|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
Teraz żartujesz? Ty lepiej doczytaj
wyraźnie napisała ze jak dziecko przyszło to pies został podpięty, Ehh ale co ja tam wiem
|
|
|
|
#1772 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
Tacy chorzy miłośnicy psów przyczyniają sie do tragedii pies pogryzł, zaatakował dziecko . Bo mój pies to taki kochany nigdy nikogo nie zaatakuje i później bęc.
To , że pies dla właściciel jest ukochany nie znaczy , że dla obcego tez taki będzie. mimo szkoleń i wielu tresur. każda miłośniczka psów jest wielkią znawcą psiego charakteru a ta naprawdę g... wie nie chciałbym trafic na taką na tym nieszczęsnym grilu
Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2016-05-14 o 19:08 |
|
|
|
#1773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Konto usunięte
|
Rety, dlaczego czepiacie się tamtej konkretnej sytuacji?
Nie wiemy dokładnie, co między sobą ustalili, więc możemy sobie dywagować w nieskończoność. Pozwólmy, by ten wątek pełnił - przynajmniej w pewien sposób - rolę edukacyjną i ustalmy, co jest zachowaniem niepożądanym; a takim właśnie jest przychodzenie - na przykład z psem - bez zapowiedzi.
|
|
|
|
#1775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2016-05-15 o 01:42 |
|
|
|
|
#1776 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawiązując do psów wczorajsza sytuacja dla mnie była przegięciem. Ja osobiście panicznie boję się psów, ale jak idę do kogoś to jestem w stanie egzystować z psem w jednym pomieszczeniu, ale nigdy go nie pogłaskam, nienawidzę jak mnie wąchają, bo stoję wtedy na baczność, jednak gdy pies ma mnie w nosie to jestem w stanie z nim przebywać w jednym pokoju i najczęściej wszyscy wiedzą o tym i psa wołają do siebie żeby za bardzo do mnie nie podchodził. Jednak wracając do wczorajszej sytuacji to robiłam w domu urodziny i wiedząc jak panicznie boję się psów moja ciotka przyjechała z psem i strzeliła dzikiego focha, że pies do domu zaproszony nie jest i w ogródku dam mu miskę z wodą i tam może hasać. Ale nie będzie w domu, bo się go boję i w związku z tym, że jestem gospodarzem to nie mam możliwości usiąść daleko od psa tylko muszę krążyć. I po raptem 30 minutach pojechała z komentarzem, że takiego traktowania się nie spodziewała... Ehh...
|
|
|
|
#1777 | ||
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
||
|
|
|
#1778 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie robiąc kolację rozmyślałam o tym wątku i mam nadzieję że do mojego domu nigdy nie wpuszczę ludzi z takim stosunkiem do żywych istot.
|
|
|
|
#1779 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1780 |
|
BAN stały
|
JAKIM STOSUNKIEM??? Nikt tu złego slowa na psy i koty nie powiedział. Tylko to że nie wszystkie okazje i miejsca są odpowiednie di przyprowadzania zwierząt.
|
|
|
|
#1781 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
A jak właściciel powie "nie" to sie obrażają itp.
|
|
#1782 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ale jest też coraz więcej mądrych dzieci, których rodzice nauczyli, że najpierw trzeba spytać tego, który trzyma smycz czy można pogłaskać. Taka troskliwa matka z Twojego opisu napatoczyła mi się tylko raz. Na szczęście mój pies naprawdę jest oazą spokoju i cierpliwości. Natomiast nagrodę Darwina wygrała matka, która z jednej z budek w osiedlowym kotkowie chciała wyjąć kociaka, by dać rozwrzeszczanemu bachorowi (slowo użyte celowo) "do zabawy" a potem się zdziwiła, że matka-kotka ją podrapała. Laureatka nagrody Darwina groziła mi telefonem na policję i likwidacją kocich domków.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu się wyrabia
proszę, wróćmy może do tytułowego januszowania.Dziś grażynowałam aż miło bo nakupiłam torebek bożonarodzeniowych w wyprzedaży marketowej za 35 gr. W grudniu będzie jak znalazł
|
|
|
|
#1784 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam kiedyś dobre zastosowanie zaległego papieru prezentowego. Papier w napisy: happy birthday (dopis) JESUS
|
#1786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobre ![]() Ja nie mogę sie doczekać promocji biedronkowej!! 19 maja crocsy, oj będzie sie działo Słyszałam ze w Niemczech iPhone 5s w Lidlach sa, ciekawe czy jak w Pl zrobią to ludzie tez beda sie rzucali
Edytowane przez malgo96 Czas edycji: 2016-05-15 o 11:55 |
|
|
|
|
#1787 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
np. podczas walki o karpia w biedrze był w podobnej cenie bez walk :p
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Możecie mnie zlinczować ale nie zmienię zdania.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2016-05-15 o 11:17 |
|
|
|
|
#1789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No masz racje tylko minie chodzi o fakt ze oni to kupują tylko o to w jaki sposób, branie pełnego koszyka i wymiany/odsprzedawanie, przepychanki itd. Ludzie tam zachowują sie jak bydło. Dla mnie to akurat zależy od kultury, ale sam fakt ze ktoś kupuje w promocyjnej cenie Ok i zgadzam sie z tym co napisałaś Edytowane przez malgo96 Czas edycji: 2016-05-15 o 11:23 |
|
|
|
|
#1791 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Gdyby owadzi sklep tak samo reklamował tego karpia to i tam byłyby toczone bitwy. Chodzi mi o samo zjawisko, że starego człowieka nie stać, by kupić sobie towar w normalnej cenie. Przyznasz, że to jednak jest smutne.
|
|
|
#1792 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie co, ostatnio jak byłam w biedronce to spytałam kasjerkę co sie stało ze nie ma tych wózków czerwonych na mniejsze zakupy. Wiecie co usłyszałam!? Ze wszystkie wózki ludzie pokradli. Mówiła ze wyjeżdżają sobie z zakupami w tych wózkach i sobie zakupy do domu w nich przywożą Xd Jest tez jedna kobieta co zawsze przychodzi z tym wózkiem na zakupy
![]() Zatkało mnie |
|
|
|
#1793 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Mijanou. Obawiam się ze większość aktywności tych, którzy się biją w Lidlu to żadni biedni ludzie. To janusze biznesu. Taniej kupić w Lidl drożej sprzedać.
|
|
#1794 |
|
Zadomowienie
|
Tez prawda, widziałam mnóstwo ofert na Allegro i Olx torebek wittchen w 2x wyższych cenach po akcji w Lidlu
|
|
|
|
#1795 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Tak, ale ja nie pisałam o torebkach wittchen (nawiasem nie rozumiem, co w nich takiego szczególnego poza metką). O karpiu. Do diabła, to smutne, żeby stary czlowiek nie mógł sobie kupić tego karpia raz w roku w regularnej cenie.
|
|
|
|
#1796 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Proszę cię, jakie torebki? Kupują WSZYSTKO co taniej, a potem sprzedają na targu albo u siebie w sklepie. Pomidory, pieluchy, pościel, buty, majonez, karpie tez. Nie bądź naiwna.
|
#1797 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
nawet jeśli tak jest to sądzisz, że robiliby tak, gdyby na starość mogli godnie żyć? Może jestem naiwna. Ale lubię starszych ludzi, lubię ich słuchać. Tak trochę jak w tym utworze Brela, w polskim wykonaniu Bajora:
|
|
|
|
#1798 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Próbuje ci uświadomić, że babcie, których nie stać na karpia to nikly procent w tym dzikim tłumie.
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie widuje wśród walczących o promocje starszych ludzi. Oni nawet nie mają siły na taką walkę. Co nie zmienia sprawy, że ich stan materialny jest fatalny.
|
|
|
|
#1800 |
|
Zadomowienie
|
Na filmikach o karpiach z Lidla widziałam prawie same starsze osoby
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- O tu https://m.youtube.com/watch?v=GZqXkx3r_5U ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Ale jak patrzę na crocsy i wittchen jak teraz patrzę na nagrania to większość młodszych osob |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

wyraźnie napisała ze jak dziecko przyszło to pies został podpięty, Ehh ale co ja tam wiem

nie chciałbym trafic na taką na tym nieszczęsnym grilu

- rolę edukacyjną i ustalmy, co jest zachowaniem niepożądanym; a takim właśnie jest przychodzenie - na przykład z psem - bez zapowiedzi.

proszę, wróćmy może do tytułowego januszowania.
- promocje (tego typu) to moja słabość.