![]() |
#1771 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Po drugie masz du¿o czasu, nie musi byæ zaraz teraz - czas i tak p³ynie Po trzecie warto udaæ siê do lekarza i zrobiæ badania. Po czwarte mo¿e warto zainwestowaæ w dietetyka, niech dobierze dietê specjalnie dla Ciebie. Po pi±te - trzymamy kciuki ![]()
![]() |
#1772 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Hej dziewczyny i ja siê pod³ama³am, przyty³am od pi±tku ponad kilogram
![]() ![]() Zastanawiam siê w³a¶nie co zrobiæ, ¿eby nadrobiæ zaleg³o¶ci, mam czas do poniedzia³ku bo niestety, ale w pi±tek siê nie zwa¿ê (wolne w pracy). Ps. Drugie ¶niadanie - bu³ka z pasztetem, ogórkiem i pomidorem. Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-18 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
Ty¿ prawda, ja ostatnio bada³am ![]() pretty_girl19892 blenderek sprawuje siê mega, szczególnie go polubi³ mój narzeczony, który musi przytyæ i tworzy sobie ró¿ne t³uste pa¶ciska z twarogów itp. Bajeczne w smaku mu wychodz±, próbowa³am nieco to zero grudekm, g³adziutkie. Dobrze ze mam swoje dobre jedzenie i mu nie podjadam tych zabójcow dietowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiêc na spokojnie rób swoje, ¿adnej tragedii nie ma. Powodzenia, trzymam kciuki.
![]() |
#1775 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Te¿ siê zwa¿ê w sobotê, przepraszam za kolejny wy³am i robienie ba³aganu, ale planujê siê dzi¶ mocno znietrze¼wiæ, natomiast jutro jadê nad jezioro ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zadomowienie
|
Pogoda za oknem sprzyja spacerom, nie chce siê siedzieæ w domu ani tym bardziej w biurze. Co porabiacie w d³ugi weekend?
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Te¿ chêtnie bym wskoczy³a do zimnej i orze¼wiaj±cej wody.
![]() |
#1777 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Macie racje, pogoda jest piêkna
![]() ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 |
Rozeznanie
|
Do nas dzi¶ kole¿anka z dwójk± dzieci przyje¿dza, wiêc wszyscy razem bêdziemy sobie siedzieæ w ogrodzie i gadaæ o g³upotach przez weekend. No i niestety, ale wszystkie pokoje bêd± zajête, co odbije siê na moich æwiczeniach w domu.
![]() Je¶li chodzi o mojego do³ka, to w³a¶nie go wypoci³am robi±c za jednym zamachem 205 wio¶larzy - 500kcl mniej (t± bu³e co j± zjad³am godzinê temu chocia¿ spalê). ![]() No i postanowi³am, ¿e nie wypijê ani grama alkoholu w ten weekend i wrócê do mojego "gluta", który na pocz±tku odchudzania pomaga³ mi nie podjadaæ. Tak¿e plany s±, a co z tego wyjdzie zobaczymy w poniedzia³ek. ![]() Ps. zrobi³am jeszcze 125 powtórzeñ wiêc jest ich w sumie 330 - nowy rekord ![]() ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-18 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() A tu zaczê³am stosowaæ i lipa ![]() Cytat:
![]() Dziêki dziewczyny za wsparcie i odzew ![]()
![]() |
#1780 |
Rozeznanie
|
Melonade bêdzie dobrze zobaczysz.
Obiad - krupnik z ziemniakami i .... nie mam pomys³u na posi³ek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mo¿e tu co¶ znajdziesz: http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/p/na-obiad.html Faktycznie strasznie fajny jest ten blog ![]()
![]() |
#1782 |
Rozeznanie
|
Ogl±da³am t± stronê, ale nic mi do gustu nie przypad³o oprócz placków z marchewk±. Nie lubiê takiego rodzaju dañ... zreszta co ja lubiê?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Je¿eli nie ma w lodówce jaj, tylko ¶wiat³o, a jestem g³odna jak wilk i potrzebujê co¶ na szybko idê do Lid. bub Bied. kupujê jak±¶ rybê i na 30 min do piekarnika z ni±. SZYBKO. Ewentualnie polecam bia³y barszczyk robi siê 20 min. Kawa³ek kie³baski (Twój luby mo¿e zje¶æ potem) do tego li¶æ laurowy, ziele angielskie, pokruszone suszone grzybki, bia³y barszcz z butelki, du¿o czosnku i koperku. Do tego jajeczko pokrojone w æwiarteczki. Mo¿na te¿ ewentualnie dodaæ 1/2 opakowania bia³ego barszczu z torebki ulubionej firmy.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-18 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Rozeznanie
|
No i wybór pad³ na duszone ziemniaki z kie³bas± i cebulk±... bez t³uszczu, na wodzie!
![]() Haaa laski nie zgadniecie ile przez d³ugi weekend bêdê mia³a kotów w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1786 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak nie mam inspiracji do gotowania to nic mnie nie zainspiruje. Wtedy karzê my¶leæ narzeczonemu no i z oporami co¶ tam siê wykluje. Ja zreszt± poza zupami to tylko rybê tykam, potem wprowadzê schab "z wody", najlagodniejsze na ¿o³±dek miêso. Ja swoje odje¼dzi³am, wymêczy³am siê i zjad³am bardzo ostrego tuñczyka, bo przeczyta³am gdzie¶ ¿e ostre bardzo przyspiesza metabolizm. Muszê poszukaæ poza tym tego ¶miesznego pomys³u na picie wody z chilli bo nie pamietam ju¿ o co tam szlo ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Mnie siê nie podoba. Brakuje mi prostoty i wiêkszo¶æ dañ z drobiu. Uwa¿am, ¿e drobiu nie warto je¶æ no chyba ze rós³ na naszych oczach. Dziêki temu miêsu do tej pory mam problemy hormonalne, wystarczy ¿e pojem nieco wiêcej i widaæ ró¿nicê. A nie by³o tak, ¿e jad³am wy³±cznie z jednego ¼ród³a albo z supermarketu.
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ¯eby nie by³o - nie ja tego bloga znalaz³am, kto¶ go tu wrzuca³ parê dni temu (zabijcie, nie pamiêtam kto ![]() Ja drób uwielbiam, tylko to jem, ale z pewnego ¼ród³a, bo w³a¶nie o hormony siê obawiam. W razie w±tpliwo¶ci mo¿na zast±piæ kurczaka indykiem, tych tak hormonami nie pakuj±. Nie wiem, w czym Ci brakuje prostoty, bo moj± uwagê przyku³y w³a¶nie proste przepisy ![]() Nawet je¶li przepisy nie pasuj±, to warto ¶ledziæ bloga, bo dziewczyna ma spore pojêcie, o czym pisze i wiele siê mo¿na dowiedzieæ, szczególnie jak kto¶ jest pocz±tkuj±cy. Mnie zdecydowanie blog porwa³, ciê¿ko jest znale¼æ takie o faktycznie zdrowym stylu ¿ycia ![]() ![]() Btw. ja na pewno co¶ takiego wypróbujê kiedy¶ na kolacjê, wygl±da ciekawie http://qchenne-inspiracje.blogspot.c...pieczonej.html ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-18 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No mo¿e nie prostoty.. Wiesz, ja nie wiem jak nazwaæ to, o co mi chodzi a spotykam siê z tym ci±gle. Pokora kulinarna? Nie umiem wyja¶niæ. Sorry, zapomnijcie ![]() Indykom te¿ nie ufam, niestety. Ja mam w ogóle miêsn± paranojê od pewnego czasu. Co do jej stylu zycia i problemów to nie zwróci³am uwagi, cofnê siê i zweryfikujê ![]() Mam potworny problem z przekonaniem siê do blogów, bloggerów i tego typu rzeczy. Nawet nie wiem czemu.
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Co do bloga to ja wrzucalam bo tez na wizazu znalazlam w innym watku
![]() Mi sie podoba, bo ma dziewczyna pojecie o tym co pisze, do tego kazde danie ma wyliczone kcal, jest kilka wersji w zaleznosci od czasu na przygotowanie posilku i przepisy niektore mi sie podobaja i napewno wykorzystam ![]() ![]() Ja jestm w domu rodzinnym, jutro grill i generalnie nie mam tu jak cwiczyc wiec shreda melonade niestety przerywam do niedzieli i bede robic tylko jakies cwiczenia na ramiona, ale za Ciebie trzymam kciuki i od poniedzialku jade dalej z tym koksem ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w³a¶nie podobnie, akurat wszelkie koktajle itp. to sama nieraz wymy¶lam, ale np. ta zapiekana papryka - takie proste, a w ¿yciu bym na to nie wpad³a ![]() Æwicz cokolwiek! Chocia¿ jak robisz tak± d³ug± przerwê to na Twoim miejscu po powrocie bym zrobi³a jeden dzieñ levelu 1 wiêcej, 5 dni to jednak sporo i ju¿ siê traci trochê tego progresu. Ale grunt to podej¶æ do wszystkiego z rozs±dkiem, tak¿e æwicz, co mo¿esz, ruszaj siê jakkolwiek, a potem wracaj ze zdwojon± si³± do shreda! ![]() Ja sama siê muszê ruszyæ, bo zrobi³am sobie znowu dzieñ przerwy :/. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() No wiem, wiem, pamiêtam, jak mówi³a¶ o tym, ale Ty lubisz ryby, wiêc ok ![]() ![]() Mo¿e dlatego, ¿e mnóstwo jest tych blogów, a niewiele jest warto¶ciowych? ![]() Absolutnym hitem pod wzglêdem od¿ywiania, zdrowia itd. jest tlustezycie.pl ![]() ![]() Czasem warto siê przekonaæ ![]() ![]()
![]() |
#1792 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z pomys³ami w kuchni akurat problemu nie mam, tylko moje smaki [zielone oliwki z niewielk± ilo¶ci± miodu to dla mnie bajka] nie pasuj± narzeczonemu ![]() Dziadka pomijam, jemu gotujê osobno bo jako m±dry siedmiolatek wypi³ atrament i jego ¿o³±dek jest strasznie delikatny. W ogóle jestem osob±, która lubi i umie gotowaæ. Oczywi¶cie, jako cz³owiek m³ody jestem póki co na etapie mocno podstawowym, ale przez upór i ambicjê czêsto gotujê co¶ do momentu, a¿ mi nie wyjdzie. Jedna z niewielu moich kobiecych cech, przeciêtnie prêdzej dogadam siê z lobby dresów ni¿ znajdê kole¿ankê ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Rozeznanie
|
W³a¶nie przyjecha³y dwie doros³e kotki, czyli mam w sumie trzy du¿e i 6 ma³ych
![]() Na ten blog popatrzê jeszcze raz, mo¿e faktycznie zbyt powierzchownie do niego podesz³am. ![]() PS. Drugie danie - duszone ziemniaczki z cebulk± i kie³bas± bez soli!!! Do tego zielona herbata. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() za to koktaile - brawo. Ja jestem z tego rocznika, gdzie hitem by³ Mylog i pisanie w blogu ¿e w szkole z³ama³ mi siê d³ugopis i z tego powodu nale¿y pokornie i¶æ poci±æ siê miêkk± morel±. Do koñca ¿ycia chyba blogi bêd± mi siê kojarzyæ z podenerwowanym ¿yciem gimnazjalist± ![]() T³uste ¿ycie, taa. Usi³ujê znale¼æ co¶ w deseñ bloga tej kobiety, tylko dla osób które chc± przytyæ, bo to co czytam w internecie na ten temat mnie po prostu wkurza. Jego tym bardziej, dlatego przesta³ szukaæ.
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oliwki mi niestety kompletnie nie smakuj±, tak samo jak miód zreszt±. Jak s³owo dajê, szybciej bym zrobi³a listê rzeczy, które mi smakuj±, ni¿ tych, których nie lubiê ![]() Te¿ siê lepiej dogadujê☠z facetami ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz identycznie jak mój narzeczony ![]() Co do facetów to ja mam trochê inaczej. Uwielbiam z nimi rozmawiaæ, ale bardzo siê bojê, ¿e kto¶ ¼le odbierze moje intencje. Mimo, ¿e blizej mi do walenia ni¿ do Megan Fox i mimo, ¿e zawsze zaznaczam ¿e jestem zarêczona mam ogromny problem z niechcianymi uczuciami z mêskiej strony. Dla mnie ka¿de takie zdarzenie to depresja i ogromny cios, wolê sama cierpieæ ni¿ drugiemu zadaæ niepotrzebny ból. A to niestety zdarza mi siê ci±gle, nie potrafiê powiedzieæ czemu. Brzmi trywialnie i jak przechwa³ki gimnazjalistki, a to mój g³ówny problem w relacjach z lud¼mi. Przez to przesta³am wychodziæ z domu i nawi±zywaæ kontakty.
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny, ja dzi¶ w koñcu sobie pospa³am... godzinkê temu dopiero zwlek³am siê z ³ó¿ka. No ale niby wolne a ja ju¿ przy garach stojê, wstawi³am rosó³ i nale¶niki robiê - których nie zjem bo s± zbyt tucz±ce, no mo¿e jednego. Zdecydowa³am siê dzi¶ na bigos.
![]() Ps. Zdjêcia pó¼niej! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to ja jestem kolejn±,która robi rosó³ ![]() Popadam w jakie¶ do³ki z braku dywanówek i mel b ![]() ![]() ![]() Wczoraj 3 godziny spacerowa³am i siê trochê opali³am ![]() Dzi¶ rower i mo¿e namówiê T¯ nad jeziorko ![]()
![]() |
#1799 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Arcymoneq, skad tyle kotów u Ciebie (jesli mozna spytaæ)? Jestem straszna kociar±, mam dwie cudowne kotki i jakby warunki pozwoli³y to mia³abym wiecej
![]() Jak w ogole jest z miêsem? Bo tez czyta³am,ze lepiej odstawiæ drób i wieprzowinê, wlasnie przez hormony pakowane w zwierzaczki. Od kilku miesiêcy mam jakis wstrêt do miêsa, ciezko mi sie je je, chetnie przerzuci³abym sie na ro¶linne zamienniki, moze znacie jakis fajny blog/przepisy z daniami wege? P.s. Ja tez robie dzis rosó³ :P Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Rozeznanie
|
A ja by³am nad jeziorem... i ju¿ wróci³am bo jest zimno jak jasna cholera. Ale zd±¿y³am pop³ywaæ przynajmniej.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.