|
|
#1771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
nibyżona
|
Cytat:
|
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
Boję się, że jak pójdę z takim konkretnym pomysłem to mnie nikt dobry nie przyjmie :< A orientujesz się może jak u niego z terminami? Długo się czeka?
|
|
|
|
#1774 | |
|
nibyżona
|
Cytat:
![]() wiesz poki nie napiszesz to sie nie dowiesz co on mysli
|
|
#1776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1777 |
|
nibyżona
|
koniecznie sie pochwal po
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
No i mnie zlali... Ani Andrey nie odpowiada ani studio...
|
|
|
|
#1779 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się z nimi kontaktuję na fejsie i bardzo sprawnie odpowiadają.
|
|
|
|
#1781 |
|
Konto usunięte
|
Mi tez odpowiadali, ale udzielali blednych informacji co do obecnosci danych tatuatorow w studiu, przez co nie moglam sie umowic na termin, bo ja wiedzialam, ze tatuator bedzie w ten dzien w studiu a oni twierdzili, ze go nie bedzie, a jak w koncu dostalam od nich termin, to sie okazalo, ze jest to termin ktory tatuator mial od dawna zajety o czym dowiedzialam sie w sumie przypadkiem z fp tatuatora, wiec na prawde troche zeszlo zanim mi sie udalo wreszcie z nimi dogadac i umowic na tatuaz. Ale z samej wizyty w studiu mam pozytywne wrazenia.
Wysłane z jeżynki |
|
|
|
#1782 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a ja się waham, poratujcie
Napisałam do studia w sprawie tego pięknego wzoru, który wam już pokazywałam, tego: https://www.facebook.com/redberrytat...type=3&theater - żeby dowiedzieć się jaka cena, ewentualne terminy itd. Podali mi cenę 1700 złotych - tatuaż na sesję całodzienną. I napisali, że specjalnie mogliby mi się zgodzić, żebym wzór zaklepała teraz i zrobiła go w sierpniu lub wrześniu. I się waham jeszcze czy się zapisywać, czy nie, a odpowiedź muszę dać dzisiaj, bo od wczoraj czekają. Głównie mnie kwestie finansowe trzymają, bo chciałabym też bardzo do Yadou, a jak teraz nie pójdę to będę musiała rok zaczekać, bo nie chcę na wiosnę/lato robić sobie tatuażu na rękach i chodzić ofoliowana. Z drugiej strony nie jest powiedziane, że do Yadou od razu się dostanę, ech i teraz już sama nie wiem. A tu kwestią jest kasa, kasa, kasa, bo na wizyty u obydwóch to pewnie 3000-3200 złotych by poszło, a ja w chwili obecnej jestem goła i wesoła - dopiero na tatuaże zacznę zarabiać od wakacji. Truuuudne sprawyyyyy
|
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Magia forum
odpowiedzieli, że jest poza Polską. Rozmawiam z Last Drakkar, bo tam ma tatuować.
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
Poka!!! Ja tez mam od niej
|
|
|
|
#1786 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie do mnie dotarło, że tatuaż w czerwcu oznacza brak kąpieli wakacyjnych... ile czasu nie można w basenie pływać? w jeziorze?
|
|
|
|
#1787 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiem, ze niektorzy wchodza do wody po 2 tygodniach, ale wtedy dobrze jest tatuaz nasmarowac grubo wazelina i zetrzec to do sucha po wyjsciu z wody. |
|
|
|
|
#1788 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
A, to jeszcze da się przeżyć. Co prawda po 3 tygodniach jadę na spływ, ale to taki amatorsko dzieciowy, więc zakładam, że sucho będzie
|
|
|
|
#1790 |
|
Raczkowanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;61241901]Dziewczyny, a ja się waham, poratujcie
Napisałam do studia w sprawie tego pięknego wzoru, który wam już pokazywałam, tego: https://www.facebook.com/redberrytat...type=3&theater - żeby dowiedzieć się jaka cena, ewentualne terminy itd. Podali mi cenę 1700 złotych - tatuaż na sesję całodzienną. I napisali, że specjalnie mogliby mi się zgodzić, żebym wzór zaklepała teraz i zrobiła go w sierpniu lub wrześniu. I się waham jeszcze czy się zapisywać, czy nie, a odpowiedź muszę dać dzisiaj, bo od wczoraj czekają. Głównie mnie kwestie finansowe trzymają, bo chciałabym też bardzo do Yadou, a jak teraz nie pójdę to będę musiała rok zaczekać, bo nie chcę na wiosnę/lato robić sobie tatuażu na rękach i chodzić ofoliowana. Z drugiej strony nie jest powiedziane, że do Yadou od razu się dostanę, ech i teraz już sama nie wiem. A tu kwestią jest kasa, kasa, kasa, bo na wizyty u obydwóch to pewnie 3000-3200 złotych by poszło, a ja w chwili obecnej jestem goła i wesoła - dopiero na tatuaże zacznę zarabiać od wakacji. Truuuudne sprawyyyyy [/QUOTE]Ja bym się zapisała do Lukovnikova, bo lubię mieć pewne terminy, do konkretnych ludzi. A jak czytam jak wyglądają zapisy do Yadou to szczerze... nie miałabym cierpliwości. Choć niektórzy powiedzą, że warto. Ja jeszcze nigdy nie polowałam na zapisy do nikogo, nie planuję też niczego daleko w przyszłość, bo prowadzę dość dziki tryb życia. Chciałam się zapisać kiedyś do Tofiego, konkretnie zrobić tatuaż na szyi, jednak terminy na rok do przodu... stwierdziłam, że nie wiem, czy dożyję
|
|
|
|
#1791 |
|
Raczkowanie
|
Anna zaintrygowałaś mnie
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś coś od Ewy Sroki
![]() chciałabym od niej królika chyba |
|
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
Nic szczególnie intrygującego w moim życiu nie ma.... Tylko jest mało stabilne. Prowadzę firmę, a na rynku różnie bywa. Pieniądze raz są, raz ich nie ma. Cały czas marzy mi się wyjazd z Polski. To dlatego nie planuję nic daleko do przodu... Mogę za tatuaż zapłacić więcej, ale chciałabym go najlepiej tu i teraz
Edytowane przez Anna_nana Czas edycji: 2016-06-04 o 18:31 |
|
|
|
#1794 |
|
Komplikatorka
|
Właśnie też szukam kogoś, bo chciałabym żeby mi żebra zrobiła
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam prawie 3 tyg temu tatuaż w renomowanym, popularnym studiu ale jestem załamana nim.. mimo poprawnego wykonania technicznego wyszedł totalnie nie tak jak chciałam. Czy mogłabym napisac do którejś z Was która jest ogarnięta w temacie tatuazy żeby mi podpowiedziała co mogę z tym zrobić? Chciałabym porady na pw, wizaż przeglądają moi znajomi i wolałabym nie afiszowac sie z tym..
Foty tatuazu wysłałabym raczej mmsem bo wizaż/fb zjada jakość i cięzko dokładnie ocenić. Ktos, coś? |
|
|
|
#1796 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle z tego Redberry to jednak niepoważni są, chyba myślą, że ich chcę zrobić w bombę, bo najpierw mi napisali, że Andrei się zgodził na to, żeby mnie już teraz zapisać na sierpień/wrzesień, a dzisiaj że jednak to zbyt wybiegający w przód termin i jedyna możliwość w tej chwili to na lipiec. No jaja sobie robią z ludzi, bo ja jestem na wzór zdecydowana, a do sierpnia to mi ktoś go pewnie zdąży wykupić. |
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;61405051]Do mnie możesz wysłać zdjęcie na PW.
W ogóle z tego Redberry to jednak niepoważni są, chyba myślą, że ich chcę zrobić w bombę, bo najpierw mi napisali, że Andrei się zgodził na to, żeby mnie już teraz zapisać na sierpień/wrzesień, a dzisiaj że jednak to zbyt wybiegający w przód termin i jedyna możliwość w tej chwili to na lipiec. No jaja sobie robią z ludzi, bo ja jestem na wzór zdecydowana, a do sierpnia to mi ktoś go pewnie zdąży wykupić.[/QUOTE] Dziwne, nawet, gdybyś zaliczkę zapłaciła? Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2016-06-07 o 08:41 |
|
|
|
#1798 |
|
Rozeznanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;61405051]
W ogóle z tego Redberry to jednak niepoważni są, chyba myślą, że ich chcę zrobić w bombę, bo najpierw mi napisali, że Andrei się zgodził na to, żeby mnie już teraz zapisać na sierpień/wrzesień, a dzisiaj że jednak to zbyt wybiegający w przód termin i jedyna możliwość w tej chwili to na lipiec. No jaja sobie robią z ludzi, bo ja jestem na wzór zdecydowana, a do sierpnia to mi ktoś go pewnie zdąży wykupić.[/QUOTE] Rzeczywiście dziwne, bo przecież sierpień to nie jest jakiś bardzo odległy termin, niektórzy tatuatorzy jeszcze bardziej "na przód" zapisują klientów... Nawet jeśli wpłacisz zaliczkę (tak jak napisała Rilla82) to nie zarezerwują Ci tego wzoru? Przecież nikt nie chce płacić zaliczki tylko po to by wyrzucić kasę w błoto i oprócz naprawdę jakiś wyjątkowych sytuacji ludzie raczej nie rezygnują z terminu czy wzoru. ![]() Pamiętam, że kilka stron wcześniej któraś z dziewczyn pisała, że przez FB/maile podawali inne informacje niż na żywo, więc może jakimś wyjściem będzie przejście się do nich lub zadzwonienie/skontaktowanie się bezpośrednio z Twoim tatuatorem, nie za pośrednictwem studia?
|
#1799 |
|
on tired little feet
|
Cześć dziewczyny, przyjmiecie?
Od jakiegoś miesiąca noszę się z pomysłem tatuażu, ale mega ciężko mi się zdecydować (decyzję o kolczykach w uszach, takich standardowych, podejmuję już od 5 lat i dalej nie mam ). Mam milion pomysłów i po prostu nie wiem co wybrać... Jakieś porady dla niezdecydowanej? W jaki sposób dokonujecie wyboru jeśli wahacie się pomiędzy wieloma tatuażami?A może znacie jakieś ładne wzory? Chodzi mi o coś delikatnego, dziewczęcego, motyw baśni/ snu/ zwierząt/ lekkiej psychodeli. Na pewno nie ma to być duży tatuaż. Miejsce też jest dla mnie zagadką (pośladki czy okolice stanika), albo co gorsza w takim w którym nawet ja nie będę widziała (plecy)Jeśli jest ktoś z Poznania to jakie studio najbardziej polecacie? (czytałam sporo stron w wątku i parę się przewinęło ale fajnie byłoby się dopytać doświadczonej osoby )
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-06-06 o 22:45 |
|
|
|
#1800 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.