|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Cytat:
a tesciowa to tesciowa![]() To nie mam pomyslu jak to przymocowac ![]() Cytat:
Wogole to jestem zazdrosna jak ona sie zbliza do malej Takaya biedna Madziulka ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() Fajnie ze Ci sie podobaja ![]() Czekam na sasiadke bo sie zapowiedziala z wizyta
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad takimi ramkami fajnie to wygląda http://allegro.pl/multirama-na-zdjec...938733371.html
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Nic konkretnego. Ponarzekać chciałam. Może dlatego nie dodało
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko a ja odwiedziny kolezanki i film? Ja tez szukam jakichs fajnych ramek
![]() Ewcia ale widze ze dodaja na aukcji do literek tasme wiec powinno byc ok .
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Odwiedziny ok, film ok, a wczoraj był kolega
chyba zacznę opłaty pobierać za film A u Was jak odwiedziny tej kol z dzieciakami ??
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawaj narzekaj ![]() Asiu no wlasnie jak odwiedziny
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Passion no wlasnie poczytamy pocieszymy
Kopniemy w dupencje jak trza Dla motywacji rzecz jasna ![]() Ewcia Kuleczka odwiedziny powiem Wam ze fajne. Tylko ja taka kwoka siedzialam z racji ciezkosci No i spaaac mi sie strasznie chcialo. Dzieciaki w sumie były grzeczne Ta Mala nawet nie piszczala Tak wiec bylo fajnie ![]() Kuleczko aaa bo Wy na tym projektorze ogladacie Ty to moze i ja sie zalapie A popcorn jest? |
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia popcorn jak mikrofalówke kupię, chyba ze gotowy albo z patelni
![]() Przegladalam dzisiaj zdjęcia ktore mialabym dk wywołania boże jak jak ja wyglądałam jak paczek w maśle na twarzy i nie tylko
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
dodalam fotki a przynajmniej mam taka nadzieje
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko hehe nooo jak sie schudnie to tak sie fajnie patrzy na zdjecia sprzed schudniecia
Ewcia juz kukam
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny łapac za aparaty i do konkursu!!!
Nagrody, ich ilość, niepowtarzalnośc no POWALAJĄ!!! Ja już myślę co by tu cykac skoro śniegu nie ma ![]() http://aparatmojedziecko.blogspot.co...odzi-zima.html ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- M zasnęła mi zanim zdążyłam przygotowac kąpiel Akurat mam chwilę aby przygotować fotki dla was do klubu
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Passion, co się dzieje? pisz! |
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Bry. U nas dziś piękne słoneczko. Ja robie pranie ciuszkow. A w miedzyczasie... Leze bo mi wysoki puls dzis doskwiera :/
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dziś pustki
Asiu odpoczywaj ile się da Dell jak samopoczucie? Mi przydałyby się teraz wakacje ze słońcem. jestem jakaś taka niewyraźna, zmordowana sama nie wiem czym |
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
Przyszła półka, nawet spoko U nas nawet dziś ciepło i słońce
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya się nie naodpoczywałam
Zauważyłam, że puls mam z rana wysoki. Nie wiem czemu. Ale wzięłam się za album ciążowy, bo pomału kończę i jakoś nie myślałam o złym samopoczuciu. Jeszcze miałam smak na naleśniki to nasmażyłam trochę Na siedząco, ale dałam radę Idę się położyć ![]() A słoneczko-oj potrzeeebne! Ale za niedługo wiosna! Nowa energia przyjdzie ![]() Kuleczko jak już półki zaadoptujesz to pokaż
|
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiscie cisza dzisiaj... No i ja juz sie bycze
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Półka złożona mymi recami, jeszcze tylko mąż musi dziury wywiercic
![]() Mnie dzis tak bolalo ucho i połowa głowy ze nie miałam sily pisać, musiałam przed 17 wziąść tabletkę bo juz nie wytrzymałam od rana i puscilo
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko to fajnie ze polka zlozona
![]() A co do bolu-wspolczuje. Moj P. dzis biedny byl u dentysty. Borowala Mu bez znieczulenia i przyjechal z bolacym zebem. Wzial juz 3 mocne tabletki i nic... Szkoda mi Go bo widze jak sie meczy. |
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() my wczoraj mialysmy ''pracowity'' dzien najpierw mamcia przyjechala pozniej nastawilam prania spacer skladanie prania i dzien zlecial ![]() dzis znowu polozna ale spacer darujemy sobie bo cos w nocy kaszlala troszke ![]() a w piatek usg brzuszka
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu a byliście u lekarza? Może kaszle bo ma trochę katarku który jej spływa, albo powietrze jest za suche?
Jeeej ja wpadłam jakoś w taki etap,że nic mi się totalnie nie chce usiadłabym na dupie i nic nie robiła. |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj powiesilismy na noc pieluszke na kaloryferze moze poprostu zmeczenie materialu?
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Joasia no to ładny miał ból jak aż 3 pochłoną Jak Wam się podoba mój projekt ramek na ścianie ??
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-01-14 o 11:35 |
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam jeszcze jakiegoś fajnego tekstu po angielsku żeby dać między zdjęciami
Znacie jakieś fajne ??
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2015-01-14 o 12:32 |
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za troskę ale już nie będę męczyc buły
Ewka, jak M z brzuszkiem, lepiej? u nas dzień kataru, drugi kaszel i zaraz na oskrzela schodzi
|
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze to nie kolki... A jesli chodzi o kupki to sa co drugi trzeci dzien ale miekkie wiec jest ok i strasznie jej duzo wtedy Ej mamy pampersy firmy pampers i strasznie smierdza jakims plastikiem a jak usikane to juz wogole masakra spod ubrania czuje smrodDuzo baaardziej jestem zadowolona z Dad z biedronki! Nie pocieszasz!
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka to może używaj tych dad
Passion męcz bułę
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Bede uzywac
Tylko mam 3 opakowanie (w tym 2 duze) firmy pampers co dostalismy wiec trzeba zuzyc
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka tekst musisz dobrać do zawartości zdjęć
Popatrz sobie na naklejki na ebayu tam mają różne fajne teksty ![]() Passion a może to jakieś uczulenie? Już chciałam pytać kiedy wybieracie się na szczepienie o., ś., r. (MMR ) My chyba najszybciej w kwietniu bo non stop ktoś w domu posmarkuje.Kiedy idziecie na te badania wiem że pytałam, ale nie pamiętam odpowiedzi (cała ja )Asiu jak tam album brzuszkowy? Widzialas nowe bazy w Agaterii? Zrobiłam je już ze 4mies temu, specjalnie pełna gama fryzur do wyboru
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2015-01-14 o 13:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

a tesciowa to tesciowa
Tyle,że w ciągu dnia nie jest marudna. Tylko w nocy nagle ni z tego ni z owego jest straszny krzyk a jak weźmie się ja na ręce aby uspokoić to jest jeszcze gorzej. Już zaczynam się bać,że to nocne lęki.