![]() |
#1771 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Cytat:
![]() Raita, dziękuję! ![]() ![]() a ten Twój kolor to taka czekoladka może? uwielbiam takie włosy ![]() dziewczyny, a jak tam mecz? oglądacie, śledzicie na bieżąco czy raczej Was to nie interesuje? bo ja tu przeżywam, że Niemcy super, a Tż wisi na telefonie ze swoim Tatą i lamentują, że jak to, że Brazylia taka super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Bo przeważnie nikt się nie afiszuję ze swoimi problemami i wszystko rozgrywane jest w środku. Ludzie z zewnątrz myślą, że wszystko spoko, a potem pach i rozwód...
No taki cieeemny brąz. Naturalnie mam ciemne włosy, wiec się w takich dobrze czuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no i dzien doberek ![]() w ogole od paru dni masakrycznie sie czuje, słabne wymiotuje, a pozniej jest jakgdyby nigdy nic. i oczywiscie babcia ze to ciaza. i M mi kazał test zrobić stwierdził ze co będzie to będzie a nie ma co przeciagać ze i tak chce ze mna wziąc slub i sie czuje gotowy byc ojcem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() znowu ładny dzień :d a ja siedzę i szukam roboty, ale z tym, że się załamałam to koniec jak na razie rzucam to ![]() haa co do dzieci tż mowił, ze on przynajmniej dwójke by chciał, ostatnio gdy moje siostrzenice go zaczęły męczyć stwierdził, że jedno starczy ![]() ![]()
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
ej! w kierunku na Warszawę może? bo ja mieszkam 50 km od Poznania właśnie
![]() mia nie rezygnuj. W końcu coś znajdziesz. Ja jak rzuciłam pracę to następnej szukałam 3 miesiące. Achh od dziś 1,5 tyg z Tżtem ![]()
#1776 |
Rozeznanie
|
Mia ja znalazłam dobrą pracę po półtora roku, musisz szukać dalej.
Meczu nie oglądałam ale wynik znam i szkoda mi Brazylii. Poza tym wiem ze mój TZ zawiedziony bo liczył na wyrównany mecz a tu taka lipa. ARYA zazdroszczę :') ale się wytezetujesz hohoho ![]() Mój ma najgorszą zmianę teraz i nawet nie ma kiedy popisać, pogadac :-(
#1777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa nie bo na warszawe to kostrzyn i te rejony a ja w strone kórnika ![]()
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() ![]() Mecz był dla mnie mega nudny. No bo takie jednostronne strzelanie to nic ciekawego ![]()
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
łaaa Arya też tak chciałabym... ale na razie to marzenie ;/
a siedzę i szukam, i szukam i nic ![]() ja meczu nie oglądałam ![]() ![]()
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
ja też nie oglądałam, bo w pracy byłam
![]() wypłata wpłynęła na konto i miłe zaskoczenie bo więcej niż się spodziewałam (zapłacili też za szkolenie). w ogóle 1-3 sierpień dostanę wolne i jedziemy z Tż nad morze ![]() ![]()
#1781 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic tylko się cieszyć ![]() ![]() A ja w końcu idę z moim TŻetem do jego znajomych, niby tego chciałam, ale tyle obcych mi ludzi w jednym miejscu ![]() Znowu byłam na zakupach, znowu wydałam kasę. OSZCZĘDZAM OD DZIŚ!
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Dzolin na pewno się dogadasz z jego znajomymi
![]() ja też zawsze mówię po zakupach, że oszczędzam ![]()
![]() |
#1783 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poszłam obejrzeć stroje kąpielowe. Wróciłam właśnie ze strojem, spodenkami i spodniami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Ja większość znajomych tżta lubię, dziewczyny jak dziewczyny patrzyły spod byka na poczatku, ale próbuję się do nich przekonać i ja
![]() W sumie wtedy wiedziałabyś ile na co wydajesz... ja niby też duze rzeczy kupuję, ale wydaje mi się, że to są przemyślane zakupy, albo raczej myśle przed pójściem do kasy ![]() pół dnia siedzę i czytam 5o twarzy Grey'a 270 stron za mną, i czytam na kompie w pdf a tego nie znoszę a ta książka i tak wciąga ;/
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
No ja przeczytałam juz greya i ciagle napalona chodziłam
![]() Ja tez bym musiała jakiego exela prowadzić ale nie systematyczna w tym jestem. będę chyba zapisywać w kalendarzu Po prostu ![]()
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
Karola to widzę, że nie tylko ja tak mam hahahah
![]() No właśnie Justka sądzę, że gdybym takie miała to już by była cała książka za mną ![]()
![]() |
#1788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Spod byka? Czyli jednak mam się bać? ![]() ![]() Grey!!!??? Ja nie dałam rady, poważnie, jakoś mnie ta książka odrzucała ![]() ![]()
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Mam też Crossa w pdfie, coś podobnego do Greya jak chcesz to mogę podesłać.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Ja tez się bałam Poznać znajomych exa szczególnie ze na pierwszym spotkaniu było ognisko i chyba że 20 osób wiec poznałam Wszystkich za jednym zamachem ja na początku też nieśmiała jestem mimo ze gadatliwa. Ale z dziewczynami się dogadalam to najważniejsze a m sobie wypił i był przytulasny to mnie i tak zagranial do siebie i się chwalił wszystkim jaki to on nie jst zakochany wiec jego znajomi cieszyli się jego szczęściem fajnych ma znajomych bardzo życzliwych. Ale to chyba specyfika malego miasta wszyscy się znają od zawsze i są bardziej przyjacielscy juz nie pierwszy Raz to zauważyłam
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2014-07-09 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
Ja Greya przeczytałam. Całkiem dobrze się czytało, ale też nie szaleję na jego punkcie jakoś.
Byliśmy z Tż u lekarza, zmieniła mi tabsy, zobaczymy czy mi ta zmiana na dobre wyjdzie. Potem byliśmy w maku, szklanki teraz dają ![]() ![]()
#1792 |
Zakorzenienie
|
Przeczytam Greya i najwyżej odezwę się Justyś do Ciebie
![]() Dzolin nie masz, ale dziewczyny to dziewczyny. Będzie dobrze, zobaczysz ![]() Widzisz Karola fajnie jak takie są stosunki między znajomymi, bo np. moja dobra przyjaciółka z roku ma faceta, 5 lat starszego...ale mi średnio podchodzi, ale np mojemu tż i drugiej koleżanki facetowi...masakra wgl go nie lubią;/ Arya a co źle się czułaś po swoich teraźniejszych? Ja po swoich czuję się ok, aby mnie cycki bolą trochę, ale już mniej. Mam jeszcze jedno op. jak mnie dalej będą bolały to też chyba zmienię.
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Noo znajomi TŻ to temat rzeka
![]() ![]() No ja Greya też czytałam i taki w sumie gniot... Właściwie we wszystkich trzech częściach jedno i to samo i w sumie już potem to te opisy w ogóle nie działały na moją wyobraźnię. Z pracy wróciłam, a jutro z TŻ'tem na caaaaaaały dzień do Krakowa ![]() ![]() Czy wasi faceci też tak wam okazują miłość czy innych? Mój na początku tak się peszył przy znajomych trochę, a teraz mnie ściska i cały czas podkreśla, że jestem jego, a ja serduszka w oczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
mia muszę zmienić, bo niestety mam plamienia tydzień przed @ i to się powtarza już 3 raz z rzędu. :/ teraz się boję, jak zareaguję na nowe, czy nie przytyję itp. Zobaczymy.
raita mój przy znajomych zachowuje się tak samo jak wtedy gdy jesteśmy sami ![]()
#1795 |
Zakorzenienie
|
Noo właśnie
![]() bo np. znam pary gdzie facet tak pajacuję dziwnie przy znajomych czy coś i aż sie nieswojo czuję jak patrze na to z boku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Raczkowanie
|
Ło Jezu, Grey
![]() ![]() ![]() W końcu spadł cudowny deszcz! Ileż przyjemniej się żyje jak powietrze jest takie świeże. Aż z tej radości obudziłam Tża, bo odsypiał po południu ranne wstawanie i wyciągnęłam Go, zaspanego i marudzącego, na spacer ![]() Dzolin, znajomymi nie ma co się martwić. Wiadomo, to ważna część życia faceta, ale z drugiej strony spędzisz życie z nim a nie z jego znajomymi. Tzn w znacznym stopniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Trochę się zaopuściłam, ale już nadrabiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pogrubione: ![]() Co do nieszczęść, to ja mam tak, że jak mi się wali to wszystko. I ostatnie trzy lata właśnie takie miałam (w zasadzie to co roku mi się coś wali), ale nie będę opowiadać na forum publicznym. Ale na razie ten rok jest szczęśliwy i aż się tego boję ![]() Ja właśnie ważę mało, ale marzy mi się przytyć. I dzięki TŻ powoli waga w górę ![]() Cytat:
![]() W ogóle to jak gadaliśmy dzisiaj o moim mocnym śnie, to powiedziałam TŻ, że mamy od razu jasność kto będzie do dzidzi wstawał w nocy ![]() Cytat:
i ciesz się Tymi weekendami, które możecie spędzić razem Cytat:
![]() A my z TŻ wybieramy się w ten week na zakupy takie wakacyjne ![]() U nas leje od dwóch dni ![]() ![]() Na pocieszenie zjadłam lody i jeszcze ciastka popycham oglądając mecz ![]()
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-07-09 o 21:19 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wiadomo jakie są baby ![]() ![]() Cytat:
A co do meczu to tylko ARGENTYNA ![]()
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
No właśnie czasami te baby są okropne, choć sama jestem babą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.