Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!! - Strona 609 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-18, 20:25   #18241
czrny
Przyczajenie

Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!

masz racje...
czrny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 20:36   #18242
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez czrny Pokaż wiadomość
masz racje...
yyyyyyyy ale do czego odnosi sie ten post?

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 10:28   #18243
*jamajka*
Zakorzenienie

o matko dziewczyny... wstałam już, choć poszłam spać przed 5 umrzecie ze śmiechu, jak Wam coś powiem.. uwaga, trzymajcie się!! nie dość, że będzie mega longer, to jeszcze mega śmieszny

otóż pierwsza połowa imprezy była bardzo nice, gadałam z nim sobie i generalnie cool, piłam

no a potem było gorzej.. upiłam się trochę.. i jak poszłam po wodę to już zostałam przy barze.. no ale jubuś był nie w humorze chyba.. tzn. on w ogóle wczoraj był bardzo zmęczony, bo wczoraj miał zajęcia, dzisiaj, a w tym wszystkim w nocy w work.. biedaczek.. no ale wróćmy do sedna sprawy.. jak już tak siedziałam, to miał miliard okazji by ze mną rozmawiać, a on mnie unikał choć nie robiłam tam żadnej wiochy, tylko sobie siedziałam no i jeden klops.. była taka dziewucha przybarze, do której był taaaaki miły i kurde jak mnie to wkurzało, bo mnie olał! jezuuuu.. w ogóle ciągle mi się wydawało, że jakieś dziewczyny koło niego są i wkręcałam sobie, że ta to już napewno jest jego girlfriend w końcu przyszła taka jedna której dał buzi w usta wziął kurtkę (nosi taką jakie mi się u facetów strasznie podobają, czarne z kapturem, zwykłe ) i poszedł.. no to ja się załamałam, że z nią polazł.. (aha, bo w międzyczasie moi znajomi też poszli, chcieli mnie brać na siłę ze sobą, bali się mnie zostawiać, ale ja się uparłam, że zostaję) no i ten jubuś poszedł, ale został drugi barman i jego brat (z którym w ogóle skądś się kojarzymy koszmarnie, ale nie mamy pojęcia skąd ) no i ja zaczęłam z nimi gadać coraz więcej.. no i mówić o jubusiu, że on ma dziewczynę a ten barman mi się pyta, czy chodzi mi o tą,która tam stoi i mi pokazuje tą, z którą on się przywitał no i ja mówię, że tak, a on mówi, że wszyscy się z nią tak przywitali no i poza tym gdyby to była jego girl, to by z nią poszedł, no a przecież ona została.. czyli wynikało z tego, że to dziewczyna jubusiowa nie jest.. ale w każdym bądź razie tak wyglądała i zdążyłam się załamać

no ale potem już były całkowite jaja, bo zgadaliśmy się, że ja szukam work no i ten barman mi zaproponował, żeby być kelnerko-sprzątaczką znaczy się, tam kelnerki nie zbierają zamówień, jedynie zbierają szklanki puste no i wycierają stoliki pracują też za barem, sprzątają w sensie no i kurcze dziewczyny mam dziś dać im znać, czy chcę i jeśli tak, to mam jutro na 20 tam iść.. i wiecie kto by mnie jutro uczył?????? JUBUŚ!!!!!!!!!!!!!! przecież no kosmos jakiś ale jaja, bo ja do moich znajomych ciągle żartowałam, że mogłabym tu pracować, bo po 1. blisko jubusia, a po 2. wesoło tam tak i fajniej niż w sklepie najgorsze, że praca bez żadnej umowy, tak na gębę tylko sylwester w work.. no i prawie codziennie w nocy no w sumie na 2-3 miesiące bym mogła, bo w tym roku kalendarzowym mam jeszcze tylko 2 zjazdy na uczelni.. więc jakoś bym dała radę te dwa weekendy.. no wiadomo, w dzień odsypianie, a ja muszę pisac mgr, na 19. stycznia mam oddać sporą część kurcze no.. ale z drugiej strony bym chciała, bo tak jak mi się żadna praca nie podoba, tak ta - mimo iż jest mało ambitna wiem, że będzie fajna, bo oni wszyscy są strasznie fajni no i jubuś na codzień jezuuu muszę dziś podjąć decyzję i dać im znać, bo mają uprzedzić go, że jutro będę w work, przecież on padnie jak usłyszy bo on nic nie wie, wszystko działo się po tym, jak poszedł o maaatko, ale narobiłam tylko Śiwrom się zdarzają takie historie myślę nad tą work, ale prawda taka, że każda inna też będzie niekorzystna dla pisania pracy, no bo jak już w końcu coś znajdę, to nie dość, że stres, bo to obcy ludzie, to jeszcze w ciągu dnia w pracy, więc tak czy siak byłoby ciężko.... ajjjjj chyba się zdecyduję, ale będą jaja

niu lajf.. va bene?
*jamajka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 10:30   #18244
*jamajka*
Zakorzenienie

także dziś mam dzien podejmowania decyzji aaaaa

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-19, 10:34   #18245
*jamajka*
Zakorzenienie

z jednej strony mam stres, z drugiej nie mogę ze śmiechu co ja mam robić? ale ten jubuś kusi choć ten barman mi powiedział, że jeśli ta praca ma być próbą zbliżenia się do jubusia, to żebym się nie decydowała zupełnie nie wiem, skąd on takie rzeczy podejrzewa jezu ale mi głupio teraz, nie gadałam jakichś wielkich głupot, no ale i tak trochę za dużo ehhhhhh

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-19, 10:49   #18246
masiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *jamajka* Pokaż wiadomość
heh skąd ja to znam baaaardzokocham aero, układy, ciuchy do fitnessu (oglądać, bo nie stać mnie ) aero to super rzecz mam nadzieję, że noga pozwoli mi wrócić, bo już nie dźwigam bez
ciuchy do fitnesu lubię oglądać, a większość kupuję na allegro lub w ciuszkach i często przerabiam. Bo nowe są starsznie drogie, a mi trochę szkoda wydać kasę na coś co szybko się niszczy.
Musisz zadbać o nóżkę, to pewnie wrócisz na aero
masiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 11:01   #18247
masiek
Zadomowienie

Cytat:
z jednej strony mam stres, z drugiej nie mogę ze śmiechu co ja mam robić? ale ten jubuś kusi choć ten barman mi powiedział, że jeśli ta praca ma być próbą zbliżenia się do jubusia, to żebym się nie decydowała zupełnie nie wiem, skąd on takie rzeczy podejrzewa jezu ale mi głupio teraz, nie gadałam jakichś wielkich głupot, no ale i tak trochę za dużo ehhhhhh

Ale numer Ale tak to jest jak się trochę wypiję to język się rozplątuje. No to teraz musisz podjąć decyzję.
Możesz przecież tylko spróbować przez kilka dni skoro nie ma umowy , a co i zobaczysz jaki jest jubuś
masiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 11:13   #18248
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masiek Pokaż wiadomość
Ale numer Ale tak to jest jak się trochę wypiję to język się rozplątuje. No to teraz musisz podjąć decyzję.
Możesz przecież tylko spróbować przez kilka dni skoro nie ma umowy , a co i zobaczysz jaki jest jubuś
no właśnie nie mogę.. powiedzieli mi jasno, że albo się decyduję i zostaję min. do Sylwestra, albo nie.. no i w sumie im się nie dziwię, że chcą kogoś pewnego.. lubią mnie, chcę być fair też w miarę, mimo iż to tylko na gębę umowa.. eh eh

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-19, 11:16   #18249
agulla
Zakorzenienie

dzien dobry
agulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-19, 11:20   #18250
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
To bedzie post do Jamajeczki dot. sprawy z Jubusiem. Nie bede cytowac wszystkich Twoich wypowiedzi dot. Jubusia bo by mi przelonger wyszedł

Ja sądzę tak: Jeżeli widzisz ze on tam coś do Ciebie to sie ciesz Ale masz racje ze tak długo nie można i dobrze że dałas mu czas do połowy grudnia Jak bedzie chciał być z Tobą to chyba tyle czasu mu wystarczy, prawda? A najwyżej jakby nic tego, to nie pójdziesz tam przez tydzień (wiem ze bedzie cieżko), on sie wystraszy że Cie stracił i ze głuptok nic nie zrobiłie szukał I przyjedzie na białym koniu pod Twój blok, żeby zaprosić Cie na sylwestra no dobra, troche mnie poniosło z tym białym koniem... Ale własnie taką mam wizję tej całej sytuacji

Ale myśle że coś zrobi do tego czasu zrobi MUSI,bo jak nie to biore Agulle i jedziemy "na świąteczne zakupy" do Krk
ja sie zgadzam

i na zakupy tez : lol:

a wiecie co wczoraj łąziłam po sillesi taka galeria u nas co ma 220 sklepow mierzylam rozne rzeczy ale najardzej zadowoliły mnei spodnie rozmiaru 34 w ktore sie wbiłam bez problemu serio nie wiem co sie dzieje ciesze sie ze tak jest ale no kurcze tak jest tylko na biodrach bo powyzej to galareta sie trzęsie

no i wyczailam moja wymarzona czape ale jej nie kupilam wiec w tym tgodniu wracam po nia blleeeee
a dietka kiepsko wczorja w nocy z tz zrobilismy sobie chipsy bo nam sie tak zachciało
Stary 2006-11-19, 11:21   #18251
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
heh właśnie dziś już kupiłam torebkę taką, która mi się spodobała 2 miesiące temu i sądziłam, że już jej nie będzie, ale była no i jest raczej brązowa mimo wszystko..troszkę zielenią w świetle dziennym zalatuje, ale fasonowo podoba mi się przepotwornie, dokładnie taką chciałam no i podświadomie każdą inną którą widziałam porównywałam do tej poza tym w innych kolorach i w tym fasonie nie było dużego wyboru.. wypatrzyłam jedną ciemnoniebieską, ładną.. ale jakoś tak mi wiochą mimo wszystko leciało to, skoro cała reszta w brązach.. przekonac się nie mogłam.. a co do turkusu z brązem i brudnego różu z brązem - to też mi się bardzo podoba, ale mimo wszystko oklepane obie wersje więc niech już będzie tak kupiłam wczoraj złoty szaliczek cienki, więc trochę mnie rozjaśni, poza tym kupię pewnie jeszcze jakiś inny zimowy, jaśniejszy, może nie będzie źle a ta torebka mi też super będzie pasować do tego kurtko-żakietu jesiennego co ostatnio kupiłam więc ogólnie jestem bardzo zadowolona

a wszelkie zdjęcia będą już jutro - wiem, że ciągle tylko obiecuję, ale teraz mam już wszystko, buty, szaliczek, torebkę, więc cyknę fotki zbiorcze i jutro wyślę promiss!!
zloty szaliczek czekamna foty
Stary 2006-11-19, 11:25   #18252
agulla
Zakorzenienie

jessu jamajka serio jak w serialu u ciebie w zyciu to si eakcja toczy, mjm przy tobie wymieka

a tak na powanie to wlasnie zrob tak jak radzi masiek idz a sie przekonasz jaki jubus jest w realu a moze to jest znak, twoje przeznaczenie generalnie nic nie tracisz no nie
Stary 2006-11-19, 11:27   #18253
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czrny Pokaż wiadomość
masz racje...
Cytat:
yyyyyyyy ale do czego odnosi sie ten post?

no wlasnie ja nie wiem, jakos to bezsensu jest
Stary 2006-11-19, 11:27   #18254
agulla
Zakorzenienie

no ok uciekam
Stary 2006-11-19, 13:35   #18255
*jamajka*
Zakorzenienie

najgorsze, że nie chcę żeby pomyślał, że wzięłam tę pracę tylko dla niego muszę sobie to dziś wyjaśnić z tym barmanem no i ewentualnie jutro z jubusiem.. bo już nie jesttajemnicą że my do siebie coś mamy, więc przynajmniej tyle, że mogę o tym rozmawiać otwarcie z nimi.. kurcze boję się strasznie, że będzie dziwna atmosfera i będę chciała uciekać.. niepewnam tego Kuby.. jest fajnie, ale tak w 90%.. ajjjjj bojem siem

niu lajf.. va bene?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-19, 13:36   #18256
*jamajka*
Zakorzenienie

oszaleję do wieczora, ale dopiero wtedy zadzwonić mam do tego chłopaka.. ło ranyście, mam nadzieję, że sobie nie robią ze mnie jaj i w ogóle, że jakoś normalnie się to ułoży

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-19, 13:45   #18257
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Oderwana Jamajkowymi Smsami Od Robienia Obiadu Przybywam By Dowiedzieć Sie Co Sie Stało!

Stary 2006-11-19, 13:52   #18258
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

OK, wiec co do Jamajkowej sytuacji to napisze tak:

Kurcze bo ja już sama nie wiem...z jednej strony super, dosc fajna praca, no i blisko Jubusia. Ale kurcze, może Ci koledzy chcieli powiedziec coś w stylu, że Jubuś nigdy by nie był z kimś z kim pracuje? Albo coś w tym stylu? Także przemyśl to sobie dokładnie. Bo z jednej strony praca,a z drugiej Jubuś... Kurcze, kurcze sama nie wiem co ci doradzić... Przemyśl sobie to dokładnie

Stary 2006-11-19, 13:52   #18259
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

ide na obiadek

Stary 2006-11-19, 14:08   #18260
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Agulla a widziałaś w Silesji Mroczka i Liszowską????????

Tak btw to ja też dziś widziałam i przymierzałam taką czapke w Orsay'u ale bardziej podobała mi sie taka z pomponem na górze

Stary 2006-11-19, 14:24   #18261
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
Oderwana Jamajkowymi Smsami Od Robienia Obiadu Przybywam By Dowiedzieć Sie Co Sie Stało!
kochana

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-19, 14:28   #18262
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
OK, wiec co do Jamajkowej sytuacji to napisze tak:

Kurcze bo ja już sama nie wiem...z jednej strony super, dosc fajna praca, no i blisko Jubusia. Ale kurcze, może Ci koledzy chcieli powiedziec coś w stylu, że Jubuś nigdy by nie był z kimś z kim pracuje? Albo coś w tym stylu? Także przemyśl to sobie dokładnie. Bo z jednej strony praca,a z drugiej Jubuś... Kurcze, kurcze sama nie wiem co ci doradzić... Przemyśl sobie to dokładnie
kurde to mnie teraz w zadumę wpędziłaś.. jezu ja mam nadzieję, że to nie ma podwójnego dna.. że to w miarę szczera propozycja.. jesssu..

no ale z drugiej strony klientek też podrywać nie może, więc kogo

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-19, 14:29   #18263
*jamajka*
Zakorzenienie

Cytat:
ide na obiadek
ja też

niu lajf.. va bene?
Stary 2006-11-19, 15:53   #18264
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
Agulla a widziałaś w Silesji Mroczka i Liszowską????????

Tak btw to ja też dziś widziałam i przymierzałam taką czapke w Orsay'u ale bardziej podobała mi sie taka z pomponem na górze
nioe widziałam bo bylam w [iatek, hehe stracilam rachube i myslałam ze to było wczoraj

a w orsayu szukałam bluzki złotej z kordonka i nie było a widziałam w gazecie że sa
Stary 2006-11-19, 15:55   #18265
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
najgorsze, że nie chcę żeby pomyślał, że wzięłam tę pracę tylko dla niego muszę sobie to dziś wyjaśnić z tym barmanem no i ewentualnie jutro z jubusiem.. bo już nie jesttajemnicą że my do siebie coś mamy, więc przynajmniej tyle, że mogę o tym rozmawiać otwarcie z nimi.. kurcze boję się strasznie, że będzie dziwna atmosfera i będę chciała uciekać.. niepewnam tego Kuby.. jest fajnie, ale tak w 90%.. ajjjjj bojem siem

szkoda mi cie z powodu tego jubusia bo pewni eprzezywasz niezłe katusze ale weisz co jamajeczka spróbowac zawsze warto
Stary 2006-11-19, 16:01   #18266
agulla
Zakorzenienie

dobra ide, a ty mądralka czemu masz smutną minka na gygy
Stary 2006-11-19, 16:38   #18267
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez agulla Pokaż wiadomość
nioe widziałam bo bylam w [iatek, hehe stracilam rachube i myslałam ze to było wczoraj

a w orsayu szukałam bluzki złotej z kordonka i nie było a widziałam w gazecie że sa
No ja takiej bluzki dziś też nie widziałam Ale za to była złoto brązowa i taki cudny satynowy gorsecik i w ogóle duzo fajnych bluzek na impreze...także ja ich nie brałam bo póki co to nigdzie sie nie wybieram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-19, 16:39   #18268
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez agulla Pokaż wiadomość
dobra ide, a ty mądralka czemu masz smutną minka na gygy
bo mi smutno...

Stary 2006-11-19, 16:40   #18269
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
No ja takiej bluzki dziś też nie widziałam Ale za to była złoto brązowa i taki cudny satynowy gorsecik i w ogóle duzo fajnych bluzek na impreze...także ja ich nie brałam bo póki co to nigdzie sie nie wybieram
taaaa wiem jaki gorsecik tylko ze w moim przypadku nie usztywniane odpadaja
Stary 2006-11-19, 16:40   #18270
agulla
Zakorzenienie

Cytat:
bo mi smutno...

ojj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości