|
|
#18241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
|
|
|
|
#18242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno kupie sobie koszulke w Wisalckim Świecie, a taką odpiłkarską, to wątkie, żeby udało mi się dostać ![]() chcemy iść z sis na C, ale może być ciężko z biletami, to wtedy na E, zobaczymy jeszcze aaaaah już się nie mogę doczekać ![]() |
|
|
|
|
#18243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja patrzalam ostatnio na te koszulki to oryginalna w ktorej smigaja pilkarze kosztuje 200zl a replika 130zl ![]() wiesz, wydaje mi sie ze uda ci sie dostac tylko poprostu bedziesz musiala "zlapac" jakiegos pilkarza i grzecznie zapytac czy po meczu da ci koszulke ze np. bedziesz czekac tutaj. hmmm, ale ktory to sektor? ten odkryty cos jak zyleta? ten pod kryta? bo ten z biala gwiazda nieczynny jeszcze? ![]() cos dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=ZnvLsWGQetg
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#18244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Takie pstryknicie, a tyle człowiekowi radosci sprawilo
|
|
|
|
|
#18245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie zabil ten tekst
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#18246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() padłam z tego filmiku, tylko nieładnie się tak znęcać nad Jaśkiem ale gdzie ja takiego piłkarza dorwe przed meczem? przecież nie będę wystawać pod szatnią, w moim wieku już nie przejdą takie akcje
Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2007-05-19 o 10:58 |
|
|
|
|
#18247 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym pierwszym filmiku jeszcze słysze DARJES GUDKA
I KRIZNEWEJK ![]() ![]() ![]() To chyba o Krzynówka właśnie chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: I zamieszczam zdjęcie moich nowofarbowanych włosków... Juz nie jestem Czarna Mamba
|
|
|
|
#18248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczne...
|
|
#18249 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendobry
Widze Cie Tri jak bedziesz juz na meczu to wyslij mi esa jak jest i pomyslec ze niecale dwa tygodnie temu bylam tam ale bylo pusciutko ![]() No jak to co?! dawaj dekolt a przy tym maslane oczka i wiesz Wow Karola, co za blask ![]() i lece sie opalac
|
|
|
|
#18250 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, ale wiesz... Nie wszyscy umieją się tak drzeć do piłkarzy, jak ty
Mnie na przykład by nigdy w życiu nie usłyszeli I Tri chyba też raczej by nie usłyszeli ![]() Właśnie wróciłam ze spaceru z moimi zwierzakami i już czekam na meczyk BVB Ebi chyba jest ostatnio w formie, więc może coś strzelić (wnioskuję to tylko na podstawie jego poprzednich goli i kilku fragmentów maeczy, bo reszty niestety bwin mi nigdy nie daje obejrzeć )
|
|
|
|
#18251 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#18252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Madzia bierzemy sie za doping |
|
|
|
|
#18253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no tak na serio to sie ze mnie nie nabijaj bo ja nie cierpie swojego glosu :/ p.s. ale ze kiedy sie na mnie spojrzeli? pos sheratonem? to nie tylko oni
|
|
|
|
|
#18256 |
|
Konto usunięte
|
hej
|
|
|
|
#18257 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4384811]hej
W doliczonym czasie 1 polowy strzelili nam gola ![]() 1:0 dla Bayeru Romek jest dzisiaj świetny, obronil 4 rożne pod rząd
|
|
|
|
#18258 |
|
Raczkowanie
|
Ale miejmy nadzieję że to odrobią
Ale śmiałam się jak niemiecki komentator próbował wymówić nazwisko Kuby Błaszczykowskiego- wyszło mu coś "Jakob Blazikowsky". Oj będą mieli kłopot z Kubusiem komentatorzy Bundesligi
|
|
|
|
#18259 | |
|
Zakorzenienie
|
Romek rzeczywiście fajnie gra, ale Valdez na początku zmarnował jakąś sytuację czy dwie ![]() Cytat:
Ale przecież na treningu przed meczem się na Ciebie Arczi spojrzał. Chyba nawet machnął, czy coś w naszą stronę, jeśli dobrze pamiętam. I jak krzyczałaś, jak Irek się rozgrzewał, to też się spojrzał w naszą stronę (wtedy mu nacykałam sporo fotek, jak się patrzył ) ![]() Edit: Acha, wysłałam SMSa do Tri. Tylko nie wiem, czy dobrze zrobiłam. Bo jak jej humor popsuję?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#18260 |
|
Zadomowienie
|
"Hannoversche Allgemeine Zeitung" twierdzi, iż możliwy jest transfer Ebiego Smolarka z Borussii Dortmund do Hannoveru 96. Polaka w swoim składzie miałby widzieć menedżer klubu Christian Hochstaetter - donosi "Dziennik"
Co wy na to?? Edit: Przegrywamy 2:0
|
|
|
|
#18261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JHaaa, albo jak jest u mnie na kamerze nagrane (o przypomnialo mi sie to nie na treningu bylo tylko na hymnie jak ja machalam i on sie spojrzal i na tym jest nagrane "aa spojrzal sie, jaaaa widzial mnie" No to wtedy cala nasza trybuna krzyczala do niego ![]() widzisz, ze mna to tylko na mecze jezdzic. wtedy wiadomo ze kazdy pilkarz nas zobaczy
|
|
|
|
|
#18262 |
|
Zadomowienie
|
Gooooool Ebi strzelił!!
|
|
|
|
#18263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18264 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda, że przegrali, ale brawa dla Ebiego!!!!
I za Freia
|
|
|
|
#18265 |
|
Zadomowienie
|
Koniec meczu, przegralismy 2:1
Ale za gola Ebiego
|
|
|
|
#18266 |
|
Wtajemniczenie
|
Ebi brawo!!
Zabrakło nam Freia.... PS: O co chodziło z tymi nie uznanymi golami?! Przeczytałam na czacie, że sedzia nie uznał nam 3 goli i jakos mi sie wierzyc nie chce, a nie oglądałam od początku... Wie ktoś coś może na ten temat?
|
#18267 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ciągle nie wiem, od którego miejsca się wchodzi do tego Intertoto, bo każdy mi mówi inaczej ![]() Edit: No, bo były chyba jakieś 2 gole i ich nie uznali. Ale mi się jak zwykle bwin zacinał Widziałam tylko, jak chyba Woerns strzelił i się okazało, że coś było nie tak.Edit2: Aaaa, idę z tatą na mecz Legionovii 4 liga
|
|
|
|
#18268 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Gwiazdka20;4385027]"Hannoversche Allgemeine Zeitung" twierdzi, iż możliwy jest transfer Ebiego Smolarka z Borussii Dortmund do Hannoveru 96. Polaka w swoim składzie miałby widzieć menedżer klubu Christian Hochstaetter - donosi "Dziennik"
Co wy na to??/ [quote] Chyba na polskiej stronie BVB czytałam ze raczej nie przejdzie w zwiazku z operacją Freia, ma nietrenować 3-4miesiace a po powrocie nie wiadomo jaka bedzie miał formę. Dziwne by było gdyby w takim układzie pozbywali sie 2-go w skuteczności napastnika. |
|
|
|
#18269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gdyby te 2 doliczyć do gola Ebiego to byłaby wygrana ![]() No, ale czasu nie cofniemy. Cieszmy się, że Ebi jest w dobrej kondycji i nastrzela goli Armenii i Azerbejdzanowi Borussia Dortmund jest na 9 miejscu wiec nie graja w intertoto
|
|
|
|
|
#18270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero na 9.? Kurde, a była na 7
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

wes aparat, rob zdjecia i czatuj na pilkarzy moze dostaniesz koszulke 
ale emocjonujace mistrzostwa beda 

przecież nie będę wystawać pod szatnią, w moim wieku już nie przejdą takie akcje 

Śliczne...