|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
a ja już zgłupiałam, ważyłam się już na 3 wagach i nie wiem już ile schudłam
![]() muszę sobie kupić własną wagę
![]() |
#1772 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze bedzie wiecej, rzeczywiscie mam maly apetyt i male rzeczy mnie zapychaja a do tego wcale slodkie mnie nie kusi, ciekawe jak dlugo.. p.s. pokazuje zdjecia choc te 3,5kg mniej mnie, choc ja roznicy nie widze, moj facet juz wrzeszczy ze zjechalam w oczach w udach i pasie. Mam nadz ze z tego pasa i bioderek mi zejdzie jeszcze duzo. I dodaje czerwona sukienke ktora kupilam 2 dni temu Dorothy Perkins w lumpku za 26zl, ona mnie motywuje do dalszego chudniecia z boku wyglada ok ale z przodu jestem jeszcze za szeroka ![]()
Throw your sticks and stones Throw your bombs and your blows But you're not gonna break my soul... Edytowane przez linkaa1987 Czas edycji: 2008-08-28 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Zadomowienie
|
Linka, mnie też odrzuciło od słodkiego
![]() Przy okazji odkrywam super produkty, o których nie miałam pojęcia ani nie chciałam poznawać i uczę się dyscypliny, co wcale nie jest trudne jak się okazuje. Jeżeli taki rytm wejdzie nam w nawyk, możemy po zakończeniu kuracji mieć gwarancję szczupłej sylwetki ![]() To tak optymistycznie na początek dnia dla wszystkich Meridianek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam robić tak jak Wy, rano o 6 łykam meridię popijając szklanką wody a dopiero po 2 godzinach jem śniadanie. No i w pracy o godzinie 8:30 wypiłam jedną activię i do tej pory ją czuję aż pod przełyk, tak się czuję najedzona. Też tak macie?
edit: Linka ja dopiero teraz zobaczyłam, że dodałaś fotki ![]()
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2008-08-28 o 09:12 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Zadomowienie
|
Nicoletta no wlasnie mnie tez to dziwi ze jakos wielkiego glodu ani tesknoty do moich poprzednich nawykow nie czuje.. Przeszlam na dosc ostra diete jak na mnie, ale jak nigdy jestem zdeterminowana, jesli teraz sie nie uda-odpuszcze..
sweetpinky dziękuję Ci bardzo ![]() ![]() Jestem po sniadanku, zjadlam 3 kanapki chrupkiego sonko z bialym serkiem natura i pomidorkiem i 1 jajko na miekko, brzuch pelen.. I popijam zielona herbatke ![]() ![]()
![]() |
#1776 |
Zadomowienie
|
ja o ok 6 biore tablrtke m
w pracy ok 7-8 jem sniadanie - grahamka z czyms, dzis plasterek szynki [sniadanie musi byc sycace] ok 10-11 [czyli teraz] jakis owoc w ramach przekaski - dzis grucha ![]() ok 13 tez buleczka bo juz czuje wiekszy glod ok 16-17 obiad i koniec aa ok 8 pijemy kawe w pracy do ktorej z reguly jest jakies ciacho ale nie zawsze no i powiedzcie mi czy to duzo? nie wydaje mi sie, wiec czemu nie chudne?
![]() |
#1777 |
Zadomowienie
|
Elffee - jak 6 dzień bierzesz tabletki, to nie ma co się martwić. Oto wynik mojej Pani doktor, która mi zapisała ten lek - 8 kilo w ciągu 2 miesięcy. Moim zdaniem dopiero za miesiąc możemy oczekiwać jakichś konkretów. Teraz nawet nie ma mowy by się ważyć i dołować, bo depresja gwarantowana!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny nie wiem czy tak powinno być, czuję jakby zaraz miało mi się ulać ale nie ma czym, przecież nie po takiej ilości activii, czuję się jakbym zjadła całą mega pizze i poprawiła 2 litrami coli
![]()
![]() |
#1779 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie biore 6ty dzien tylko koncze pierwszy listek, jestem na czwartku a zaczelam w zeszlym tygodniu na poniedzialku
![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
eee to tylko ja jestem taki len ??:P ja biore tabletke gdzies o 11:Pa teraz wlasnie jem sniadanko...barszczyk ukrainski
![]() ![]()
![]() |
#1781 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a ja mam taki przypływ energii, że przekopałam całą chałupę, nie ma ani jednego paprochu, wszystko na swoich miejscach, nawet zaległe zadanie które kilka miesięcy czekało zrobiłam na komputerze.
W sumie prawie wszystkie narkotyki chowają się pod niewinnymi nazwami, najczęściej maryjnymi "marihuana vel maryśka", a ta - MERIdia - taka anglojęzyczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
no to ladnie :Pa ja sie zastanawiam co by tu na obiadek zmajstrowac i chyba zrobie rybencje w piekarniku z panierka cytrynowa
![]()
![]() |
#1783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
a angielski..moge przekrecic tytul "jestes tym co jesz" czy cos takiego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaaa, pochwalę się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1786 | ||
Zakorzenienie
|
Tereskoo, czemu Cie na gygy ni ma? Pochwalic sie chcialam
![]() Zgadnij kto kupuje spodnie o ok 10cm mniejsze w biodrach ![]()
![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
eee no twix fajnieeejszy by byl :P:P
nie no zartuje :P tez sie kurcze musze na prawko wkoncu zapisac tylko nie bardzo wiem kiedy :P
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
ej czemu ja co h jestem glodna?
ta tabletka wcale na mnie nie dziala ![]()
![]() |
#1789 | ||
Zakorzenienie
|
Bo to nie dziala na kazdego. Zobacz wszyscy potrzebuja jesc meridie zeby glodu nie czuc, ja po prostu nie czuje glodu ;D
![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
heh elffee ja Cie prosze:P glod to pojecie wzgledne..czuje sie glod przez 15-30 minut i jak nic nie dasz brzuszkowi to przestanie meczyc:P toc to psychika tylko
![]()
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1792 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli masz hipoglikemie nie ma przebacz... burczy, meczy, jesc ci sie chce... Teresko, jeszcze ok 15cm w brzuszku i biodrach i juz sie nie przejmuje. Najwazniejsze ze moge patrzec na siebie w lustrze ![]()
![]() |
![]() |
#1793 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, no czytam i zaczynam powątpiewać - Meridia tylko hamuje głód czy spala coś tam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jesz za mało...chodzisz spać o 19-20 że jesz kolację o 16-17? I z gruntu większość węgli - radzę poczytać Nasze codzienne jadłospisy by poczerpać trochu inspiracji i oblookać co by szło pozmieniać ![]()
![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
oj jak sie ma hipoglikemie to wiadomo...ale jak sie nie ma to psychika duzo robi
![]() ja ide po jabluszko bo mam chec na cos slodkiego ![]() meridia podnosi tez cieplote tkanek co powoduje przyspieszanie przemiany itd.takze nie tylkoo hamuje glod..bo na samo zahamowanie mozna brac inne tansze srodki farmakologiczne a meridia jest typowym lekiem do walki z otyloscia takze ma troche tych funkcji ![]()
![]() |
#1797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy mam hipoglikemie ale wiem ze czasem jak jestem glodna to moge zabic ja sie wtedy skupic nie moge i nic ie pomaga ;/ ps. no jak za malo jem? to co ja mam jeszcze jesc?
![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
no to dobrze ze wieczorem glodu nie czujesz to nie bedziesz podjadala kiedy nam sie przemiana w ciagu dnia spowalnia
![]() moze jej chodzilo ze malo urozmaicone te rzeczy masz w jadlospisie?nie wiem no ![]() ![]()
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
tznpo obiedzie to glod czuje wlasnie dopiero jak sie mam klasc no ale nie jem oczywiscie tylko i de spac.
no nie wiem skoro za duzo wegli to moze przejde na diete sb? bylam na niej kiedys i schudlam 8 kilo w 3 tyg, ale co z tego skoro i tak mi to wrocilo ja wlasnie nie chcialabym za wiele zmieniac w menu bo ja wiem ze u mnie to bedzie tak ze podczas diety bede sie starala i schudne a potem niby po diecie bede sie odzywiac normalnie i wszystk co stracilam to mi wroci ;/ dlaczego na swiecie jest taka niesprawiedliwosc ze ci co najwiecej wpier....aja to sa chudzi a ci co soebie wszstkiego odmawiaja to jeszcze tyja? ![]()
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
no bo jak sobie za duzo czlowiek odmawia to wtedy to odnosi odmienny skutek po prostu a Ci co sa chudzi i jedza duzo to im to sie odmieni kiedys nie martw sie
![]() no a jesli chodzi o trwale schudniecie to trzeba niestety miec taka diete co po odchudzaniu nawet nie bedzie powodowala tycia..niestety ale osoby otyle musza byc cale zycie na diecie..i to nie ejst tak ze schudniesz i przestaniesz o to dbac bo jak sama widzisz wrocilo Ci wszytsko czyli musisz cos w diecie zmienic..na zawsze !!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.