie za &pound;10, czy ciuchy jeager od &pound; 30 w zwyz itd.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-11, 13:42   #1782
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7
Konto usunięte

Dziewczyny, nie dolujcie mnie tymi sukienkami, ja nie moge zgubic pociazowych kilogramow
I jakos sie nie moge odnalezc jeszcze, tylko pieluchy i pieluchy, zapomnialam juz co to kosmetyki, no, oczywiscie oprocz tych na rozstepy

Zdopingujcie mnie jakos
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 14:11   #1783
AniaWila
BAN stały

monikao kurcze fajnie masz....ja tu oprocz TK MAxxa takich okazyjnych perelek nie mam

olaola - fajne te kiecki, fajne - ale ja preferuje cos bardziej prostego. Cos na ksztalt tuby, bez rozszerzenia na dole....
Mysle o tych kieckach - ale najpierw musze przymierzyc, bo to roznie bywa

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...3639_481574_-1

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...3642_455921_-1

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...3642_483060_-1

Lea29 zrob sobie mocne postanowienie na Nowy Rok, ze skupisz sie nieco bardziej na sobie Troche mobilizacji czyni cuda

edit
jeszcze ten zestawik mi sie podoba
http://www.next.co.uk/shopping/women/goingout/1/1
Stary 2007-12-11, 14:16   #1784
kuseczka
Zadomowienie

GG do kuseczka

lea29 Ty się nie martw
Sama mam ten sam problem, muszę pozmieniać całą garderobę bo w nic się nie mieszczę
A co do sukienek, mam swoją ulubioną, starą już ale jak dla mnie wciąż boska,po prostu cudowna. Skromna a zarazem ma w sobie to "coś".Jak gdzieś wyrwę zdjęcie to pokażę.
AniaWila z tym postanowieniem to dobra myśl, ale w praktyce to różnie bywa
lea29 to co?Postanowione?Od 1 stycznia 2008 bierzemy się do roboty, chyba nie chcemy wyglądać tak jak niektóre panie pochodzące stąd

Edytowane przez kuseczka
Czas edycji: 2007-12-11 o 15:03
kuseczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 14:34   #1785
monikao
Raczkowanie

[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6008082]Dziewczyny, nie dolujcie mnie tymi sukienkami, ja nie moge zgubic pociazowych kilogramow
I jakos sie nie moge odnalezc jeszcze, tylko pieluchy i pieluchy, zapomnialam juz co to kosmetyki, no, oczywiscie oprocz tych na rozstepy

Zdopingujcie mnie jakos [/quote]

Nie przejmoj sie tak strasznie. Wiekszosc z nas przez to przeszla. niedlugo wszystko sie unormuje. Ja w ciazy przytylam 40 kg. W ciagu roku schudlam 35kg. Oczywiscie rozstepy zostaly i duzy biust (co akurat cieszy tz). Pobiegasz przy dzidzi i wszystko spadnie. Co do rozstepow, to nie bede czarowac, bledna, ale niestety nie pozbedziesz sie ich do konca.

Cytat:
monikao kurcze fajnie masz....ja tu oprocz TK MAxxa takich okazyjnych perelek nie mam

olaola - fajne te kiecki, fajne - ale ja preferuje cos bardziej prostego. Cos na ksztalt tuby, bez rozszerzenia na dole....

Lea29 zrob sobie mocne postanowienie na Nowy Rok, ze skupisz sie nieco bardziej na sobie Troche mobilizacji czyni cuda

edit
jeszcze ten zestawik mi sie podoba
http://www.next.co.uk/shopping/women/goingout/1/1

Bardzo podobaja mi sie 2 pierwsze. Uwielbiam taki niebieski i oczywiscie bedac zyciowa sroczka podoba mi sie wszystko co swieci, wiec czarna jest cuuudna.
Stary 2007-12-11, 14:41   #1786
Olaola
Zadomowienie

Cytat:

[/URL]
Ta niebieska piękna . Ja też lubię proste, ale trochę od tego odchodzę ostatnio na rzecz bardziej hmmm pokręconych . W każdym razie na Karen Millen się ostatecznie nie zdecydowałam, wizja wydania 1/4 swoich oszczędności na sukienkę, którą założyłabym pewnie ze dwa lub trzy razy jednak mnie przekonała do Oasis .
A propos Oasis - mają tam teraz sukienki o podobnych krojach to tych, które pokazałaś, może Cię to zainteresuje:

http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...ch-satin-dress

http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...ma-shift-dress

http://www.oasis-stores.com/fcp/prod...quin-20s-dress

Polecam też tę stronę:

http://www.asos.com/Woman/Collection...ize=20&sort=-1

OT na całego
Stary 2007-12-11, 16:50   #1787
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:

No zeby nie znac Millie & Ruby toz to czysta profanacja!

A kabuki spisuje sie, spisuje, bez zarzutu

Ale sie watek modowy zrobil nam tutaj...
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 17:09   #1788
AniaWila
BAN stały

nom modowo sie zrobilo po calosci

kurcze wszystko ladnie pieknie, ale wiekszosc tych kiecek w rozmiarze 8 <nawet do 10> out of stock :/ nie wiem czy tylko tak na stronie, czy jak sie wybiore w dzungle <w miasto> to moze cos znajde.....
OlaOla ta ostatnia stronka fajna tylko ja kurcze nie mam czasu na zamawianie on-line, bo w niedziele juz lece.
Normalnie mam noz na gardle, bo w PL nie chce kupowac....tam nigdy nie ma fajnych kiecek na Sylwestra. Pamietam jak w tamtm roku z siostra szukalam...masakra :/
Stary 2007-12-11, 17:20   #1789
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Moze warto zalozyc wátek np." Ubrania w Wielkiej Brytanii".... Chcialam zalozyc ale nie jestem pewna czy nie ma takiego
Stary 2007-12-11, 17:31   #1790
styska
Rozeznanie

Co do sukienek na sylwka to ja ostatnio calkiem calkiem widzialam w BAY-u i to jeszcze z przecenami na swieta, pare znalazlam czarnych z jakimis zlotymi badz srebnymi mazajami ze tak powiemDla mnie byly w sam raz bo nie byly jakies krotkie wiec moge w nich swe uda zakryc. Jak schudne to tam polece:P
Co do watku o ciuchach to ja juz wogle sie na niego czailam odkad zobaczylam,ze ten istnieje ale ja niesmiala osobka jestem wiec sie balam zakladac:P
A juz wogle jak tak zaczelyscie pisac o ciuchach to mi sie wlasnie przypomnialo,ze ja nie mam w co sie na swieta ubrac!! Moj chlop chcial przelezec niedziele i d*** zimna bedzie musial ze mna po sklepach latac znowu:P
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 17:50   #1791
Konto usunięte

To moze ja zaloze watek " Odchudzanie w Wielkiej Brytanii..."
Stary 2007-12-11, 18:15   #1792
styska
Rozeznanie

To moze wogle by sie zrobilo podwatki tutaj, typu kosmetyki w wlk brytaniu, ciuchy w wlk brytanii, odchudzanie, i cos moze ze sprzetem elektornicznym i np jakies gadzety do domu
Stary 2007-12-11, 18:15   #1793
styska
Rozeznanie

To moze wogle by sie zrobilo podwatki tutaj, typu kosmetyki w wlk brytanii, ciuchy w wlk brytanii, odchudzanie i jedzenie, i cos moze ze sprzetem elektronicznym i np jakies gadzety do domu
Stary 2007-12-11, 19:20   #1794
Olaola
Zadomowienie

Cytat:

kurcze wszystko ladnie pieknie, ale wiekszosc tych kiecek w rozmiarze 8 <nawet do 10> out of stock :/ nie wiem czy tylko tak na stronie, czy jak sie wybiore w dzungle <w miasto> to moze cos znajde.....
OlaOla ta ostatnia stronka fajna tylko ja kurcze nie mam czasu na zamawianie on-line, bo w niedziele juz lece.
Normalnie mam noz na gardle, bo w PL nie chce kupowac....tam nigdy nie ma fajnych kiecek na Sylwestra. Pamietam jak w tamtm roku z siostra szukalam...masakra :/
Hmmm może stronka przyda się przynajmniej na inną okazję . W ogóle, tak żeby nie odbiegać kompletnie od wątku to na tej stronie, asos.com, są świetne kosmetyki także .

Jeśli chodzi o rzeczy out of stock, to ja swoją oasisową sukienkę kupiłam w rozmiarze 10, kiedy na stronie pokazywało, że już go nie ma... także może warto spróbować. Co do kiecek w Polsce to niestety masz rację Aniu, też pamiętam poszukiwania sprzed dwóch lat i rok temu, wszystko jakieś takie tandetne było :/ i na jedno kopyto.
Stary 2007-12-11, 19:49   #1795
Konto usunięte

Faktycznie, ja sie latem zagapilam i sukienke na slub kolezanki musialam kupic w Polsce, tragedia A zeby nie bylo, ze z tematu zbaczam: kosmetyki mialam z Wielkiej Brytanii
Stary 2007-12-12, 18:50   #1796
kasia280
Raczkowanie

a ja jestem w Oriflame, jestem zadowolona z kosmetyków ( choć są i takie które nie polecam )..... Ogólnie więc rzecz ując najwiecej ich mam....
kasia280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 18:55   #1797
kasia280
Raczkowanie

[quote=AniaWila;6007936]szczerze mowiac mam na oku taka sukienke w Krispie niedroga, bo kosztuje jakies 25f chyba a fajna. Gora jest koszulowa <taka biala, klasyczna koszula> a dol -zwykla, prosta, czarna. Fajne polaczenie, niezly dekold i do tego jeszcze niezly pasek Do tego sobie umyslilam czarne kryjace rajstopki i czerwone szpilki, ktore juz na szczescie mam

wiem , która to sukienka ! Mnie również się podoba ja ją nazywam Becham`owską, ponieważ Victoria podobną miała.... Ładny krój, elegancka, super na święta - polecam dla szczuplutkich dziewczyn z ładnymi nogami
Ja niestety się do takich nie zaliczam, na moje 60 kg.... a szkoda ! nie mam silnej woli by się odchudzać, słodycze też lubie ( jedyna moja ,, używka,, ).... Och ,życie, zycie....
Stary 2007-12-12, 21:57   #1798
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia280 Pokaż wiadomość
wiem , która to sukienka ! Mnie również się podoba ja ją nazywam Becham`owską, ponieważ Victoria podobną miała.... Ładny krój, elegancka, super na święta - polecam dla szczuplutkich dziewczyn z ładnymi nogami
Ja niestety się do takich nie zaliczam, na moje 60 kg.... a szkoda ! nie mam silnej woli by się odchudzać, słodycze też lubie ( jedyna moja ,, używka,, ).... Och ,życie, zycie....
Chyba musze sie przejsc do KRISPA
Stary 2007-12-13, 17:10   #1799
kasia280
Raczkowanie

Osobiście uważam , ze w PL też jest fajny wybór kiecek. Ja tu nic nie widzę takiego dla siebie, a że sylwestra, święta spędzę w PL to liczę na to , ze męza po kieszeni trochę szarpnę, ale w PL.....
Jak coś znajdę to wam napiszę
pozdro !
Stary 2007-12-13, 17:52   #1800
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Zeby w tym watku nie pisac o ubraniach zalozylam wam specjalny wátek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...89#post6026789
Zapraszam

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości